-
Είμαι κατασυγκινημένος...
Άρη, σε ευχαριστώ πολύ ρε συ!!!! Για όλα!
-
Αν δεν ξεπεράσεις τα όρια, δεν θα μάθεις ποτέ που πραγματικά είναι.
Ηθικο ακμαίο πάνω απο όλα -
Μόλις το διάβασα κ με 'άγγιξε' τόσο που δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο!!!
ΕΥΓΕ Άρη κ παιδιά κ οι 4 να είστε πάντα καλά κ να το επαναλάβεται ποολές φορές ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω κ εγώ να δώσω το παρόν
Φιλικά
Νικόλας -
Ωραιο το κειμενο Αristoteli!
Eλπιζω να το εχεις συντομα το τερας στα χερια σου! -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
oso gia tin koukla sou eimai sigouros pos katalavainei kai na sai sigouros pos den tha sou kratisei kakia.. isa isa pou kataferes na tis metafereis autousio to feeling tou ring..
Βρε, το feeling του Ring κρύβεται στις μπαριέρες του;
part of the story as well!!!!
-
Σε μία τέτοια εμπειρία αξίζει σεβασμός ίσως και λίγη καλή ζήλεια,γιατί πολύ απλά έζησες το ονειρό σου αλλά και πολλών άλλων.Ιδανικό αυτοκίνητο,ιδανική διαδρομή και μη ιδανικές συνθήκες.Τι άλλο να ζητήσεις? 'Εζησα' την ιστορία σου Αρη...Στέγνωσε το στόμα μου στην περιγραφή,ίδρωσαν τα χέρια μου στην στροφή πάγωσε το βλέμα μου στην έξοδο.Δεν πειράζει...Την επόμενη φορά...καλύτερα.Χίλια μπράβο για την περιγραφή και δυο χιλιάδες έυγε για την εμπειρία.
Οσο ζώ ελπίζω...
-
Επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά:
Τελικά υπάρχουν οδηγοι-κατοχοι που ξέρουν τι να κάνουν ένα M3, που ξέρουν να το αξιολογήσουν γι'αυτο που είναι, και ξέρουν να περιγράψουν ακόμα καλύτερα αυτο που ζουν.Ευχομαι να το χαίρεσαι οπως τώρα.
-
Σιγα ρε παιδες.... τι συγκινηθηκατε ολοι? Ο ανθρωπος ενα εβγα ειχε και τσακαλωσε ενα αυτοκινητο.... Δεν μπηκε και στο νοσοκομειο για μεταμοσχευση καρδιας. Μου φαινεται πως πρεπει να ειστε λιγο πιο ψυχρο-αιματοι.
Δηλαδη αμα εφευγε απο κανα γκρεμο τι θα λεγατε??? -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Σιγα ρε παιδες.... τι συγκινηθηκατε ολοι? Ο ανθρωπος ενα εβγα ειχε και τσακαλωσε ενα αυτοκινητο.... Δεν μπηκε και στο νοσοκομειο για μεταμοσχευση καρδιας. Μου φαινεται πως πρεπει να ειστε λιγο πιο ψυχρο-αιματοι.
Δηλαδη αμα εφευγε απο κανα γκρεμο τι θα λεγατε???Είσαι λίγο εκτός τόπου και χρόνου αν κατάλαβες ότι συγκινηθήκαμε από το τρακάρισμα. Αν θες να μάθεις το full story και τους λόγους της 'συγκίνησης', μπορείς να διαβάσεις εδώ.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δηλαδη αμα εφευγε απο κανα γκρεμο τι θα λεγατε???Είσαι λίγο εκτός τόπου και χρόνου αν κατάλαβες ότι συγκινηθήκαμε από το τρακάρισμα. Αν θες να μάθεις το full story και τους λόγους της 'συγκίνησης', μπορείς να διαβάσεις εδώ.
Για μία ακόμα φορά σωστός ο Θέμης!
Με κάλυψες απόλυτα
Φιλικά
Νικόλας -
Περαστικά στο αυτοκίνητό σου Αρη.
-
Άκουσα την περιγραφή από 'πρώτο χέρι' από έναν εκ των πρωταγωνιστών, αλλά ακόμα και ξέροντας την ιστορία διαβάζοντας το ποστ σου ομολογώ ότι ανατρίχιασα...
Εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα η κούκλα σου και να συνεχίσετε να ζείτε το όνειρο παρέα!
Εεεε τι C3 (έστω και diesel) τι M3 το ίδιο είναι!
-
EYΓΕ!
:-))))
να το δημοσιεύσουμε τον επόμενο μήνα στο περιοδικό?!΄;
ΣτρΥΓ. Σπύρο, (κριστιανσνΧ7 Λεμαν, χίλια thks για το ξύπνημα)
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
EYΓΕ!
νο πρόμπλεμ boss, έπρεπε να το δεις!
εννοείται αν υπάρχει χώρος, εγώ προσωπικά θα ήθελα πολύ να το δω στο περιοδικό!!!
-
Όσο περισσότεροι μπορούν να μάθουν για την πράσινη κόλαση...τόσο το καλύτερο
-
Tόσες μέρες κρατιόμουνα και δεν έγραφα, αλλά εκεί εσείς ντε και καλά να με πάρουνε τα ζουμιά!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Tόσες μέρες κρατιόμουνα και δεν έγραφα, αλλά εκεί εσείς ντε και καλά να με πάρουνε τα ζουμιά!Έτσιιιιιι να δεις τι τραβάμε εμείς με τα γραφόμενα σας κ ακόμα περισσότερο με τις περιγραφές σας από κοντά
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
EYΓΕ!
Το ρωτας βρε Στρατη?? αφου για σας το εγραψα.
να εισαι παντα καλα, να μας ταξιδευεις μεσα απο τα γραπτα σου
Βιογραφικο...