-
δεν καταλαβαινεις γιατι?μολις ερθει θα παψουν να ασχολουνται ολοι...
μεχρι να δουν το φιασκο ειναι...(κουλο αυτο που ειπα το ξερω αλλα ειπα να σας ακολουθησω στα κουλα που ακουω...)
ακου τα 911 παιρνουν πεζοδρομια....
παρτο πισω θα μαλωσουμε...
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
...προσωπικά προτιμώ να δώσω 30.000 και να χω 200 άλογα, παρά 30.000 για 160, 1600 κιλά και 'σπορ'
ΟΚ βρε lkar. Σε μάλωσε κανένας; Ωστόσο δεν σκέφτονται όλοι έτσι και δεν έχουν όλοι τις ίδιες προτεραιότητες γι' αυτό άλλωστε και στο παρελθόν οι 3άρες έχουν βαρεθεί να πουλάνε. Και όταν δεν μιλάμε για χελωνοεκδόσεις δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.
στον ΠΦ αναφέρθηκα και στο σχόλιο για 'χεράδες' που θέλουν 200 άλογα κλπ
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Á!ÊÜôé îÝ÷áóá...
Áðü áõôÜ ðïõ Ý÷ù áêïýóåé êáé äéáâÜóåé üìùò ,êáé ôá Ý÷ù êÜíåé óå ìåãÜëï âáèìü, îÝñù ïôß ç ðßóù êßíçóç ôçò Alfa Þôáí ðïëý ãëõêéÜ êáé éóïññïðçìÝíç (õðïèÝôù óáí ôï mx-5 Ýíá ðñÜãìá) , óõíÞèùò ç ðéï ìåëåôçìÝíç ðáãêïóìßùò (ç ðñþôç ðïõ Ýâáëå óå áìÜîé ðáñáãùãÞò ôï êéâþôéï ðßóù áêïëïõèïýìåíç áðü Porsche-Jaguar-Aston Martin) , åíßïôå ç êïñõöáßá ðáãêïóìßùò (SZ) ìå ìéêñÝò äõóÜñåóôåò åîáéñÝóåéò (Montreal).
...ôçí ßäéá óôéãìÞ ðïõ ôá 911 êáé BMW ìáæåýáí ðåæïäñüìéá.
ÁëÞèåéá ç Audi õðÞñ÷å???¼÷é âÝâáéá, áðü ôï 1980 îåêßíçóå íá ëåéôïõñãåß ç Audi...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
δεν καταλαβαινεις γιατι?μολις ερθει θα παψουν να ασχολουνται ολοι...
μεχρι να δουν το φιασκο ειναι...Προφανώς εσύ έχεις οδηγήσει 159, ε;
Όσο για την πίσω κίνηση, είναι γνωστό πως σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης σκοτώνει. Είναι τυχαίο που τα Βόλβο/Σάαμπ είναι προσθιοκίνητα; Κάτι δεν ξέρουν οι Σουηδοί από χαμηλή πρόσφυση;
Επίσης, όταν οδηγούσαν οι μπαμπάδες/παππούδες μας συναντούσαν ένα αυτοκίνητο ανά 10 λεπτά, δεν ήταν καθόλου όμοιες οι συνθήκες με σήμερα.
Και για να σε προλάβω, οδηγώ μια 147 και μια Alfasud.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Για να πάμε σε πιο ενδιαφέροντα θέματα.ξέρει κανεις εαν το ξυλινο τιμόνι που υπήρχε στην 156 θα υπάρχει και τώρα στα extra ?
Aκομα δεν ειναι διαθεσιμο ως option....μαλλον απο τους πρωτους μηνες του 2006 με την ονομασια wood pack.
-
kyan ναι εχω οδηγησει 159 απο τα τελη σεπτεμβριου.
πολυ καλο αλλα πολυ μπομπος απο αυτοκινητο...ενω δεν του φαινεται εξωτερικα,εμενα αυτη την αισθηση μου εδωσε(μιλω οδηγικα)
του λειπει η αθλητικη αισθηση που εχει η μπεμπα Μπλανς οταν DSC off.
ο Σπιντει χαθηκε παλι...τι οδηγει βρε παιδια ? -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ôùñá ôé ïäçãåéò âñå öéëå...ìå êáíåéò êáé êïõñáæïìáé...
êáëá ìáæåõáí ðåæïäñïìéá ôá 911...êáëï îçìåñùìá êáé ïíåéñá ãëõêá...ïóïí áöïñá ãéá ôï ôåô á ôåô óôá ìåãáñá ôá åðïìåíá ÷÷ñïíáêéá ðñùôá ï Èåïò èá óêáóù ìõôç...íôïíô ãïõïñé...
