-
Εννοείται ότι συμφωνώ.
Θα σου δώσω όμως και μια ακόμη διάσταση του όλου ζητήματος, ίσως λίγο εγωιστική. Είμαι ενήλικος, άρα εξ ορισμού ικανός να αποφασίζω για τον εαυτό μου. Συνεπώς, δεν με αναγκάζει κανένας να καθήσω με μια γυναίκα με την οποία δεν νιώθω ευτυχισμένος (αυτό βεβαίως ισχύει και για τις γυναίκες). Δηλαδή, με απλά λόγια, όταν είμαι σε μια σχέση, είναι επειδή το ΘΕΛΩ και γιατί ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ. Τελειώνει κάποια στιγμή η σχέση, ΟΚ; Γιατί να βγω και ν'αρχίσω να κατηγορώ την κοπέλα επειδή δεν προχώρησε σε βάθος χρόνου η σχέση; Όσο ήμουν μαζί της πέρασα καλά (βάσει της συλλογιστικής που παρέθεσα ανωτέρω). Άσε δε που θεωρώ υποτιμητικό για τον ίδιο μου τον εαυτό (η εγωιστική διάσταση που έλεγα παραπάνω) ν'αρχίσω να την κατηγορώ.
Θα ακουστεί λίγο σαν 'αφορισμός' ή 'ανόητος ρομαντισμός' αυτό που θα πω τώρα, αλλά έστω:
Είναι γελοίο να βγαίνεις και να κατηγορείς μια γυναίκα που σ'έκανε να σκιρτήσεις αρκετά ώστε έστω κι ένα βράδυ να κοιμηθείς ευτυχισμένος με τη σκέψη της ή τον πόθο σου γι'αυτήν.
-
Είναι γελοίο να βγαίνεις και να κατηγορείς μια γυναίκα που σ'έκανε να σκιρτήσεις αρκετά ώστε έστω κι ένα βράδυ να κοιμηθείς ευτυχισμένος με τη σκέψη της ή τον πόθο σου γι'αυτήν
.........Εγραψεςςςςςςςς
-
Είναι γελοίο να βγαίνεις και να κατηγορείς μια γυναίκα που σ'έκανε να σκιρτήσεις αρκετά ώστε έστω κι ένα βράδυ να κοιμηθείς ευτυχισμένος με τη σκέψη της ή τον πόθο σου γι'αυτήν.
αμα σου πω οτι δε καταλαβαινω γιατι το λες...και δε βγαζω νοημα και απο τα συμφραζομενα πιο πανω...
και γω ειμαι της αποψης οτι οταν δεν παει κατι καλα, φταιω κυριως εγω που υπνωτιστηκα αλλα αυτο δεν αναιρει την ευθυνη του αλλου προσωπου! καμια σκεψη και κανενα ονειρο η οραμα δε λειτουργει απαλλακτικα για κατι που δεν πηγε καλα!
-
τρίβω τα μάτια μου
για δες τo TFRCοπαλικαρο!ωραίος (το σωστό να λέγετε)
-
skullone αυτο ακριβως ισχυει.
Επισης ειναι βεβαιο το να κατηγορησεις καποιον οτι εφταιγε δεν θα σε κανει να νιωσεις καθολου καλυτερα. Μπορει για λιγο να φτιαξεις τον εγωισμουλη σου αλλα ολοι ξερουμε οτι η σχεση αφορα 2 οποτε ειναι βεβαιο οτι τα λαθη οφειλονται και στους 2 και οχι μονο στον ενα.
Το ποσο ανοιγεσαι ομως στους αλλους, εχει να κανει πιστευω με εσωτερικη ανασφαλεια. Οταν θες να συζητας συνεχεια με τον ενα και τον αλλο το προβλημα σου ειναι γιατι εσυ δεν εισαι σιγουρος τι θες, τι πρεπει να κανεις, τι.. Οταν εισαι συνειδητοποιημενος και ξερεις τι θελεις να (λαθος η σωστο) ακομα και για να διορθωσεις τις αδυναμιες σου αρκει το να μιλησεις με εναν φιλο, ο οποιος να μην σου χαιδευει τα αυτακια αλλα να ειναι ειλικρινης, και εχονατς και μια δευτερη γνωμη απο εναν ανθρωπο που ξερεις οτι δεν θελει το κακο σου, να ολοκληρωσεις την σκεψη σου.
