-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Υπάρχει ένας χρήστης που είναι τρελομπεμβεδάκιας και μου τη σπάει επειδή λέει πως οι BMW είναι τα καλύτερα τεχνολογικά αυτοκίνητα, κάνουν χρόνους στις πίστες, έχουν κύρος κτλ. αντίθετα τα ιταλικά είναι χρέπια, η Φίατ πάει για κλείσιμο κτλ. Μου τη σπάνε αυτά που λέει και δεν έχω επαρκή στοιχεία να τον αποκρούσω, ή βαριέμαι να το κάνω. Του τη στήνω λοιπόν, περιμένοντας να κάνει ένα λάθος ή να πει μια ανακρίβεια και του το τρίβω στη μούρη μέχρι να βαρεθεί και να πάψει να το παλεύει. Μετά όπου βρω ευκαιρία πετάγομαι σε σχετικά και άσχετα θέματα και πετάω μπηχτές για την ανακρίβεια που είπε, κατηγορώντας τον για 'οπαδισμό', κόλλημα κτλ. Σαν κι εμένα σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλοι για παρόμοιους λόγους, οι οποίοι θα σπεύσουν να με σιγοντάρουν στο χαιρέκακο παιχνίδι μου. Αν προσέξω τις εκφράσεις μου και δεν παραβώ τον κανονισμό οι moderators δεν μπορούν να μου πουν τίποτα, πόσο μάλλον άλλοι χρήστες που έχουν καταλάβει το παιχνίδι μου αφού θα φοβούνται μήπως τους τσουβαλιάσω με το θύμα και βγουν και 'κουρεμένοι' από πάνω.
Έτσι σιγά-σιγά η κοινότητα αρχίζει να συμφωνεί μαζί μου (επανάληψις μήτηρ μαθήσεως ή κάπως έτσι τέλος πάντων) και βρίσκω όλο και περισσότερους εκούσιους και ακούσιους συμμάχους στις τάξεις των ιταλόφιλων αλλά και των ουδέτερων που έχουν βαρεθεί τις πολυλογίες του θύματος και έχουν ενστερνιστεί την 'αγανάκτησή' μου. Στο τέλος το θύμα απηυδησμένο από το παιχνίδι που του παίζω αποδέχεται το ρόλο που του επέβαλλα ουσιαστικά και έχει πέσει στην παγίδα μου για τα καλά. Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα.
Δεν χρειάζεται συνομοσία, απλά μια προσωρινή άτυπη συμμαχία (κλίκα) 2-3 ατόμων και η ακούσια συμμετοχή των υπολοίπων για να συμβεί αυτό το pattern.
Μήπως πρέπει να γράψω βιβλίο για τις 'εικονικές κοινότητες' (virtual communities) τελικά;
Συγνώμη, αλλά αυτό μου κάνει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το κυριότερο δε, διαστρεβλώνει την αλήθεια, αποφασιστικά υπέρ του Alfa Romeo και Spidey_TS...
Ε ρε κόλλημα με αυτούς τους 2!!!
Μα δεν έιναι αυτό το θέμα, δεν καταλαβαίνεις!!!! -
Επιτρέψτε μου να παρατηρήσω πως γίνεται συζήτηση για δύο ανθρώπους που είναι απόντες και άρα δεν έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Δεν έχει νόημα να γίνει το παρόν θέμα 'δικαστήριο' για τους 2 χρήστες ούτε 'δημοψήφισμα' για την απόφαση των moderators. Εξάλλου δεν ξέρουμε καν αν, όταν λήξει η 'καραντίνα', θα επιλέξουν να επιστρέψουν. Αν και εφόσον το κάνουν, πιστεύω πως θα ήταν περισσότερο πρέπον να συνεχιστεί η όποια σχετική συζήτηση τότε.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Καλά έλεγα ότι θα είμαι ο επόμενος.
Ιταλός δεν είσαι κι εσύ αγόρι μου,
Φάτα τώρα -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Funi αντι να τα κάνεις καλύτερα τα χειροτερεύεις μου φαίνεται....
