-
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΜάλισταΜάλιστα δε λες τίποτα...
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Aυτό το video είναι Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο. 160χλμ. μέσα στην κίνηση, Χολαργός-Ερρίκος Ντυνάν σε κάτω από 3' και φρεναρίσματα με τον πίσω τροχό μπλοκαρισμένο και 'κολιά'. Δηλώνω ευθαρσώς πως αν τότε (μαθητής λυκείου) ήξερα να οδηγώ μηχανή και είχα πρόσβαση σε κάποια street απλά θα το είχα κάνει. Το σκεφτόμουν, το θαύμαζα και το έλεγα σε πορωμένους φίλους για πολύ καιρό, για να το ξαναβρώ δε μου πήρε 2 χρόνια. Μόνο όταν το ξαναείδα το απομυθοποίησα (λόγω ηλικίας μάλλον)
που μπορουμε να βρουμε αυτο το βιντεο???
To μόνο που βρήκα ήταν αυτό:http://www.superbike.co.uk/images/for_web/downloads/video_thumbs/25_3_4/UpOnOne_City_Madness.wmv
Είναι κακή ποιότητα αλλά μόνο 10MB (το κανονικό είναι 150)
Και μία διόρθωση...το Χολαργός-Ερρίκος Ντυνάν γίνεται σε 1' (ένα λεπτό) και κάτι ψιλά και όχι σε 3'.
Πως το βλέπουμε αυτό βρε παιδιά??
Με βγάζει στη αρχική σελίδα του site. -
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΜάλισταΤο άρθρο τελικά πέτυχε το σκοπό του, αν ήταν αυτός που είπε πιο πάνω ο ΑΤ.
Κάποιοι συμφωνούν, κάποιοι διαφωνούν, ενώ κάποιοι άλλοι μένουν αδιάφοροι.Το θέμα δεν είναι αν διαφωνείς, αλλά το πως διατυπώνεις αυτή τη διαφωνία σου. Χάνεις το δίκιο σου όταν αναθεματίζεις τους πάντες και τα πάντα, πόσο μάλλον αν προσβάλεις τον οποιονδήποτε.
Βέβαια, τέτοιες αντιδράσεις δείχνουν άλλο σκοπό. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι πχ ο xaeemmee διάβασε αυτό το άρθρο και αηδίασε λόγω των 300 χλμ στην ΑΟ. Κάθε μήνα σχεδόν αναφέρονται επιδόσεις οχημάτων (τελικές) και σε όχι ανάλογους δρόμους. Τότε δε φώναξε. Στο προηγούμενο τεύχος με την Μ5 δε φώναξε. Απλώς τώρα βρήκε την ευκαιρία.Πέραν τούτου, να πω ότι κι εγώ δε συμφωνώ με το ύφος του ΒΟ στο σύνολό του. Δεν με αντιπροσωπεύει. Άλλο αυτό κι άλλο να χλευάζω και να ρίχνω μύδρους αδιακρίτως.
Πάει αυτόΟύτε ο δρόμος είναι ίδιων προδιαγραφών αλλά πολύ περισσότερο, υπάρχει διαφορά στην οδηγική παιδεία των οδηγών και στο τι παράδειγμα δίνει στις υπόλοιπους. Δεν είναι ασυνήθιστο ο Γερμανός να δουλεύει 100 χλμ από το σπίτι του. Να βγαίνει με τη Μ3 του στην Autobahn και να πηγαίνει συνέχεια με 250 για να φτάσει στη δουλειά του μια λογική ώρα.
Φυσικά και ο δρόμος είναι ίδιων (για να μην πω καλύτερων) προδιαγραφών.
