-
Είναι σίγουρα κανονική αυτή η πινακίδα? Γιατι βλέπω το νούμερο είναι διψήφιο και όχι 3ψήφιο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είναι σίγουρα κανονική αυτή η πινακίδα? Γιατι βλέπω το νούμερο είναι διψήφιο και όχι 3ψήφιο.Με κάθε επιφύλαξη, έχω την εντύπωση οτι στα δίκυκλα τα νούμερα ξεκινούν απο μονοψήφια (έχω πετύχει κανα δυο, στην επαρχία κυρίως) και καταλήγουν σε τριψήφια.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Με κάθε επιφύλαξη, έχω την εντύπωση οτι στα δίκυκλα τα νούμερα ξεκινούν απο μονοψήφια (έχω πετύχει κανα δυο, στην επαρχία κυρίως) και καταλήγουν σε τριψήφια.
Ναι ναι! Κάποτε είχα το νούμερο 99 ενώ ένας φίλος έχει μια βεσπούλα με το νούμερο 1 (και δεν την αλλάζει με τίποτα!)
Απαίσιες οι καινολυργιες πινακίδες και πολύ επικίνδυνες ρε παιδιά...και τώρα δε θα μπορούμε να πάμε εκτός Ελλάδας χωρίς δαύτες?
-
Την πηρα και εγω. Την εβαλα σε ενα φακελλο στην μπαγκαζιερα και εκει την βλεπω να μενει μεχρι να αλλαξουν το μεγεθος της. Σε οποιον την εδειξα νομιζε οτι ειχα παρει τρακτερ και του εκανα πλακα.
-
Εγώ την τσάκισα στα πλάγια.Αλλά το νούμερο και τα γράμματα φαίνονται.Σιγά μην έβαζα το...ιστίο!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Για να το δούνε και αυτοί που βαριούνται να πάνε στο άλλο λινκ:
Από την άλλη αν την διπλώσει κανείς 90 μοίρες και την φέρει παράλληλα με το έδαφος, έχει μια υπέροχη και πρακτική σχάρα…
Για όνομα του Θεού τι έκτρωμα είναι αυτό? Επίτηδες το κάνουν? Φαντασθείτε ένα CBR1000RR ,ή ακόμα χειρότερα ένα 999 με αυτό το ταψί κάτω από την εξάτμιση του!!!!
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!
-
Αυτο δεν ειναι πινακιδα αλλά αεροτομη στυλ F&F
-
.
Μάλλον οι δικυκλιστές θα πρέπει να την τοποθετήσουν με ελαφριά κλίση Ο
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.
Μάλλον οι δικυκλιστές θα πρέπει να την τοποθετήσουν με ελαφριά κλίση Ο( και όχι Ο
.Ή καλύτερα έτσι /
................... Ο -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
και καλά η τεράστια γραμματοσειρά...αυτό το περιθώριο δεξιά και αριστερά το άσπρο σε τι χρησιμέυει ακριβώς; Για να μην πω για την παυλα... χρειάζεται ΚΑΙ η πάυλα δηλαδή...
Έλα ντε!!!
ΜΟΝΟ το ΛΕΥΚΟ ΚΕΝΟ πλαίσιο αριστερά και δεξιά από τα γράμματα και τα νούμερα να έκοβαν θα είχαν κερδίσει χαλαρά 5 πόντους!!!
Και αφήνοντας και την παύλα για να μπει πάνω της η σφραγίδα Ελληνική Δημοκρατία και κάτω της τα ΚΤΕΟ...
Έτσι όπως είναι χώραγαν άλλα 1-2 γράμματα ανά σειρά!!! ΜΟΝΟ αυτό το κενό να έκοβαν!!!(φυσικά και πάλι θα ήταν γκουμούτσα, αλλά τουλάχιστο όχι Γκοντζίλα μιας και πιάσαμε τα 'γκ'!
) -
tis megalwsane toso wste na tis vlepoun oi kameres eukolotera kai oi astynomikoi kata tis paranomies.
-
Μυωπία έχουν οι κάμερες;;
-
*Αγαπητοι 4τροχοι,
Το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι ετοιμαζω να 'βγαλω' στην κυκλοφορια, ενα απο τα πιο ομορφα κομψοτεχνηματα της Ιταλικης βιομηχανιας scooters κατα τη διαρκεια των 60s
Στη φωτο παρακατω μπρορειτε να δειτε ποσο οριακα πιο μεγαλη 'πεφτει' η αγγλικη πινακιδα στο οχημα. η οποια μαλιστα δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο οι νεες 'ελληνικες'
Να φανταστειτε οτι οι μεχρι τωρα πινακιδες, ερχοντουσαν ισα-ισα.