Οι Alfa Romeo δεν βγαίνουν πρώτες επειδή είναι συμπαθητικές αλλά επειδή σε κάθε αντίστοιχο δημοψηφισμά τυγχάνει να είναι τα πιο δημοφιλη αυτοκίνητα πληρουν όλα τα κριτήρια του εκάθεστωτε δημοψιφίσματος.Αν φτάναμε να ψηφίζουμε με συμπάθειες και αντιπάθειες....ου - ου θα βλέπαμε και Προκόπη Παυλόπουλο για έγκυρη ενημέρωση...
Τωρα κάνεις ότι δεν καταλαβαινεις ή κουβεντα να γινεται? Το θέμα δεν είναι αν οι άλφα ειναι αγαπητες ή οι καλυτερες σουπερουαου κλπ. Το θέμα ειναι ότι και οι άλλοι παραδέχονται ότι πληρουν τα κριτηρια, που λες κι εσυ. Οπότε ο συλλογισμός είναι ότι το γεγονός ότι η συμπεριφορά των χρηστων προς αυτους δεν μπορεί να οφείλεται στο γεγονος ότι ειναι αλφίστι!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Funi αντι να τα κάνεις καλύτερα τα χειροτερεύεις μου φαίνεται....
Οι Alfa Romeo δεν βγαίνουν πρώτες επειδή είναι συμπαθητικές αλλά επειδή σε κάθε αντίστοιχο δημοψηφισμά τυγχάνει να είναι τα πιο δημοφιλη αυτοκίνητα πληρουν όλα τα κριτήρια του εκάθεστωτε δημοψιφίσματος.Αν φτάναμε να ψηφίζουμε με συμπάθειες και αντιπάθειες....ου - ου θα βλέπαμε και Προκόπη Παυλόπουλο για έγκυρη ενημέρωση...
Τωρα κάνεις ότι δεν καταλαβαινεις ή κουβεντα να γινεται? Το θέμα δεν είναι αν οι άλφα ειναι αγαπητες ή οι καλυτερες σουπερουαου κλπ. Το θέμα ειναι ότι και οι άλλοι παραδέχονται ότι πληρουν τα κριτηρια, που λες κι εσυ. Οπότε ο συλλογισμός είναι ότι το γεγονός ότι η συμπεριφορά των χρηστων προς αυτους δεν μπορεί να οφείλεται στο γεγονος ότι ειναι αλφίστι!
Καλά, είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
Ασε μας ρε Φουνις, εσυ δεν έχεις καταλάβει ακόμα......και βαριέμαι να ξαναεξηγώ. -
... Ειδικά σε ενα φόρουμ όπου σε οποιαδηποτε ψηφοφορία οι άλφα βγαίνουν πρώτες! Κατι κρυβεται από πίσω λοιπόν! Και όπως ξερεις υπάρχει πάντα δραση αντίδραση! Γιατι θεωρείς ότι οι συγκεκριμένοι έκαναν αυτα ως αποτελεσμα αντίδρασης και όχι ότι η δράση τους έφερνε την αντίδραση απο τους υπόλοιπους λοιπον?
Ρε Funis θα μας τρελλάνεις!
Οι Alfa βγαίνουν πρώτες σχεδόν σε όλα τα περιοδικά, το ότι βγήκαν σε ένα φορούμ σημαίνει για εσένα ότι υπάρχει κάποιο conspirasy από πίσω?
Αν είναι δυνατόν!Θα μπορούσαν να αναφέρω και εγώ άλλα δημοψηφίσματα όπου συμβαίνει το αντιθέτο έλεως!!!
Πάντως αυτό για τις ψηφοφορίες που γράφεις είναι άτοπο για εμένα...
Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοουσα. Με το ότι βγαίνουν πρώτες εδω μέσα, εννοώ ότι είναι αγαπητές. Άρα η ατακα περι αντιπάθειας λόγω του ότι είναι αλφιστι πάει άπατη. Ουτε συνομοσίες ούτε τίποτα. Ισα ισα το ακριβως αντίθετο.
Οντως, αν ειναι δυνατον, ακομα και να σκεφτηκες οτι εννοουσα περι συνομοσιων!Funi αντι να τα κάνεις καλύτερα τα χειροτερεύεις μου φαίνεται....
