-
Καθαρμα ετων κοντα στα 50.. Κινουμενος σε δρομο διπλης κατευθυνσης μου πηρε τον καθρεπτη. Σταματαω επι τοπου, ενω εκεινος συνεχιζει μεχρι λιγο πιο κατω οπου και τον πιανει φαναρι. Τον κυνηγαω (με τα ποδια τρεχωντας) και μετα απο πολυ φασαρια (και ενω τον ειχα γραπωσει απο το γιακα-εγω εξω αυτος μεσα στο TOYOTA Carina) κατεβαινει ετοιμος να με «γ@#$ει» οπως ειπε.
Εκεινη την ωρα βγηκαν απο τα μαγαζια και ηρθαν και με συγκρατησαν, ενω εγω πηγα και εκατσα μπροστα απο το αυτοκινητο του λεγοντας του, δεν πας πουθενα μεχρι να ερθει το 100.
Εκεινος μαρσαρει και ξεκιναει ΕΥΘΕΙΑ. Αν δεν ειχα κανει ακρη θα με παταγε και εγινε καπνος.
Ηρθε η τροχαια εκανα τη δηλωση και σε 10 λεπτα είχα βρει τα στοιχεία του (επεσα σε καλο αστυνομικο)...
Εκεινος δεν εχει παρει στοιχεια μου. Η ζημια ειναι 40 ευρω. Θέλω πολύ να τον κάνω να το μετανοιωσει, αλλα μου ειπε ο αστυνομικος οτι αν δεν τα βρουμε και παμε διακστικα θα φαω 2-3χρονια στο ψαξιμο.
Σημερα τον πηρα τηλεφωνο (βρηκα ολα του τα στοιχεια) και ενω στην αρχη σαστισε μετα αρχισε να βριζει κτλ κτλ κτλ...
Τι να κανω;; Να τον παω δικαστικα, ή να τον αφησω τον μαλ@κ@;;;;
-
Καθαρμα ετων κοντα στα 50.. Κινουμενος σε δρομο διπλης κατευθυνσης μου πηρε τον καθρεπτη. Σταματαω επι τοπου, ενω εκεινος συνεχιζει μεχρι λιγο πιο κατω οπου και τον πιανει φαναρι. Τον κυνηγαω (με τα ποδια τρεχωντας) και μετα απο πολυ φασαρια (και ενω τον ειχα γραπωσει απο το γιακα-εγω εξω αυτος μεσα στο TOYOTA Carina) κατεβαινει ετοιμος να με «γ@#$ει» οπως ειπε.
Εκεινη την ωρα βγηκαν απο τα μαγαζια και ηρθαν και με συγκρατησαν, ενω εγω πηγα και εκατσα μπροστα απο το αυτοκινητο του λεγοντας του, δεν πας πουθενα μεχρι να ερθει το 100.
Εκεινος μαρσαρει και ξεκιναει ΕΥΘΕΙΑ. Αν δεν ειχα κανει ακρη θα με παταγε και εγινε καπνος.
Ηρθε η τροχαια εκανα τη δηλωση και σε 10 λεπτα είχα βρει τα στοιχεία του (επεσα σε καλο αστυνομικο)...
Εκεινος δεν εχει παρει στοιχεια μου. Η ζημια ειναι 40 ευρω. Θέλω πολύ να τον κάνω να το μετανοιωσει, αλλα μου ειπε ο αστυνομικος οτι αν δεν τα βρουμε και παμε διακστικα θα φαω 2-3χρονια στο ψαξιμο.
Σημερα τον πηρα τηλεφωνο (βρηκα ολα του τα στοιχεια) και ενω στην αρχη σαστισε μετα αρχισε να βριζει κτλ κτλ κτλ...
-
-
Να τον δείρεις!
Εντάξει, πλάκα κάνω (σχεδόν). Από τη μια η ταλαιπωρία για να αποδείξεις το δίκιο σου είναι πολύ μεγάλη (πρόσθεσε και το κόστος), αλλά από την άλλη αυτά τα καθάρματα θέλουν ένα μάθημα! Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και δεν έχει καν την ευγένεια να ζητήσει ένα 'συγγνώμη', να δείξει ότι δεν είναι γουρούνι!
