-
Η επίθεση στο Ιράκ έγινε καθαρά για το ΧΡΗΜΑ. Ο Powell δήλωσε ότι ντρέπεται για τα ψέματα και την εικονική πραγματικότητα που παρουσίασε για να πείσει τη κοινή γνώμη υπέρ της επίθεσης (βλέπε άρθρο στο CNN). Τώρα το Ιράκ έχει γίνει η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση στο κόσμο, η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται και θα δούμε πολύ χειρότερα από αυτή την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή.
Οι κρατούμενοι στις φυλακές κακοποιούνται και τα αμερικάνικα δικαστήρια βρίσκουν ενόχους τους λοχίες και τους στρατιώτες. Κανένας ανώτερος δεν γνώριζε ή έδωσε άδεια για αυτή τη συμπεριφορά, φταίει ο λοχίας.
Τα έργα στο Ιράκ δεν δημοπρατούνται αλλά δίνονται με απευθείας ανάθεση στη γνωστή εταιρεία. Οι άλλες (αμερικάνικες) εταιρείες είναι ανάξιες.
Όταν διώξουν από τη κυβέρνηση τους Ναζί (D & R) που λυμαίνονται την εξουσία των ΗΠΑ, τότε θα ξαναγίνει η Αμερική κράτος.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όταν διώξουν από τη κυβέρνηση τους Ναζί (D & R) που λυμαίνονται την εξουσία των ΗΠΑ, τότε θα ξαναγίνει η Αμερική κράτος.αυτο φιλε μου για να γινει χρειαζεται να γινει μια επανασταση και μαλιστα γρηγορα!
σε λιγα χρονια η τεχνολογια θα καταβαλει καθε αντισταση -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Άλλωστε, κατά κοινή ομολογία, η μεγαλύτερη αποτυχία των ΗΠΑ στον τομέα αυτό ήταν η αδυναμία τους να σταματήσουν τη λειτουργία του Al Jazeera, παρά τις όποιες μεθοδεύσεις.
One way to put it:
Η Αλ Τζαζίρα υπαρχει διοτι την αφηνουμε να υπαρχει.
Another way to put it:
Η Αλ Τζαζιρα υπαρχει διοτι δεν εχει ορεξη ο Λευκος Οικος για ακομη περισσοτερο φιλελευθερους απο Ευρωπη και Καναδα να τσιριζουν: 'λογοκρισια!'
Ξέρεις σε ποιόν ανήκει το Al Jazeera ?
Ξέρεις τι υπάρχει στη χώρα όπου εδρεύει το Al Jazeera και για ποιό λόγο ?Το Al Jazeera είναι μια από τις μεγαλύτερες κομπίνες της εποχής μας...
Και που 'σαι, στη χώρα αυτή έχω πάει πολλές φορές (σε αντίθεση, κατά πάσα πιθανότητα, με σένα), οπότε προσοχή σε ό,τι θα πεις σχετικά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ξέρεις τι υπάρχει στη χώρα όπου εδρεύει το Al Jazeera και για ποιό λόγο ?Το Al Jazeera είναι μια από τις μεγαλύτερες κομπίνες της εποχής μας...
Και που 'σαι, στη χώρα αυτή έχω πάει πολλές φορές (σε αντίθεση, κατά πάσα πιθανότητα, με σένα), οπότε προσοχή σε ό,τι θα πεις σχετικά.
Τι υπάρχει στο Κατάρ και για ποιο λόγο?
Ξέρω πως δεν απευθύνεσαι σε μένα, απλά δεν έπιασα το υπονοούμενο! -
το al αρχιδα ανηκει στους ιδιους σεηχιδες που πεταγανε με ειδικες αδειες με τα jet τους τις ημερες που υπηρχε γενικη απαγορευση πτησεων στην αμερικη, αμεσως μετα την 9/11
ΓΕΝΙΚΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
-
Τώρα τελευταία στις ΗΠΑ και τη Μεγ. Βρετανία η δημοκρατία και η ελευθερία έχουν λόξυγγα και έχει επανέλθει ο Σερίφης του Νότιγχαμ (νομοθέτης, αστυνόμος και δικαστής 'πακέτο')
Ανώνυμοι άνθρωποι κρατούνται χωρίς δικαιώματα σε ανώνυμες κρύπτες, χωρίς κατηγορία, χωρίς αποδείξεις
Υποπτοι αθώοι Βραζιλιάνοι εκτελούνται εν ψυχρώΧωρις κατηγορια? Χωρις αποδειξεις? Δεν ξερεις τι λες!
