Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Βοηθητικα προϊοντα για εξορμησεις;
    1. Home
    2. Εκτός Δρόμου
    3. Βοηθητικα προϊοντα για εξορμησεις;
    • 1 / 1
    Εκτός Δρόμου
    10
    20
    100
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      amstrad last edited by

Παλι εγω, εχω ορεξη σημερα και τα θυμηθηκα ολα μαζι!
      Θα ηθελα οποιος εχει ορεξη να μου προτεινει βοηθηματα για τις εξορμησεις μου που θα με βγαλουν απο δυσκολες καταστασεις!
      Ψαχνω για παραδειγμα να παρω ενα καλο και αξιοπιστο πτυοσκαπανο το οποιο ομως αν γινεται να ερχεται μαζι με τσεκουρακι και πριονι. Εχω δει απο δω και απο εκει στο διαδικτυο διαφορες περιπτωσεις αλλα δεν ξερω τι να προτιμησω! Φακο επισης θελω να παρω και δεν ξερω αν αξιζει να παρω ενα με 1-2 εκατομμυρια κερια ή ενα συμπαγες και μικρο φακο με καλη λυχνια (δεν ξερω με λιγα λογια στο πεδιο πιο ειναι πιο πρακτικο!).
      Πυξιδα και δορυφορικη πλοηγηση με χαρτες απο 'Αναβαση', 'Road' κλπ εχω αν και θελω να παρω αρκετους ακομα (για ψηφιακους και εντυπους μιλαω).
      Τελος μια λεπτομερεια, αν παρω hi-lift θα με καλυψει σε ελαφρια κολλυματα αν το χρησιμοποιησω αντι για εργατη; Γιατι ο εργατης ψιλοτσουζει απο τιμη αν ειναι να παρω και καποιον αξιολογο! Δεν μιλαω για τρελλες καταστασεις για τις οποιες δεν ειμαι ετοιμος ακομα αλλα αν για τα πρωτα 2-3 χρονια εκμαθησης εκτος δρομου θα με καλυψει ωσπου να παμε στα βαρια;
      Αν μου ερθουν και αλλες αποριες θα συμπληρωσω απο αυριο!
      Ευχαριστω και παλι!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • A
        amstrad last edited by

Θα ηθελα οποιος εχει ορεξη να μου προτεινει βοηθηματα για τις εξορμησεις μου που θα με βγαλουν απο δυσκολες καταστασεις!
        Ψαχνω για παραδειγμα να παρω ενα καλο και αξιοπιστο πτυοσκαπανο το οποιο ομως αν γινεται να ερχεται μαζι με τσεκουρακι και πριονι. Εχω δει απο δω και απο εκει στο διαδικτυο διαφορες περιπτωσεις αλλα δεν ξερω τι να προτιμησω! Φακο επισης θελω να παρω και δεν ξερω αν αξιζει να παρω ενα με 1-2 εκατομμυρια κερια ή ενα συμπαγες και μικρο φακο με καλη λυχνια (δεν ξερω με λιγα λογια στο πεδιο πιο ειναι πιο πρακτικο!).
        Πυξιδα και δορυφορικη πλοηγηση με χαρτες απο 'Αναβαση', 'Road' κλπ εχω αν και θελω να παρω αρκετους ακομα (για ψηφιακους και εντυπους μιλαω).
        Τελος μια λεπτομερεια, αν παρω hi-lift θα με καλυψει σε ελαφρια κολλυματα αν το χρησιμοποιησω αντι για εργατη; Γιατι ο εργατης ψιλοτσουζει απο τιμη αν ειναι να παρω και καποιον αξιολογο! Δεν μιλαω για τρελλες καταστασεις για τις οποιες δεν ειμαι ετοιμος ακομα αλλα αν για τα πρωτα 2-3 χρονια εκμαθησης εκτος δρομου θα με καλυψει ωσπου να παμε στα βαρια;
        Ευχαριστω και παλι!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • A
          amstrad last edited by

Ευχαριστω και παλι!