êïñõöáéá ç ÓÆ êáé ðéï ðáíù êáé áðï öåññáñé?
áëëá ìáëëïí ðáéñíïõí ðåæïäñïìéá êáé áõôá.......
á÷÷÷÷÷÷ âáóáíááááááá
'¸ÅÅÅÅëëçíåò,ÍåüÅÅÅÅëëçíåò...'
¸÷ù ðÜñåé ìéá áðüöáóç óå áõôü ôï forum...
Èá ëÝù ôçí áëÞèåéá êáé áò ôóïýæåé.
ÔáìðÝëåò ôÝëïò.
ÁõôÜ ðïõ åãþ ëÝù åßíáé ðáóßãíùóôá óôïõò ó÷åôéêïýò áðëÜ åßíáé äýóðåðôá êáé ÷ñÞæïõí êñáîßìáôïò áðü ôïõò Üó÷åôïõò äçë. áõôïýò ðïõ 'Ý÷ïõí äéáâÜóåé ìüíï ôá ôåëåõôáßá posts óôçí éóôïñßá ôçò áõôïêßíçóçò'.
To nuova Beetle Mk.ÉÉ (äçë. ç 911) -ãéáôß ôï nuova Beetle Mk.É Þôáí ç 356- ðïõ äçìéïõñãÞèçêå ôï 1963 êáé Ýâáæå öùôéÜ óôç Üóöáëôï ìå ôá áôßèáóá ...130 Üëïãá ôïõ (×Á×Á×Á×Á×Á×Á×Á×Á×Á!!!!!!!!!!!) êõíçãïýóå ôï Üôéìï ôá ðåæïäñüìéá óáí ôñåëü!!!
¢ñ÷éóå íá ãßíåôáé Ýíá áîéüëïãï áìÜîé (åííüù óôç ïäçãéêÞ óõìðåñéöïñÜ) áðü ôéò áñ÷Ýò ôçò äåêáåôßáò ôïõ '80.ÌÜëëïí äåí åßíáé ôõ÷áßï êáé Üó÷åôï ìå ôï ãåãïíüò ôçò ðáñïõóßáóçò ôçò 959 åêåßíç ôçí ðåñßïäï.
Ç SZ åß÷å óôçí åðï÷Þ ôçò ôï êïñõöáßï êñÜôçìá ðáãêïóìßùò áêüìá êáé ìå ôçí ñõèìéæüìåíç áíÜñôçóç (IMSA) óôçí 'ðÜíù' èÝóç.
Ðåò ðùò äåí ôá äéÜâáóåò ðïôÝ...Áé íôïí'ô êå(á)ñ!!!
Äåí áíÝöåñá ãéá êáíÝíá ôåô-á-ôåô êëáóóéêÝ ¸ëëçíá -'ÎÝñåéò ðïéïò åßìáé åãþ?','Ï ìðáìðÜò ìïõ ôçí Ý÷åé ...ìåãáëýôåñç...'êëð.
ÁëëÜ áêüìá êáé áí åßóáé ï ...Nuvolari (íáé áõôüò ðïõ ó÷åäßáóå ôï ðñùôüôõðï ôçò Audi ×Á××Á×Á×Á×Á×Á) óôï ôéìüíé áõôü äåí óå êÜíåé ãíþóôç.
'¸ÅÅÅÅëëçíåò,ÍåüÅÅÅÅëëçíåò...' -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
kyan íáé å÷ù ïäçãçóåé 159 áðï ôá ôåëç óåðôåìâñéïõ.
ðïëõ êáëï áëëá ðïëõ ìðïìðïò áðï áõôïêéíçôï...åíù äåí ôïõ öáéíåôáé åîùôåñéêá,åìåíá áõôç ôçí áéóèçóç ìïõ åäùóå(ìéëù ïäçãéêá)
ôïõ ëåéðåé ç áèëçôéêç áéóèçóç ðïõ å÷åé ç ìðåìðá Ìðëáíò ïôáí DSC off.
ï Óðéíôåé ÷áèçêå ðáëé...ôé ïäçãåé âñå ðáéäéá ?Marbella
Ειλικρινά! -
και γιατι δεν το ελεγες?δεν ειμαι κανενας χαζος φιλε μου εγω σεβομαι και εκτιμω ειδικα οσους δεν σκεφτονται τα ιδια με μενα γιατι απο αυτους μπορει κατι να μαθω...
