-
Εδώ θα ψηφίζουμε μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου (θα ανακοινωθεί ακριβώς η ημερομηνία) για να αναδείξουμε το καλύτερο αυτοκίνητο του 2005, μέσα από το Forum.
H επιλογή των 10 αυτοκινήτων έγινε με βάση τα 7 αυτοκίνητα του επίσημου COTY και συμπληρώθηκε σε συννενόηση με τους ανθρώπους των 4Τ.
Στην κοπή της πίτας του Forum ,όλοι όσοι έχουν ψηφίσει **με δημοσίευση ** σε αυτό το θέμα θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για ένα super δώρο.
Καλή επιτυχία
Σημ: Το θέμα αυτό θα κρατηθεί αυστηρά ΜΟΝΟΝ για την ψηφοφορία. Οποιαδήποτε άλλη δημοσίευση, θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.
-
Εδώ θα ψηφίζουμε μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου (θα ανακοινωθεί ακριβώς η ημερομηνία) για να αναδείξουμε το καλύτερο αυτοκίνητο του 2005, μέσα από το Forum.
H επιλογή των 10 αυτοκινήτων έγινε με βάση τα 7 αυτοκίνητα του επίσημου COTY και συμπληρώθηκε σε συννενόηση με τους ανθρώπους των 4Τ.
Στην κοπή της πίτας του Forum ,όλοι όσοι έχουν ψηφίσει **με δημοσίευση ** σε αυτό το θέμα θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για ένα super δώρο.
Καλή επιτυχία
Σημ: Το θέμα αυτό θα κρατηθεί αυστηρά ΜΟΝΟΝ για την ψηφοφορία. Οποιαδήποτε άλλη δημοσίευση, θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.
-
Καλή επιτυχία
-
BMW Σειρά 3!
-
Alfa 159
-
Alfa 159
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Alfa 159Επίσης!!!
Και μια ερώτηση, αν επιτρέπεται: τα υπόλοιπα 3 (εκτός από τα 7 του COTY) πώς επιλέχτηκαν?
Αν βάλω και 2ο post, δικαιούμαι 2ο λαχνό στην κληρωτίδα?
-
VW Passat.
-
159
-
Alfa 159.
-
ΒΜW series 3
-
ΒMW σειρα 3.........
-
Εντελώς προκατειλλημένα, BMW 3 Series...
-
BMW 3 Series και για μένα!
Αν και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να έρθω στην κοπή της πίτας. -
OPEL Zafira, έτσι για να σας τη σπάσω λίγο
Απλά με συγκινεί το στυλ του αυτοκινήτου.... -
Επειδή ως γνωστόν μου αρέσουν τα ΕΛΑΦΡΙΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ αυτοκίνητα, η επιλογή μου ξενίζει ακόμα και μένα!
Alfa 159
Τα άλλα δύο ανάμεσα στα οποία αμφιταλαντευόμουν ήταν η 3άρα και το νέο Clio. Συνολικά (με κριτήρια εμπορικότητας, ποιότητας, επιδόσεων, τιμής αγοράς) ίσως το καλύτερο αυτοκίνητο από τα 3 να είναι το Clio. Αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω ένα αμάξι που ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος να μπεις μέσα και να το οδηγήσεις είναι έτσι:
-
.
Θέλω super δώρο
Θέλω super δώρο
Θέλω super δώρο
πλάκα κάνω....
.
α, 159...
.
-
Seat Leon!
-
Ψήφισα Passat. Ήδη από την προηγούμενη γενιά μου άρεσε πολύ. Παρόλα αυτά η τελευταία είναι ακόμα καλύτερη!!!
-
Seat Leon
Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2005 του 4ΤF