-
Ο ιός BMW δε χτυπάει σε FIAT, ενώ η Lancia πέθανε από πανώλη...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ï éüò BMW äå ÷ôõðÜåé óå FIAT, åíþ ç Lancia ðÝèáíå áðü ðáíþëç...Ναι αλλά μέχρι τότε έζησε πολύ μεγαλύτερες δόξες από την BMW...
Και μην ξεχνάς οτί μερικές θρησκείες δέχονται την μετενσάρκωση! -
-
Aριστούργημα η Fulvia
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Η Lancia απλά έριξε έναν υπνάκο και επιστρέφει πιο όμορφη από ποτέ.
όταν και αν βγει ποτέ στην παραγωγή, γιατί από πρωτότυπα... (ήδη διανύει τον τρίτο 'πρωτότυπο' χρόνο)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Η Lancia απλά έριξε έναν υπνάκο και επιστρέφει πιο όμορφη από ποτέ.
όταν και αν βγει ποτέ στην παραγωγή, γιατί από πρωτότυπα... (ήδη διανύει τον τρίτο 'πρωτότυπο' χρόνο)
Βλέπω δεν άργησες να σχολίασεις.....
-
Η Lancia μάλλον πέθανε την ώρα που κοιμότανε, η τόσο χαρισματική fulvia ήταν ενα barchetta με σήμα Lancia και ΟΥΤΕ αυτό δεν έφτασε σε παραγωγή.
-
Μακάρι να μετενσαρκωθεί (στον παλιό της εαυτό όμως!!!) και να την ξαναέχουμε περήφανη κοντά μας!!!
Δυστυχώς δε διαφαίνεται να είναι στα σχέδιά τους (πέρσι στη Γενεύη σε περίοπτη θέση είδα την... Υ μπικολόρε.... μπρρρρ).
Μακάρι να καταλάβουν το λάθος και να επιστρέψουν όπως αυτοί ξέρουν καλύτερα!!!
-
Lancia
2006
Suv(Sedici&Panda)
Ypsilon(f)2007
Delta
Fulvia
Musa(f)
Phedra(f)http://www.fiatgroup.com/comuni/php/fil ... UM5SAUBC91
-
υπάρχει κάτι αναληθές; κάτι προσβλητικό; κάτι που δεν ισχύει; έχει βγει στην παραγωγή η Fulvia;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
υπάρχει κάτι αναληθές; κάτι προσβλητικό; κάτι που δεν ισχύει; έχει βγει στην παραγωγή η Fulvia;
οχι, οχι, να σου πω και στα τοπικ για αλλες μαρκες (που δεν διαβαζω) ακολουθεις αυτην την στάση?
Ρητορική ερώτηση...
-
οχι, οχι, να σου πω και στα τοπικ για αλλες μαρκες (που δεν διαβαζω) ακολουθεις αυτην την στάση?
Ρητορική ερώτηση...
Χειρότερη!!!!!
-
Ρητορική ερώτηση...
Η επιλεκτική ανάγνωση -όπως και η ημιμάθεια- δεν είναι κι ότι καλύτερο, οπότε δεν μπορείς να κρίνεις
δες: ΤΤ, 1007, -νέο- Clio, Z3, 316, 116, A3 1.6, Beetle, Golf IV & σια, A4 1.6 (all time classic), A, B, C, E-Class (ίσως όλες οι -Class), Lancia (ΟΛΕΣ οι 'σύγχρονες') και άλλα που μου διαφεύγουν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ρητορική ερώτηση...
Η επιλεκτική ανάγνωση -όπως και η ημιμάθεια- δεν είναι κι ότι καλύτερο, οπότε δεν μπορείς να κρίνεις
δες: ΤΤ, 1007, -νέο- Clio, Z3, 316, 116, A3 1.6, Beetle, Golf IV & σια, A4 1.6 (all time classic), A, B, C, E-Class (ίσως όλες οι -Class), Lancia (ΟΛΕΣ οι 'σύγχρονες') και άλλα που μου διαφεύγουν
Δεν διαθέτω τόσο χρόνο να διαβάσω όλα αυτά, βλέπεις έχω και δουλειά, γυναικά κλπ....
Ας μείνω ημιμαθής λοιπόν όσον αφορά τα postaρίσματά σου. -
Άσχετο: Έβγαλε ποτέ η Lancia κάποιο αξιόλογο αυτοκίνητο πέρα απο το Delta Integrale (άντε και το Stratos)?