Πρόσφατα (καθοδόν προς το Ring) πέρασα από 2-3 περιβόητες Autobahne που σε αρκετά σημεία δεν είχαν όριο ταχύτητας. Μπορώ μετά βεβαιότητος να σας πω ότι δρόμοι όπως η ΑΟ, η Εθνική Κορίνθου - Αθηνών, πολλά σημεία της Εθνικής Αθηνών - Λαμίας είναι δρόμοι ανώτεροι. Αν αυτοί οι δρόμοι ήταν στη Γερμανία, δε θα υπήρχαν όρια. Τόσο απλά.ΥΓ: Και για να προλάβω αντιδράσεις, γνωρίζω ότι υπάρχουν καλύτερες Autobahne απ' αυτές που πέρασα τον περασμένο μήνα
Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...σε ΟΛΑ!!!
ΟΛες οι δοκιμες γινονται γρηγορα,πολυ γρηγορα,η ΑΟ ειναι αδεια σχεδον το βραδυ,η Μπουσα εχει φτιαχτει για αυτο το σκοπο,ΟΛες οι δοκιμες γινονται γρηγορα,η ΑΟ εχει απιστευτη ποιοτητα,ειναι απ τις καλυτερες ευρωπαικες (μιλω και ως π.μ.) και ΝΑΙ ειναι καλυτερη απο πολλες γερμανικες Α/Β...,ολα του στυλ ειδικες διαδρομες και γυροι τις Πελοποννησου με αυτοκινητα πλαγιασμενα και κινητηρες στους κοφτες καπως ετσι γινονται...Μην ξεχασω,η Μπουσα εχει φτιαχτει για αυτο το σκοπο,τα 200 στην Μπουσα ειναι οτι τα 160 σε Μερσεντες...ταχυτητα ερπυσμου!
ΤΕΛΟΣ,τα δεκαπενταχρονα οποιας ηλικιας αν διαβασουν Ο-Λ-Ο το περιοδικο δεν εχουν τιποτα να φοβηθουν απο τετοια αρθρα... -
πηρα το περιοδικο αλλα προς το παρον δεν μπορω να αρθρωσω αποψη..πρεπει να το διαβασω και δευτερη φορα...
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
3)ΚΡΟΥΖΕΣΤΕΡΝ σου ζηταω συγγνωμη,σου ζητησα να σχολιασεις ενα σοβαρο ζητημα που τεθηκε,αλλα δεν ηξερα οτι ειχες δουλεια.Εφτιαχνες τοπικ για να χλευαζεις και να σπας πλακα με την αγαθοσύνη του παιδιου απο τη Λαρισα..και παλι συγγνωμη φιλε.Αφου βρηκατε ολοι το παιδι απο τη Λαρισα για να κανετε την πλακα σας και να νιωσετε ψαγμενοι,μπραβο ειστε ΜΑΓΚΕΣ.επιμένεις να κράζεις ΚΑΙ εμένα, εκτός από το περιοδικό, παρότι απάντησα 3 φορές σε δικά σου ποστ εξηγώντας ότι ακόμα δεν έχω διαβάσει το άρθρο, και ότι αυτά που λέτε ότι γράφει μέσα (και δεν έχω λόγο να μη σας πιστέψω) ΟΥΤΕ τα επικροτώ, ΟΥΤΕ τα κατακρίνω.
Θα το πω για τελευταία φορά: ο καθένας, είτε είναι τρελός χεράς δημοσιογράφος (ΑΤ), είτε 'άγνωστος-άσημος' κάτοχος Μ3 στη Λάρισα, αποφασίζει τι θα κάνει, το κάνει, και μετά πληρώνει τις συνέπειες ή απολαμβάνει τις δόξες.
ΑΤ---->
συνέπεια: τον κράζει ο xaemmmeeeee στο φόρουμ.
δόξα: πολλοί χειροκροτούν αυτό που έκανε, πουλάει xtra φύλλα το περιοδικό κλπ.οδηγός Μ3 @ Λάρισα--->
συνέπεια: τον λέει κάγκουρα ο Krusenstern στο φόρουμ.