Το δυστυχημα ειναι οτι ολα μου τα μηχανακια -εκτος απο ενα- εχουν φθαρμενες πινακιδες των 70s και πρεπει να αλλαχτουνΧθες που ειδα για πρωτη φορα τις νεου τυπου πινακιδες για δικυκλα σε ενα παπι, κοντεψα να βαλω τα κλαμματα. Η μνηστη μου δε με καταλαβαινει και με λεει υπερβολικο.
Τι να κανω ? ? ? Να χωρισω με την μνηστη μου και να στησω ενα αντισκηνο εξω απο το Υπ.Συγκοινωνιων, κανωντας απεργια πεινας με αιτημα τη μειωση του μεγεθους των πινακιδων αυτων, ή να κρατησω την μνηστη μου, και να φτιαξω αυτοσχεδιες πινακιδες στην Αγ.Κωνσταντινου? ? ?
Σε παρακαλω βοηθησε με...
Νασος*
-
Θελω να προσπαθησετε να φανταστειτε τις νεου τυπους πινακιδες στα παρακατω δικυκλα...
Και σας ρωταω... πιστευετε οτι υπαρχει ιδιοκτητης τετοιων οχηματων που θα βαλει τις πινακιδες αυτες πανω στη 'κουκλα' του? ? ?
.
.
.
.
.
.
. -
Στην Αγ.Κων/νου ολοταχώς και παραγγελία ..........σε σμίκρυνση της καινούργιας.......
Μα είναι πινακίδα αυτό......................φοβάμαι οτι θα μας πούν οτι η ΕΟΚ αυτές επιβάλει...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Στην Αγ.Κων/νου ολοταχώς και παραγγελία ..........σε σμίκρυνση της καινούργιας.......Μα είναι πινακίδα αυτό......................φοβάμαι οτι θα μας πούν οτι η ΕΟΚ αυτές επιβάλει...
Φανταζομαι οτι ειναι μ@λ@κι@ καθαρα δικη μας, εδω στην Ελλαδα
Θυμηθειτε τις πινακιδες απο τις μοτοσυκλετες που ερχονται το καλοκαιρι διακοπες στην Ελλαδα... Ειδικα αυτες απο Γερμανια και Ιταλια που θυμαμαι, ΚΑΜΜΙΑ τους δεν ειναι τοσο μεγαλη, κι ας εχουν το 'φορματ' των πινακιδων της ΕΕ
*υγ: φιλε ANGEL13, η ΕΟΚ μεγαλωσε... κι εγινε πλεον ΕΕ *
-
Θα το διαβάζω να το εμπεδώσω.... ευχαριστίες...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Στην Αγ.Κων/νου ολοταχώς και παραγγελία ..........σε σμίκρυνση της καινούργιας.......
Μα είναι πινακίδα αυτό......................φοβάμαι οτι θα μας πούν οτι η ΕΟΚ αυτές επιβάλει...
Φανταζομαι οτι ειναι μ@λ@κι@ καθαρα δικη μας, εδω στην Ελλαδα
Θυμηθειτε τις πινακιδες απο τις μοτοσυκλετες που ερχονται το καλοκαιρι διακοπες στην Ελλαδα... Ειδικα αυτες απο Γερμανια και Ιταλια που θυμαμαι, ΚΑΜΜΙΑ τους δεν ειναι τοσο μεγαλη, κι ας εχουν το 'φορματ' των πινακιδων της ΕΕ
*υγ: φιλε ANGEL13, η ΕΟΚ μεγαλωσε... κι εγινε πλεον ΕΕ *
Ακριβώς έτσι είναι!!!
Εδώ ΚΑΘΕ μέρα βλέπω Ιταλικές στη σχολή.
Γερμανικές από τουρίστα κάθε ΠΣΚ.Τέτοιο πράγμα όμως βλέπω μόνο στις πινακίδες παραχώρησης προτεραιότητας μπαίνοντας σε αυτοκινητόδρομο!!!
Καμία σχέση με ΕΟΚ!!!
Θα σας μετρήσω με μέτρο ΑΚΡΙΒΩΣ μια Ιταλική και μια Γερμανική να δούμε! -
Θα σας μετρήσω με μέτρο ΑΚΡΙΒΩΣ μια Ιταλική και μια Γερμανική να δούμε!
Άντε βρε George Tabs, να δούμε αλλίως με βλέπω με λαμαρινοψάλλιδο.
-
εχω φαει κολλημα τωρα...
φανταστειτε την νεα πινακιδα των 30 εκ πανω στη Lambretta μου...
εκεινοι που θα με βλεπουν απο πισω... θα νομιζουν οτι βλεπουν μια πινακιδα να κινειται στο δρομο, κι εναν ανθρωπο να καθεται πανω της (μιας και η πινακιδα θα κρυβει ολη το οχημα απο τη μεση και κατω )
Και για του λογου το αληθες.... δειτε τη φωτο παραπανω
θα τριζουν τα κοκκαλα του Fernando Innocenti
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΥΚΛΑ