-
Εγω θα ελεγα οτι πρεσβευευεις αυτα που πολεμας. Αν οι Ναζι ηταν κακοι αλλα για να τους δειξουμε ποσο κακοι πρεπει να τους βαλουμε μεσα στους θαλαμους αεριων ποια η διαφορα; Δυο κακα δεν κανουν ενα καλο, κανουν ενα κακο δυο φορες κακο.
Νικος
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγω λεω οτι ουτε για αστειο να μη λες τετοια πραγματα.
Εκτος βεβαια αν δε τα λες για αστειο.
Νικος
Για κάτσε ρε φίλε μετανάστη! Ζεις πχ στο Παρίσι. Δεν βρίσκεις δουλειά. Γιατί δεν πας σε άλλη πόλη που ενδεχομένως υπάρχει προσφορά εργασίας, αλλά θες να κάνεις δουλειές του ποδαριού, ενδεχομένως παράνομες;
Thank you!
Και θα το παιξω 'καλος' με τετοια ατομα! Δεν παμε καλα...
Εγώ λέω να τους κάψουν ζωντανούς.
Εγώ λέω να τους στείλουμε στο Γκουαντάναμο, εφαρμόζοντας μια γνήσια ανθρωπιστική αμερικάνικη πολιτική.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Επισης μαθαμε οτι το Κυαν ειναι αριστος στο διαστρευλωμα facts. Οπως και τα περισσοτερα Ευρπωικα ΜΜΕ
Mπα... Μπροστα στα αμερικανικα ΜΜΕ αυτα ειναι απλοί ερασιτέχνες!!
Μπροστα στα περισσοτερα, ναι
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Τελευταιο ασχετο.Ακριβως αυτο σκεφτομαι και εγω οτιαν λεω Εβραιος.
I cant believe you guys are still talking about this.
Hebrew= εθνικοτητα (Ισραηλ σημερα)
Jew = θρησκειαWhy is there so much confusion with simple matters?
-
Παιδιά, η αναφορά στο θρήσκευμα του Σαρκοζί (από εκεί ξεκίνησε) νομίζω έχει να κάνει με το ό,τι, ως 'εβραίοι' οι γονείς του πιθανότατα υπέστησαν διώξεις κατά τον β΄παγκόσμιο πόλεμο και άρα ο ίδιος όφειλε ακόμα περισσότερο να είναι προσεκτικότερος στις δηλώσεις του, που αφορούσαν μετανάστες χωρίς στον ήλιο μοίρα κτλ. κτλ. (χαρακτήρισε συλλήβδην όλους τους εξεγερθέντες ως 'αποβράσματα')
Και βεβαια απο εκει ξεκινησε Νασο αλλα με πιανει μια σχετικη αλεργια οταν χωριζουμε τους Γαλλους σε Γαλλοεβραιους και μη. Με πιανει ακομα μεγαλυτερη αλεργια ακομα και αν τους χωριζουμε.
Ποσοι ανθρωποι σκοτωνονται στο ονομα της θρησκειας καθε μερα. Ισως αν σταματουσαμε να τους χωριζουμε απο το χρωμα του πετσιου τους και που πανε εκκλησια θα καναμε μια μεγαλη χαρη στον εαυτο τους πρωτα και μετα στους υπολοιπουσ συνανθρωπους τους.
Νικος
Οι περισσοτεροι πολεμοι εχουν γινει κυριως για θρησκευτικους λογους απο την αρχη της ιστοριας οπως την ξερουμε.
-
Και καταλήγω προτείνοντας να μας πει ο Γαβριήλ τι ακριβώς πρέπει να κάνουν στους στασιαστές, αν αυτοί δεν παίρνουν από λόγια.
Εγω λεω οτι ουτε για αστειο να μη λες τετοια πραγματα.Εκτος βεβαια αν δε τα λες για αστειο.
Νικος
[/quote]
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Νικος
Για κάτσε ρε φίλε μετανάστη! Ζεις πχ στο Παρίσι. Δεν βρίσκεις δουλειά. Γιατί δεν πας σε άλλη πόλη που ενδεχομένως υπάρχει προσφορά εργασίας, αλλά θες να κάνεις δουλειές του ποδαριού, ενδεχομένως παράνομες;
Thank you!
Εγώ λέω να τους στείλουμε στο Γκουαντάναμο, εφαρμόζοντας μια γνήσια ανθρωπιστική αμερικάνικη πολιτική.
Ναι διοτι ολους τους 'μαυρους' απο τα riots του Λος Αντζελες εκει τους στηλαμε
-
Εγω θα ελεγα οτι πρεσβευευεις αυτα που πολεμας. Αν οι Ναζι ηταν κακοι αλλα για να τους δειξουμε ποσο κακοι πρεπει να τους βαλουμε μεσα στους θαλαμους αεριων ποια η διαφορα; Δυο κακα δεν κανουν ενα καλο, κανουν ενα κακο δυο φορες κακο.Νικος
Νικος
Thank you!