Σε αυτα που παρεθεσες τωρα, συμφωνω απολυτα. Το κυριοτερο ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να ξερουν οι ασχετοι γιατι κολησε η δεν κολησε το πραγμα. Επισης δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη, μπορει αυριο να εισαι παλι με αυτον τον ανθρωπο, και τοτε νομιζω θα μετανιωσεις για κακιες που ειχες πει παλιοτερα.
Καταλαβαινω την αναγκη να εξωτερικευσεις καποια συναισθηματα σου αλλα δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω την αναγκη να ακους απο ολο τον κοσμο το τι εχει να σου πει για το δικο σου προβλημα.
-
Και ειδικά από αγνώστους που δεν σε ξέρουν και δεν τους νοιάζει στην τελική. Γιατί, όπως είπα, ΟΚ, στα πλαίσια μιας τέτοιας συζήτησης σαν αυτήν που έχουμε εδώ, αναφέρεις ως προσωπική σου εμπειρία ένα δείγμα ασυμφωνίας που οδήγησε σε χωρισμό. Αλλά μέχρι εκεί. Οι σάλτσες (μου'κανε αυτό, το άλλο - κι άλλες τέτοιες ηλίθιες γκρίνιες) όχι απλώς περιττεύουν, αλλά δείχνουν ότι δεν το ξεπέρασες, όσο χρονικό διάστημα κι αν έχει μεσολαβήσει, και ότι υπάρχει ζήτημα συναισθηματικής ανωριμότητος.
-
Ειδες τι καλα που συνεννοουμαστε αμα θες??
-
γρηγορο regroup θελει και αυτοκριτικη!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Μην το λές! Η μουσική φέρνει διάφορα άλλα προβλήματα. Αν για παράδειγμα ένα ζευγάρι δεν ακούει την ίδια μουσική τότε δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στα ίδια μέρη. Για μένα η μουσική είναι προέκταση της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Από το είδος μουσικής που ακούει εύκολα καταλαβαίνω και τι άνθρωπος είναι.
Εγώ πάντως σίγουρα δεν θα τα έφτιαχνα με κοπέλα που ακούει το Despina Vandi και το Anna Vissi όσο και όμορφη ή καλή να είναι.
Με πιάνει ανατριχίλα μόνο και μόνο στην ιδέα να ακούγεται από την GT μου ή από τα SAAB μου Έφη Θώδη ή το Vandi-Vissi!!!συμφωνώ και προσυπογράφω τα παραπάνω. Όταν κάθεσαι και ακούς στίχους(IQ βισσομπουγακουρκουληρεμοβανδήδων και... σια) που ούτε μπαμπουίνοι δεν θα άκουγαν( ), τι να λέμε τώρα; Καλύτερα άστες να πάνε να δούνε κανένα Μπιγκ Μπράδερ και κανένα Σμολ Μάδερ, μπας και νοιώσουν ολοκληρωμένες σαν υπάρξεις...
-
Καποτε οταν ημουν μικρη ακουγα 'Στρουμφακια'...
Στα 12-16 ακουγα απο Doors, Rolling Stones, Rainbow μεχρι Κατσιμιχαιους, Πυξ Λαξ, Παπαζογλου κλπ....Ιδανικη εποχη τοτε και στιχοι που μιλουσαν για μια ρομαντικη πραγματικοτητα η οποια αν και χαρακτηκε μεσα μου ηξερα οτι δεν ηταν βιωσιμη στην πορεια της κοινωνιας....
Τωρα πια ακουω διαφορα.....Λογω της μουσικης 'παιδειας' μου δεν μπορω με τιποτα να αγορασω cd της Βισση Βανση Καλομοιρας κλπ...Καποια κομματια ελληνων καλλιτεχνων τα ακουω αλλα μεχρι εκει και μονο...Αλλωστε ολα αυτα πεθαινουν μεσα σε μηνες! Προτιμω τους στιχους των τραγουδιων να τους θυμαμαι και μετα απο χρονια και να εχουν κατι να μου πουν!
Χαζοξενυχτια εχω κανει πολλα και εχω περασει καλα...But that was all.....Στον ελευθερο χρονο μου μπορει να ακουσω ακομα και κλασσικη μουσικη!
