-
και μια που ειδα το sincity να πω οτι μου αρεσε!
-
Χτες είδα το Νησί στα ster και ομολογώ ότι μου άρεσε, παρότι είχε κάποιες μούφες σκηνές. Έξυπνο έργο. Αυτό που δεν ήταν καθόλου έξυπνο είναι ότι στο φυλλάδιο των Ster λίγο-πολύ αποκάλυπταν την υπόθεση του έργου και χαλούσαν την έκπληξη στον θεατή... Ευτυχώς που δεν το διάβασα πριν δω την ταινία, όταν όμως το είδα μετά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι... Μα πόσο βλάκες είναι?
-
Εχει δει κανεις το Ιζνογκουντ; Ως φαν του κομικ εδω και πανω απο 20 χρονια (με χαλιφη ελ Πουσαχ και Ντιλα Λαρα αντι για Μπλιαχ Χαχατ) το σκεφτομαι, αλλα δισταζω...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βλέπω το 24 hours.Όπως έχει γραφτεί παλιότερα,η σειρά είναι καταστροφή σκέτη!Έχει ενδιαφέρουσα πλοκή και είναι καλογυρισμένη,αλλά τα επεισόδια τελειώνουν τελείως ξεκάρτωτα και 'αναγκάζεσαι' να δεις και το επόμενο...Έχω συγκρατηθεί βλέποντας μόνο 4 επεισόδια σε 2 μέρες,γιατί έχω και διάβασμα...
Και να σκεφτεί κανείς ότι είμαι ακόμα στην πρώτη σεζόν από τις 4,νομίζω,που έχουν κυκλοφορήσει (8 επεισόδια η κάθεμία)...
Το CSI που νομίζω πως είναι παρόμοιας φιλοσοφίας,το έχει δει κανείς;
Λοιπόν, το 24 είναι ΤΡΟΜΕΡΗ σειρά, αλλά χωρίς αυτοτελή επεισόδια. Κρατάει 18 καθαρές ώρες (24 Χ 45') και μολονότι η βασική ιστορία ολοκληρώνεται σε κάθε κύκλο, τα πρόσωπα διατηρούνται στους επόμενους.
Ο Β' κύκλος είναι αρκετά καλός, ο Γ' πολύ καλός. Δ' κύκλο δεν έχω δει ακόμα (δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα). Ο Κήφερ Σάδερλαντ είναι εκπληκτικός, αλλά και οι άλλοι παίζουν εξαιρετικά.Το CSI είναι επίσης πολύ καλό και με αυτοτελή επεισόδια. Είναι με κάτι τύπους της Σήμανσης στο πιο high tech και gadgetιάρικο. Έχω δει 3 κύκλους, αναμένω τους επόμενους. Υπάρχει και το CSI Miami, που δεν έχω δει ακόμα, με άλλους πρωταγωνιστές - λένε ότι είναι κι αυτό ωραίο. Ο πρωταγωνιστής του CSI είναι άριστος στο ρόλο του.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εχει δει κανεις το Ιζνογκουντ; Ως φαν του κομικ εδω και πανω απο 20 χρονια (με χαλιφη ελ Πουσαχ και Ντιλα Λαρα αντι για Μπλιαχ Χαχατ) το σκεφτομαι, αλλα δισταζω...Πηγα και το ειδα προχθες... Αν διαβαζεις τα κομικ ισως και να μην σου αρεσει πολυ...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εχει δει κανεις το Ιζνογκουντ; Ως φαν του κομικ εδω και πανω απο 20 χρονια (με χαλιφη ελ Πουσαχ και Ντιλα Λαρα αντι για Μπλιαχ Χαχατ) το σκεφτομαι, αλλα δισταζω...
Πηγα και το ειδα προχθες... Αν διαβαζεις τα κομικ ισως και να μην σου αρεσει πολυ...
Κάτι τέτοιες ταινίες είναι για να τις παίρνεις DVD, με την προσφορά 2 και ένα δώρο, να παίρνεις αυτό ως δώρο... ΙΜΗΟ!
-
Πράγματι. Το κόμικ ήταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλό για να είναι εξίσου καλή και η ταινία
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πράγματι. Το κόμικ ήταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλό για να είναι εξίσου καλή και η ταινίαΚάτι τέτοιο δεν έγινε και με τον Αστερίξ; Όσο καλές και αν ήταν οι ταινίες (η Laetitia και η Monica μας αποζημίωσαν πλήρως), δεν έφταναν σε χιούμορ και ατμόσφαιρα το κόμικ.
-
Το μονο κομικ που εχει μεταφερθει πολυ καλα σε DVD ειναι ο Korto Maltese.. Αψογα σκίτσα, ωραίοι διάλογοι και πολύ καλή μουσική επενδυση..
Αξίζει να αγοράσετε την 6άδα.
-
Eγω παντως πιστευω οτι το Αστεριξ και η Κλεοπατρα ηταν μια παρα πολυ καλη ταινια (στο μετρο του δυνατου).
Πολυ καλη μεταφορα κομικ ηταν και το Kορακι.Και μια αλλη ερωτηση: Η ταινια ειναι καποια συγκεκριμενη ιστορια ή απλα 'εμπνευσμενη' απο τους χαρακτηρες των Gosciny & Tabary;
-
Κι εγώ που είδα προχθές το ισνογκούντ δεν ενθουσιάστηκα...Αν και σε άμεση αντιπαραβολή με το κόμικ δεν ήταν αδιάφορο σαν έργο!Είχε βέβαια ορισμένες αστείες φάσεις και φυσικά πολύ ωραίες παρουσίες...Σε γενικές γραμμέςθα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο στη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη..!!!