Τους μετανάστες έλεγα να στείλουμε στο Gitmo. Στην τελική, είναι ένα διαφορετικό είδος ανθρωποειδούς, το οποίο καλύπτεται από τις συνθήκες για τα ανθρώπινα δικαιώματα όταν μας βολεύει, ενώ, όταν δεν μας βολεύει, είναι (συλλήβδην) τρομοκράτες, κλέφτες, φονιάδες... Κάτι σαν τους ΜΕΞΙΚΑΝΟΥΣ ένα πράγμα, για να μιλήσω με δικούς σας όρους.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και καταλήγω προτείνοντας να μας πει ο Γαβριήλ τι ακριβώς πρέπει να κάνουν στους στασιαστές, αν αυτοί δεν παίρνουν από λόγια.Εγω λεω οτι ουτε για αστειο να μη λες τετοια πραγματα.
Νικος
[/quote]
Let me try to give you a sample/idea: Ο στρατος επρεπε να ειχε κινητοποιηθει την τριτη ή τεταρτη ημερα. Κατι τετοιο δεν ειναι καν στα σκαρια και ειμαστε στην 13-14η μερα.
-
Always ready to bring in the cavalry, this boy... And, of course, the army will 'shoot first, ask multiple choice questions later'. And the city will be decimated... But that's just gonna be 'collateral damage'.
-
Ο στρατός, αν δεν κάνω λάθος, πρώτα πυροβολεί και μετά ρωτάει, έτσι δεν είναι;
Ή, για να το πω αλλιώς, ο στρατός μόνο να πυροβολεί έχει μάθει, έτσι δεν είναι; -
θα πρεπει να ξερεις οτι η καθοδος στρατου στους δρομους τουλαχιστον στην ευρωπη ειναι πολυ σημαντικο θεμα!
φανταζεσαι να κατεβαζαν λεγεωναριους στις πολεις?ο κατευνασμος μαλλον ειναι η πιο καλη λυση για μια κοινωνια με τοσα κομπλεξ οπως η γαλλικη παντα σε σχεση με τους μεταναστες...αυτη καθεαυτη η εξεγερση ειναι αποτελεσμα της πορειας του γαλλικου κρατους σε πολλους τομεις...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο στρατός, αν δεν κάνω λάθος, πρώτα πυροβολεί και μετά ρωτάει, έτσι δεν είναι;
Ή, για να το πω αλλιώς, ο στρατός μόνο να πυροβολεί έχει μάθει, έτσι δεν είναι;Δεν ειναι καθολου ετσι.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θα πρεπει να ξερεις οτι η καθοδος στρατου στους δρομους τουλαχιστον στην ευρωπη ειναι πολυ σημαντικο θεμα!
.Εις αργον:Ααααανα μπραβο! You're making my point sir
Αυτο ειναι ακριβως που θελω να πω γενικα. Για το τι συμβενει απο πλευρας τροπου σκεψης και αντιληψης στην Ευρωπη σημερα.
-
Είδατε η Λούσυ; Μόλις γίνει το παραμικρό, να κατεβούν τα τανκς!
Σε λίγο θα μας πει...
Απεργούν οι φορτηγατζήδες; Να βγουν τα τανκς στους δρόμους!
Απεργούν οι αγρότες; ΤΑ ΤΑΝΚΣ στους δρόμους!
Stalin would be VERY proud of you, Lucy...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
.Εις αργον:Ααααανα μπραβο! You're making my point sir
Αυτο ειναι ακριβως που θελω να πω γενικα. Για το τι συμβενει απο πλευρας τροπου σκεψης και αντιληψης στην Ευρωπη σημερα.
Your point being?
Ότι είναι θεμιτό να καταστέλλονται εκδηλώσεις διαμαρτυρίας με στρατό; Κάτι τέτοιο είχε γίνει και στην Ελλάδα, θυμάσαι το 'Πολυτεχνείο';
-
Κώστα, η Λούσυ τότε διάβαζε πολύ, όπως φαίνεται...
-
Το θέμα είναι τρομακτικό και έχει προεκτάσεις που αγγίζουν ακόμα και εμάς εδώ στην μακρινή Ελλάδα.
ΝΑ ξεκαθαρίσω την θέση μου λέγοντας ότι η κάθε μορφή βίας είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, από όποια πλευρά και αν προέρχεται. Η ελευθερία, η αξιοπρέπεια και η ιδιοκτησία- σε ευνομούμενα κράτη- είναι κατοχυρωμένα δικαιώματα και των φτωχών αλλά και των πλουσίων πολιτών χωρίς διακρίσεις. Είναι τουλάχιστον λυπηρό να βλέπεις να χάνονται ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.
Πιστεύω ότι η συμπεριφορά των μεταναστών είναι προσβλητική απέναντι στην χώρα που τους φιλοξενεί. Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μετανάστες αυτοι είναι άνθρωποι που ζούνε μέσα στην καταπίεση εδώ και αρκετές γενεές.