• J
            jericho last edited by

Κατ αρχήν ένα μικρό πτυσσόμενο φτυάρι (εγώ έχω ένα μεταλλικό των 5

• ?
              A Former User last edited by

Το hilift μπορεί να κάνει και τον εργάτη.... υπομονή να έχεις. Αν έχεις κλειδιά και ιμάντες, σκοινιά κλπ για να το συνδέσεις με κάτι....
              Ναι σε καλό πριόνι, με καλή λαβή και λάμα.
              Πιο σπουδαίο όμως ιμάντες ένας κοντός (για να αγκαλιάζει δέντρα) και ένας μακρύς (δύο καλύτερα), μερικά κλειδιά τύπου ωμέγα (βλέπεις πότε πλησιάζουν στο όριό τους όταν αρχίζουν από Ω να γίνονται D) και βέβαια το σπουδαιότερο από όλα: άλλο ένα αυτοκίνητο παρέα (και σε τραβάει και πάει για βοήθεια και έχεις μερικά χέρια ακόμα για σκάψιμο, πριόνισμα, σπρώξιμο και βάρος αν κρεμάσεις τροχό κλπ)!
              Διευκολύνει να έχεις προνοήσει ώστε να μπορείς να βάλεις τα κλειδιά εύκολα στο αυτοκίνητό σου δηλαδή να έχεις προσαρμόσει μπρος και πίσω και δεξιά και αριστερά από ένα σημείο έλξης.

• A
                amstrad last edited by

Ευχαριστω παιδια!
                Aν και αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι οι εντυπωσεις απο χρηση των εργαλειων και ποια προτεινετε. Οσο για λιστα εξοπλισμου εχω ηδη στο μυαλο μου του τι θα παρω αλλα ειμαι σκεπτικος με το ειδος και την μαρκα του καθετι,
                (Σημειωση: εχω συστημα δορυφορικης πλοηγησης ηδη)

• C
                  cliff last edited by

Ξεκίνα από ιμάντα και ναυτικά κλειδιά τύπου Ω

• B
                    bebes last edited by

Πτυοσκάπανο με 3€.
                    Δε χρεια΄ζεσαι ακριβότερο. Με έσβωσε σε δυο περιπτωσεις, ειδικά στη μια (άμμος) μιλάμε για πολύ σκάψιμο.
                    Τα λαστιχένια πατάκια που είπε ο φίλος παραπάνω, ένα μικρό φακό (αν είναι δυνατό να στερεώνεται στο κεφάλι), γάντια εργασίας + ιμάντες κλειδιά κλπ που αναφέρθηκαν παραπάνω.
                    Εγω τα έχω σε μικρές συσκευασίες και τα κουβαλάω πάντα κάτω απο τα καθίσματα
                    Πάρτα και καλές βόλτες

• A
                      amstrad last edited by

Πηγα και πηρα ενα πτυοσκαπανο με 23 ευρω (αρκετα στιβαρο και μαζευει αρκετα ωστε να μην πιανει χωρο στο αμαξι) και ενα πριονακι πτυσσομενο και αυτο με 1,5 ευρω. Φακο πηρα αλλα σκοπευω να παρω και αλλον ενα με 1-2 εκατομμυρια κερακια! Οσο για ιμαντες και κλειδια δεν εχω φροντισει ακομη αλλα απο βδομαδα κατι θα παρω. Θελω ομως και κατι για ξελασπωμα αμα κολλησω και μαλλον θα καταληξω σε κανα hi-lift για αρχη.
                      Επισης πηρα και ενα πολυ ωραιο παγουρακι για τις πεζοποριες που ηθελα!

• ?

