-
Volvo S40 ΜΑΚΡΑΝ.....!!!
ωραίο design, ωραίο , θα λαχανιάζει λιγο στον διεθνή, αλλα όλα τα 1600αρια αυτου του μεγέθος λαχανιάζουν...
octavia κατ΄εμε δεν αποτελεί καν επιλογή..
τα μτχ δεν τα σχολιάζω γιατι θα γίνει πάλι το μπαμ...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το S40 φυσικά.
Το σκόδα να το αγοράσεις μόνο εαν έχεις φίλο, γκόμενα, βίσμα που να έχει πρατήριο βενζίνης για να μπορείς να βάζεις την 100αρα πιο φτηνά.
Καλό είναι να έχεις φίλο σου και τον Παζαρόπουλο για να μην σε 'χουφτώνει' κάθε φορά που το πας για service.Για τα μτχ το αφήνω ασχολίαστο...
με 100 αλογάκια έτσι;
υπάρχει και Octavia με 102 και κλασική αμόλυβδη
100 άλογα;; 115 δεν βγάζει ο fsi;;
Οσο για τον απλό 1,6 εσύ θα έπαιρνες καινούριο αμάξι με μηχανή δεκαετίας;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
100 άλογα;; 115 δεν βγάζει ο fsi;;
Οσο για τον απλό 1,6 εσύ θα έπαιρνες καινούριο αμάξι με μηχανή δεκαετίας;
115 ο FSI 102 ο MPI 8v
Ενώ το S40 έχει σύγχρονο κινητήρα ε; στο τέλος θα μας πεις ότι δεν είναι ο Zetec του Focus κι ότι είναι κινητήρας 'Volvo'
κι ας μην πάμε σε άλλες εταιρείες με 'σύγχρονους' κινητήρες (ΤU 8v)
-
Πάρε το Volvo. Όχι μόνο για την αξιοπιστία του (δεν θα συναντήσεις κανένα πρόβλημα) αλλά και για την εξυπηρέτηση και την ευγένεια των υπαλλήλων της εταιρείας...(σπανίζει!) εκτός Σαρακάκη, όμως....
ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΙΝΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ SERVICE; Μήπως είναι μούφα; -
volvo φυσικα ....δε συγκρινεται σε κανεναν τομεα με αυτα που ανεφερες...
ειδικα απο το 16αρι Α4 μακρια! -
Ο χρήστης biko έγραψε:
Πάρε το Volvo. Όχι μόνο για την αξιοπιστία του (δεν θα συναντήσεις κανένα πρόβλημα) αλλά και για την εξυπηρέτηση και την ευγένεια των υπαλλήλων της εταιρείας...(σπανίζει!) εκτός Σαρακάκη, όμως....
ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΙΝΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ SERVICE; Μήπως είναι μούφα;Σε KIA & Hyundai Το κόστος του σέρβις το πληρώνεις με την αγορά (αλλιώς σου κάνουν έκπτωση) και ισχύει φυσικά μόνο όσο έχεις το αυτοκίνητο στην κατοχή σου. Αν το πουλήσεις νωρίτερα παύει να ισχύει. Στα 10 χρόνια θα κάνεις 5 σέρβις.
Δεν είναι όπως η εγγύηση που ακολουθεί το αυτοκίνητο ακόμα και αν το πουλήσεις.
-
Ο χρήστης biko έγραψε:
ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΙΝΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ SERVICE; Μήπως είναι μούφα;Επέτρεψε μου να έχουμε μια επιφύλαξη για αυτό γιατί συνήθως όποιο αμάξι και να έχουμε το πρώτο μέλημά μας όταν λήξει η εγγύηση είναι να την κάνουμε αλέκος σε ανεξάρτητο συνεργείο για να γλυτώσουμε φράγκα.
το ίδιο και εγώ.Αν τελειώσει η εγγύηση γειά σας!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης aekara21 έγραψε:
volvo φυσικα ....δε συγκρινεται σε κανεναν τομεα με αυτα που ανεφερες...
