-
http://www.imerissia.gr/article.asp?cat ... bid=207475 SAS EXEI TYXH POTES PERISTATIKO;
-
http://www.imerissia.gr/article.asp?cat ... bid=207475 SAS EXEI TYXH POTES PERISTATIKO;
-
-
τι ρωτας ρε φιλε δεν βλεπεις που δεν απανταει κανεις?
ολοι διεφθαρμενοι ειναι!!!!!!!
εγω παντως εχω καθηγητη που στους δαπιτες βαζει μονο 9 και 10 ρε γαμ τα κοματοσκυλα
-
Best topic ever!!!!!!!!!!!
ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ
Α.. ξέχασα για τους παππούδες στο Α΄ πρέπει να λαδώσεις για να πάρεις τάφο και να ανάβουν το καντήλι
Να γράψω κανα ωραίο ή θα με βρουν σε κανα χαντάκι????
Ο παππάς που θέλει γράσο για να ανάψει τον πολυέλαιο είναι διαφθορά ή όχι????
Υπάρχει περίπτωση να λαδωθεί κανάς τσεος όταν ρίχνονται μπετά σε αυθαίρετο???
Υπάρχει περίπτωση για να πάρει δάνει ο Αλ να έχει πάρει ποτέ μίζα κανάς τραπεζικός????
Υπάρχει περίπτωση μεταξύ οδηγών, πιλότων και καπετάνιων σε ερασιτέχνες, επαγγελματίες και στρατιωτικούς να είναι όλοι ΟΚ?
Στο Τελωνείο να δεις τι έπαθαν τα παιδιά...... Μπερδεύτηκε ότι ο τελώνης και πέρασαν όλα τα επικίνδυνα κοντέινερ ανέλεγκτα????
Cayenne Turbo με 50,000Ε ????? Γιατί όχι πέρασε το τελωνείο ως παπάκι
Τελικά το πούρο βλάπτει την υγεία ή όχι??????
Στα ΚΤΕΛ Ημαθείας ξέρουν που είναι το ΚΤΕΟ????
Εν ώρα υπηρεσίας σε διάφορα σώματα δεν είναι προκλητικό να τρως τσάμπα????? Οεο???
-
Ο χρήστης lakonas67 έγραψε:
SAS EXEI TYXH POTES PERISTATIKO;ΧΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
SAS EXEI TYXH POTES PERISTATIKO;
ΧΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ;
Έχει ψάρια η θάλασσα;
Μύγες η αγελάδα; -
Οι ρίζες είναι πολύ βαθιές....
από την άλλη η πεπείθηση οτι υπάρχει διαφθορά συντήρη την ήδη υπάρχουσα....
-
Εγώ θα κάνω μία άλλη ερώτηση. Τι έχετε λαδώσει εσείς για να κάνετε τη δουλειά σας και σε ποιες υπηρεσίες?
ΚΤΕΟ, γιατρούς, πολεοδομίες, ΔΕΗ κλπ κλπ κλπ -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εγώ θα κάνω μία άλλη ερώτηση. Τι έχετε λαδώσει εσείς για να κάνετε τη δουλειά σας και σε ποιες υπηρεσίες?
ΚΤΕΟ, γιατρούς, πολεοδομίες, ΔΕΗ κλπ κλπ κλπΙδου Η Ροδος κυριες και κυριοι!!!
Για να δουμε... -
Διαφθορα υπαρχει ΠΑΝΤΟΥ,ακομα και στους 'ανεπτυγμενους'(ναι αυτοι που εφεραν τον πλανητη σε δεινη πλεον θεση,κατα τα αλλα λεγονται ανεπτυγμενοι).
Κανεις δε γενιεται συνηδητοποιημενος.Εξ αρχης η παιδεια.
Και μετα ο νομος.Ο νομος για να συνετισει τους λιγους που δε διδαχθηκαν απ την παιδεια.Εδω ειναι το αντιθετο.Ο νομος σε καθε εναν τιμωρος.Τιμωρος σε εναν ολοκληρο λαο που δεν διδασκεται τα στοιχειωδη.Κι αντε μετα να τον κουμανταρεις.Πως να το κανεις 'ζαπι' αυτο το 'πραμα'?Γινεται?Δε γινεται.
Και παλι γινεται.Απλοποιεις τα νομοθετικα τερτιπια που εχεις κατασκευασει ΕΠΙΤΗΔΕΣ (σε καθε τομεα χωριστα) κλεινοντας ετσι στο ελαχιστο τις οποιες τρυπες εκμεταλευεται ο καθε ενας ΜΑΣ.
Πως ομως θα βγει ξανα ο Χ βουλευτης?Αρα φταιει ο βουλευτης και το κομμα?Οχι φυσικα.Το 90% των ψηφοφορων που ψηφιζει για να βολευτει και να παρανομει και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ φωναζει για τη διαφθορα.
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΑΣ
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Οι ρίζες είναι πολύ βαθιές....από την άλλη η πεπείθηση οτι υπάρχει διαφθορά συντήρη την ήδη υπάρχουσα....
Παλικάρι μου, αν δε μπουν μερικοί 'μέσα' δε γίνεται τίποτα...
Αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο, αλλού το 'λάδωμα' είναι υποχρεωτικό, αλλού είναι προαιρετικό...
Με άλλα λόγια το ζητάμε και εμείς πολλές φορές...
.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΚΤΕΟ, γιατρούς, πολεοδομίες, ΔΕΗ κλπ κλπ κλπ'Γρηγορόσημο' για έκδοση αδείας κυκλοφορίας αυτοκινήτου.