Δοκίμασέ τα όλα όσα παίρνεις προτού να τα χρειαστείς. Τότε θα καταλάβεις αν είναι καλές αγορές. Δηλαδή καλό είναι να μην τα δοκιμάσεις όταν τα χρειαστείς, τότε είναι αργά. Δηλαδή μπορεί να μην είναι εύχρηστο να χαλαρώνει κάποια σύνδεση, να σπάει εύκολα, να σκουριάζει κλπ κλπ.
                        Μάλλον έδωσες πολλά για το ένα και λίγα για το πριόνι.... θα μπορεί να κόψει κορμό? Πάρε κι ένα δεύτερο.... Όπως έμαθα από τη θάλασσα μία άγκυρα ίσον καμία άγκυρα κοκ....
                        Φακός κεφαλής είναι πολύ βολικό φωτίζει εκεί που κοιτάς και έχεις 2 χέρια ελεύθερα. Καλύτερα από τα καινούργια με LED είναι πολύ πιο οικονομικά σε μπαταρίες. Εξαιρετικό και σε περίπτωση κατασκήνωσης. Τα εκατομμύρια κεριά δεν είναι και τόσο χρήσιμα για εργασία, κάνει μόνο για να τυφλώσεις καμιά αρκούδα.... ή να σε βρούνε άμα χαθείς. Για αυτό να λες που πας και πότε θα γυρίσεις. Χρήσιμα και τα VHF ακόμα καλύτερα τα CB. Και για όταν χαλάσει το GPS έχε και κανένα χάρτινο χάρτη και καμιά πυξίδα της προκοπής από κοντά...

Αμα πέσεις σε λάσπη χωρίς εργάτη με μόνο το hilift μάλλον θα βλαστημήσεις.... μετά βέβαια θα έχεις αντιληφθεί γιατί χρειάζεται παρέα σε δεύτερο αυτοκίνητο.
                        Επίσης καλό είναι να πας τουλάχιστον 2-3 φορές σε οργανωμένες εκπαιδευτικές εκδρομές ώστε με τη μεγαλύτερη ασφάλεια να εξοικειωθείς με τον τρόπο (συχνά τους διαφορετικούς τρόπους) χρήσης των διάφορων αξεσουάρ και των δυνατοτήτων τους/σου. Πολλοί οργανώνουν τέτοιες εκδρομές και προσωπικά έχω σχηματίσει άριστη εντύπωση από την http://www.offroads.gr με την οποία πάει ένας φίλος μου. Ξέρω ότι και άλλοι οργανώνουν τέτοιες εκδρομές αλλά δεν έχω άμεση άποψη.

• A
                          amstrad last edited by

Ευχαριστω οnyx για την εκτενη αναλυση! Πιστευω οτι δεν πηρα ακριβα το πτυοσκαπανο μιας και δειχνει αξιολογο και αρκετα στιβαρο αλλα θα το δοκιμασω το Σαββατο που εχω ρεπο και θα εχω και απο πρωτο χερι εντυπωσεις! Οσο για το πριονακι το δοκιμασα λιγο σπιτι και δειχνει οτι κοβει, αλλα το ομολογω οτι δεν περιμενω να κοψει κορμο. Το θελω για κανα μικρο κορμο ή μεγαλο κλαδι που μπορει να κλεινει τον δρομο μου. Αμα εχει πεσει κανας κορμος θα βγαλω το αλυσοπριονο! (...πλακα κανω!)
                          Δεν λεω παντως ωραιες φαινονται οι οργανωμενες εκδρομουλες αλλα δεν εχω ορεξη να σκαω 70 ευρω καθε φορα που θελω να χαρω την φυση! (αν και η εκδρομουλα στις 15/1/2006 ακουγεται δελεαστικη και μπορει να ακολουθησω!).
                          Προς το παρον το παιζω μοναχικος καβαλαρης (κακώς μεν, αλλα ωσπου να βρω παρεα μου κανει). Και παντοτε στα ορια που με παιρνει χωρις να διακινδυνευω εγω, ο συνοδηγος ή το αυτοκινητο!
                          Οσο για ασυρματη επικοινωνια καποια στιγμη θα αποκτησω και εγω αλλα μαλλον απο την επομενη χρονια. (ο εργατης θα παει ακομη πιο περα μαλλον)
                          Τωρα για τους φακους, εχεις δικιο, επρεπε να παρω και εναν κεφαλης!
                          Οταν ξαναπαω σε μαγαζι με τετοια ειδη θα παρω! Αλλα θελω και μεγαλο φακο διοτι σε μερικες απο τις εξορμησεις μου κανω και σπηλαιοεξερευνησεις οποτε εκει χρειαζεται δυνατο φως (πρεπει να βλεπεις που πατας γιατι γλυστρανε με τρελλα οι ατιμες οι σπηλιες!)