οσον αφορα το οχημα εισαι χιλιες φορες καλητερος απο μενα που εχω τον καδο απορρυματων( ) η το πολυ ενα λεωφορειο...(τουλαχιστον τωρα εδω)
ΑΡΑ σεβασμος.
το να μιλας με παθος για τα αλφα σημαινει πως σου αρεσουν πολυ και αυτο ειναι καλο.σου ευχομαι ολοψυχα να αποκτησεις γρηγορα την αλφα που επιθυμεις...αντε και σε πεντε χρονακια ραντεβου απο τωρα να τα λεμε στα μεγαρα εσυ με το αλφα και εγω με την μπεμπα Μπλανς
οσον αφορα τα αλλα περι κλασσικου ελληνα εχω να σου πω οτι πολυ τρεχεις...
και ασε στην ακρη μπαμπαδες και μπαμπουτσαλα....
ξεκολλα....λιγο περισσοτερος σεβασμος δεν βλαπτει
εστω για τα χρονια μου...(28)
ωρε αλφιστι μην πανικοβαλεστε καποια πλατφορμα με πισω χαρακτηριστικα θα κλεψει ο πρεζακιας ο προεδρος σας...(Λαπο Ελκαν...)
αν σε δεκαπεντε χρονια θα υπαρχει αλφα γραψτε μου...παρτε τωρα οσοι μπορειτε....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όσο για την πίσω κίνηση, είναι γνωστό πως σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης σκοτώνει. Είναι τυχαίο που τα Βόλβο/Σάαμπ είναι προσθιοκίνητα; Κάτι δεν ξέρουν οι Σουηδοί από χαμηλή πρόσφυση;Μήπως για αυτό ευθύνονται οι κοινές πλατφόρμες με Ford και GM? Και οι Γερμανοί έχουν χαμηλή πρόσφυση αλλά προτιμούν την πίσω κίνηση.
Οχι και να βγάζετε μάπα την πίσω κίνηση επειδή η αγαπημένη σας εταιρία βγάζει μόνο μπροστοκίνητα. Μου θυμίζει την παροιμία με την αλεπού και τα σταφύλια...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
êáé ãéáôé äåí ôï åëåãåò?äåí åéìáé êáíåíáò ÷áæïò öéëå ìïõ åãù óåâïìáé êáé åêôéìù åéäéêá ïóïõò äåí óêåöôïíôáé ôá éäéá ìå ìåíá ãéáôé áðï áõôïõò ìðïñåé êáôé íá ìáèù...Ìå ñþôçóåò íïìßæù ôï éó÷õñüôåñï.Áêüìá äåí óïõ åßðá!
Ïäçãþ êáé Üëëï...áëëÜ êõñßùò ôï Marbella! -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ùñå áëöéóôé ìçí ðáíéêïâáëåóôå êáðïéá ðëáôöïñìá ìå ðéóù ÷áñáêôçñéóôéêá èá êëåøåé ï ðñåæáêéáò ï ðñïåäñïò óáò...(Ëáðï Åëêáí...)
ÈÝëù íá óå äù ìå óõìðÜèåéá áëëÜ äåí ìðïñþ , ðñáãìáôéêÜ!
Ìå åìðïäßæåéò!
Ïé áíáêñßâåéåò óïõ ðáñïéìéþäåéò.
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ÐÑÏÅÄÑÏÓhttp://www.status.gr/article.php?art_id=872
×áñéóìáôéêüò.
¸íáò áðü ôïõò ðéï êáëïíôõìÝíïõò áíèñþðïõò ðáãêïóìßùò êáé ...öïñÜìå ôçí ßäéá (óõëëåêôéêÞ) æáêÝôá ìéá áðü ôéò åëÜ÷éóôåò áõèåíôéêÝò ðáíåëëçíßùò!!! -
βασικα ειναι ιδιοκτητης αρα πανω απο ολους.
χαρισματικος ομως οχι...τον βρηκαν με μια τρανς σε κωμα πανω στο κρεβατι.απο κοκαινη..εκτος αν ετσι οριζεις εσυ τους χαρισματικους οποτε καταλαβα και τα κριτηρια για τα αλφα...(βλεπεις ..αν θελω το τραβαω και εγω αλλα ειναι κουτο...)
...τι θες να μου πεις πως ειναι ο μοντεζεμολο?ασε απο τον ιδιο φουρνο παιρνω ψωμι με αυτον τον κυριο.λες να μην ξερω...?..οσον αφορα για την αλφα θα δειτε....αν δεν παει καλα η φιατ ειμαι περιεργος να δω που θα καταληξει...