Είτε το ένα κάνεις είτε το άλλο ζημιωμένος βγαίνεις, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με όλους αυτούς!!! -
Ε ρε κάτι ΜΑΛ@ΚΕΣ
Κοίτα έχει δίκιο ότι θα κάνεις αιώνες να δικαιωθείς ρε παιδί μου
Ναι μεν θα τον τρέξεις αλλά σιγά..
αυτοί οι αλήτες με αυτά τα μικροπράγματα δεν αλλάζουν νοοτροπία
νοοτροπία αλλάζουν μόνο ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΡΑΠΙΣΕΙΣ και δεν εννοώ κάτι που έχει σχέση με τη μαύρη μουσική. -
Ηλία το καλύτερο είναι να συμβουλευτείς έναν δικηγόρο ειδικά για το θέμα ότι προσπάθησε να σε 'πατήσει'
για την ζημιά θα αποζιμειωθείς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!
Για τό θέμα όμως προσπάθειας στραυματισμού σου κ ψυχική οδύνη ίσως να μπορείς να κάνεις κάτι.....Σε δικηγόρο κ άμεσα!!!!
-
Εγω δεν τσακωνομαι στο δρομο, αλλα πιστεψε με, εκεινη την ωρα δεν εβλεπα μπροστα μου..
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Ηλία το καλύτερο είναι να συμβουλευτείς έναν δικηγόρο ειδικά για το θέμα ότι προσπάθησε να σε 'πατήσει'
Για τό θέμα όμως προσπάθειας στραυματισμού σου κ ψυχική οδύνη ίσως να μπορείς να κάνεις κάτι.....Σε δικηγόρο κ άμεσα!!!!
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει απόδειξη για κάτι τέτοιο δε νομίζω να μπορεί να κερδίσει τίποτα δικαστικά
Εκτός κι αν βρεθούν μάρτυρες από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι να δεχτούν να καταθέσουν. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει απόδειξη για κάτι τέτοιο δε νομίζω να μπορεί να κερδίσει τίποτα δικαστικά
Εκτός κι αν βρεθούν μάρτυρες από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι να δεχτούν να καταθέσουν.Επρεπε να φωναξω και την ΤΟΤΑ, 'παραπατησα την ωρα που ηρθε προς τα εμενα, στραμπουληξα το ποδι μου και συν τοις αλλοις ζαλιζομαι'
Αποπειρα ανθρωποκτονιας απο αμελεια,
Τραυματισμος και εγκαταλειψη θυματος.Αλλα είπα να μην το τραβηξω τόσο...
Τεσπα, κατι θα βρω να του κανω.
-
Πάρτου τα σώβρακα που είπε και ένας συμφορουμίτης κάποτε εδώ.
-
θα την βρούμε την άκρη....
-
Αν ο δρόμος ήταν διπλής κατεύθυνσης πώς θα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στο δικαστήριο (όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, μετά από πολλά αντίστοιχα του δικηγόρου...) πως ΑΥΤΟΣ ήταν στο ρεύμα σου και ευθύνεται, και όχι ΕΣΥ στο δικό του;
Το μόνο που μπορείς να πεις είναι πως πήγε να σε πατήσει, που απλά θα επικαλεσθεί πως ερχόμενος από πίσω στα ξαφνικά τον άρπαξες από το γιακά (για να το λες εσύ, σκέψου τι θα ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ αυτός...) και με τις φωνές κλπ κλπ σάστισε και δεν κατάλαβε τι έκανε, νόμιζε πως θα του την έπεφτε όλη σου η παρέα (οι μαγαζάτορες, είπαμε, αυτός είχε σαστίσει, πού να καταλάβει πως δεν είναι τραμπούκοι;;; ) και έτσι το έκανε για να σωθεί!!
Τρέχα γύρευε...
Πάντως μπορείς αφού δε σε ξέρει, και προσέχοντας μη σε μάθει να του κάνεις τη ζωή δύσκολη!!!
