-
παιδια εγω απο ολα οσα γραψατε δεν κρατησα τπτ!
νομιζω οτι φτασαμε σε επιπεδο τατιανας. λεμε για να λεμε.και εγω θα κραξω λιγο τον Μοντ, μπορω
εγω νομιζω οτι ειναι υπερβολικα ανεκτικοι και μαλθακοι. θελουν να τα εχουν καλα και με ολους και καμια φορα αρκουνται στις παρατηρησεις και τπτ παραπανω.κατα τη γνωμη μου ο μοντ δεν επρεπε να εχει υποσταση ως γραφοντας. επρεπε να ηταν απλως μοντ. να ποσταρε μονο παρατηρησεις και να κλειδωνε. να μην τον γνωριζαμε ως ατομο. ετσι θα κανε τη δουλεια του καλυτερα
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
κατα τη γνωμη μου ο μοντ δεν επρεπε να εχει υποσταση ως γραφοντας. επρεπε να ηταν απλως μοντ. να ποσταρε μονο παρατηρησεις και να κλειδωνε. να μην τον γνωριζαμε ως ατομο. ετσι θα κανε τη δουλεια του καλυτερα
-
Να πω κι εγώ την άποψη μου... Κατ' εμέ, οι Spidey_TS και Alfaromeo had it coming... Όπως είπαν και άλλοι, σε άλλα φόρουμ δεν θα είχαν μείνει πάνω απο ώρα με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.
Κάποιος ρώτησε γιατι υπάρχει αρνητικό κλίμα προς τους αλφιστί και όχι προς άλλες ομάδες (bmwδάκηδες, vagεληδες κ.λ.π.). Η απάντηση ειναι απλή: ειναι γεγονός οτι αυτή τη στιγμή οι 'ιταλοί' διακατέχονται απο god syndrome - προσέξτε, δεν αναφέρομαι σε γνωστά μέλη του φόρουμ που έμπρακτα έχουν αποδείξει οτι μπορούν να συζητήσουν κόσμια και γενικά φέρονται άψογα, αλλα στους κολλημένους.
Και πριν απο αυτούς είχαμε τους Vagέληδες, αν θυμάστε... Η ιστορία απλα επαναλαμβάνεται...
-
δε θα έλεγα ότι φταίει το γεγονός ότι υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη φίρμα.
όχι ρε παιδιά, δεν είναι έτσι οι αλφιστι, επειδή είναι αλφιστι.
θα έλεγα πώς είναι θέμα τύχης, απλά.
μου έχει τύχει κουβέντα με άτομα από διάφορες σχολές που να τραβάω τα μαλλιά μου..
γιατί δε μιλάμε απλώς για απόψεις, αλλά ακραίες τοποθετήσεις και χαρακτηρισμούς ( όπως κάποιοι συγκεκριμένων χρηστών του forum )
είναι όπως με τα αθλητικά ξέρω'γω, δεν έχει σημασία τι υποστηρίζεις, αλλά τι λες. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μιας και αναφέρθηκε από περισσότερα του ενός ατόμου, ποιοι άλλοι χρήστες -κατά τη γνώμη τους- έπρεπε να φάνε ΒΑΝ και για ποιο λόγο;Ο Παπαζαχος!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μιας και αναφέρθηκε από περισσότερα του ενός ατόμου, ποιοι άλλοι χρήστες -κατά τη γνώμη τους- έπρεπε να φάνε ΒΑΝ και για ποιο λόγο;
Ο Παπαζαχος!!!!
Καλό!
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
καλα ρε τιμο??? prada τωρα????
τι εγιναν τα arnette???Tαχώ για Track-Days, Xωράνε καλύτερα στο κράνος
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
...Καλλιστα,μπορεις να αδιαφορησεις στην τοποθετηση καποιου και να συνεχισεις την συζητηση. ...Συμφωνώ πως η αδιαφορία στην τοποθέτηση κάποιου και (θα συμπληρώσω και θα προτιμήσω) η απάντηση, που εστιάζει στην ουσία και άρα δεν έχει λόγο να προκαλέσει, είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Δυστυχώς, απ' ό,τι έχει φανεί μέχρι σήμερα, αυτό είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα στο forum και συνολικά δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε αυτό. Έχει αναφερθεί εκατοντάδες φορές, σπάνια όμως συμβαίνει.
