-
Δεν μου αρέσουν τα σενταν-οειδή αλλά εάν έπρεπε να
επιλέξω θα έπαιρνα το Passat TFSi. -
λιρα εκατο η 316...
-
lkar, skullone, χαλάτε το θέμα. Να προτείνω
ή
;
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Με 30.000 χιλιάρικα θα έπαιρνα το ... .
(Να σας φάει η περιέργεια ρε!! )
ελα μωρε τωρα κι εσυ..
ο τεκνικ ηθελε να γελασει λιγο και ανοιξε το γνωστο τοπικ...Δεν έβαλα το τοπικ για να γελάσω
Η τιμή του TFSI Passat μου έδωσε το κίνητρο για το συγκεκριμένο τόπικ.
Πώς δηλαδή με τα ίδια χρήματα παίρνεις τα πάντα (όχι σε συσκευασία Κορεάτικου ),
έχοντας απέναντι αξιόλογα μεν αυτοκίνητα, αλλά με ελλιπή (μην προχωρήσω παραπέρα) κινητήρα. -
να σε απογοητευσω?
->28κ
-
Η 316 όντως έχει ελλιπή κινητήρα και η BMW πλέον μάλλον δεν τον χρειάζεται. Η 159 1.9 έχει απλώς επαρκή. Η τιμή τώρα και του Passat και της 159 1.9 δείχνει ότι οι Κορεάτες - τουλάχιστον αυτήν την εποχή - δεν έχουν καμία απολύτως ελπίδα στην κατηγορία των μεσαίων οικογενειακών από 20 ως 30 χιλιάδες ευρώ.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
να σε απογοητευσω?->28κ
καλυτερα στημενο, σαφως πιο σπορ, πιο μαζεμενο και με εξαιρετικους επισης χωρους και εξοπλισμο...(μαλλον καλυτερο εξοπλισμο)βεβαια ειναι skoda, γι'αυτο να μην το παρετε!!
Aπ' όσο γνωρίζω, ακόμα δεν έχει βγεί επίσημα η τιμή του
-
Η 316 όντως έχει ελλιπή κινητήρα και η BMW πλέον μάλλον δεν τον χρειάζεται.
τον χρειαζεται ομως ο ελληνας καταναλωτης...χαχαχαχαχαχαχχααχαχχααχ!!!
-
Λοιπόν παρόλο που δεν θα αγόραζα κανένα από τα 3, αν λέω αν, μου λέγατε κοίταξε αγοράκι μου ή αγοράζεις ένα από τα 3 ή δεν έχεις αμάξι τότε θα αγόραζα την 159...
Γιατί? Γιατί το Passat μοιάζει με Jetta το οποίο δεν μου αρέσει όπως δεν μου αρέσει και το Passat και γιατί η 316 είναι η 3αρα που δεν θα αγόραζα ποτέ. Οπότε αγοράζω κάτι μεσαίο από πλευράς μοτέρ και επιδόσεων με εξαιρετικό σχεδιασμό ( έστω και αν εξακολουθώ να αναπολώ την 156 τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά ) και κατα την γνώμη μου ( και όχι μόνο ) καλύτερο στήσιμο από το Passat. Για την 316 δεν θα σχολιάσω δεν θα σχολιάσω .
Τι δεν έκανα σύγκριση στησιμάτος 159 - 156? Συγνώμη αλλά δεν την οδήγησα ακόμα την 159 αλλά η αραχνοδιάισθηση μου ( και όχι μόνο αυτή ), μου λέει οτι πάλι θα μου αρέσει περισσότερο η 156 από την 159, χωρις αυτό να σημαίνει οτι η 159 είναι κακό αμάξι...
Αυτά.... -
Θα ψήφιζα τό πισωκίνητο,άν μιλούσαμε γιά έκδοση με μεγάλο κινητήρα.
Σάν 316,ούτε μέ σφαίρες.
Μεταξύ τών δύο μπροστοκίνητων τώρα,μάλλον θα προτιμούσα τήν Ιταλίδα,τουλάχιστον μέ τα μέχρι στιγμής κριτήρια πού έχω,καί πού δέν είναι τίποτα ουσιαστικό πέραν τής εμφάνισης. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
να σε απογοητευσω?
->28κ>
καλυτερα στημενο, σαφως πιο σπορ, πιο μαζεμενο και με εξαιρετικους επισης χωρους και εξοπλισμο...(μαλλον καλυτερο εξοπλισμο)βεβαια ειναι skoda, γι'αυτο να μην το παρετε!!
ε, στην ανακοινωνω εγω λοιπον την τιμη του!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
να σε απογοητευσω?
->28κ>>
ε, στην ανακοινωνω εγω λοιπον την τιμη του!!
Όσο το GTI ;
Ας έρθει πρώτα με το καλό...
-
Μεταξύ των τριών αυτών; Ωχ, τι πάθαμε!
Λοιπόν, 316 ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο
Το Passat, καλό, χρυσό, χλιδάτο, γρήγορο κλπ, αλλά... δε μου λεει
ALfa 159 λοιπόν!
