-
33/2=16.5
-
Ο χρήστης BMWSEDAN έγραψε:
εσυ citastak λες εχεις τα μησα της ηλικια μου,εγω ειμαι 33
δηλαδη ποσο εισαι εσυ 17?16.5
-
Ναι, το βλέπω ότι έχεις το θείο. Γι' αυτό σκεφτόσουν πόσα χρόνια θα χρειαστείς για να ξεπληρώσεις το δάνειο για την 320.
Αν ο θείος σου όντως ενδιαφερόταν για εσένα, μάλλον θα είχε φροντίσει να σου βρει μια δουλειά με περισσότερα λεφτά έτσι ώστε να μην χρειάζεται να του ζητάς αυτοκίνητο.
ε ντρεπομουνα αλλα τωρα θα του ζητησω,εξαλλου μου ειχε πει,οποτε με χρειαστεις,σε τι δουλεια να με βαλει? να με παρει μαζι του στην αμερικη?
εξαλλου παλια εγω εβγαζα το μηνα 3.000 ευρω αλλα ο ξεροκεφαλος
ο πατερας μου και η αδερφη μου,πεταγανε τα λεφτα στο τριποταμο
για να φανε μαμουκαλα (ο πατερας μου ηταν προεδρος) και τωρα
παιρνω 1.300, εσυ citastak λες εχεις τα μησα της ηλικια μου,εγω ειμαι 33
δηλαδη ποσο εισαι εσυ 17?Απλά η συμπεριφορά σου μου θύμισε ενα καραγκιόζη θείο μου (φτωχομπινές αυτός όχι σαν τον δικό σου) που είναι 44...
(Πες του θειου σου να σου στειλει και ενα λεξικό ε;;; )
-
double post
-
για να φανε μαμουκαλαΚαμια μετάφραση θα μας κάνεις;
-
BMWSEDAN, μην τους ακούς, άστους να λένε....
'Όλα μέσ' στο ήθος τους ανήθικα,
όσα μου χαρίσανε αρνήθηκα,
ψίχουλα αλήθειας μου πετάξανε,
νά 'ξερα σε ποιόν θεό με τάξανε''Τώρα οι πιο μεγάλοι υποκριτές,
γίνανε προφήτες και κριτές,
πήραν οι ασήμαντοι αξία,
τίποτα δεν έχει σημασία' -
Tiger, έγραψες με τις φωτογραφίες!!!
Υ.Γ.: Δε μεταφέρουμε τη συζήτηση σε τίποτα 'κωμικά'/'ανέκδοτα'; Εδώ είναι για ζώα και οι καταστάσεις που περιγράφονται δεν πρέπει να είναι για γέλια.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
για να φανε μαμουκαλαΚαμια μετάφραση θα μας κάνεις;
ε,ειχαμε μαγαζι στην αθηνα, και βγαζαμε 3.000 το μηνα
συν τη δουλεια που εκανα τοτε με2.000 και να φανταστειτε
τα 3.000 τοτε ηταν χρυσααααααφυ, ο πατερας μου ηταν και
χοροφυλακας και συνεργαζοταν με τον παπαδ... -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Tiger, έγραψες με τις φωτογραφίες!!!Υ.Γ.: Δε μεταφέρουμε τη συζήτηση σε τίποτα 'κωμικά'/'ανέκδοτα'; Εδώ είναι για ζώα και οι καταστάσεις που περιγράφονται δεν πρέπει να είναι για γέλια.
ανεκδοτος εισαι.
-
ο πατερας μου ηταν και
χοροφυλακας και συνεργαζοταν με τον παπαδ...Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι προσπαθείς να μας αποδείξεις λέγοντάς μας όσα λες για τον πατέρα σου, το θείο σου, κτλ.
Στο γυμνάσιο θυμάμαι ότι είχα ένα συμμαθητή στο φροντιστήριο αγγλικών που με κορόιδευε για το ότι είχαν Mercedes στην οικογένειά του, ενώ εμείς όχι. Από τότε δεν είχα συναντήσει άλλον να κοκορεύεται για την οικογενειακή του περιουσία (πόσο μάλλον όταν αυτή δεν είναι των γονιών του) και ταυτόχρονα να δουλεύει άλλους για τα λεφτά που βγάζουν (το χειρότερο είναι αυτό). -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Αν και τις τελευταίες μέρες έχω χάσει την επαφή με το τι γίνεται, στα ζώα ζώα ζώα δεν είμαστε............;Απάντηση στον λοκατζή είναι αυτό που αναρωτήθηκε γιατί γράφονται αυτά εδώ μέσα.......
Αυτή την εντύπωση είχα κι εγώ..
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Αν και τις τελευταίες μέρες έχω χάσει την επαφή με το τι γίνεται, στα ζώα ζώα ζώα δεν είμαστε............;Ορθόν. Μήπως παρατράβηξε το αστείο παίδες? [moderator]
-
BMWSEDAN να 'σαι καλά! Με έκανες να κλαίω από τα γέλια διαβάζοντας τις τελευταίες 4-5 σελίδες.
Υ.Γ. Θα μου γνωρίσεις το θείο σου μήπως μου χαρίσει κανένα από τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που θα διαθέτει λογικά βάση της οικονομικής του κατάστασης;
Υ.Γ.2. Προς Krusenstern: Ζητάω ταπεινά συγγνώμη που συνεχίζω αυτή την παρωδία. Δε θα επαναληφθεί. Από δω και πέρα αν ξαναγράψω σε αυτό το Thread το ποστ μου θα αφορά μόνο ζώα.
