-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
(Προσέξατε το χρώμα του αυτοκινήτου, ε??)
Πώς τό λένε;
Μπανανί; -
Εγώ πάντως το λέω 'κροκί'!!
-
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Εγώ πάντως το λέω 'κροκί'!!ταριφί ατενέ
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγώ πάντως το λέω 'κροκί'!!
ταριφί ατενέ
Εχω ενα φιλαρακι με 106 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ κιτρινο......
Εχει μαθει να κατεβαζει τις ασφαλειες πριν ξεκινησει....
Ειναι πολλες οι γριουλες που μπαινουν αερα πατερα σε κιτρινα αυτοκινητα.... -
-
Περπατώντας απόψε στη Λ.Θηβών στο Περιστέρι, είδα αυτό
Γυρίζω το βλέμμα από την άλλη μεριά προς τα καταστήματα και αντικρίζω το φιδομάγαζο
ωπ!!!! sorry, λάθος, διπλανή βιτρίνα
Πλήρως ρυθμιζόμενη φτερούγα για το BTCC σας! Προσφορά: δωρεάν τοποθέτηση και ρύθμιση down force!
Επίσης υπήρχαν τεράστιες σκούπες που νομίζω πως θα χωρούσαν μόνο κάτω από το καπώ κάποιας Transam.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πλήρως ρυθμιζόμενη φτερούγα για το BTCC σας! Προσφορά: δωρεάν τοποθέτηση και ρύθμιση down force!
Επίσης υπήρχαν τεράστιες σκούπες που νομίζω πως θα χωρούσαν μόνο κάτω από το καπώ κάποιας Transam.
Tην αεροτομή 'τραπέζι' την φτιάχνει ο επιπλάς απέναντι; (αντικατοπτρισμός στη βιτρίνα)
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Tην αεροτομή 'τραπέζι' την φτιάχνει ο επιπλάς απέναντι; (αντικατοπτρισμός στη βιτρίνα)Τίποτα δεν αποκλείεται!
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Tην αεροτομή 'τραπέζι' την φτιάχνει ο επιπλάς απέναντι; (αντικατοπτρισμός στη βιτρίνα)
Χα χα χα!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ταριφί ατενέ
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
quiz: Οι πόρτες πως ανοιγουν;;;;
Κάποιος δεν βλέπει Pimp my ride!!!!!!!
Πες μουουουουουουουουουου
Kαποιος δεν βλέπει pimp my ride.
Kάποιος είναι ο αδύναμος κρίκος.Οι πόρτες ανοίγουνε και με κουμπάκι στην κάτω μεριά του καθρέφτη...
-
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Οι πόρτες ανοίγουνε και με κουμπάκι στην κάτω μεριά του καθρέφτη...Πατεντα των TVR.
-
Καλά όλα αυτά που βάζετε, αλλά μπροστά σε αυτά που κυκλοφορούν στο Ληξούρι, να με συμπαθάτε, αλλά δεν πιάνουν μία. Είστε τυχεροί που δεν έχω φωτογραφική εδώ. Τελευταίο απόκτημα παλιό Nissan Cherry, τρίπορτο, να ξεφυσσάει και ένα ιντερκούλερ ναααααααα να προεξέχει μπροστά. Και φυσικά, όταν έχεις ένα τέτοιο γκάζι, δεν μπορείς να μην έχεις ένα καλό βόδυ κιτ. Αχ να μην έχω μια φωτογραφική...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καλά όλα αυτά που βάζετε, αλλά μπροστά σε αυτά που κυκλοφορούν στο Ληξούρι, να με συμπαθάτε, αλλά δεν πιάνουν μία. Είστε τυχεροί που δεν έχω φωτογραφική εδώ. Τελευταίο απόκτημα παλιό Nissan Cherry, τρίπορτο, να ξεφυσσάει και ένα ιντερκούλερ ναααααααα να προεξέχει μπροστά. Και φυσικά, όταν έχεις ένα τέτοιο γκάζι, δεν μπορείς να μην έχεις ένα καλό βόδυ κιτ. Αχ να μην έχω μια φωτογραφική......ούτε το κινητό σου δεν έχει;
-
Αν δεις το κινητό μου
-
Australia Uber Alles!!!!!