δόξα: παραληρεί το πλήθος των θαμώνων του σκυλάδικου στη θέα ενός εντυπωσιακού burnout.Τέλοσπάντων για τελευταία φορά, ΝΑΙ, θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνο και κάγκουρα τον οδηγό της Μ3 που σβούριζε έξω από σκυλάδικο μέσα στον κόσμο με ένα όχημα που ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ γι'αυτό το σκοπό, από τον ΑΤ που τελίκιασε την Hayabusa στην ΑΟ, σε έναν άριστο δρόμο και με όχημα που ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ. Είναι η γνώμη μου, και διαφέρει από τη δική σου, ζήσε με αυτό.-
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Πως το βλέπουμε αυτό βρε παιδιά??
Με βγάζει στη αρχική σελίδα του site.Πράγματι, περίεργο.
Θα πας downloads μετά videos, είναι το 3ο από το τέλος στη δεξιά στήλη.
-
Ειδα και εγω το βιντεακι και εχω να πω τα χειροτερα για την ασεβια του τυπου προς τους υπολοιπους! Εγω ηθελα να χτυπησει κανεναν να βλεπα θα το εδειχνα το βιντεο; Ας περναγε και απο εμενα ξυστα και να μου εκανε καμια γραντζουνια και θα του εφερνα τη μηχανη κολαρο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τέλοσπάντων για τελευταία φορά, ΝΑΙ, θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνο και κάγκουρα τον οδηγό της Μ3 που σβούριζε έξω από σκυλάδικο μέσα στον κόσμο με ένα όχημα που ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ γι'αυτό το σκοπό, από τον ΑΤ που τελίκιασε την Hayabusa στην ΑΟ, σε έναν άριστο δρόμο και με όχημα που ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ. Είναι η γνώμη μου, και διαφέρει από τη δική σου, ζήσε με αυτό.-Καλά ρε Krusenstern είναι επιχείρημα αυτό? Τί πάει να πει ότι η Μ3 δεν φτιάχτηκε για παντιλίκια...έχει μπλοκέ και κάνει μια χαρά για παντιλίκια. Και δεν υπάρχει περίπτωση λόγω αυτοκινήτου να ξεφύγει και να χτυπήσει κανέναν.
Το ότι η μηχανή έχει κοντέρ που λέει 300+ λέει λίγα για την ασφάλεια. Τα αυτοκίνητα στην Ιαπωνία έχουν κοντέρ έως τα 180 και κόφτη εκεί (ΟΛΑ). Μήπως είναι επικίνδυνα σε μεγαλύτερες ταχύτητες? -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Τέλοσπάντων για τελευταία φορά, ΝΑΙ, θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνο και κάγκουρα τον οδηγό της Μ3 που σβούριζε έξω από σκυλάδικο μέσα στον κόσμο με ένα όχημα που ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ γι'αυτό το σκοπό, από τον ΑΤ που τελίκιασε την Hayabusa στην ΑΟ, σε έναν άριστο δρόμο και με όχημα που ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ. Είναι η γνώμη μου, και διαφέρει από τη δική σου, ζήσε με αυτό.-
Καλά ρε Krusenstern είναι επιχείρημα αυτό? Τί πάει να πει ότι η Μ3 δεν φτιάχτηκε για παντιλίκια...έχει μπλοκέ και κάνει μια χαρά για παντιλίκια. Και δεν υπάρχει περίπτωση λόγω αυτοκινήτου να ξεφύγει και να χτυπήσει κανέναν.
σίγουρα πράματα ε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
σίγουρα πράματα ε?Δηλαδή τί να πάθει το αυτοκίνητο? Να φύγουν οι ρόδες, να σπάσουν οι άξονες, τι? Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το θεωρείς λόγω αυτοκινήτου επικίνδυνο.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ας περναγε και απο εμενα ξυστα και να μου εκανε καμια γραντζουνια και θα του εφερνα τη μηχανη κολαρο!...αν προλάβαινες να δεις τι πέρασε από δίπλα σου!
@xaemme πολύ οργή ρε φίλε, χαλάρωσε βρισκόμαστε σε χώρο συζήτησης όχι σε βήμα για να χώνουμε μπινελίκια.