-
Σήμερα στην Έδεσσα, σε αρκετά πηγμένο δρόμο, αντιλαμβάνομαι 2-3 αυτοκίνητα πίσω μου, όχημα της πυροσβεστικής με αναμμένο τον φάρο που κορνάρει (δεν είχε μόνιμα αναμμένη τη σειρήνα).
Δεν υπάρχει άπλετος χώρος, αλλά στο σημείο εκείνο μπορούσαν άνετα 2-3-4 αυτοκίντα να τραβηχτούν στην άκρη. Γιατί ήμουν ο μόνος που το έκανα;;; Οι υπόλοιποι έκριναν πως η περίπτωση δεν ηταν αρκετά επείγουσα για να ξεβολευτούν;
-
Ξερει καποιος ,ποιος ειναι ο λογος που καποια ασθενοφορα,περιολικα,πυροσβεστικα κλπ κυκλοφορουν με αναμενα τα οπτικα και σβηστα τα ηχητικα μεσα που διαθετουν κατα τη διαρκεια της μερας κι ολας?
Αν δεν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος τοτε το γραφω στο σωστο topic -
Στο δικό σου περιστατικό θα έπρεπε να κάνεις ότι ήταν δυνατόν ώστε η συγκεκριμμένη οδηγός να αργήσει να ξαναπιάσει τιμόνι στα χέρια της.
Από ότι γράφεις δεν έκανες τίποτα......Δεν σε καταλαβα φιλε,δηλαδη τι επρεπε να κανω?
να την αρχισω στα χαστουκια?Υ.Γ skye,alfa romeo,spiros,οταν γραφω κατι παντα απαντατε κοροιδευτηκα
με αυτο ( ) καλα ειπαμε την 320 παιρνω δεν παιρνω καντιλακ,τελικα σαν τον κουνιαδο υπαρχουν πολλοι.....Άστο, ξέχνα το.....
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Ξερει καποιος ,ποιος ειναι ο λογος που καποια ασθενοφορα,περιολικα,πυροσβεστικα κλπ κυκλοφορουν με αναμενα τα οπτικα και σβηστα τα ηχητικα μεσα που διαθετουν κατα τη διαρκεια της μερας κι ολας?Σημαίνει ότι είναι εν υπηρεσία, π.χ. το ασθενοφόρο θα κουβαλάει ασθενή, ή το περιπολικό θα πάει προς κάποιο σημείο ατυχήματος που το έχουν καλέσει, αλλά χωρίς να είναι τραγικά επείγον.
-
Πριν λίγες μέρες τράκαρα. Κινούμενος σε κεντρικό δρόμο με μία λωρίδα ανά κατευθυνση και παρτέρι στη μέση, μου βγήκε από δεξιά, από στενό με stop άλλο αυτοκίνητο, κλείνοντας όλο το ρεύμα στο οποίο βρισκόμουν. Εγώ με τα χίλια ζόρια κατάφερα να τον αποφύγω βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα. Έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου μου αφου για τουλάχιστον 10-15 μέτρα στη προαπάθεια μου να μαζέψω το αυτοκίνητο πήγαινα μία στα παρκαρισμένα και μία στο παρτέρι. Την στιγμή που σκέφτηκα 'ευτύχώς τη γλίτωσα' το αυτοκίνητο γύρισε και χτύπησε ένα παρκαρισμένο. Ευτυχώς δεν είχα πιει, δεν έτρεχα και δεν ερχόταν αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα.
Ζώο ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το stop, όχι γιατί έκανε ένα λάθος (όλοι κάνουν λάθη) αλλά γιατί όταν διαπίστωσε ότι δεν τραυματίστηκα άσχημα μού είπε: 'Με θές τίποτα άλλο εμένα γιατί αφού δεν σε ακούμπησα δεν εμπλέκομαι νομικά οπότε μπορώ να φύγω'
Όταν έφτασε η αστυνομία έιπε τόσες π@π@ριες που μέχρι και ο αστυνομικός τον έβρισε...Από την όλη ιστορία 'κληρονόμισα' ένα κολλάρο για λίγες μερες, κάτι φάρμακα και μία γερή ζημία στο αυτοκίνητο μου. Α, και αν δεν κάνει δηλωση μία ταλαιπωρία στα δικαστήρια για όσο τραβήξει....
Ευτυχώς που ήταν ο πατερας μου κοντά και ήρθε και με ηρέμησε γιατι αλλιώς θα τον είχα σπάσει στο ξύλο μπροστά στους αστυνομικούς. -
ζώο το παιδάκι του 5ου που ενώ με είδε να έρχομαι έτρεξε και καλά προς την εξώπορτα, μπήκε μέσα και χώθηκε βιαστικά στο ασανσέρ ενώ εγώ θα σταματούσα πιο πριν απ'αυτόν Τι διάολο, θα τον έτρωγα?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ζώο το παιδάκι του 5ου που ενώ με είδε να έρχομαι έτρεξε και καλά προς την εξώπορτα, μπήκε μέσα και χώθηκε βιαστικά στο ασανσέρ ενώ εγώ θα σταματούσα πιο πριν απ'αυτόν Τι διάολο, θα τον έτρωγα?
Ζώα ζώα ζώα