• T
                            tifozif1 last edited by

Ο χρήστης amstrad έγραψε:
                            Ευχαριστω οnyx για την εκτενη αναλυση! Πιστευω οτι δεν πηρα ακριβα το πτυοσκαπανο μιας και δειχνει αξιολογο και αρκετα στιβαρο αλλα θα το δοκιμασω το Σαββατο που εχω ρεπο και θα εχω και απο πρωτο χερι εντυπωσεις!

Να σου πω : Εκει που μένω έχω εναν κηπο που θέλει σκάψιμο, τι λες ? θες να το δοκιμάσεις στον κήπο μου ????

καλές εξορμίσεις

• V
                              vasdaris last edited by

ΑΝ προσθέσω κάποια βασικά πραγματάκια που αν και δεν έχουν αναφερθεί, σώζουν καταστάσεις!

Γάντια εργασίας, καλό φαρμακείο και απαραίτητα 'κολλαρο' για τον αυχένα, αλυσίδες, ίσως κάποια 'τρόμπα αέρα' και 2-3 ιμάντες.

• R
                                random last edited by

Το βασικοτερο φιλε μου που δεν ξερω αν σου ανεφεραν ειναι τα ελαστικα σου..Αν δεν εχεις λασπολαστιχο μην πας πουθενα εισαι καταδικασμενος..Εγω αντι για εργατη το οποιο θεωρω αντιαισθητικο εχω παρει μια κιθαρα και 60μ σχοινι και ειμαι ανετος..
                                Τωρα για τα υπολοιπα συνιστω να περιοριστεις αρχικα στις δασικες διαδρομες και μονον..Αν δε αναμενεται κακκοκαιρια μεινε εκει που εισαι..Επισης προσοχη στο που μπαινεις..μου εχει τυχει να χαθω σε δασακι στον παρνωνα να εχει καταρρακτωδη βροχη και να μην ξερω τι να κανω..Τελικα περιμενα να ξημερωσει βρηκα το δρομο και παραλιγο να μεινω απο καυσιμα..

