-
Ποιο από τα 4 θα επιλέγατε και για ποιούς λόγους; Ένας φίλος πρόκειταιι να αγοράσει σύντομα αυτοκίνητο και είναι μεταξύ των τεσσάρων
ΒΜW 1(1.6)
MERCEDES B CLASS (1.5 KAI ΠΙΘΑΝΟΝ 1.7)
VOLVO S40 (1.6 LUXURY)
HONDA ACCORD 2.0 (SPORT EDITION)ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΟ ACCORD(κάτοχος ενός τέτοιου γαρ)
Υ.Σ.: Είναι εργένης (σε ηλικία γάμου όμως), δεν δίνει προτεραιότητα στους διαθέσιμους χώρους (εξού και οι επιλογές από διαφορετικές κατηγορίες) και ισχυρό στοιχείο για την επιλογή του θα αποτελούσε η δυνατότητα τοποθέτησης εργοστασιακού καλού ηχοσυστήματος.
-
Ποιο από τα 4 θα επιλέγατε και για ποιούς λόγους; Ένας φίλος πρόκειταιι να αγοράσει σύντομα αυτοκίνητο και είναι μεταξύ των τεσσάρων
ΒΜW 1(1.6)
VOLVO S40 (1.6 LUXURY)
HONDA ACCORD 2.0 (SPORT EDITION)ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΟ ACCORD(κάτοχος ενός τέτοιου γαρ)
Υ.Σ.: Είναι εργένης (σε ηλικία γάμου όμως), δεν δίνει προτεραιότητα στους διαθέσιμους χώρους (εξού και οι επιλογές από διαφορετικές κατηγορίες) και ισχυρό στοιχείο για την επιλογή του θα αποτελούσε η δυνατότητα τοποθέτησης εργοστασιακού καλού ηχοσυστήματος.
-
ΒΜW 1(1.6)
VOLVO S40 (1.6 LUXURY)
-
Τι επιλογές είναι αυτές??? Από τα αυτοκίνητα που αναφέρεις, ACCORD μακράν! Για το μοτέρ, και για πολλούς λόγους ακόμη. Αν έρχονται όλα αυτά στα ίδια λεφτά, νομίζω ότι τα υπόλοιπα δεν αξίζει να τα κοιτάξει καν.
-
δειτε τωρα ερωτησεις.........
χοντα φυσικα......... -
Και εγω το Honda ψήφισα αν και τα 4 είναι πολύ καλα αυτοκίνητα κατα τη γνώμη μου.
-
Mercedes B Class αν πάει για 1.7
αλλιώς volvo για εμένα
αλλά στην τιμή που είναι αυτά σίγουρα είναι και πάρα πολλά άλλα τουτού οπότε μήπως να το ψάξει περισσότερο? -
Accord....η αδυναμία μου!!!
-
Τωρα..........εγω τι να ψηφισω.............
-
καλα , παει για τρελη τσοντα η ψηφοφορια........... το μυριζομαι........
-
χμμμμμ.....χμμμμμμμ
-
Το ACCORD(SE) και το VOLVO(LUXURY) έχουν παραπλήσιες τιμές στην Κύπρο. Χίλιες πενήντα λίρες (περίπου 1500 ευρώ) πιο ακριβό είναι το accord. To Volvo όμως στην έκδοση luxury έχει κάπως πληρέστερο εξοπλισμό(αισθητήρες παρκαρίσματος, καλύτερό ηχοσύστημα, σύστημα ευστάθειας και δερμάτινα καθίσματα, το accord έχει ημιδερμάτινα). Επίσης η Volvo προσφέρει το μοντέλο με πληρωμένα τα σέρβις για 5 χρόνια. Η Χόντα όμως προσφέρει το accord με 5 χρόνια μηχανική εγγύηση(το volvo έχει 3).
Όσον αφορά τα ΒΜW kai Mercedes είναι μεν στις βασικές εκδόσεις φτηνότερα αλλά χωρίς πλήρη εξοπλισμό. Όταν φτάσουν στο επίπεδο εξοπλισμού των άλλων δύο μάλλον θα είναι ακριβότερα από volvo και accord. -
accord me ta xilia
-
ACCORD για εμενα
-
accord η s40 για μενα.
-
Αφού είναι εργένης και παέι για γάμο (καλά να πάθει) B-Class
-
Accord κι από εμένα, αν και θα σκεφτόμουν και το Volvo αλλά απαραίτητα με μεγαλύτερο κινητήρα.
Το Volvo, πάντως, έχει σαν extra ηχοσύστημα-συμφωνική -
Ψήφισα Accord αλλά στην Ελλάδα οι τιμές αυτών των αυτοκινήτων μόνο όμοιες δεν είναι: BMW 116i Advantage - 24200, Mercedes Banz B170 - 27400, Volvo 1.6 Kinetic - 22270, Honda Accord 2.0 Sport - 29466 (όλα με πληρέστατο εξοπλισμό).
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις τιμές στην Κύπρο αλλά μήπως μεροληπτείς λίγο υπέρ του Accord;
Στην Ελλάδα πάντως θα έπαιρνα BMW 118i Advantage ανάμεσα στα 4 και γενικά Mazda RX-8 Challenge... -
Ο χρήστης sodhad έγραψε:
Ποιο από τα 4 θα επιλέγατε και για ποιούς λόγους; Ένας φίλος πρόκειταιι να αγοράσει σύντομα αυτοκίνητο και είναι μεταξύ των τεσσάρωνΒΜW 1(1.6)
VOLVO S40 (1.6 LUXURY)
κριτήριο για επιλογή αυτοκινήτου το ηχοσύστημα;Οι παραπάνω 4 επιλογές(οι οποίες και οι 4 είναι άσχετες μεταξύ τους)με ποιο κριτήριο επιλέχθηκαν,σου έχει πει ο φίλος σου;Από το βόλβο θέλει το luxury,ενώ από το χόντα το sport,μήπως είναι του ''πουλ-μουρ-ό,τι κάτσει'' ;
Από τα 4 τέλοσπάντων κι εγώ χόντα. -
Χωρίς δεύτερη σκέψη honda!
Θα πρότεινα να σκεφτεί και το volvo,αλλά αποκλειστικά με μεγαλύτερο κινητήρα,και αν δεν είναι fan των επιδόσεων.
BMW 1 VS MB B CLASS VS VOLVO S40 VS HONDA ACCORD 2.0 SPORT