-
Για να υπαρξει η διαφθορα χρειαζονται παντα δυο.
Ο διεφθαρμενος υπαλληλος δεν θα υπηρχε ποτε αν δεν υπηρχε και ο πολιτης που ειναι διατεθειμενος να διαφθειρει (κοινως λαδωσει).
Απο εκει και περα δημιουργειται ο φαυλος κυκλος.
Ας παρουμε παραδειγμα εναν κατεξοχην χωρο που ανθει το φαινομενο της διαφθορας:
Τις πολεοδομιες.
Ποσοι απο εμας πηγαμε στην Αστυνομια για να προσημειωσει τα λεφτα που θα διναμε γρηγοροσημο στη πολεοδομια??
Γιατι αραγε θα πρεπει να λαδωσουμε τη πολεοδομια αν εχουμε τηρησει απαρεγκλητα τους ορους δομησης τα σχεδια κλπ κλπ??
Οι δικαιολογιες που ακουγονται ειναι κοινοτυπες οσο και γελοιες.
Χασιμο χρονου, γιατι ο αλλος και οχι και εγω, εγω θα βγαλω το φιδι απο τη τρυπα για ολα φταιει το κρατος (λες και ολοι εμεις δεν απαρτιζουμε αυτο το γαμημενο το κρατος) κλπ κλπ.
Και φυσικα η διαφθορα ανθει γιατι βρισκει γονιμο εδαφος στη κουτοπονηρια της φυλης μας.
Δινουμε γρηγοροσημο με τη λογικη που προσπαθουμε να μπουμε μπροστα απο τον αλλον στην ουρα της τραπεζας κανουμε διπλη ουρα στο φαναρι για να ειμαστε πρωτοι κλπ κλπ,λες και ο χρονος μας ειναι πιο πολυτιμος απο το χρονο των αλλων και φυσικα εμεις δεν ειμαστε οι μαλακες που θα περιμενουμε....
Απο τα πιο απλα ξεκινανε ολα και ειναι θεμα νοοτροπιας και κουλτουρας ΟΛΩΝ μας....
Βεβαια η διαφθορα ειναι παγκοσμιο φαινομενο.
Απλα στις αλλες χωρες ειναι φαινομενο των πλουσιων και των ανωτερων στελεχων της Διοικησης.
Οταν ομως η διαφθορα κατεβαινει στο επιπεδο του απλου κλητηρα κατι σαπιο υπαρχει σε ολην ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ την κοινωνια που φυσικα μελη της ειμαστε ολοι μας γιαυτο και ειμαστε ΟΛΟΙ υπευθυνοι..... -
εγω λαδωσα για διπλωμα οδηγησης.γιατι ειχα καριολη αχρηστο καθηγητη που επρεπε να ξεκιναω ταμαξι μονο με συμπλεκτη και μετα να παταω γκαζι που ουτε να τον φτυσω δεν μπορω απο τοτε που εμαθα οτι δηλωνουν 6000ε
εισοδημα και απο τοτε που εμαθα μονος πως οδηγουν αμαξι
στερνη μου γνωση να σειχα πρωτα που λενεδυστυχως ομως υπαρχουν και περιπτωσεις που εισαι αναγκασμενος να λαδωσεις γιατι δεν γινεται αλλιως.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΚΤΕΟ, γιατρούς, πολεοδομίες, ΔΕΗ κλπ κλπ κλπΔικαστή μόνο.
και ναι, είμαι και εγώ ένας από αυτούς που 'φωνάζει' για τη διαφθορά.
Αλλά όταν το θέμα είναι ζωής και θανάτου για σένα, τα γράφεις όλα αυτά και τις αξίες σου στα στρομπολίνια σου... δυστυχώς..
και σε ανάλογη περίπτωση, με την ίδια 'βαρύτητα', δυστυχώς θα το ξανάκανα.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δεν το παίζω ούτε έξυπνος ούτε ηθικολόγος αλλά αυτό το 'μόνο' μου χτύπησε 'κάπως'
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δεν το παίζω ούτε έξυπνος ούτε ηθικολόγος αλλά αυτό το 'μόνο' μου χτύπησε 'κάπως'
Χτυπάει άσχημα, έχεις δίκιο.
Μάλλον ήθελα να πω ότι δεν έχει ξαναχρειαστεί να λαδώσω, αλλά αρκέστηκα στο 'μονο' για να μη γράφω πολλά
-
Άμα έχεις λαδώσει δικαστή... τί να πω, μένει και τίποτε άλλο όρθιο?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Άμα έχεις λαδώσει δικαστή... τί να πω, μένει και τίποτε άλλο όρθιο?Ρε παιδιά, αν ο άνθρωπος λάδωσε για να αποφύγει να λαδώσει ο αντίπαλος και να τον πηδήξει, τι του λέτε τώρα; Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει; Σε μια κοινωνία που όλα έτσι δουλεύουν, εμείς θα κάνουμε τους επαναστάτες; Είστε σοβαροί τώρα; Κι αφήστε το λάδι με τη μορφή του χρηματισμού. Εγώ ρωτάω το εξής: Γνωριμία σας δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ για να κάνετε τη δουλειά σας; Γιατί κι αυτό μιας μορφής διαπλοκή είναι. Άρα; Τι ψάχνουμε τώρα να βρούμε;
Αυτά τα πράγματα ή δεν τα κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ ή τα κάνουν όλοι. Ε, εδώ προφανώς τα κάνουν ΟΛΟΙ! Από εκεί και μετά, όσα και να λέμε είναι φιλοσοφίες!
ΔΙΑΦΘΟΡΑ