Εσύ δεν ξέρεις τι λες και μας το παίζεις και σχετικός. Οι μόνες αποδείξεις που δέχομαι είναι αυτές που στέκονται στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (και δημόσιο, έτσι ? Οπως όλες οι δίκες τρομοκρατών σε όλες τις χώρες). Ολα τ΄ άλλα είναι ενδείξεις. Χωρίς (δημόσιο) δικαστήριο, ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Να τους πάτε στο δικαστήριο όλους αυτούς (στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία ή όπου αλλού θέλετε) για να δούμε τις 'αποδείξεις' αυτές. Μέχρι τότε, κρατούνται χωρίς λόγο.
Ξαναλεω, οταν εισαι τρομοκρατης ή/και enemy combatant ΔΕΝ εχεις κανενα δικαιωμα.
'Ξέχασες' (κατά την προσφιλή σου συνήθεια να 'κόβεις και να ράβεις' τις δημοσιεύσεις άλλων) να παραθέσεις τις περιπτώσεις ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, αποδεδειγμένα στο δικαστήριο, που είχαν και παραείχαν το δικαίωμα σε δίκη. Ακόμα και στις ΗΠΑ (ΜακΒι), ούτε 10 χρόνια πριν.
Με αυτά που λες μόνο που δυναμώνεις το επιχείρημά μου, πως η δημοκρατία στις ΗΠΑ στον τομέα αυτό δε λειτουργεί σωστά ΠΛΕΟΝ διότι παραβαίνει τη βασική αρχή της διάκρισης των εξουσιών.
Εαν δεν σ'αρεσει, σορρυ. Start lobbying to change the laws. Εμεις να κατηγορηθουμε δεν ειναι σωστο.
Κανονικά εσένα θα έπρεπε να πειράζει αυτή η απουσία δημοκρατίας, όχι εμένα. Εσύ ζεις εκεί και εσύ θα έπρεπε να κάνεις lobbying και όχι εγώ. Αν αποδέχεσαι την κατάσταση τότε εσύ είσαι συνυπεύθυνος.
Ρε κανουμε πλακα? Εαν ενας Τουρκος, ενοπλος, παει να περασει το συνορα του Εβρου, τι θα κανει ο συνοριοφυλακας? Δεν θα 'του την χωσει στον σταυρο' χωρις καν κουβεντα και κανεις δεν θα μπορουσε να κανει τιποτε?
Πολύ κακό παράδειγμα, όλα όσα λες είναι λάθος:
- Ολοι αυτοί συνελήφθησαν εκτός των συνόρων των ΗΠΑ.
- Ο συνοριοφύλακας δεν πρόκειται να κάνει τίποτα χωρίς διαταγή από την κυβέρνησή του (αν είχες κάνει φαντάρος θα το ήξερες). Τρανότερη απόδειξη γιαυτό: Τούρκοι φαντάροι πάτησαν Ελληνικό έδαφος στα Ιμια και δεν έπεσε πυροβολισμός
- Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι μια αυτόφωρη παράβαση (= η παραβίαση των συνόρων) ενώ όλοι αυτοί συνελήφθησαν για μη αυταπόδεικτα εγκλήματα.
Νομικα ή αλλιως? Shoot first, ask questions later!
Αν αυτή είναι η κοσμοθεωρία σου (επιπέδου Φαρ Ουέστ 19ου αιώνα), λυπάμαι, αλλά δεν μπορούμε να συννενοηθούμε.
Και η πλακα ειναι οτι εμεις του πιασαμε ζωντανους και τους ταιζουμε με τα κωρανια τους, τα καθαρα ρουχα τους που ουτε ρουχα δεν ειχαν, και πληρωνω εγω ρε γαμοτο και κοιτα τι ακουω....
Τι λες ? Σοβαρά ? Και χάρη τους κάνετε δηλαδή ? Μήπως αυτοί προτιμούσαν να είναι κουρελήδες ελεύθεροι ? Αλλά είπαμε, δεν έχουν δικαιώματα, η παντογνώστρια κυβέρνηση των ΗΠΑ και όσοι έχουν συμφέρον από τις πράξεις της (όπως και ΕΣΥ, θυμήσου τι δουλειά κάνεις και πες μας αν είσαι αντικειμενικός) αποφασίζει για την τύχη τους...
Και οι 'δημοκρατικοί' πολίτες (?) στις χώρες αυτές το αποδέχονται ως κάτι φυσικό, έχοντας ξεχάσει το:
They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Benjamin Franklin, Historical Review of Pennsylvania, 1759The above, I should read to you, cos obviously you are unable to interpret correctly.
Ενώ εσύ ? Για πες μας ποιά είναι η σωστή ερμηνεία ?
-
εγω λεω πως ηρθε η ωρα να ξηγηθουμε φαρ γουεστ και μεις..
πισσα και πουπουλα στη Lucy και κρεμασμα στην κεντρικη πλατεια για το θεαθηναι και το γελιο της υποθεσης...
-
Μια αναγνωρισμενη κυβερνηση δεν ειναι δυνατον να ειναι ποτε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ.Μπα ?
Λιβύη ? Αναγνωρισμένη από το 90% του πλανήτη (μέλος του ΟΗΕ). Αποδειγμένα τρομοκράτης (δέχτηκαν την ενοχή τους για το Lockerbie). Τώρα τελευταία 'ξέγινε' (η ίδια κυβέρνηση) τρομοκράτης, βλέπεις άνοιξαν τα σύνορα στις πετρελαϊκές εταιρίες της δύσης.
Συρία ? Ομοίως αναγνωρισμένη αλλά μέλος, σύμφωνα με τις ΗΠΑ, του 'άξονα του κακού'
Ιράν ? Ομοίως (μέλος του ΟΗΕ κτλ.) και 'πουλάει τσαμπουκά' με πυρηνικά...
Βόρειος Κορέα ? Ομοίως. Μάλιστα, ενώ έχει αποδεδειγμένα πυρηνικά και ανοιχτά απειλεί τους γείτονές της και, υπό συνθήκες, και εδάφη των ΗΠΑ (Αλάσκα), στην περίπτωσή της οι ΗΠΑ 'κολλάνε χαρτόσημα' (όπως, σύμφωνα με το gavriil1, 'κόλλαγε χαρτόσημα' ο ΟΗΕ στην περίπτωση του Ιράκ που προσπαθουσε να βρει τα ανύπαρκτα WMD με ειρηνικές μεθόδους και διαπραγματεύσεις) και κάνουν διαπραγματεύσεις και δεν 'μπουκάρουν' να λύσουν το πρόβλημα που απειλεί την ασφάλειά τους πολύ περισσότερο από το Ιράκ -αλλά βλέπεις, η Βόρεια Κορέα έχει από πίσω την Κίνα και με την Κίνα δεν παίζει κανείς, ούτε οι 'τζάμπα μάγκες' στην Ουάσιγκτον.
Βλεπεις ποσο διαφορετικος ειναι ο ορισμος για 'την αλλη πλευρα'? Τρομοκρατης μπορει να ειναι μονο ενας 'πολιτης' ή μια (τρομοκρατικη) οργανωση. Δεν ειναι δυνατον να εχεις ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΜΟΚΡΑΤΗ!
Τους δικους σας ορισμους φτιαχνετε?
Μάλλον εσύ είσαι θύμα του NewSpeak (ξέρεις τι είναι ελπίζω) και θα μας πεις 'δεν είναι terrorist states, είναι rogue states'...
Τελικά υπάρχουν 'τρομοκρατικά κράτη' ? Διότι όλα τα παραπάνω οι ΗΠΑ τα βάφτισαν έτσι, όχι εγώ...
Ειναι προς το συμφερον των ΗΠΑ (και ακομη και της ΕΛλαδος αφου αυτες ειναι χωρες που νοιαζομαστε for in this forum) να υπαρξει σταθεροποιηση στην Μεση Ανατολη, ειναι ακομη μεγαλυτερο συμφερον να υπαρχει δημοκρατια εκει. Εαν μιλας για αυτα τα συμφεροντα τοτε γιατι τα καταδικαζεις? Διοτι μονο για αυτα τα συμφεροντα γινετε η επιχρειρηση στο Ιρακ αυτην την στιγμη (και την ονομαζω επιχειρηση διοτι ο πολεμος προς το Ιρακ εχει σταματησει εδω και πολυ καιρο).
Η κατάσταση στο Ιράκ είναι τώρα περισσότερο σταθερή απ΄ ό,τι πριν 4 χρόνια ?
Εγώ λέω πως όχι. Εμφύλιος έχει ξεσπάσει, αν δεν το έχεις καταλάβει, ΠΟΛΕΜΟΣ με 2000+ νεκρούς Αμερικανούς και ποιός ξέρει πόσους Ιρακινούς.Πότε θα είναι η κατάσταση στο Ιράκ όσο σταθερή ήταν το 2000 ? Ξέρεις ?
(Παρατηρώ πως τα περί WMD στο Ιράκ που μας τα είχες πρήξει τότε, 'έγιναν γαργάρα'. Τώρα άλλοι είναι οι στόχοι της επιχείρησης, δημοκρατία κτλ. ΟΚ...)
Γιατι τοσο πορωση με αυτα τα λεφτα που παντα τα καθηκια οι ΗΠΑμερικανοι πολεμανε for και ζουνε for? Ποια λεφτα?
Τα συμβόλαια της Halliburton και της KBR ντε...
Για ποια λεφτα μιλας για το Ιρακ? Αυτα που εχω ξεσκηστει να δινω ως ΗΠΑμερικανος φορολογουμενος? $87Δις μονο για την αναπτυξη του Ιρακ πληρωσα μεχρι τωρα και πληρωνω για τα επομενα 3 χρονια. Αυτα πανε στου Ιρακινους και μονο! 200 Δις πληρωσα για το στρατιωτικο μερος της επιχειρησης μονο και αυτα ειναι μονο αυτα που εχουμε δωσει μεχρι τωρα, ποσο θα πληρωσω τα επομενα 10 χρονια, δεν εχω ιδεα.
Μην ανησυχείς φορολογούμενε, θα τα πάρει πίσω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η εταιρία σου.
Η τωρινη επιχειρηση 'Ιρακ' ειναι μια, να στο πω αλλιως σε μια προσπαθεια να γινω πιο κατανοητος, επενδυση για το καλο του Δυτικου πολιτισμου και των χωρων που τωρα τουλαχιστον περνανε μια περιοδο σταθεροτητας.
Πλάκα κάνεις, έτσι ?
Πόλεμος στο Ιράκ.
Πόλεμος στο Αφγανιστάν (καλά εκεί πολεμάνε 200 χρόνια)
Ετοιμάζεται να 'ξανασκάσει' ο Λίβανος μετά τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργούΔε βλέπω καμία διαφορά, μάλλον προς το χειρότερο είναι η κατάσταση.
Χωρες οι οποιες ηταν τυχερες και κατω απο το χωμα τους βρηκαν κατι που λεγετε μαυρος χρυσος που ειχε σαν αποτελεσμα ποτε να μην χρειαστουν να προσπαθησουν να γινουν οικονομικα ανεξαρτητες, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ εχουν Θεοκρατια και εναν Χιτλερ 'στον θρονο', αποτελουν σοβαροτατο κινδυνο για το υπολοιπο, 'σταθεροποιημενο', μερος του πλανητη.
Το καλύτερο τέτοιο παράδειγμα (πετρέλαιο, Θεοκρατία και Χίτλερ στο θρόνο) είναι η ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. Αλλά δεν είδα να γίνεται κάτι εναντίον της...
Εαν το παραπανω δεν ειναι οφθαλμοφανες σε εσενα, τοτε θα συνεχισουμε να διαφωνουμε.
Το πρόβλημα είναι τι είναι οφθαλμοφανές σε σένα. Ουσιαστικά τίποτα πέραν όσων σου σερβίρουν. Μιλάμε για εντυπωσιακή επίδειξη αφέλειας και απουσίας πολιτικής σκέψης.
Αντε γειά...
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Τι υπάρχει στο Κατάρ και για ποιο λόγο?
Ξέρω πως δεν απευθύνεσαι σε μένα, απλά δεν έπιασα το υπονοούμενο!Περιμένω να μας πει ο gavriil1 και θα σου πω και εγώ...
-
Εγώ συνεχίζω να υποστηρίζω ότι είναι εντελώς άσκοπο να λέμε τα αυταπόδεικτα σε κάποιον που δεν εννοεί να καταλάβει ότι 1+1 κάνει 2.
Εξάλλου την νοοτροπία του και τις απόψεις του τις καταλαβαίνει κανείς και από τις ατάκες του τύπου 'shoot first, then ask'... (πραγματικά Φαρ Ουέστ, το οποίο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας των Η.Π.Α.). Εξάλλου ο τύπος λέει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα.
Είναι τόσο απίστευτα είναι αυτά που λέει, που το προφανές επιχείρημα 'Πριν μας έλεγες για τα WMD, τώρα μας γυρνάς (αφού δεν βρέθηκε τίποτα) και λες για την εγκαθίδρυση δημοκρατίας', δεν μπαίνει πρώτο στην επιχειρηματολογία μας. Πρώτα στην λίστα των επιχειρημάτων είναι άλλα, ακόμα πιο πασιφανή και αυτονόητα επιχειρήματα!!!!
Κατά την άποψή μου, αυτή η θεματική ενότητα πρέπει να διαγραφεί. Ολόκληρη.
Αυτό που προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ο ζήλος το πάθος με το οποίο μερικοί απόδημοι υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις. Είναι αυτό που λέμε 'βασιλικότεροι του Βασιλέως'...
Αυτό δεν είναι τυχαίο και χρίζει περαιτέρω έρευνας (σε ψυχολογικό πλαίσιο).
Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι σε ένα γκάλοπ, που είχε γίνει στις Η.Π.Α., για το πόσοι υποστηρίζουν την εισβολή στο Ιράκ, τα μεγαλύτερα ποσοστά του ΝΑΙ υπήρχαν μεταξύ των αλλοδαπών ομάδων πληθυσμού.
Αυτό αντικατοπτρίζει, σύμφωνα με την γνώμη μερικών, την αγωνία αυτών των ομάδων να γίνουν αποδεκτές στην υπόλοιπη αμερικάνικη κοινωνία. -
ΟΧΙ φιλε δημητρη, να μην διαγραφει! (2η φορα το ειπες, οποτε και απαντω)
να παραμεινει ως εχει, ωστε σε επομενη αντιστοιχη περιπτωση γενιτσαρων να κανει κανεις μια παραπομπη εδω και να τελειωνει η ιστορια -
Άλλωστε, κατά κοινή ομολογία, η μεγαλύτερη αποτυχία των ΗΠΑ στον τομέα αυτό ήταν η αδυναμία τους να σταματήσουν τη λειτουργία του Al Jazeera, παρά τις όποιες μεθοδεύσεις.
One way to put it:
Η Αλ Τζαζίρα υπαρχει διοτι την αφηνουμε να υπαρχει.
Another way to put it:
Η Αλ Τζαζιρα υπαρχει διοτι δεν εχει ορεξη ο Λευκος Οικος για ακομη περισσοτερο φιλελευθερους απο Ευρωπη και Καναδα να τσιριζουν: 'λογοκρισια!'
Αν ο Λευκός Οίκος κλείσει το Αλ Τζαζίρα, θα είναι λογοκρισία or not?
Εν μερη ναι, ομως οχι ολικως. Διοτι υπαρχει νομικο θεμα (το οποιο ειναι εναντια την συνθηκης την Γενευης μεταξυ αλλων) οταν εκπεμπουν συμμοριες που επιασαν ομηρους (ΗΠΑΜερικανους και μη) και το τι λενε και κανουν.
Επισης, βιντεο απο Μπιν Λαντεν και Αλ Ζαγουαχίρι ειναι επισης νομικα εναντια της Εθνικης Ασφαλειας των ΗΠΑ.
Ολα μαζι μαζεμενα, ειναι αρκετα για κανα δυο 500καλ τομαχωκ χωρις νομικες παρενεργειες. Το θεμα ειναι ομως πολιτικο κυριως (του γιατι δεν της 'κλεινουμε το στομα'), οχι τοσο νομικο ομως.
Χμ... κοίτα να δεις. Εγώ, δε γουστάρω τα reality show, ok? Αν λοιπόν για κάποιο λόγο είχα τόμαχωκ στη διάθεσή μου, θα ήταν ok να τους ρίξω στον ΑΝΤ1 (ελληνικό network) που τα προβάλει?
Με λίγα λόγια: είναι δικαιολογία ότι ένας τηλεοπτικός σταθμός προβάλλει αντιαμερικανικά βίντεο για να τον κάνεις σκόνη?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μια αναγνωρισμενη κυβερνηση δεν ειναι δυνατον να ειναι ποτε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ.
Μπα ?
Λιβύη ? Αναγνωρισμένη από το 90% του πλανήτη (μέλος του ΟΗΕ). Αποδειγμένα τρομοκράτης (δέχτηκαν την ενοχή τους για το Lockerbie). Τώρα τελευταία 'ξέγινε' (η ίδια κυβέρνηση) τρομοκράτης, βλέπεις άνοιξαν τα σύνορα στις πετρελαϊκές εταιρίες της δύσης.
Συρία ? Ομοίως αναγνωρισμένη αλλά μέλος, σύμφωνα με τις ΗΠΑ, του 'άξονα του κακού'
Ιράν ? Ομοίως (μέλος του ΟΗΕ κτλ.) και 'πουλάει τσαμπουκά' με πυρηνικά...
Βόρειος Κορέα ? Ομοίως. Μάλιστα, ενώ έχει αποδεδειγμένα πυρηνικά και ανοιχτά απειλεί τους γείτονές της και, υπό συνθήκες, και εδάφη των ΗΠΑ (Αλάσκα), στην περίπτωσή της οι ΗΠΑ 'κολλάνε χαρτόσημα' (όπως, σύμφωνα με το gavriil1, 'κόλλαγε χαρτόσημα' ο ΟΗΕ στην περίπτωση του Ιράκ που προσπαθουσε να βρει τα ανύπαρκτα WMD με ειρηνικές μεθόδους και διαπραγματεύσεις) και κάνουν διαπραγματεύσεις και δεν 'μπουκάρουν' να λύσουν το πρόβλημα που απειλεί την ασφάλειά τους πολύ περισσότερο από το Ιράκ -αλλά βλέπεις, η Βόρεια Κορέα έχει από πίσω την Κίνα και με την Κίνα δεν παίζει κανείς, ούτε οι 'τζάμπα μάγκες' στην Ουάσιγκτον.
Δεν μπορεί ο Γαβριήλ να χαρακτηρίσει ως τρομοκρατικά κάποια κράτη, γιατί η συμπεριφορά τους, όπως πχ της Λιβύης, έχει επαναληφθεί από κράτη όπως οι ΗΠΑ (πολιτικές δολοφονίες, χρηματοδότηση οργανώσεων που τρομοκρατούσαν πληθυσμούς με σκοπό την ανατροπή εθνικών κυβερνήσεων -Νικαράγουα) ή η Γαλλία (υπόθεση ανατίναξης πλοίου της Green Peace). Τον φέρνεις σε δύσκολη θέση, αν και δεν πολυσκάει για όσα λες, αφού σκοπός του είναι να εκνευρίσει τους συνομιλητές του και όχι να συζητήσει.
-
Σιγα ρε Κριεζα με αυτον τον Γαβριηλ, σου εγινε έμμονη ιδέα, θα παθεις τιποτε στο τελος. Στο ονειρα σου με βλεπεις?
-- διαγράφησαν προσβλητικές εκφράσεις --
KRIEZA, φτάνουν οι προσωπικές επιθέσεις, δε βοηθάς τα επιχειρήματά σου έτσι
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Σιγα ρε Κριεζα με αυτον τον Γαβριηλ, σου εγινε έμμονη ιδέα, θα παθεις τιποτε στο τελος. Στο ονειρα σου με βλεπεις?
-- διεγράφησαν προσβλητικές εκφράσεις --
(Moderator nass)
Ρε παιδιά! Έλεος!
Αφήστε τον! Οι βρισιές δεν οδηγούν πουθενά!Δεν βλέπετε ότι δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ νόημα;
Του λέμε ότι 1+1=2 και αυτός λέει ότι, σύμφωνα με την liberal ΗΠΑμερικάνικη έκδοση του CNN, 1+1=6. Άρα 1+1=6 (χωρίς πολλά πολλά και όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι και κολλημένοι)
Τι να λέμε τώρα...
Αφού δεν κρίνετε σκόπιμο να το διαγράψουμε, καλό είναι να σταματήσουμε εδώ και τώρα την συζήτηση...
Τέρμα! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
....Τον φέρνεις (το Γαβριηλ)σε δύσκολη θέση, αν και δεν πολυσκάει για όσα λες, αφού σκοπός του είναι να εκνευρίσει τους συνομιλητές του και όχι να συζητήσει.Εμενα παντως οταν καποιος με τα λογια του με εκνευριζει και με βγαζει εκτος εαυτου στο τελος του λεω:
'Σκασε επιτελους, θα σε γ@μ#σω '
-- διεγράφησαν προσβλητικές εκφράσεις --
(Moderator nass)
-
-- διεγράφησαν εξαιρετικα παρα πολυ προσβλητικές εκφράσεις --
(Moderator nass)
-
@ moderator nass
Δε νομιζεις οτι πολυ καλυτερη υπηρεσια θα προσφερες στο φορουμ αν διεγραφες και κανα γελακι ή κανενα LMAO ή τελος παντων να επαιρνες καποιο μετρο ωστε τα θεματα να μη γινονται πουτ@να απο συγκεκριμενους χρηστες καθε φορα????
Δε σου κινησε τη περιεργεια οτι οι προσβλητικες εκφρασεις αναφερονται στη συντριπτικη τους πλειοψηφια σε δυο συγκεκριμενους χρηστες και οτι στις υπολοιπες περιπτωσεις οι παρεξηγησεις λυνονται με την αποδοση αμοιβαιων εξηγησεων ενω με τους συγκεκριμενους χρηστες δε γινεται αυτο??
Καλες οι προσωπικες σου σχεσεις με εναν απο τους δυο χρηστες αλλα ακομα καλυτερο θα ηταν να μην επηρεαζεσαι απο αυτες.....
Φιλικα
Γιωργος -
..να διευκρυνησω πως το δικο μου ποστ απο πανω γραφτηκε ως εχει αποκλειστικα απο εμενα.
εγραψα οτι ηθελα να γραψω, και μετα επειδη ειναι κυριακη σκεφτηκα να μην αγγαρευω καποιον moderator να τα διορθωνει και το εκανα μονος μου
-
Στα fora δημοσιεύει ο οιοσδήποτε και γράφει ότι θέλει, δεν πρέπει να διαγράφονται απόψεις.
Τι περιμένεις όμως όταν ακούς ότι 'δεν είναι της Γενεύης, μπορούν να τους κάνουν ότι θέλουν'. Έτσι είναι, κάτι σκυλιά που είδα στο πάρκο δεν είναι της Γενεύης, μπορώ να τα πιάσω, να τα κλείσω σε κλουβιά και αν θέλω να τα χρησιμοποιήσω για σκοποβολή - είπαμε δεν είναι της Γενεύης, δεν υπάρχει ντροπή.
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