Αρα..βασικα πραγματα για εμενα
                                1.Ντυσιμο καλο
                                2.θερμοκρασια εντος αμαξιου παντα εως 24 βαθμους για να μην κρυωσεις απο τα εμπα και εβγα.
                                3.καταλληλα ελαστικα
                                4.φαγητο,νερο
                                5.καυσιμα εξτρα σε μπετονι.τουλαχιστον 40 λιτρα
                                6.αλοιφη κουνουπιων-θειαφι αν κατασκηνωσεις
                                7.κιθαρα, παλαγκο κλπ
                                8.φαρμακειο α βοηθειων
                                9.κινητα,φορτισμενες μπαταριες
                                10. τουλαχιστον φορητο τζιπιες
                                11.κιθαρα η εργατη
                                12. αν πας με κοπελα προειδοποιησε την και εκπαιδευσε την πρωτα σε ολα οσα πιθανον χρειαστεις βοηθεια
                                13.μην περνας κατα το δυνατο απο ποταμακια,λιμνες,χειμαρρους
                                14.εχε μαζι σου οπλο, εστω και αεροβολο αν δεν εχεις αδεια καραδοκουν πολλοι εγκληματιες στα δαση οσο και αν σου φαινεται περιεργο
                                15.Να εχεις παντα επαφη με καποιον δικο σου ο οποιος ανα διαστηματα 6 ωρων μεγιστο να ξερει που περιπου εισαι.
                                16.κανε παντα κυκλικο ταξιδι-μικτο πχ. 5χμ χωμα η δασος μετα παω στο χωριο χ μετα 4 χμ αναβαση και διανυκτερευση στο χωριο ψ
                                17. ει δυνατον παρε το ραντομ ενα τηλεφωνο για να ελθει μαζι σου στην εξορμηση..με 2 τζιπ σχεδον παντα θα τα καταφερεις
                                18.εξαιρετικα χαμηλη ταχυτητα σε ανωμαλο δρομο εκτος αν μιλαμε για απολυτα βατο χωματοδρομο..θα στενοχωρηθεις οταν δεις το τζιπακι σου μεσα στη γρατζουνια επειτα
                                19.τσεκουρακι και μικρο δραπανο η κλαδευτηρι-πριονι για να κοβεις κλαδια που μπορει να τραυματισουν το τζιπακι σου
                                20.φακο (πηγαινε στο αλεξ πακ)θα βρεις πολυ ωραιους με 20 30 ευρω επαναφορτιζομενους στα 12 βολτ
                                21.οπωσδηποτε σληπιγκ μπαγκ διοτι το βραδι αν κοιμηθεις και πρεπει να σβησεις τη μηχανη στο αμαξι θα ξεπαγιασεις
                                22. ενα power booster για να φορτισεις τη μπαταρια σου αν μεινεις η εστω μια 2η μπαταρια φορτισμενη η καλωδια αν πηγαινετε 2 τζιπ
                                23.αλυσιδες παντα
                                24. η ρεζερβα φουσκωμενη
                                25.καμμια φωτοβολιδα αλεξιπτωτου δε θα εκανε κακκο..τα ελικοπτερα σε βρισκουν αμεσα.ειναι πολυ φθηνες
                                26.σεικερ για καφεδακι
                                27.ενα μικρο ψυγειο 12βολτο για να βαζεις τα τροφιμακια σου και να μη χαλανε
                                28.ενα μικρο ραδιακι με μπαταριες για να ακους τον καιρο αν αναγκασθεις να εγκαταλειψεις το αμαξι σου
                                29.ενα σπρει μπογιας κοκκινης...μαρκαριζε καταφανη σημεια που περασες σημ. αν χαθεις..το ιδιο κολπο κανει η πυροσβεστικη οταν τρεχουν στις φωτιες αλλα με κιτρινη μπογια..μην παρεις κιτρινη γιατι θα φας παραβαση αν σε πιασουν
                                30.καλη παρεα, υπομονη και φροντιζε παντα να διανυκτερευεις σε ξενοδοχεια για την ασφαλεια σου

Αυτα προς το παρον..θα σκεφθω και αλλα..αλλα το βασικο για εμενα στις εξορμησεις εκτος δρομου ειναι τα λαστιχα και η παρεα ητοι 2ο τζιπ

Αν μενεις Αθηνα μπορω να σε παω βαρυμπομπη να σου δειξω ωραιες διαδρομες και να σου μαθω μερικα πραγματα για να προστατευεις εσενα και το τζιπ σου..

• A
                                  amstrad last edited by

Ευχαριστω Random1 για τις λεπτομερης πληροφοριες!
                                  Να τα πουμε καποια στιγμη και απο κοντα για καμμια διαδρομη, ειμαι ανοιχτος σε προτασεις. (Βαρυμπομπη και Τατοϊ εχω κανει κατι γυρες 2-3 φορες, ηταν αρκετα ευκολες διαδρομες ωστοσο)
                                  Τα μισα απο αυτα που προτεινεις τα πηρα ηδη και χαιρομαι που ολοκληρωνω σιγα σιγα το 4κινητο μου!
                                  Τα λαστιχα αργουν ακομη γιατι αν δεν κανω τουλαχιστον 20.000χλμ με τα μαμισια δεν προκειται να τα αλλαξω, κριμα θα ειναι! Κοστιζουν τα καινουρια και δεν μας τρεχουν και τα ευρω απο τα πατζακια!
                                  Ακραιες καταστασεις οπως ξενυχτι στην υπαιθρο δεν το βλεπω αμεσα γιατι ποτε δεν με τρελλαινε η ιδεα, και μετα τα σχοινακια του στρατου δεν εχω καθολου ορεξη!
                                  Οσο για τις γρατσουνιες στο αμαξι μου ειναι το τελευταιο που με νοιαζει (χιχι) το εχω ηδη ξεσκισει σε κατι θεοστενα περασματα στις διαδρομες που εχω κανει! Αλλα δεν με νοιαζει γιατι για ξεσκισμα το πηρα το 4κινητο!
                                  Ευχαριστω και παλι!
                                  υ.γ. Αυριο θα παω μια βολτα στα Γερανεια να δω τι παιζει και απο εκει!

• A
                                    amstrad last edited by

Φιλε tifozif1 με ενα καλο μεροκαματο σου τον κανω τον κηπο αγνωριστο! Ελπιζω να ειναι αφρατο ομως το χωμα για να μην μου φυγει η μεση!

• ?

Aνάλογα με τον βαθμό εμπλοκής και τις προθέσεις ανεξαρτησίας μπορεί να ισχύουν όλα όσα προτείνει ο random1 κι ακόμα περισσότερα! Πχ μπορείς να θέλεις να κουβαλάς αλυσοπρίονο, σκηνή οροφής, είδη μαγειρικής, ειδικές ράγες για να περνάς από δύσκολα κλπ....
                                      Πρακτικά ο κατάλογος δεν έχει τέλος.... λεφτά να έχεις και αξεσουάρ υπάρχουν άφθονα. Καλό είναι όμως να ιεραρχείς τις ανάγκες και προθέσεις σου και να εφοδιάζεσαι με τα πιο χρήσιμα σε εσένα. Πάντως μην παίρνεις φτηνιάρικα πράματα γιατί θα αστοχήσουν εκεί ακριβώς που θα τα έχεις ανάγκη... καλύτερα κάνε λίγο υπομονή μέχρι να μπορέσεις να πάρεις κάτι λίγο πιο καλό.
                                      Νομίζω δεν έχει αναφερθεί μπιτόνι με έξτρα καύσιμο. Πολύ χρήσιμο αν χαθείς σε ζόρικα εκτός δρόμου μέρη όπου η κατανάλωση πάει στο Θεό...
                                      Και μια ενημέρωση για όσους δεν το ξέρουν, άμα σε πιάσει η νύχτα σε βουνό και αναγκαστείς να διανυκτερεύσεις μπορεί να κάνει πάρα πολύ κρύο ακόμα και το καλοκαίρι (όπως είχα την έκπληξη να διαπιστώσω τον 15αύγουστο στη Ροδόπη....2C...). Γενικά λοιπόν ακόμα και για μια βόλτα σε κοντινό βουνό καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα!