ΥΓ:Έχει δει κανείς τη σπηλιά;;Ακούγονται πολύ καλά λόγια..
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eγω παντως πιστευω οτι το Αστεριξ και η Κλεοπατρα ηταν μια παρα πολυ καλη ταινια (στο μετρο του δυνατου).
Πολυ καλη μεταφορα κομικ ηταν και το Kορακι.Και μια αλλη ερωτηση: Η ταινια ειναι καποια συγκεκριμενη ιστορια ή απλα 'εμπνευσμενη' απο τους χαρακτηρες των Gosciny & Tabary;
Έχει κυκλοφορήσει και σε κόμικ η ιστοριούλα με την Κλεποπάτρα. Η ταινία να θαμάμαι καλά είχε κάποιες μικρές αποκλίσεις.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το μονο κομικ που εχει μεταφερθει πολυ καλα σε DVD ειναι ο Korto Maltese.. Αψογα σκίτσα, ωραίοι διάλογοι και πολύ καλή μουσική επενδυση..Αξίζει να αγοράσετε την 6άδα.
η καλύτερη μεταφορά κόμικ στο σινεμά νομίζω πως είναι το πρόσφατο sin city
εντελώς άλλη κατάσταση από το Asterix, αλλά μου 'ρθε και το πα!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Το μονο κομικ που εχει μεταφερθει πολυ καλα σε DVD ειναι ο Korto Maltese.. Αψογα σκίτσα, ωραίοι διάλογοι και πολύ καλή μουσική επενδυση..
Αξίζει να αγοράσετε την 6άδα.
η καλύτερη μεταφορά κόμικ στο σινεμά νομίζω πως είναι το πρόσφατο sin city
εντελώς άλλη κατάσταση από το Asterix, αλλά μου 'ρθε και το πα!
Σωστός
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βλέπω το 24 hours.Όπως έχει γραφτεί παλιότερα,η σειρά είναι καταστροφή σκέτη!Έχει ενδιαφέρουσα πλοκή και είναι καλογυρισμένη,αλλά τα επεισόδια τελειώνουν τελείως ξεκάρτωτα και 'αναγκάζεσαι' να δεις και το επόμενο...
Έχω συγκρατηθεί βλέποντας μόνο 4 επεισόδια σε 2 μέρες,γιατί έχω και διάβασμα...
Και να σκεφτεί κανείς ότι είμαι ακόμα στην πρώτη σεζόν από τις 4,νομίζω,που έχουν κυκλοφορήσει (8 επεισόδια η κάθεμία)...
Το CSI που νομίζω πως είναι παρόμοιας φιλοσοφίας,το έχει δει κανείς;
Λοιπόν, το 24 είναι ΤΡΟΜΕΡΗ σειρά, αλλά χωρίς αυτοτελή επεισόδια. Κρατάει 18 καθαρές ώρες (24 Χ 45') και μολονότι η βασική ιστορία ολοκληρώνεται σε κάθε κύκλο, τα πρόσωπα διατηρούνται στους επόμενους.
Ο Β' κύκλος είναι αρκετά καλός, ο Γ' πολύ καλός. Δ' κύκλο δεν έχω δει ακόμα (δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα). Ο Κήφερ Σάδερλαντ είναι εκπληκτικός, αλλά και οι άλλοι παίζουν εξαιρετικά.Τώρα βλέπω την 4η σεζόν του 24 (από εξωτερικό)! Πάρα πολύ καλή! Δεν την έχω τελειώσει ακόμα, είμαι κάπου στη μέση (είπαμε: εγκράτεια )
-
Μόλις είδα την 'Επέλαση των Βαρβάρων'.Καναδικής παραγωγής,αν κατάλαβα καλά.
Υπόθεση:Ο γιος μαθαίνει ότι ο πατέρας του είναι βαριά άρρωστος.Παρ' όλο που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις,κάνει τα πάντα για να περάσει ο πατέρας του τις τελευταίες του μέρες όσο το δυνατόν καλύτερα.
Το αποτέλεσμα είναι άκρως συγκινητικό...
-
Ειναι καταπληκτική ταινία. Αξίζει να δει κανείς και το 'Η Πτώση Της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας' του ιδίου σκηνοθέτη και με τους ίδιους χαρακτήρες, πιο νέους.
-
Ειδα χθες την 'Σπηλια'
Μακρυααααααααα
-
Βγήκε χθες στα σινεμά το 'L'empire des loups' (H αυτοκρατορία των λύκων), με Ζαν Ρενό.
αυτό το site: http://www.cinemanews.gr/v4/movies.php?n=2888 του δίνει χαμηλή βαθμολογία, ωστόσο ψήνομαι να το δω λόγω του πρωταγωνιστή και μόνο. Το είδε κανείς?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βγήκε χθες στα σινεμά το 'L'empire des loups' (H αυτοκρατορία των λύκων), με Ζαν Ρενό.αυτό το site: http://www.cinemanews.gr/v4/movies.php?n=2888 του δίνει χαμηλή βαθμολογία, ωστόσο ψήνομαι να το δω λόγω του πρωταγωνιστή και μόνο. Το είδε κανείς?
Ποιό ήταν εκείνο το Γαλλικό που πάλι ο τίτλος είχε να κάνει με λύκους?
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]