Η εντύπωση που έχω αποκομίσει (χωρίς να έχω μελετήσει σε βάθος την ιστορία αυτής της εταιρείας) είναι πως αν δέν υπήρχε ο μύθος γύρω απο αυτά τα δύο αυτοκίνητα, η Lancia θα είχε φαληρίσει εδώ και πολύ καιρό.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Άσχετο: Έβγαλε ποτέ η Lancia κάποιο αξιόλογο αυτοκίνητο πέρα απο το Delta Integrale (άντε και το Stratos)?Η εντύπωση που έχω αποκομίσει (χωρίς να έχω μελετήσει σε βάθος την ιστορία αυτής της εταιρείας) είναι πως αν δέν υπήρχε ο μύθος γύρω απο αυτά τα δύο αυτοκίνητα, η Lancia θα είχε φαληρίσει εδώ και πολύ καιρό.
Tην Κ την θυμάσαι?
Η πρώτη Limo που τσάγιαζε punto Gt.Την Fulvia την ήξερες? ενα αυτοκινητο 1.2 τσαγιαζε τα 1.6 της εποχης.
Off topic
-
Άσχετο: Έβγαλε ποτέ η Lancia κάποιο αξιόλογο αυτοκίνητο πέρα απο το Delta Integrale (άντε και το Stratos)?
Η εντύπωση που έχω αποκομίσει (χωρίς να έχω μελετήσει σε βάθος την ιστορία αυτής της εταιρείας) είναι πως αν δέν υπήρχε ο μύθος γύρω απο αυτά τα δύο αυτοκίνητα, η Lancia θα είχε φαληρίσει εδώ και πολύ καιρό.
Tην Κ την θυμάσαι?
Η πρώτη Limo που τσάγιαζε punto Gt.Την Fulvia την ήξερες? ενα αυτοκινητο 1.2 τσαγιαζε τα 1.6 της εποχης.
Off topic
Τις Θέμα επίσης; Είτε τούρμπο είτε 'Φεράρι' (8.32).
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Άσχετο: Έβγαλε ποτέ η Lancia κάποιο αξιόλογο αυτοκίνητο πέρα απο το Delta Integrale (άντε και το Stratos)?Η εντύπωση που έχω αποκομίσει (χωρίς να έχω μελετήσει σε βάθος την ιστορία αυτής της εταιρείας) είναι πως αν δέν υπήρχε ο μύθος γύρω απο αυτά τα δύο αυτοκίνητα, η Lancia θα είχε φαληρίσει εδώ και πολύ καιρό.
Μιλάς για μια από τις πιο ιστορικές εταιρίες όλων των εποχών, φίλτατε.
Οι fulvia είναι ονειρεμένες (ποιότητα συμπεριφοράς που ελάχιστα προσθιοκίνητα έχουν πλησιάσει μέχρι σήμερα).
Μήπως ξεχνάς, όμως και τα υπέροχα Flaminia;
Μηπως και το ομορφότερο αυτοκίνητο EVER (Aurelia B24 spider);
Το ότι την έχουν σκοτώσει τώρα τελευταία δε μειώνει σε τίποτα την αξία της στην καρδιά όλων των πραγματικών φίλων της αυτοκίνησης!
Και αν βγεί το φουλβιάκι το καινούργιο, ακόμα και εμένα με βλέπω να παίρνω ιταλικό! -
Να μην πώ για τα Montecarlo, 037 Stradale...κτλ..
Το δε Rallye 037 έχει περάσει στην Ιστορία και ως το μοναδικό πισωκίνητο που πήρε WRC πρωτάθλημα από τα τετρακίνητα, το Audi Quattro συγκεκριμένα
-
Θυμαμαι τους 4Τ,οι οποιοι τονιζαν για την στροφη που εχει γινει στην Lancia,απο την στιγμη που μοιραστηκαν οι ρολοι μεταξυ αυτης,της Alfa και της Fiat,σε πολυτελη,σπορ και προσιτη γραμμη αντιστοιχα.
Ειδικα η Lybra και η Thesis,ειναι τελειως αδιαφορα αυτοκινητα.Κατι που δεν συνεβαινε με την Kappa.
Alfa Romeo 159 & 159TBi