εγω δεν το ευχομαι....αλλα πρεπει να κανει κατι γρηγορα...
μονο η επιστροφη στην πισω κινηση θα σας σωσει σαν εταιρια και αυτο το βλεπω να γινει σε πεντε χρονια αλλα αν δεν γινει...προς το παρον παρτε ομως και καμμια...ετσι να βοηθησετε..(αυτο το σχολιο μου ειναι εμετικο αλλα με αναγκασες για να σου δειξω πως...)---->
οσον αφορα την συμπαθεια εγω ετσι σας βλεπω ολους εδω μεσα σαν ατομα που βραζουμε ολοι σε αυτο το μαγικο καζανι της αυτοκινησης...
αρα μου ειστε ολοι ανεξαιρετως συμπαθεστατοι...
γιατι μοιραζομαστε στιγμες απο τις ζωες μας... τα ονειρα μας τις κακιες μας και οτι αλλο!!!!!! -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Α!Κάτι ξέχασα...
Από αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει όμως ,και τα έχω κάνει σε μεγάλο βαθμό, ξέρω οτί η πίσω κίνηση της Alfa ήταν πολύ γλυκιά και ισορροπημένη (υποθέτω σαν το mx-5 ένα πράγμα) , συνήθως η πιο μελετημένη παγκοσμίως (η πρώτη που έβαλε σε αμάξι παραγωγής το κιβώτιο πίσω ακολουθούμενη από Porsche-Jaguar-Aston Martin) , ενίοτε η κορυφαία παγκοσμίως (SZ) με μικρές δυσάρεστες εξαιρέσεις (Montreal).
...την ίδια στιγμή που τα 911 και BMW μαζεύαν πεζοδρόμια.
Αλήθεια η Audi υπήρχε???Όχι βέβαια, από το 1980 ξεκίνησε να λειτουργεί η Audi...
Γιαυτό το έλεγαν Άουντι 80;
-
Δεν ξέρω τι λέτε για το audi 80, όμως το οικογενειακό μας 80 cc κράτησε χωρίς ουσιαστικά προβλήματα για 17 χρόνια ώσπου διαλύθηκε σε μια μπαριέρα με 200 κιλά βάρος στο πορτ-μπαγκάζ. Κάποτε οι Γερμανοί έφτιαχναν τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του κόσμου.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
βασικα ειναι ιδιοκτητης αρα πανω απο ολους.Έχεις ιδέα από επιχειρήσεις διοικητικά συμβούλια κ.τ.λ??
Πιστεύεις ότι σε μία τεράστια Α.Ε. σαν τη FIAT τις αποφάσεις τις παίρνει μόνος του???? -
εσυ εχεις ιδεα απο ιταλια?
τι να λεμε τωρα που απειλησε ο ανιελι την κυβερνηση 15 χρονια πριν να μην μπασει την ΤοΥοτα στην ιταλια να κανει εργοστασιο και τωρα τα κλεινουν αυτοι...(και την εμπασαν οι Γαλλοι...)
θα τους εκανε καλο λιγος ανταγωνισμος...
ΑΥΤΟ ειναι και το προβλημα της αλφα...
δεν εχει εσωτερικο ανταγωνισμο γιατι ειναι ολοι στο ιδιο γρουπ ενω οι γερμανοι σφαζονται μεταξυ τους και αυτο τους ωθει να κανουν ολο και καλητερα οχηματα προς χαρα του αγοραστικου κοινου....εδω φιλαρακι ολοι αυτοι στα διαφορα συμβουλια παιρνουν φραγκα αλλα βασικα ο μοντετζεμολο ο αδερφος του ελκαν και δυο που δεν φαινονται τα κανουν ολα...
διαφορετικα αν επελεγαν τις κατα καιρους στον τοπικο τυπο δημοσιευμενες ιδεες των αλλων μελων τωρα θα ειχες αλφα σηματακι πανω σε φιατ και θα γελουσαμε ολοι....ακομα και εσεις...αρα να λες ευτυχως...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
âáóéêá åéíáé éäéïêôçôçò áñá ðáíù áðï ïëïõò.
÷áñéóìáôéêïò ïìùò ï÷é...ôïí âñçêáí ìå ìéá ôñáíò óå êùìá ðáíù óôï êñåâáôé.áðï êïêáéíç..åêôïò áí åôóé ïñéæåéò åóõ ôïõò ÷áñéóìáôéêïõò ïðïôå êáôáëáâá êáé ôá êñéôçñéá ãéá ôá áëöá...(âëåðåéò ..áí èåëù ôï ôñáâáù êáé åãù áëëá åéíáé êïõôï...)