Καταπίεση που έχει προέλθει από τους ίδιους τους Γάλλους- αρχικά στις Γαλλικές αποικίες της Αφρικής και πιο πρόσφατά στα γκέτο του Παρισιού, όπου οι άνθρωποι αυτοί ζούνε σε συνθήκες σχετικής εξαθλίωσης. Λέγοντας «σχετικής εξαθλίωσης» εννοώ ότι ενώ έχουν να φάνε (που μάλλον δεν έχουν στην πατρίδα τους), δεν μπορούν να εθελοτυφλούν στην κοινωνική αδικία που συντελείται μέσα στο δυτικοευρωπαϊκού τύπου σύστημα. Έχουν να φάνε αλλά δεν έχουν σπίτι ,μόρφωση και αυτοκίνητα που το σύστημα μας διαφημίζει ως απαραίτητα για να ζήσουμε..
Μετά από εκατό χρόνια πειραμάτων εμείς οι άνθρωποι μάθαμε ότι δεν υπάρχει άλλο σύστημα που να λειτουργεί σωστά, το οποίο να βασίζεται στην ελευθερία (προσοχή:να βασίζεται όχι να την εξασφαλίζει)περά από αυτό που έχουμε. Από την άλλη βρίσκω παράδοξο το γεγονός ότι το σύστημα χρησιμοποιεί την προβολή της κοινωνικής ανισότητας σαν μέσο καταστολής και καταπίεσης των αδυνάτων!
Το σύστημα σε αφήνει να δεις πως ζούνε και τι απολαμβάνουν αυτοί που είναι ενταγμένοι σε αυτό (έχεις την ελευθέρια της ενημέρωσης) και να ελπίζεις στην εξομοίωση με τους έχοντες και τότε θα βλεπεις απο ψηλά αυτούς που δεν έχουν. Αρκει να κάτεις φρόνιμα! Όμως αν ανήκείς σε κάποια μειονότητα δεν έχεις την δυνατότητα να ενταχθείς ποτέ στο σύστημα. Ο ρόλος σου είναι προαποφασισμένος.
Για μερικά χρόνια –ίσως και για μερικές γενεές ελπίζεις ότι όλα θα αλλάξουν, σωπαίνεις νομίζοντας ότι θα γίνεις σαν τους άλλους και όταν συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει ξεσπάς, η πιο σωστά επαναστατείς.
Καμία επανάσταση δεν ήταν ειρηνική(εκτός από αυτή του Γκάντι που όμως διέλυσε ένα κράτος) όπότε κάτω από αυτό το πρίσμα αυτά που συμβαίνουν τώρα στο Παρίσι είναι μέρος του σχεδίου των ανθρώπων που εξεγείρονται. Τι προβλέπει το σχέδιο? Μα φυσικά ν αποκτήσουν φωνή και υπόσταση.
Όταν με το καλό λήξουν τα επεισόδια, οι κυβερνώντες θα ψάξουν να βρουν τι έφταιξε, όχι από ενδιαφέρον, αλλά για να μην επαναληφθούν οι σκηνές βίας που μας έχουν συγκλονίσει.
Και τότε θα στραφούν προς τους αδικημένους θα τους ακούσουν, θα προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα τους και έτσι θα πάψουν να τους βλέπουν σαν κάφρους.
Με λίγα λόγια : Αυτό που συμβαίνει (σωστό ή λάθος δεν γνωρίζω) θα γυρίσει προς όφελος των μεταναστών και η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει αποφάσεις που θα μας κάνουν περισσότερο ανθρώπινους και δίκαιους.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ!!!
-
Παιδιά, η αναφορά στο θρήσκευμα του Σαρκοζί (από εκεί ξεκίνησε) νομίζω έχει να κάνει με το ό,τι, ως 'εβραίοι' οι γονείς του πιθανότατα υπέστησαν διώξεις κατά τον β΄παγκόσμιο πόλεμο και άρα ο ίδιος όφειλε ακόμα περισσότερο να είναι προσεκτικότερος στις δηλώσεις του, που αφορούσαν μετανάστες χωρίς στον ήλιο μοίρα κτλ. κτλ. (χαρακτήρισε συλλήβδην όλους τους εξεγερθέντες ως 'αποβράσματα')
Και βεβαια απο εκει ξεκινησε Νασο αλλα με πιανει μια σχετικη αλεργια οταν χωριζουμε τους Γαλλους σε Γαλλοεβραιους και μη. Με πιανει ακομα μεγαλυτερη αλεργια ακομα και αν τους χωριζουμε.
Ποσοι ανθρωποι σκοτωνονται στο ονομα της θρησκειας καθε μερα. Ισως αν σταματουσαμε να τους χωριζουμε απο το χρωμα του πετσιου τους και που πανε εκκλησια θα καναμε μια μεγαλη χαρη στον εαυτο τους πρωτα και μετα στους υπολοιπουσ συνανθρωπους τους.
Νικος
Νίκο, δεν το πήγαινα στη θρησκεία, αλλά στην καταγωγή. Ελπίζω να μην χρειαστεί να το επαναλάβω
Νάσο ευχαριστώ, αυτό ακριβώς εννοούσα
-
o sarkozy eine ebreos kai oi exergemenh mousoulmanoi.ayto exhgh pola
-
Τελικά μήπως παίζει - τουλάχιστον από τη μια πλευρά - και ζήτημα θρησκευτικού μίσους;
Το Παρίσι καίγεται