-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έχετε δει τον 'Πόλεμο των Κόσμων'; Πείτε μου, υπάρχει πιο ανόητη ταινία με συναφές θέμα;;;
Οχι
Αηδιαστικη απο καθε αποψη......
Απο τις χειροτερες που εχω δει τον τελευταιο καιρο.....
-
Εχθές είδα το Sin City. Για τους φάν των κλασσικών κόμικς είναι η ιδανική ταινία. Σε κάθε άλη περίπτωση είναι υπερβολική αλλά δικαιολογείται από το ύφος της. Πάντως την είδα πολύ ευχάριστα και θα έλεγα πως μου άρεσε αρκετά. Έχει και φοβερό κάστ ηθοποιών.
ΥΓ: Ο πόλεμος των κόσμων είναι ΜΑΚΡΑΝ η χειρότερη ταινία που μπορεί κάποιος να πετάξει τα χρήματά του για να δεί.
-
Ειδα τελευταία:
'Ο επίμονος κηπουρός': ωραία 'ντοκιμαντεριστικη' ταινια με πολιτικά μηνύματα,
'Μαδαγασκάρη': είπαμε να δούμε και καμιά ελαφριά και ευχάριστη ταινία αλλά όχι και έτσι. Τόσο απλοικό σενάριο δεν έχεουν ουτε τα κομικ στο Αλμανακο. Ειχε και στιγμές γέλιου.Οσον αφορά τον πόλεμο των κόσμων δεν την βρήκα καθόλου κακή ταινία.
Οποιος έχει δει το 'Proof' να μας πει τις εντυπώσεις του!
-
Το 'War of the Worlds' δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο, απλά μια συμπαθητική ταινία καταστροφής με παραδοσιακά (Σπιλμπεργκ) καλή σκηνοθεσία, εφφέ και ηθοποιία. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο. Ευχάριστη έκπληξη ηταν η απουσία 'αμερικανιών/ταρζανιών'. Το ελαφρώς μελό στο τέλος δυστυχώς δεν το απέφυγε.
Σε γενικές γραμμές δεν μετάνιωσα που το είδα.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ευχάριστη έκπληξη ηταν η απουσία 'αμερικανιών/ταρζανιών'.Αυτό εκτίμησα και γω.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Έχετε δει τον 'Πόλεμο των Κόσμων'; Πείτε μου, υπάρχει πιο ανόητη ταινία με συναφές θέμα;;;
Οχι
Αηδιαστικη απο καθε αποψη......
Απο τις χειροτερες που εχω δει τον τελευταιο καιρο.....
ΥΓ: Ο πόλεμος των κόσμων είναι ΜΑΚΡΑΝ η χειρότερη ταινία που μπορεί κάποιος να πετάξει τα χρήματά του για να δεί.
Μπράβο ρε παιδιά, γιατί είχα αρχίσει να νοιώθω και μαλάκας που δεν μου άρεσε!!!
-
Την ταινια με τον εξορκισμο την ειδατε??
-
και μενα ο πολεμος των κοσμων δε με χαλασε...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Την ταινια με τον εξορκισμο την ειδατε??Νο answer...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Την ταινια με τον εξορκισμο την ειδατε??
Νο answer...
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 634#438634
Δύο σελίδες πριν -
τη χορωδία του Χαρίτωνα την είδε κανείς;
άσχετο αλλά κι εγώ την βρήκα απαράδεκτη την ταινία 'ο πόλεμος των κόσμων'
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
άσχετο αλλά κι εγώ την βρήκα απαράδεκτη την ταινία 'ο πόλεμος των κόσμων'
Υπερβαλεις Ρενα
-
η τελευταία ταινία που είδα και μου άρεσε πολύ...ήταν το Elizabethtown...πολύ ανθρώπινη, συγκινητική αλλα και διασκεδαστική...σε βάζει σε σκέψεις!!!
(να πάτε τις κοπέλες σας βρε να τη δούν... ) -
Ειδα το 'DNA του Σατανα' σε DVD. Αηδια ταινια, απομιμηση του 'Μωρου της ΡοζΜαρυ' (οποιος δεν το εχει δει αυτο χανει)
-
Ο Εξορκισμος της Εμιλυ Ροουζ ειναι φοβερη ταινια!Απ'τα καλυτερα ψυχολογικα θριλερ των τελευταιων χρονων!
Εχει δει κανεις το Dogville?Λεει να το παρω η ειναι μ@λ@κι@?
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ο Εξορκισμος της Εμιλυ Ροουζ ειναι φοβερη ταινια!Απ'τα καλυτερα ψυχολογικα θριλερ των τελευταιων χρονων!Εχει δει κανεις το Dogville?Λεει να το παρω η ειναι μ@λ@κι@?
Είναι μαλακία!!!
Για να ακριβολογώ, άρεσε σε όλες τις γνωστές μου και νταούνιασε όλους τους γνωστούς μου.
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ο Εξορκισμος της Εμιλυ Ροουζ ειναι φοβερη ταινια!Απ'τα καλυτερα ψυχολογικα θριλερ των τελευταιων χρονων!Εχει δει κανεις το Dogville?Λεει να το παρω η ειναι μ@λ@κι@?
Να το πάρεις ο-π-ω-σ-δ-ή-π-ο-τ-ε θα με θυμηθείς.Το τέλος είναι όλα τα λεφτά Εγώ μέσα στην εβδομάδα θα πάω να δω το δεύτερο μέρος της τριλογίας.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ο Εξορκισμος της Εμιλυ Ροουζ ειναι φοβερη ταινια!Απ'τα καλυτερα ψυχολογικα θριλερ των τελευταιων χρονων!
Εχει δει κανεις το Dogville?Λεει να το παρω η ειναι μ@λ@κι@?
Είναι μαλακία!!!
Για να ακριβολογώ, άρεσε σε όλες τις γνωστές μου και νταούνιασε όλους τους γνωστούς μου.
Το έχεις δει;Μα δεν ειναι κωμωδία.
-
Όταν βγήκε στους κινηματογράφους το Dogville δεν πήγα να το δω. Είχαν πει και γράψει τόσα πολλά πράγματα ('είναι έτσι, είναι αλλιώς') και ήμουν διστακτική.
Το είδα σε DVD με κάποιες επιφυλάξεις είναι η αλήθεια και ξετρελάθηκα!!
Να το δεις οπωσδήποτε! -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το έχεις δει;Μα δεν ειναι κωμωδία.Φυσικά το έχω δει (δυστυχώς) !!!
Ποιος είπε πως είναι κωμωδία;
edit: πολύ 'γυναικείο' έργο...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]