Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
3)ΚΡΟΥΖΕΣΤΕΡΝ σου ζηταω συγγνωμη,σου ζητησα να σχολιασεις ενα σοβαρο ζητημα που τεθηκε,αλλα δεν ηξερα οτι ειχες δουλεια.Εφτιαχνες τοπικ για να χλευαζεις και να σπας πλακα με την αγαθοσύνη του παιδιου απο τη Λαρισα..και παλι συγγνωμη φιλε.Αφου βρηκατε ολοι το παιδι απο τη Λαρισα για να κανετε την πλακα σας και να νιωσετε ψαγμενοι,μπραβο ειστε ΜΑΓΚΕΣ.
επιμένεις να κράζεις ΚΑΙ εμένα, εκτός από το περιοδικό, παρότι απάντησα 3 φορές σε δικά σου ποστ εξηγώντας ότι ακόμα δεν έχω διαβάσει το άρθρο, και ότι αυτά που λέτε ότι γράφει μέσα (και δεν έχω λόγο να μη σας πιστέψω) ΟΥΤΕ τα επικροτώ, ΟΥΤΕ τα κατακρίνω.
Θα το πω για τελευταία φορά: ο καθένας, είτε είναι τρελός χεράς δημοσιογράφος (ΑΤ), είτε 'άγνωστος-άσημος' κάτοχος Μ3 στη Λάρισα, αποφασίζει τι θα κάνει, το κάνει, και μετά πληρώνει τις συνέπειες ή απολαμβάνει τις δόξες.
ΑΤ---->
συνέπεια: τον κράζει ο xaemmmeeeee στο φόρουμ.
δόξα: πολλοί χειροκροτούν αυτό που έκανε, πουλάει xtra φύλλα το περιοδικό κλπ.
οδηγός Μ3 @ Λάρισα--->
συνέπεια: τον λέει κάγκουρα ο Krusenstern στο φόρουμ.
δόξα: παραληρεί το πλήθος των θαμώνων του σκυλάδικου στη θέα ενός εντυπωσιακού burnout.
Τέλοσπάντων για τελευταία φορά, ΝΑΙ, θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνο και κάγκουρα τον οδηγό της Μ3 που σβούριζε έξω από σκυλάδικο μέσα στον κόσμο με ένα όχημα που ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ γι'αυτό το σκοπό, από τον ΑΤ που τελίκιασε την Hayabusa στην ΑΟ, σε έναν άριστο δρόμο και με όχημα που ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ. Είναι η γνώμη μου, και διαφέρει από τη δική σου, ζήσε με αυτό.-