Ξαναλέω με άλλα λόγια:
Αν τα λάστιχα βγαίνουν σε V να τα πάρεις σε V. Αν βγαίνουν μόνο σε W πάλι να τα πάρεις γιατί ο κατασκευαστής δεν έκρινε για να τα βγάλει σε V εμπιστευόμενος τη γόμα του.
Τα προηγούμενα ελαστικά μου ήταν τα Ρ7000 195/50/15 με δείκτη W και Made in Germany! Τα συγκεκριμένα τότε (2002) δεν κυκλοφορούσαν σε V. Ταυτόχρονα η συγκεκριμένη διάσταση εισήχθη και σε V αλλά Made in Brazil!! Τα 1α ζύγιζαν 7κιλά το ένα και τα 2α ζύγιζαν 8κιλα (εγώ τα ζύγισα)!! Ίδια διάσταση πάντα. Τα 1α περιείχαν στον σκελετό τους κέβλαρ και τα 2α όχι. Από έξω ολόιδια, απλά το ένα ήταν W και Made in Germany και το άλλο V και Made in Brazil. Φυσικά, περιττό να αναφερθούμε σε διαφορές απόδοσης. Υπήρξα κινητή και πρακτικά αδιαμφισβήτητη διαφήμιση της Pirelli. Τα λάστιχα αυτά δεν κυκλοφορούν πλέον, κρίθηκε ασύμφορη η χρήση κέβλαρ.
Μετά τα Pirelli (που δεν σταμάτησαν να αποδίδουν ακόμη και μετά από 2 χρόνια -ήθελαν μόνο περισσότερο ζέσταμα) βρέθηκα στην δυσάρεστη θέση να θέλω να τα ξαναγοράσω και να μην τα βρίσκω (τα κεβλάρινα). Για να μην μακρυγορώ 'ανακάλυψα' τα ημιαγωνιστικά (προτείνονται για χρήση και σε δημόσιο δρόμο) της Yokohama Advan A032R (σε V) και ησύχασα (κοστίζουν τα διπλά από τα καλύτερα UHP ελαστικά αλλά εάν τα βρείτε σε στοκ 2-3 ετών πάρτε τα άφοβα και κοψοχρονιά). Η ανάρτηση βέβαια πρέπει να είναι και λίγο σκληρή για να τα ζεστάνει (και ζεσταίνονται σχετικά γρήγορα).
Μην φοβάστε τους δείκτες W ή και Y. Πρόκειται για ελαστικά τόσο εξελιγμένα που πιθανότατα να μην έχουν καμία σχέση πλην της σχεδίασης με τα ίδια ελαστικά αλλά χαμηλότερων ταχυτήτων.
Το θέμα ελαστικών είναι πονεμένο. Μην ακούτε κανέναν εάν δεν γνωρίζετε το τρόπο που οδηγάει και το επίπεδο των γνώσεών του επί του θέματος (και πού να το γνωρίζετε όμως; ). Δεν μου λένε τίποτα απολύτως οι εκφράσεις του τύπου 'Tα F1 Eagle είναι μάπα γιατί γλυστράνε πολύ μετά από 3-4-5 ή 6 μήνες' και ταυτόχρονα να μην έχει ιδέα σε τί πιέσεις δουλεύουν σωστά τα συγκεκριμένα λάστιχα στο αυτοκίνητό του. Αλλίμονο! Οι περισσότεροι εάν τους δώσουμε μάπα λάστιχα και τα δώσουμε σωστές πιέσεις θα πούνε ότι είναι τα καλύτερα λάστιχα που έχουν οδηγήσει!