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
Κινούμουν στο μεσαίο ρεύμα της Αττικής Οδού....
4Τ:Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ...ΣΤΑ 300Ευτυχώς και για μένα και για σας(δεν θα σας ''χαλάω'')δεν πρόκειται να ξαναγράψω.Να στε καλά και λιγότερο ''δήθεν'',υπαρχει κόσμος εκεί έξω..με νιονιό.
Τι το λές και δεν το κάνεις αλλά συνεχίζεις σε οργίλο ύφος να προσπαθείς να πείσεις τους άμυαλους 'δήθεν'?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κινούμουν στο μεσαίο ρεύμα της Αττικής Οδού....
4Τ:Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ...ΣΤΑ 300Ευτυχώς και για μένα και για σας(δεν θα σας ''χαλάω'')δεν πρόκειται να ξαναγράψω.Να στε καλά και λιγότερο ''δήθεν'',υπαρχει κόσμος εκεί έξω..με νιονιό.
Τι το λές και δεν το κάνεις αλλά συνεχίζεις σε οργίλο ύφος να προσπαθείς να πείσεις τους άμυαλους 'δήθεν'?
Θανάση ο καθένας με τις επιλογές του...
Ο εν λόγω χρήστης υπεροπτικά και με απαράδεκτο ύφος κρίνει τους πάντες και τα πάντα.
Στο τέλος δε, δηλώνει ότι δεν θα ξανα-γράψει...δεν πειράζει δεν τον ξέραμε κ από χτες. -
Αν μη τι αλλο, Σαββα, και ασχετως τονου (παραγωγο της αγανακτησης! ) ειναι θετικο να ξερει ο ΚΚ και ολο το επιτελειο των 4Τ πως νοιωθουν μερικοι διαβαζοντας ορισμενα τμηματα του περιοδικου - ακομα κι αν αυτοι αποτελουν μειοψηφια (δεν το ξερω). Απο κει και περα αυτοι αποφασιζουν τι αντιπροσωπευουν στο χωρο της 'ελληνικης αυτοκινησης', πρατουν, και ...κρινονται!
-
Εγώ ξέρω οτι αν δεν μου αρέσει κάτι δεν το αγοράζω. Έτσι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος απο τους 4Τ του σήμερα και με το υφάκι των συντακτών και δεν τους αγοράζω. Αλλά δεν το θεωρώ σωστό να προσβάλλει κάποιος έτσι όπως ο xaeemmee τους συντάκτες, γιατί και δίκιο να έχει, το χάνει με τέτοια συμπεριφορά.
Να προτείνω κάτι;;
Αντί οι 4Τ να βγάζουν ένθετα επιπέδου και ποιότητας 'μπλοου αουτ' θα μπορούσαν να βγάλουν ένα πολύ ωραίο ένθετο για τα κλασσικά αυτοκίνητα ή να αναδημοσιεύσει παλιότερα τεστ που είχαν γίνει στην δεκαετία 70-80-90. Πιστεύω οτι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. -
Και κλασσικά και Blow Out και 0-100-0. Σε κάποιους αρέσεις σε άλλους όχι ( και τα κλασσικά και το BO). Προσωπικά δεν συμφωνώ με την χρήση ορισμένων λέξεων αλλά μάλλον τα σημερινά 10χρονα ξέρουν πολύ περισσότερες από εμάς κρίνοντας από αυτά που ακούω. Από εκεί και πέρα το άρθρο του Τεμπερίδη με έθιξε όσο με έθιξαν οι ταχύτητες της M5 του προηγούμενου τεύχους και της Boxster σε αυτό το τεύχος. Το βρίσκω ακραίο από την μια όλοι να λέμε οτι τα όρια ταχύτητας είναι χαμηλά και οτι σε επαρχιακές διαδρομές το ψιλοπατάμε ( πάντα με ασφάλεια όμως... ) και ξαφνικά να την πέφτουμε όλοι σε συντάκτη του περιοδικού που τόλμησε (???) να τριακοσαρίσει μια μηχανή που πίανει τα 300 για πλάκα. Kαι όλα αυτά που στην ΑΟ βραδιάτικα με ελάχιστη έως καθόλου κίνηση...