-
Αυτές οι περιπτώσεις είναι δυστυχώς τρέχα γύρευε. Δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα μόνο κόπο και έξοδα θα σου αφήσει. Υπάρχουν πάντα τρόποι αν ξέρεις όχι μόνο τα στοιχεία του αλλά και τη διεύθυνση του να τον κάνεις να χάσει για λίγο τον ύπνο του έτσι για την ηθική ικανοποίηση. Θέλει όμως πολύ προσοχή .Όχι βιαιοπραγίες ή φθορές ξένης ιδιοκτησίας. Μην χάσεις το δίκιο σου και βρεθείς κατηγορούμενος.
-
Ακριβως αυτο θέλω. Να τον κανω να χασει τον υπνο του. (Χωρις να του καταστρεψω τιποτα παραπάνω από τα νεύρα του)...
Η αλήθεια ειναι οτι άκρη μάλλον δεν θα βρω....
-
Αν έχεις διεύθυνση καντου ενα ξεφουσκωμα στα λάστιχα και είστε ίσα βάρκα ίσα πανιά
-
Πήγαινε εκεί που μένει και γ@μ@ του το αμάξι............
Με δικηγόρους και Ελληνική δικαιοσύνη άκρη δεν βγάζεις
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ακριβως αυτο θέλω. Να τον κανω να χασει τον υπνο του. (Χωρις να του καταστρεψω τιποτα παραπάνω από τα νεύρα του)...Πάρτον τηλέφωνο (με απόκρυψη), πες του 'Ξέρω πού μένεις' και κλείστο.
-
Πάρε οξύ και λούσε το αυτοκίνητο του. Είναι αθόρυβο και άκρως αποτελεσματικό μέσο. Έτσι θα είστε πάτσι
-
κατι παρομοιο επαθε και ενας γνωστος μου την προηγουμενη βδομαδα , ενω ειχε αναψσει φλας για δεξια , πηγε να τον προσπερασει ενα πρεζακι απο δεξια , ο φιλος μου δ εστριψε και το πρεζακι μολις περασε επεσαι μπροστα στη ροδα , αφου πρωτα ξιλωσε ολον τον καθρεφτη , εσπασε το τασι και γραντζουνισε/βουλιαξε το φτερο . ο φιλος μου καλεσαι τη τροχαια , ενω τη πρεζου που ειχε πισω ηταν σχεδον λιωμα , και φοβοντουσαν μην ερθει η αστυνομια . μετα απο 15-20 λεπτα αναμονη το πρεζακι εφηγε , αλλα ο φιλος μου περιμενε μετα ενα 15 ακομα μπας και....
αφου πρωτα ειχε παρει τα στοιχεια του χασικλη , και το μουνοπανο εδωσε λαθος στοιχεια (το κινητο ειναι κλειστο , το σταθερο δεν ανηκει σ αυτον , το μηχανακι ανηκει σε εναν αλβανο....κ.τ.λ και ειναι ζημια γυρο στα 250 ευροκατι τετοιοι θελουν ενα γερο ξυλο
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ακριβως αυτο θέλω. Να τον κανω να χασει τον υπνο του. (Χωρις να του καταστρεψω τιποτα παραπάνω από τα νεύρα του)...
Πάρτον τηλέφωνο (με απόκρυψη), πες του 'Ξέρω πού μένεις' και κλείστο.
Λογικά πρέπει να έχει χεστεί ήδη, καθώς το πήρα 8¨30 το πρωι, στο σπιτι του με αποκρυψη και μολις καταλαβε ποιος ειμαι, ακουσα πολυ βρισιδι...
Αρα θα ξερει οτι ξερω πως τον λενε, που μενει, τι δουλεια κάνει καθως και που ειναι το μαγαζι του...Αρκετα ομως με τα σεναρια. Αυτο που βλεπω να κανω μετα απο προτροπη φιλου ειναι να τον παιρνω τηλέφωνο αργα το βραδυ για κανα μήνα απο καρτοκινητο και να του κάνω τον υπνο του......βασανιστηριο....
Τετοιοι ανθρωποι θα πρέπει να πετιούνται στον Καιάδα, (και δεν ειμαι φασιστής)
Tρακαρισμα και εγκαταλειψη.