...ôé èåò íá ìïõ ðåéò ðùò åéíáé ï ìïíôåæåìïëï?áóå áðï ôïí éäéï öïõñíï ðáéñíù øùìé ìå áõôïí ôïí êõñéï.ëåò íá ìçí îåñù...?..Ðïëý áñ÷áßïé ¸ëëçíåò -ãéá íá ìçí èßîù óõãêåêñéìÝíïõò êáé ìáæß ôï áßóèçìá ôùí ðåñéóóïôÝñùí åäþ ìÝóá- Þôáí ïìïöéëüöõëïé êáñáìðéíÜôïé êáé ôï ÷åéñüôåñï óõóôçìáôéêïß.
O Íßôóå Þôáí ÷áñéóìáôéêüò áëëÜ åß÷á óýöéëç êáé åí ôÝëåé ôñåëëÜèçêå.
Ï ÁéíóôÜéí Þôáí ÷áñéóìáôéêüò áëëÜ äåí ....öïñïýóå ðïôÝ êÜëôóåò!(ôïí Ýâëåðåò êáé ãåëïýóåò)
Ï ×þêéíãê åßíáé ÷áñéóìáôéêüò áëëÜ åßíáé ðáñáðëçãéêüò.
Ï Ñïõæâåëô ôá ßäéá.
Ï ÊÝíåíôõ Þôáí ÷áñéóìáôéêüò áëëÜ Þôáí ãõíáéêÜò.
Ï ×éïõæ áðïêïíôñéáóìÝíïò.
Ôé ó÷Ýóç Ý÷ïõí ïé éäéïôñïðßåò ìáò êáé ïé áäõíáìßåò ìáò ìå ôï áí åßìáóôå ÷áñéóìáôéêïß?
ÐÜëé ôáìðÝëåò? -
μα καλα μου μιλας για αρρωστους.....
τι σχεση εχει ο Λαπο με τους αρχαιους...με τους αρρωστους που αναφερεις...αυτοι ειναι σπανιοι.....ΜΗΝ τρελαθω που ειναι και αυτος....
ο αινσταιν χαρισματικος....ο κλεφτης του Καραθοδωρη....ο Κενεντυ..
για μενα χαρισματικος ειναι οποιος αφησει εργο και ο Λαπο ειναι νεος...αρα θα δουμε...
αλλα ξεκολλα...μην νομιζεις παντα πως οτι διαβαζεις ειναι η αληθεια γινε λιγο πιο υποψιασμενος....
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
βασικα ειναι ιδιοκτητης αρα πανω απο ολους.
χαρισματικος ομως οχι...τον βρηκαν με μια τρανς σε κωμα πανω στο κρεβατι.απο κοκαινη..εκτος αν ετσι οριζεις εσυ τους χαρισματικους οποτε καταλαβα και τα κριτηρια για τα αλφα...(βλεπεις ..αν θελω το τραβαω και εγω αλλα ειναι κουτο...)
...τι θες να μου πεις πως ειναι ο μοντεζεμολο?ασε απο τον ιδιο φουρνο παιρνω ψωμι με αυτον τον κυριο.λες να μην ξερω...?..Πολύ αρχαίοι Έλληνες -για να μην θίξω συγκεκριμένους και μαζί το αίσθημα των περισσοτέρων εδώ μέσα- ήταν ομοφιλόφυλοι καραμπινάτοι και το χειρότερο συστηματικοί.
O Νίτσε ήταν χαρισματικός αλλά είχα σύφιλη και εν τέλει τρελλάθηκε.
Ο Αινστάιν ήταν χαρισματικός αλλά δεν ....φορούσε ποτέ κάλτσες!(τον έβλεπες και γελούσες)
Ο Χώκινγκ είναι χαρισματικός αλλά είναι παραπληγικός.
Ο Ρουζβελτ τα ίδια.
Ο Κένεντυ ήταν χαρισματικός αλλά ήταν γυναικάς.
Ο Χιουζ αποκοντριασμένος.
Τι σχέση έχουν οι ιδιοτροπίες μας και οι αδυναμίες μας με το αν είμαστε χαρισματικοί?
Πάλι ταμπέλες?... Ο Κλίντον: χαρισματικός αλλά σαβουρογάμης (όπως κι ο 'σιδερένιος' Ανδρέας Παπανδρέου)
Alfa Romeo 159 & 159TBi