Δεν θα μπορουσα να απορριψω τους ανθρωπους με βαση τη μουσικη που ακουν...Μπορει να μην συνδιασκεδαζουμε αλλα ισως εχουμε 'κατι' να πουμε σε ενα φαγητο εναν καφε η οτιδηποτε....
Το οτι ενας ανθρωπος ειναι διαφορετικος απο μενα στα γουστα του σε καποια πραγματα δε σημαινει οτι 'δεν μου κανει' και απλα τον απορριπτω.....Συνηθως κοιταω αλλα πραγματα πιο βαθια και πιο ουσιαστικα
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Συνηθως κοιταω αλλα πραγματα πιο βαθια και πιο ουσιαστικαΠχ το βαθος και το περιεχόμενο της ..... ΤΣΕΠΗΣ του ας πουμε......
(Πλακα κανω μην πεσετε να με φατε ....)
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Είναι γελοίο να βγαίνεις και να κατηγορείς μια γυναίκα που σ'έκανε να σκιρτήσεις αρκετά ώστε έστω κι ένα βράδυ να κοιμηθείς ευτυχισμένος με τη σκέψη της ή τον πόθο σου γι'αυτήν
.........Εγραψεςςςςςςςς
Μπορώ να διαφωνήσω λίγο εδώ;
Κωνσταντίνε, γνωρίζεις μια γυναίκα, σου προκαλεί όλα αυτά τα συναισθήματα που περιγράφεις και σε κάνει Θεό (ναι, έχουν οι γυναίκες τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό σ' έναν άντρα)... Ζεις μαζί της όχι μία, αλλά αρκετές τέτοιες στιγμές. Και ξαφνικά αλλάζει μορφή, γίνεται ένα αιμοδιψές τέρας που ουδεμία σχέση έχει με το πανεμορφο πλάσμα που κρατούσες στα χέρια σου. Σε προδίδει λοιπόν και εσύ μένεις εκεί, ακόμα να θεωρείς ότι δεν μπορείς να την κατηγορήσεις;
Όχι φίλε μου! Εγώ σε τέτοια επίπεδα πολιτισμού δεν έχω φτάσει ακόμα! Οπότε θα τη βρίσω και θα τη φτύσω στα μούτρα άμα τη δω.
-
οποιος δεν είναι κολλημένος καταρχάς ακούει διάφορα είδη μουσικής και αναγνωρίζει καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά είδη (σχεδόν..), αρκεί να έχει ασχοληθεί λίγο..
κι'εγω στο σχολείο άκουγα pink floyd, doors, velvet underground κλπ
τώρα ακούω από ηλεκτρονική μουσική μέχρι γαλλική rap και από Ξυλούρη μέχρι Άσιμο και pixies k gnr κ led k syd barrett k at the drive in κ παραδοσιακή μουσική κ ό,τι να'ναι τελοσπάντων..
εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι πολλοί φίλοι πολλές φορές με κοροϊδευουν για κάποια που ακούω.. συγκεκριμένα για τη rap ας πούμε ή ακόμα και για το radiator απο aphex twin.
ειδικά στο αυτοκίνητο γίνεται σφαγή..
Αλλά δε θα κάτσω να τσακωθώ με τους φίλους μου ή με το αίσθημα (σοβαρά εννοώ) επειδή όταν ακούει κάποια που βάζω την πιάνουν τα γέλια. Κι εμένα δε μου αρέσουν ή δε με εκφράζουν ορισμένα που ακούει/ακούνε.
Δε θα φτάσουμε όμως στο σημείο να μην είμαστε φίλοι ή να χαλάσω τη σχέση μου επειδή ακούμε διαφορετικά πράγματα.. μην τρελαθούμε..
Θέλω να καταλήξω, ότι η μουσική τελικά μπορεί να σε χαρακτηρίσει σαν άνθρωπο μόνο αν ακούς κάτι φανατικά και τίποτ'αλλο. Αν ασχολείσαι γενικά με τη μουσική και βγάλεις τις ταμπέλες από πάνω σου (ροκας, μεταλάς) γνωρίζεις και την εξέλιξη και κρίνεις πιο αντικειμενικά τα πάντα στη μουσική.