Οι Alfa Romeo δεν βγαίνουν πρώτες επειδή είναι συμπαθητικές αλλά επειδή σε κάθε αντίστοιχο δημοψηφισμά τυγχάνει να είναι τα πιο δημοφιλη αυτοκίνητα πληρουν όλα τα κριτήρια του εκάθεστωτε δημοψιφίσματος....Ούτε για πλάκα sado!![kouk]
Πλάκα κάνω φυσικά έτσι;;
-
Τελικά ποιο είναι το θέμα;
Και φυσικά δεν κατηγόρησα κανέναν! Αν είναι δυνατόν!
-
Καλά, είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
Ασε μας ρε Φουνις, εσυ δεν έχεις καταλάβει ακόμα......και βαριέμαι να ξαναεξηγώ.Συγκεκριμένα σε αυτό που σου είπε η Funis, βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος, Τίμο. Ξαναδιάβασε τι σου είπε, αφού βαριέσαι να γράφεις.
-
Ασε μας ρε Φουνις, εσυ δεν έχεις καταλάβει ακόμα......και βαριέμαι να ξαναεξηγώ.
εσυ δεν εχεις καταλάβει και ειλικρινα βαριεμαι να εξηγω. Εγω απάντησα στο ποστ του κυαν περι αντιδρασης των υπολοιπων επειδη ειναι αλφιστι.
Διάσπαρτα ήταν τα σχόλια του τύπου 'τώρα θα μας την πέσουν οι κολλημένοι Alfisti με την ιστορία τους' με το παραμικρό.
Στα δικα σου τα λεγομενα δεν ειπα τιποτα. Οποτε τα 'ασε μας' περιττα.
Sado very funny
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Τελικά ποιο είναι το θέμα;Και φυσικά δεν κατηγόρησα κανέναν! Αν είναι δυνατόν!
Η τιμωρία μόνο της μίας πλευράς απο τις δύο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επιτρέψτε μου να παρατηρήσω πως γίνεται συζήτηση για δύο ανθρώπους που είναι απόντες και άρα δεν έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Δεν έχει νόημα να γίνει το παρόν θέμα 'δικαστήριο' για τους 2 χρήστες ούτε 'δημοψήφισμα' για την απόφαση των moderators. Εξάλλου δεν ξέρουμε καν αν, όταν λήξει η 'καραντίνα', θα επιλέξουν να επιστρέψουν. Αν και εφόσον το κάνουν, πιστεύω πως θα ήταν περισσότερο πρέπον να συνεχιστεί η όποια σχετική συζήτηση τότε.Θα μου επιτρέψεις να επισημάνω ότι όσα είπα εγώ δεν αφορούν τόσο τους δύο αλλά όλους τους υπόλοιπους.
ΥΓ: Τίμο και Ηλέκτρα: Βρε παιδιά πώς κάνετε έτσι;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Πες μας ποια είναι η άλλη πλευρά. Μην μιλάς με γενικότητες, δεν βοηθάνε πουθενά. Άσε που αν πεις 'πιστεύω ότι έπρεπε να φάει ban & ο Kid' θα σου πούνε οι mod γιατί δεν έφαγα & το θέμα θα λήξει εδώ..
Μην γκρινιάζετε μόνο για να γκρινιάζετε.. Δεν υπάρχει λόγος.
-
Αρχίσανε τα όργανα...
Ο καθείς το μακρύ του και το κόντο του......Χάθηκε η μπάλα ή ακόμα?
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Το θέμα έχει απαντηθεί σαφέστατα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν τιμωρήθηκαν εξίσου και οι δύο πλευρές διότι (α) κατά την κρίση των moderators (δεν μπαίνουν σε δημόσια κρίση τέτοια θέματα) δεν είχαν ίδια ευθύνη για όσα συνέβησαν (β) συμμορφώθηκαν με τις δημόσιες και ιδιωτικές (ΡΜ) παρακλήσεις / υποδείξεις των moderators (γ) δεν απέστειλαν στους moderators ή σε άλλους χρήστες απειλητικά ή / και υβριστικά ΡΜ -
ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΡΑ ΑΔΙΚΟΙ
ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΟΙΤΟΡΣ ειναι παρα πολυ καλοι και παντοτε εξαντλουν τα ορια της ανεκτικοτητας και παντα προειδοποιουν διακριτικα με τον καλυτερο δυνατο τροπο...
