-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πόσο **ανερχόμενος **είναι δηλαδή για να κυκλοφορεί με Μ6; Έκανε πάντως καλή επιλογήΕπιτηδες επισημανα το ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ για να καταλαβουμε τι βγαζουν ολοι οι φτασμενοι τραγουδιστες και καλλιτεχνες.
Παντως και εγω οταν ειδα το Μ6 το αυτοκολλητο το θεωρησα πως ηταν μια φτιαγμενη 645 αλλά οταν άκουσα τον ηχο που εκανε στην εκκινηση απο το φανάρι καταλαβα πως ηταν Μ6.
-
citroen xsara picasso taxi...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
citroen xsara picasso taxi...τό χουμε ξαναπει αυτοοοοοοο
-
Το άσχημο με το ότι έχει αναφερθεί τόσες φορές το εν λόγω ταξί είναι το γεγονός ότι στην Ελλάδα της κούρσας και της 'Μερτσεντέ' το ταξί αυτό είναι το δαχτυλοδειχτούμενο, η εξαίρεση. Πόσο πίσω έχουμε μείνει τελικά...
-
Μια B-Class ταξί θα ήταν πρώτη μούρη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια B-Class ταξί θα ήταν πρώτη μούρη.Βασικά, το τέλειο ταξί θα ήταν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μια B-Class ταξί θα ήταν πρώτη μούρη.
Βασικά, το τέλειο ταξί θα ήταν.
μπα... τα μερσεντές χαλάνε (άλλο αν δεν το παραδέχονται οι ιδιοκτήτες τους, ακόμα και οι ταρίφες )
-
σαββατο βραδυ και ωρα 3:00 μια ολοκαινουργια Μ5 , καταμαυρη και με ξενες πινακιδες γυρνουσε απο περαια προς θεσσαλονικη.
βρε τον κολησαμε , βρε τον γλυκοκοιταξαμε , βρε τον χειροκροτησαμε, ο τυπος δεν το τσιτωσε λιγο να ακουσουμε τον V10........ κριμα...... -
Πραγματικά κρίμα γιατί θα ούρλιαζε πολύ όμορφα...
-
Brand-new **Ford Mustang **το πρωί. Όμορφη!
-
σημερα το μεσημερι ενα γκαβλακι μεσα σε μια ολοκαινουργια κατασπρη boxter στο φαναρι μετα το νταλιπι........
τα σαλια μου τρεχανε (και για την γκομενα και για το αμαξι για να μην παρεξηγηθουμε) -
Σήμερα είδα το εξωτικό Opel vectra station!Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο αυτοκίνητο.Μέχρι και καινούριες 911 περισσότερες έχω δει...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σήμερα είδα το εξωτικό Opel vectra station!Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο αυτοκίνητο.Μέχρι και καινούριες 911 περισσότερες έχω δει...Σκεφτόταν να το αγοράσει ο θείος μου αλλά ενώ όλα τα SW σιγά-σιγά σουλουπώνονται, αυτό ακολουθεί την παλιά, κλασσική, τετράγωνη λογική Τελικά πήρε Volvo V50
Εδώ που τα λέμε, το χαντακώνει κι η αντιπροσωπεία, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε να το δούμε: 'Δεν έχουμε' λένε. 'Πότε θα φέρετε;' ρωτάμε. 'Δεν θα φέρουμε' απαντούν, 'μόνο αν γίνει καμιά παραγγελία και έρθετε να δείτε του πελάτη' -
Χτες μου μίλησε οδηγός Tigra πρώτης γενιάς ('θα φύγεις;') και του απάντησα ('σε κάνα πεντάλεπτο'). Μπορεί να θεωρηθεί συνομιλία; Θα πάθω τίποτα; Προφανώς ήταν κιουκλί (χαμηλωμένο, κόκκινο της φωτιάς, μπουράκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα...)
-
Είδα σήμερα για πρώτη φορά Hummer. Παναγίτσα μου, πραγματικά εκφοβιστικό. Πραγματικά μου προκάλεσε περισσότερη αμηχανία κι από νταλίκα.
-
στο posidonio ενας τραγουδιστης εχει Μ6 και ο ιδιοκτητης εχει CL65AMG
δεν ξερω μηπως αυτους ειδατε μαζι...
μπορειτε παντως να τα δειτε εκει και τα 2 αυτοκινητα καθε βραδυ.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
στο posidonio ενας τραγουδιστης εχει Μ6 και ο ιδιοκτητης εχει CL65AMG
δεν ξερω μηπως αυτους ειδατε μαζι...
μπορειτε παντως να τα δειτε εκει και τα 2 αυτοκινητα καθε βραδυ..To επαγγελμα του μέλλοντος..... Οταν μεγαλώσω θα γίνω ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου.
-
...μαλλον του παρελθοντος..
-
O τραγουδιστης εψαχνε 2 μηνες να βρει ασφαλιστικη εταιρεια να καλυψει για μικτη την Μ6!!!!
Υπαρχει επισης αλλη μια Μ6 στη Κρητη και την εχει ενας Ισπανος μεγαλομεσιτης.
-
λευκη μαστανγκ του 68-69 κουπε στα μουδανια χαλκιδικης
Carspotting