• R
                                        random last edited by

Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
                                        Aνάλογα με τον βαθμό εμπλοκής και τις προθέσεις ανεξαρτησίας μπορεί να ισχύουν όλα όσα προτείνει ο random1 κι ακόμα περισσότερα! Πχ μπορείς να θέλεις να κουβαλάς αλυσοπρίονο, σκηνή οροφής, είδη μαγειρικής, ειδικές ράγες για να περνάς από δύσκολα κλπ....
                                        Πρακτικά ο κατάλογος δεν έχει τέλος.... λεφτά να έχεις και αξεσουάρ υπάρχουν άφθονα. Καλό είναι όμως να ιεραρχείς τις ανάγκες και προθέσεις σου και να εφοδιάζεσαι με τα πιο χρήσιμα σε εσένα. Πάντως μην παίρνεις φτηνιάρικα πράματα γιατί θα αστοχήσουν εκεί ακριβώς που θα τα έχεις ανάγκη... καλύτερα κάνε λίγο υπομονή μέχρι να μπορέσεις να πάρεις κάτι λίγο πιο καλό.
                                        Νομίζω δεν έχει αναφερθεί μπιτόνι με έξτρα καύσιμο. Πολύ χρήσιμο αν χαθείς σε ζόρικα εκτός δρόμου μέρη όπου η κατανάλωση πάει στο Θεό...
                                        Και μια ενημέρωση για όσους δεν το ξέρουν, άμα σε πιάσει η νύχτα σε βουνό και αναγκαστείς να διανυκτερεύσεις μπορεί να κάνει πάρα πολύ κρύο ακόμα και το καλοκαίρι (όπως είχα την έκπληξη να διαπιστώσω τον 15αύγουστο στη Ροδόπη....2C...). Γενικά λοιπόν ακόμα και για μια βόλτα σε κοντινό βουνό καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα!

Eiii anefera kai gia to mpitonaki me extra venzina...

XRONIA POLLA...

• A
                                          amstrad last edited by

Για την θερμοκρασια το εχω υποψιν μου, οταν ημουν στις σκοπιες στο φυλακιο πυρομαχικων στην Κομοτηνη, το 2000! Γενικα εχει ψωφοκρυο κοντα στα δαση το βραδυ, ειτε χειμωνα ειτε καλοκαιρι!
                                          Απο εργαλεια ειμαι ψιλοσυμπληρωμενος προς το παρον παιδια, οτιδηποτε παραπανω πια θα μου κοστισει οποτε το αφηνω για κανα 3μηνο ωσπου να αφησω στην ακρη κανα ευρω!
                                          onyx ! το πριονι ειναι τελικα ψιλομαπα και θα παρω αλλο ενα της προκοπης, ειχες δικιο! Οχι οτι δεν κοβει αλλα σου βγαζει το λαδι μεχρι να κοψει γιατι ειναι μικρουλι! Το πτυοσκαπανο το χρησιμοποιησα λιγο για πλακα στο χιονι και δεν εχω παραπονο!

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                          • D
                                            dr-format last edited by

14.εχε μαζι σου οπλο, εστω και αεροβολο αν δεν εχεις αδεια καραδοκουν πολλοι εγκληματιες στα δαση οσο και αν σου φαινεται περιεργο
                                            ...
                                            25.καμμια φωτοβολιδα αλεξιπτωτου δε θα εκανε κακκο..τα ελικοπτερα σε βρισκουν αμεσα.ειναι πολυ φθηνες

Για το όπλο αν δεν έχεις ΑΛΗΘΙΝΟ και ΔΕΝ σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις ΠΟΤΕ μην το βγάλεις να απειλήσεις άνθρωπο

Οσο για την φωτοβολίδα, που απαγορεύεται στην στεριά, κοίτα να μην καείς μαζί με το δάσος που θα έχεις πυρπολήσει

Καλό είναι όσοι δίνουμε συμβουλές να προσέχουμε λίγο.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                            • M
                                              maltezak last edited by

Αν ήταν όλοι διαβασμένοι και εξοπλισμένοι σαν τον Random θα κάναμε τις καλύτερες εκδρομές.Ξέχασες το VHF ή CB νόμιμο ή παράνομο είναι σωτήριο.Αν θέλετε παρέα για Βαρυμπόμπη είμαι μέσα.

• First post
                                                Last post
                                              • 1 / 1
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                                • ΕΛΛΑΔΑ
                                                • ΚΟΣΜΟΣ
                                                • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                                • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                                • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                                • TEST