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ σε εμενα που εχω γραψει πολλα σε αυτο το φορουμ και θα επρεπε κατ εμε να ειχα φαει ΠΟΡΤΑ.. με επανεφεραν παντα στην ορθη πραγματικοτητα με καλο τροπο...
αν αυτοι εφαγαν μπαν καλως το εφαγαν κατ εμε..Και στο κατω κατω κανεις δεν μπορει να επιβαλλει τις αποψεις του στον αλλο με φασισμο και βια..
ΤΕΛΟΣ...
ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ παρεκτρεπομαι μερικες φορες ειναι για να προκαλεσω αστειο και να βλεπω τις ωραιες απαντησεις των συνφορουμιτων μας..
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν τιμωρήθηκαν εξίσου και οι δύο πλευρές διότι (α) κατά την κρίση των moderators (δεν μπαίνουν σε δημόσια κρίση τέτοια θέματα) δεν είχαν ίδια ευθύνη για όσα συνέβησαν (β) συμμορφώθηκαν με τις δημόσιες και ιδιωτικές (ΡΜ) παρακλήσεις / υποδείξεις των moderators (γ) δεν απέστειλαν στους moderators ή σε άλλους χρήστες απειλητικά ή / και υβριστικά ΡΜ
Χαχαχα!
(α)Το είπες μόνος σου αυτό που έγραψα στο αρχικό μου post... Ωραίος!
Για σένα δεν είχαν την ίδια ευθύνη για όσα συνέβησαν.... Σωστός! Οταν ο 'Α' παρενοχλεί και ειρωνεύει τον 'Β' για σένα φταίει ο 'Β'.... Ωραίος!(β) Ναι, ναι, το βλέπω πως συμμορφώθηκαν... Μάλλον για σένα η έννοια της λέξης συμμόρφωση είναι διαφορετική.
(γ) Για να μιλήσεις σε κάποιον πολλές φορές πρέπει να πέσεις στο επίπεδο του για να σε καταλάβει τι λες....
Καλά κρασά!...
-
Καλά έλεγα ότι θα είμαι ο επόμενος.
Ιταλός δεν είσαι κι εσύ αγόρι μου,
Φάτα τώραΚώστα τι είναι αυτά που λες?
felleas αυτό τι είναι τώρα? Διαπίστωση της 'καταδίωξης' που υφίστανται οι 'Ιταλοί'???Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ!
Ούτε οι πρώτοι χριστιανοί δεν είχαν τέτοιο σύνδρομο καταδίωξης!Τι να πω?
Αν πραγματικά πιστεύετε αυτά που γράφετε,λυπάμαι! -
Εμενα με ειχαν ξεσκισει στα απειλητικα μυνηματα καποιοι επιτηδειοι αλλα εγω τους τακτοποιησα..αλλα ειναι απαραδεκτη συμπεριφορα αυτο..Εφτασα...ποιος εγω να φοβαμαι να παρουσιαστω σε συγκεντρωση των 4Τ για να μη μου σπασουν κανα αμαξι..
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Εμενα με ειχαν ξεσκισει στα απειλητικα μυνηματα καποιοι επιτηδειοι αλλα εγω τους τακτοποιησα..αλλα ειναι απαραδεκτη συμπεριφορα αυτο..Εφτασα...ποιος εγω να φοβαμαι να παρουσιαστω σε συγκεντρωση των 4Τ για να μη μου σπασουν κανα αμαξι..Κακώς.. Έπρεπε να έρθεις, να στο σπάσουνε για να χεις μετά αφορμή να πάρεις το Cayenne ολόκληρο και όχι μόνο τις ζάντες του..
Πέρα από πλάκα, είναι ντροπή να στέλνει κάποιος απειλητικά pm.. Αν δεν γουστάρεις ρε φίλε, σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου, όχι απειλές και μαλακίες..
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!