Πιστεύω όμως πως το θέμα μας είναι η 'Απαράδεκτη στάση των μελών του Forum!'. Φιλοξενούμαστε σε ένα χώρο για ενδιαφέρουσες συζητήσεις κλπ και τον κάνουμε συχνά-πυκνά μπάχαλο, όχι γιατί κάτι μας φταίει, αλλά γιατί δεν είμαστε ικανοί να καταφέρουμε κάτι καλύτερο. Στο χέρι μας είναι να το συνεχίσουμε έτσι ή να το βελτιώσουμε ...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Α.........Κάποιος είπε ότι έπεσαν να φάνε το νάσο/156..........
Είδατε τι πμ έστειλε σε κάποιους; Έχετε ξεφύγει τελείως; Εκτός αν είπαν ψέμματα. Αυτό δεν το γνωρίζω.
Δεν είπα ότι κακώς έπεσαν να φάνε το νάσο/156ti και δεν μπορώ (ούτε κανένας άλλος mod) να διαβάσω pms άλλων, είπα ότι κάποιος είπε:
προς ...
οσο εισαι εριστικος κ ειρωνας απεναντι μου μην περιμενεις απαντηση απο εμενα.
συνδιαλεγομαι μονο με ατομα που εχουν αποριες κ πραγματικες εστω κ αεναες προτασεις περι ΕΔΧ.το χουν οι 'αλφίστι' τελικά, δεν εξηγείται αλλιώς
-
Για οσους μιλαν περι γνωσεων των δυο συγκεκριμενων χρηστων θα θυμησω απλα οτι η γνωση εχει νοημα μονο με καποιο ποσοστο αντικειμενικοτητας. Αλλιως γινεται αλλοθι για να γινονται πιο ευπεπτα απιθανα - οπαδικα - επιχειρηματα. Τι να τις κανω πχ τις ιστορικες γνωσεις οταν καποιος προσπαθησει να πεισει οτι επειδη τα οικονομικα της FIAT ειναι καλυτερα της σχεδον χρεοκοπημενης GM ολα πανε καλα. Μιλαμε για αστεια επιχειρηματα...
Επισης θυμιζω σε οσους δεν ειναι μαζι μας τοσο καιρο οτι ο Alfa Romeo κοντεψε για μια περιοδο να τιναξει το section της Formula 1 στον αερα με απιθανα οπαδικα επιχειρηματα. Αρα δεν περιμενω καμια βελτιωση στη συμπεριφορα, μερικοι δυστυχως εχουν βιωσει να βλεπουν τα παντα οπαδικα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Για οσους μιλαν περι γνωσεων των δυο συγκεκριμενων χρηστων θα θυμησω απλα οτι η γνωση εχει νοημα μονο με καποιο ποσοστο αντικειμενικοτητας. Αλλιως γινεται αλλοθι για να γινονται πιο ευπεπτα απιθανα - οπαδικα - επιχειρηματα. Τι να τις κανω πχ τις ιστορικες γνωσεις οταν καποιος προσπαθησει να πεισει οτι επειδη τα οικονομικα της FIAT ειναι καλυτερα της σχεδον χρεοκοπημενης GM ολα πανε καλα. Μιλαμε για αστεια επιχειρηματα...Επισης θυμιζω σε οσους δεν ειναι μαζι μας τοσο καιρο οτι ο Alfa Romeo κοντεψε για μια περιοδο να τιναξει το section της Formula 1 στον αερα με απιθανα οπαδικα επιχειρηματα. Αρα δεν περιμενω καμια βελτιωση στη συμπεριφορα, μερικοι δυστυχως εχουν βιωσει να βλεπουν τα παντα οπαδικα.