Σάββα ο xaeemmee δήλωσε παλιότερα οτι δεν θα ξαναγράψει αλλά επανήλθε προκλητικότερος με νέο post. Και δίκιο να έχει με τέτοιο στυλ το χάνει... -
χαεεμμεε εδώ και 3 ημέρες είσαι ο μόνος που διαφημίζεις το συγκεκριμένο άρθρο,ήδη έχω μετρήσει 3-4 φίλους οι οποιοι ενώ δεν αγοράζουν το περιοδικό,πήγαν και το πήραν για να δουν περι τίνος πρόκειται.Εφόσον μας γνωστοποιησες την αποστροφή σου για την συγκεκριμένη ενέργεια νομίζω υπαρχουν και τηλέφωνα στους 4Τ και διευθυνση,όπου μπορείς να βρεις τον κ Καβαθά και να του διατυπώσεις τις όποιες ενστάσεις σου.Εκτός αυτού ο κ Καβαθάς πιστεύω ότι είναι ενήμερος των όποιων αντιδράσεων έλαβαν χώρα και είτε μέσω του φόρουμ είτε στο επόμενο τεύχος θα δώσει εξηγήσεις για το νόημα της δημοσιοποίησης του συγκεκριμένου άρθρου.**Για να είμαι κι εγώ ειλικρινής δεν κατάλαβα γιατί ενώ τόσα χρόνια έχει γνωστές θέσεις περι ασφάλειας και νομιμότητας,πληρώνει πλέον ανθρώπους για να δημοσιευουν ενέργειες που είναι εντελώς παράνομες και που προκαλούν το περί δικαίου αίσθημα.**Από κει και πέρα όμως όποιο δίκιο κι αν έχεις με το αντιπαρατίθεσαι τόσο καυστικά και ειρωνικά με όλους εδώ μέσα,δεν καταλαβαίνω τι κερδίζεις;Άλλωστε όλοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δήλωσαν είτε αδιάφοροι είτε αντίθετοι,οπότε δεν ξέρω από ποιον και γιατί προκαλείσαι και προκαλείς;
Προτείνω λοιπόν να πετάξεις το blow out στα σκουπιδια(γιατί μάλλον όσο το βλέπεις σε ερεθίζει)και να συνεχίσεις τη ζωούλα σου.Νομίζω ότι στο φόρουμ τα εξάντλησες όλα τα ''ενδικά μέσα''που είχες στη διάθεσή σου!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Να προτείνω κάτι;;
Αντί οι 4Τ να βγάζουν ένθετα επιπέδου και ποιότητας 'μπλοου αουτ' θα μπορούσαν να βγάλουν ένα πολύ ωραίο ένθετο για τα κλασσικά αυτοκίνητα ή να αναδημοσιεύσει παλιότερα τεστ που είχαν γίνει στην δεκαετία 70-80-90. Πιστεύω οτι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.Και να οργανώνουν και απογευματινά τέϊα με μουσική δωματίου και απαγγελία στίχων!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Να προτείνω κάτι;;
Αντί οι 4Τ να βγάζουν ένθετα επιπέδου και ποιότητας 'μπλοου αουτ' θα μπορούσαν να βγάλουν ένα πολύ ωραίο ένθετο για τα κλασσικά αυτοκίνητα ή να αναδημοσιεύσει παλιότερα τεστ που είχαν γίνει στην δεκαετία 70-80-90. Πιστεύω οτι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.Και να οργανώνουν και απογευματινά τέϊα με μουσική δωματίου και απαγγελία στίχων!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Να προτείνω κάτι;;
Και διαγωνισμο ζαχαροπλαστικης ή πλεξιματος!!!!
BLOW OUT !!!!!!!!!!!!!