ειδικα απο το 16αρι Α4 μακρια!σε κανέναν τομέα; Ούτε σε επιδόσεις; είναι καλύτερο από το Octavia 115 σε επιδόσεις;
ναι οκ ότι πεις
-
Παιδιά, οδήγησα το Volvo S40 1.6 σε test-drive για λογαριασμό των δικών μου. Μου φάνηκε πολύ όμορφο αλλά είχε λίγο θόρυβο και δεν ξέρω αν τραβάει σε μακρινά ταξίδια. Δεν είμαι η πιο αρμόδια για να το κρίνει αλλά οδηγώ ένα Xsara 1.4 και δεν βρήκα πολύ μεγάλες διαφορές στην επίδοση... Και δεν μου είπαν τίποτα για δωρεάν service... Τι λέτε εσείς;
-
Ο χρήστης Θεοδώρα έγραψε:
Παιδιά, οδήγησα το Volvo S40 1.6 σε test-drive για λογαριασμό των δικών μου. Μου φάνηκε πολύ όμορφο αλλά είχε λίγο θόρυβο και δεν ξέρω αν τραβάει σε μακρινά ταξίδια. Δεν είμαι η πιο αρμόδια για να το κρίνει αλλά οδηγώ ένα Xsara 1.4 και δεν βρήκα πολύ μεγάλες διαφορές στην επίδοση... Και δεν μου είπαν τίποτα για δωρεάν service... Τι λέτε εσείς;Το 1.6 ειναι γενικα ανεπαρκές και δεν θα το προτεινα. Εαν σκεφτεστε Volvo θα σου πρότεινα το 1.8 που τραβαει καλά και δεν θα σε προβληματίσει.
Μην συγκρινεις επιδόσεις και αισθηση τραβήγματος Xsara με S40, δεν εχει νοημα, το Volvo έχει αρκετά βαρύτερο αμάξωμα...
-
Ο χρήστης Θεοδώρα έγραψε:
Παιδιά, οδήγησα το Volvo S40 1.6 σε test-drive για λογαριασμό των δικών μου. Μου φάνηκε πολύ όμορφο αλλά είχε λίγο θόρυβο και δεν ξέρω αν τραβάει σε μακρινά ταξίδια. Δεν είμαι η πιο αρμόδια για να το κρίνει αλλά οδηγώ ένα Xsara 1.4 και δεν βρήκα πολύ μεγάλες διαφορές στην επίδοση... Και δεν μου είπαν τίποτα για δωρεάν service... Τι λέτε εσείς;Θα έλεγα άν μου επιτρέπεις,να δοκιμάσεις έαν είναι εφικτό σε test drive όλτα τα αμάξια που έβαλες στην λίστα(έξω απο την λίστα το μεχ/νο αναγκαστικά) και αποφάσιζεις μόνη σου. Τουλάχιστον εγώ έτσι έκανα.
-
Ο χρήστης biko έγραψε:
Πάρε το Volvo.......για την εξυπηρέτηση και την ευγένεια των υπαλλήλων της εταιρείας...(σπανίζει!) εκτός Σαρακάκη, όμως....
ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΙΝΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ SERVICE; Μήπως είναι μούφα;Αυτό είναι αλήθεια. Ο πωλητής που πήγαμε εμεις μας... υποχρέωσε να κλείσουμε test-drive σε 1.6 και 1.8 πριν κάνουμε οποιαδήποτε συζήτηση επί των οικονομικών!
10 χρόνια μαλλον δινουν στον Κοντελλη, όπως και με τα Ford, η οποία μάλιστα μεταβιβάζεται και στον επόμενο ιδιοκτήτη (δεν ισχυει οτι με τα ΚΙΑ).
Εγώ βεβαια από το service της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας δεν εχω μεινει και απόλυτα ευχαριστημένος... -
και μια που ειστε ον τοπικ, το παιδι ειπε οτι αν μπορουσε θα παιρνε το νεο Α4...
παντως τα 1.8 σε τετοια ποσα που μπορουν να διατεθουν μου φαινονται αναποφευκτα!