Για μισό λεπτό! Τα 'οπαδικά' επιχειρήματα δεν αντίκεινται στον κανονισμό, ούτε είναι λόγος για ban, ούτε καν σύσταση. Αν μπορεί κανείς να τα καταρρίψει χωρίς ειρωνία (αφού είναι 'οπαδικά' πρέπει να είναι εύκολο) με γειά του αλλά οι περισσότεροι απλά ειρωνεύονται χωρίς να παραθέτουν κανένα επιχείρημα. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι καταδικαστέα;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
@sado:Το γεγονός ότι σου προξενεί εντύπωση (επουδενί δεν περίμενες) η 'παράξενη' και 'άσχετη' συμπεριφορά μας, μιας και έχουμε πιει και ένα ποτηράκι κρασί μαζί όπως είπες, δε σου επιτρέπει να έχεις καμία αμφιβολία ή αναστολή για το ότι η άποψή σου, όπως αυτή εκφράστηκε, δεν είναι ορθή; Λες 7-8 άτομα να το έχουμε 'χάσει' τόσο πολύ; .
Απόδειξε μου ότι κάνω λάθος τότε!
Κοίταξε ξέρεις τι μου θυμίζει το ban που κάνατε; Είναι δύο τύποι και τσακώνονται και έρχεται ο μπάτσος με το περιπολικό και πιάνει μόνο τον έναν!Να τα έχετε χάσει δεν το νομίζω, απλώς υπάρχει μία 'κοινή' γραμμή για το θέμα ισότητα εδώ μέσα. Απλώς έχω καταλάβει ότι μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους.
Κάτι άλλο κάποιος είπε να πω ονόματα που πιστεύω ότι θα έπρεπε να γίνουν ban.
Εγώ ΔΕΝ πρόκειται να γίνω ούτε ρουφιάνος, ούτε αυτός που θα υποδείξει ποιος και τι. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου αλλά ούτε και ο χαρακτήρας μου. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοια άνιση μεταχείριση. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Sadο, εφόσον δεν έφταιγαν μόνο οι AR και Spidey, γιατί δεν μας λες ξεκάθαρα ποιοι άλλοι θα ήθελες να είχαν την ίδια αντιμετώπιση από τους mod?
Aγαπητέ Kid σε καμία περίπτωσδη δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένα προσωπά ο Sado, αλλά σε μια κατάσταση γενικά....
ΕΓΩ έχω πρόβλημα στο οτι δεν τιμωρήθηκαν και οι υπόλοιποι αναλόγως!
Παιδί: Επειδή είσαι μικρός σε αφήνω να το δουλέψεις στο μυαλό σου λίγο παραπάνω για να το καταλάβεις μόνος σου.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για μισό λεπτό! Τα 'οπαδικά' επιχειρήματα δεν αντίκεινται στον κανονισμό, ούτε είναι λόγος για ban, ούτε καν σύσταση. Αν μπορεί κανείς να τα καταρρίψει χωρίς ειρωνία (αφού είναι 'οπαδικά' πρέπει να είναι εύκολο) με γειά του αλλά οι περισσότεροι απλά ειρωνεύονται χωρίς να παραθέτουν κανένα επιχείρημα. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι καταδικαστέα;Δεν ειναι το θεμα αυτο, αυτο που λεω ειναι οτι προσωπικα δε θεωρω τοσο μεγαλη τη συνεισφορα των εν λογω χρηστων στο φορουμ επειδη κουβαλαν καποια γνωση. Ακομη και αν αυτο ισχυει τη χρησιμοποιουσαν - συστηματικα - με λανθασμενο τροπο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
... Ακομη και αν αυτο ισχυει τη χρησιμοποιουσαν - συστηματικα - με λανθασμενο τροπο.Aυτό ισχύει για εσένα....
Για εμένα μπορεί να είναι σωστός, μπορεί και αδιάφορος...
Ετσι? -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Κοίταξε ξέρεις τι μου θυμίζει το ban που κάνατε; Είναι δύο τύποι και τσακώνονται και έρχεται ο μπάτσος με το περιπολικό και πιάνει μόνο τον έναν!Sado, με το παραπάνω δείχνεις ότι δεν έχεις καταλάβει ακόμη τον λόγο της αποβολής.