Από 'κει και πέρα, όσον αφορά τη μουσική τύπου βανδή, backstreetboys κ ξέρω'γω τι άλλο, ειλικρινά τα ακούω και γελάω. Αν η κοπέλα μου άκουγε ΜΟΝΟ αυτά, θα της έβαζα διάφορα είδη μουσικής να ακούσει και είμαι σίγουρος ότι κάτι θα της άρεσε απ'ολα αυτά. Ακόμα όμως και να άκουγε μόνο αυτά, δε θα τη χώριζα επειδή έχουμε άλλα γούστα. είπαμε... θα τη χωριζα μόνο αν δεν είχε βάθος σε όλα τα πράγματα.
Δηλαδή αν δεν είχε βάθος στη μουσική, στις απόψεις της σε άλλα θέματα (κοινωνικά, πολιτικά κλπ), αν ήταν αγεωγράφητη, και όλα αυτά μαζί εννοείται, όχι να μειονεκτεί σε κάτι από αυτά.. -
Ο χρήστης medos έγραψε:
Συνηθως κοιταω αλλα πραγματα πιο βαθια και πιο ουσιαστικα
Πχ το βαθος και το περιεχόμενο της ..... ΤΣΕΠΗΣ του ας πουμε......
Πιστεψε μας υπαρχουν και κοριτσια που δεν κοιτουν τις τσεπες, τα πορτοφολια, τις ζαντες, το μηκος και τη μαρκα του αμαξιου (καλα κοιταμε λιγο τα αλογα αλλα αυτο δεν ειναι κακο ), και σιγουρα δεν μας πολυνιαζει ποσες σελιδες εχει το Ε9!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Συνηθως κοιταω αλλα πραγματα πιο βαθια και πιο ουσιαστικα
Πχ το βαθος και το περιεχόμενο της ..... ΤΣΕΠΗΣ του ας πουμε......
Πιστεψε μας υπαρχουν και κοριτσια που δεν κοιτουν τις τσεπες, τα πορτοφολια, τις ζαντες, το μηκος και τη μαρκα του αμαξιου (καλα κοιταμε λιγο τα αλογα αλλα αυτο δεν ειναι κακο ), και σιγουρα δεν μας πολυνιαζει ποσες σελιδες εχει το Ε9!
Και τι κοιτάνε αυτά τα κορίτσια;
Τα λεπτά αισθήματα ε; -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Δεν θα μπορουσα να απορριψω τους ανθρωπους με βαση τη μουσικη που ακουν...Μπορει να μην συνδιασκεδαζουμε αλλα ισως εχουμε 'κατι' να πουμε σε ενα φαγητο εναν καφε η οτιδηποτε....Το οτι ενας ανθρωπος ειναι διαφορετικος απο μενα στα γουστα του σε καποια πραγματα δε σημαινει οτι 'δεν μου κανει' και απλα τον απορριπτω.....Συνηθως κοιταω αλλα πραγματα πιο βαθια και πιο ουσιαστικα
+1000!
Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά, να απορρίψω κάποια επειδή ακούει διαφορετική μουσική! Η διαφορετικότητα είναι το ζουμί στις σχέσεις των ανθρώπων
-
Για να λέμε την αλήθεια τώρα, πιο καλά είναι να τα φτιάξεις με μια κοπέλα που γουστάρει λαϊκό και ντιριντάχτα, γιατί αυτές είναι πιο κεφάτες και πιο έξω καρδιά... Τους King Crimson καλύτερα να τους κρατήσουμε για τους εαυτούς μας. Φαντάζεστε πώς θα είναι εσύ ν'ακούς το 'Fracture' κι εκείνη να βάζει καπάκι τίποτα σε emo; Το μόνο που θα λείπει απ'το σκηνικό θα'ναι τα ξυράφια για τις φλέβες.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Και τι κοιτάνε αυτά τα κορίτσια;
Τα λεπτά αισθήματα ε;Λαθος... Τα ΛΕΦΤΑ αισθηματα
-
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
:evil:Τι έπαθες?
-
ε οκ, σαν εκπροσωπος των τιμιων γυναικων με τα σωστα προτυπα, θιχτηκε
μην το παιρνεις προσωπικα baby
και μενα μου βριζουνε το skoda εδω μεσα.. τι να πει?
Ασυμφωνία προτιμήσεων σε ένα ζευγάρι