ΥΓ: Πέσανε και οι τελευταίοι φούρνοι της Ελλάδας
-
Τώρα χαλάς τη σούπα των 'αμερόληπτων' και των 'αντικειμενικών'.
-
μπααααα... απλα ο syele κανει τετοιες προτασεις στους αλλους, ωστε να παραμενει αυτος γρηγοροτερος
-
Passat απο μένα... Μπορεί να μην ειναι τόσο όμορφο όσο η 159 αλλα είναι σίγουρα πιο γρήγορο, εξίσου καλοστημένο, ποιοτικό, ευρύχωρο κ.λ.π. Κοινώς more bang for the buck...
Φίλε skullone θα μου επιτρέψεις να παρατηρήσω οτι το 'μένος' του lkar για την Αλφα στο οποίο αναφέρεσαι δε διαφέρει σε τίποτα απο τα σχόλια του περι BMW (316 και σία), Audi (A4 1.6 κ.λ.π.) και άλλα... Απλά δυστυχώς οι αλφιστί ειναι αυτοί που για κάποιο λόγο αρπάζονται πιο εύκολα... Ισως τους ενοχλεί η αντικειμενική αλήθεια; Ποιός ξέρει...
Είναι απλά μια φυσιολογική αντίδραση οταν πολλοί εδω μέσα θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε οτι οι καινούριες Αλφα ειναι the best thing since sliced bread... Έλεος δηλαδη...
-
Στο συγκριτικό στο τελευταίο Drive (Passat FSI, Mondeo και 159) επιλέγουν την Alfa Romeo πάντως, παρ' ότι λένε ότι είναι χειρότερη οδηγικά από την 156. Ρε δεν παίρνετε μια μεταχειρισμένη 156 GTA καλύτερα (αφού φαγωθήκατε για μπροστοκίνητο... );
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Στο συγκριτικό στο τελευταίο Drive (Passat FSI, Mondeo και 159) επιλέγουν την Alfa Romeo πάντως, παρ' ότι λένε ότι είναι χειρότερη οδηγικά από την 156. Ρε δεν παίρνετε μια μεταχειρισμένη 156 GTA καλύτερα (αφού φαγωθήκατε για μπροστοκίνητο... );Ναι, γιατί λείπει το Τ
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Φίλε skullone θα μου επιτρέψεις να παρατηρήσω οτι το 'μένος' του lkar για την Αλφα στο οποίο αναφέρεσαι δε διαφέρει σε τίποτα απο τα σχόλια του περι BMW (316 και σία), Audi (A4 1.6 κ.λ.π.) και άλλα... Απλά δυστυχώς οι αλφιστί ειναι αυτοί που για κάποιο λόγο αρπάζονται πιο εύκολα... Ισως τους ενοχλεί η αντικειμενική αλήθεια; Ποιός ξέρει...Κάνεις ένα λάθος. Ο μαιτρ της αντικειμενικότητας, σε ό,τι αφορά τις Alfa, τις μηδενίζει όλες, κι ας μην υστερούν ούτε σε συμπεριφορά ούτε σε τίποτα (απλώς η 1900άρα 159 δεν βάζει φωτιά στο δρόμο, who gives a flying fuck) και δεν κάνουν τσαφ-τσουφ. Στις άλλες εταιρείες, απλώς εστιάζει την κριτική του στις μικρές εκδόσεις μεσαίων μοντέλων. Sorry, αλλά η δήθεν αντικειμενικότητα εμένα μου κάνει το bullshit detector να βαράει tilt.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Φίλε skullone θα μου επιτρέψεις να παρατηρήσω οτι το 'μένος' του lkar για την Αλφα στο οποίο αναφέρεσαι δε διαφέρει σε τίποτα απο τα σχόλια του περι BMW (316 και σία), Audi (A4 1.6 κ.λ.π.) και άλλα... Απλά δυστυχώς οι αλφιστί ειναι αυτοί που για κάποιο λόγο αρπάζονται πιο εύκολα... Ισως τους ενοχλεί η αντικειμενική αλήθεια; Ποιός ξέρει...
Κάνεις ένα λάθος. Ο μαιτρ της αντικειμενικότητας, σε ό,τι αφορά τις Alfa, τις μηδενίζει όλες, κι ας μην υστερούν ούτε σε συμπεριφορά ούτε σε τίποτα (απλώς η 1900άρα 159 δεν βάζει φωτιά στο δρόμο, who gives a flying f**k) και δεν κάνουν τσαφ-τσουφ. Στις άλλες εταιρείες, απλώς εστιάζει την κριτική του στις μικρές εκδόσεις μεσαίων μοντέλων. Sorry, αλλά η δήθεν αντικειμενικότητα εμένα μου κάνει το bullshit detector να βαράει tilt.
κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Για 147/156 δεν έχω γράψει αρνητικά -εκτός από τις ηλεκτρονικές εκδόσεις, που δεν είναι όλες. Ότι θυμάσαι χαίρεσαι και όπως πάντα μην ξεχνάμε να βρίσουμε -αφού από επιχειρήματα 0-
Mε 30Κ στο χέρι: Passat TFSI, 159 1.9, 316i