Σου είπα και στην πρώτη σελίδα ότι υπάρχει παρασκήνιο. Ο λόγος δεν είναι μόνο μερικές δημοσιεύσεις και πλακώματα με άλλους....οπαδούς.Να τα έχετε χάσει δεν το νομίζω, απλώς υπάρχει μία 'κοινή' γραμμή για το θέμα ισότητα εδώ μέσα. Απλώς έχω καταλάβει ότι μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους.
Συνωμοτούμε δηλαδή απέναντι στους φίλους (για να μην πω οπαδούς) της alfa romeo? Μα και ο kyan και εγώ που είμαστε mods και φίλοι της alfa romeo, συμφωνήσαμε στην αποβολή τους, όπως και οι υπολοιποι mods. Επαναλαμβάνω, για μία σειρά ενεργειών που έκαναν και πάλι με...αναστολή.
Μπορείς λοιπόν να μου εξηγήσεις περισσότερο αυτήν την 'κοινή' γραμμή, που δεν την καταλαβαίνω?
Σε περίπτωση που και άλλοι τραβούσαν περισσότερο το σχοινί, το ίδιο θα γινόταν. Μην αναμασάμε λοιπόν τα ίδια πράγματα μόνο για την δημιούργία εντυπώσεων.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μα και ο kyan και εγώ που είμαστε mods και φίλοι της alfa romeo, συμφωνήσαμε στην αποβολή τους, όπως και οι υπολοιποι mods.
Αυτό ακριβώς είναι που από μόνο του λέει πολλά. Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι άλλο και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ο Σταύρος άνοιξε αυτό το topic.
-
Υπάρχουν δύο τρόποι επίλυσης του προβλήματος:
Είτε μας εξηγείτε αναλυτικά,ένα πρός ένα,τα πόστ τά κουότς καί τα πιέμς πού ανταλάχθηκαν μεταξύ μοντς καί διεγραμένων,έτσι ώστε να πάρουμε όλοι μας μία γεύση καί να μιλήσουμε όλοι μαζί ώς σύνολο γιά αυτές
ή
θα πρέπει να διαγραφεί τό όλο θρέντ,καί να μήν γίνεται παραπάνω συζήτηση.@ φελλέας:Τό πρόβλημα είναι τελικά ότι αποβλήθηκαν δύο χρήστες ή ότι έπρεπε να αποβληθούν καί άλλοι;
Ειλικρινά δέν σέ έχω καταλάβει ώς τώρα.
Ζητάς λιγότερη 'αστυνόμευση' ή περισσότερη; -
Aυτό το thread δεν έχει λόγο ύπαρξης, διότι αφενός έχει ήδη μετατραπεί σε δίκη-παρωδία των αποπεμφθέντων και των τιμωρών τους, και αφετέρου οι πρώτοι δεν είναι παρόντες για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.
Επομένως δεν ακούγονται και τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς.
Εν τω μεταξύ διάφορες ασαφείς κατηγορίες εκτοξεύονται αβίαστα προς διάφορες επίσης ασαφείς κατευθύνσεις και η όλα εικόνα παραπέμπει σε τραγέλαφο.
Αν είναι να συνεχιστεί για το κωμικοτραγικό της υπόθεσης, ας συνεχιστεί. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Aυτό το thread δεν έχει λόγο ύπαρξης, διότι αφενός έχει ήδη μετατραπεί σε δίκη-παρωδία των αποπεμφθέντων και των τιμωρών τους, και αφετέρου οι πρώτοι δεν είναι παρόντες για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.
Επομένως δεν ακούγονται και τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς.
Εν τω μεταξύ διάφορες ασαφείς κατηγορίες εκτοξεύονται αβίαστα προς διάφορες επίσης ασαφείς κατευθύνσεις και η όλα εικόνα παραπέμπει σε τραγέλαφο.
Αν είναι να συνεχιστεί για το κωμικοτραγικό της υπόθεσης, ας συνεχιστεί.Δεν είμαστε δικαστήριο, εφ'όσον κάποιοι θέλουν να συζήτησουν το θέμα μπορούν να το κάνουν.
Όσο για τους αποπεμφθέντες, σε λίγες μέρες θα μπορέσουν αν θέλουν να τοποθετηθούν επί του θέματος.
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!