απο τα αυτοκινητα που αναφερονται μαλλον δε θα επαιρνα τιποτα...ισως λιγο η οκταβια των 102 αλλα μονο αν ημουν σε εξαιρετικη αναγκη!
αν μου λεγαν παρε κατι μεταξυ οκταβια και βολβο, τοτε βολβο! -
η ψηφοφορια προς βολβο παει...
και επειδη τρωει 'ξυλο' το γκρουπ vag, ας φωναξει και καποιος τους αλφιστι!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η ψηφοφορια προς βολβο παει...και επειδη τρωει 'ξυλο' το γκρουπ vag, ας φωναξει και καποιος τους αλφιστι!
φιλε μου τα skoda τρωνε ξυλο μονο σε κατι φορουμ μεσα..
πουθενα αλλου!!!και για οποιον ψαχνει πλεονεκτημα για το octavia, ιδου:
http://www.skoda-auto.gr/models/octavia_5/prices/pdf/Octavia_A5_Price_List_07_05.pdfτο νεο octavia με τον κινητηρα που παιρνει και απλη βενζινη (102 αλογα), απο 16.800
καννα-δυο εκατομυριακια διαφορα...οι επιλογες ειναι του καθενος, και εγω ποσοστα δεν παιρνω απο κανεναν...
απλα με ενοχλει καμια φορα η πλαγια τακτικη μερικων... -
το να παρεις την οκταβια με 17Κ μου φαινεται σχετικα καλη φαση...το να παρεις την οκταβια 1.6 με 22Κ, too much!
ολες οι προτεινομενες επιλογες κινουνται, ας πουμε, οχι γρηγορα και μπαινει θεμα σε αυτα τα χρηματα για 1.8
φιλε μου τα skoda τρωνε ξυλο μονο σε κατι φορουμ μεσα..
πουθενα αλλου!!!μη με κοιτας εμενα γιατι οδηγω και 1.8Τ αλλα τα ονειρα μου ειναι αλλου...
-
Petran και lkar, σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, και τους δύο!!!
[moderator]
-
Το topic διαχωρίστηκε και οι δημοσιεύσεις εκτός αυτού μεταφέρθηκαν αε αυτό το (μάλλον θνησιγενές) topic: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=15690
-
Ο χρήστης biko έγραψε:
Αλήθεια, πού βρήκες την προσφορά για 10ετές δωρεάν service;;;;;
**Απο Κοντελη και ειναι 100% σιγουρο γιατι ο πωλητης ειναι γνωστος μας.**Επισης τα μονα που δεν συμπεριλαμβανονται μεσα στο service ειναι δισκο πλατο και τακακια.
Το volso S40 1.8 KINETIC ξεκιναει απο 24000 euro.
Και εχωντας ρωρησει ενα φιλο μας συντακτη απο το ΑutoMotoSport μου ειπε οτι το Απλο(kinetic) Volvo δεν μπορει να συγκριθει με το full-extra Octavia εφοσον φτανει στα 26000 euro.Επιπλεον αυτος προτεινε να παρουμε, μεταξυ αυτον τον 2, το Octavia γιατι μου ειπε επακριβως οτι ειναι πιο σταθερο στο δρομο απο οτι το Volvo
(χωρις να γνωριζει το bonus: 10 χρονια service στο volvo).Aaaa
- Passat το εχω αποκλισει γιατι η παραδοση γινεται απο 3.5 εως 5 :loooooool: μηνες κατι που δεν το επιθυμω! :[
Και αν ειναι να παω στα 1800 και πανω απο 24000+ euro τοτε γιατι δεν παιρνω audi a4 1.8t μεταχειρισμενο που κανει και 23000 euro?
Ευχαριστω παρα πολυ για ολες τις απαντησεις σας.
Με βοηθατε στην αναποφασιστικοτητα μου. -
η ψήφος .. στο Volvo .....
με τα λεφτά αυτά θα έπερνα ... focus 2.0
~ Octavia5 1.6 ~Vs~ Volvo S40 1.6 ~Vs~ Audi A4 1.6 ~