-
Εχω windows 2000 profesional και στον πινακα ελεγχου - τοπικες ρυθμισεις προεπιλεγμενα ειναι τα ελληνικα (σελ.101 του topic).
Το προβλημα που εγραψα γινεται μονο στον αγγλικο Thunderbird, πουθενα αλλου. Ο Ελληνικος thunderbird 1.0.2 δουλευε μια χαρα, ο Firefox συνεχιζει να δουλευει μια χαρα, Ο ΙΕ δουλευε καλα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΥΓ. Τι αντι-ικό χρησιμοποιείς;
F-Prot
Μακριά από το F-Prot. Είχα χρησιμοποιήσει για ένα διάστημα την trial έκδοση και γέμισα worms .
Τον τελευταίο καιρό (4-5 μήνες έχω) το antiVir σε freeware έκδοση και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος. Είναι το κορυφαίο antivirus στη free έκδοσή του . -
Θέλω να 'ξεκλειδώσω' ένα αρχείο excel. Συγκεκριμένα θέλω να ακυρώσω την προστασία που έχουν τα κελιά του. Με μια αναζήτηση στο Google βρίσκει κανείς αμέτρητα προγράμματα που υποτίθεται οτι κάνουν τη δουλειά αλλά είμαι σίγουρος οτι το 90% από αυτά είναι ιοί, trojans και αλλα κακά πράγματα.
Ξέρει κανένας κάποιο δοκιμασμένο προγραμματάκι ή άλλη μέθοδο;
-
Passware Password Recovery Kit. Αν το password δεν είναι πολύ μπερδεμένο, θα το βρει και θα ξεκλειδώσει το excel σε ελάχιστο χρόνο.
http://www.lostpassword.com/kit.htm -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Passware Password Recovery Kit. Αν το password δεν είναι πολύ μπερδεμένο, θα το βρει και θα ξεκλειδώσει το excel σε ελάχιστο χρόνο.
http://www.lostpassword.com/kit.htmΕυχαριστώ! Βέβαια έψαχνα κάτι σε freeware αλλά thank u anyway!
-
`Εχει δει κανείς να τινάζεται τροφοδοτικό Η/Υ στον αέρα επειδή συσκευή συνδεδεμένη σε pci κάρτα επέκτασης σειριακών θυρών έχει βραχυκυκλώσει; Σημείωση, ο υπολογιστής ήταν συνδεδεμένος σε ups...
Ερώτηση 2: έχει πάρει ποτέ φωτιά μετασχηματιστής στα χέρια σας από βραχυκύκλωμα; `Εγινε τις προάλλες σε μένα κι έμεινα μ@λ@κ@ς
-
I love the smell of burning pcb in the morning...
Μου 'χει συμβεί κι εμένα, δυστυχώς στη περίπτωση μου το τροφοδοτικό πήρε μαζί του και αρκετά ζωτικά στοιχεία του PC...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
I love the smell of burning pcb in the morning...αμα δεις τι αναπνεεις οταν καιγονται τα PCB θα...............
-
Τελικά το Symbian OS δεν το αποχωρίζεσαι έτσι εύκολα... έδωσα το 6260 μου και πήρα 3230
(ίδια πράγματα δηλαδή + καλύτερη κάμερα + μικρότερες διαστάσεις)ΥΓ: Σάββα μη με αρχίσεις στο βρισίδι ε?
-
πηρα το κ750 της ερικσον και ειναι πολυ καλο για οποιον το σκεφτεται..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πηρα το κ750 της ερικσον και ειναι πολυ καλο για οποιον το σκεφτεται..όλοι αυτό λένε, και θα συμφωνήσω κι εγώ. Στο τσάκ ήμουν να το πάρω, αλλά με κέρδισε (για ακόμη μια φορά) το Symbian OS
-
όλοι αυτό λένε, και θα συμφωνήσω κι εγώ. Στο τσάκ ήμουν να το πάρω, αλλά με κέρδισε (για ακόμη μια φορά) το Symbian OS
Εσύ αγόρι μου, δεν λες να βάλεις μυαλό..
-
Τελικά το Symbian OS δεν το αποχωρίζεσαι έτσι εύκολα... έδωσα το 6260 μου και πήρα 3230
(ίδια πράγματα δηλαδή + καλύτερη κάμερα + μικρότερες διαστάσεις)ΥΓ: Σάββα μη με αρχίσεις στο βρισίδι ε?
Tώρα τι να σου πω...δεν βαρέθηκες τα ανούσια προγράμματα του Symbian...;
Aλήθεια τι νούμερο παντοφλίτσα είναι...; -
Μη μου θυμίζετε το 6260... Ηταν πραγματικά καταπληκτικό κινητό και κατάφερα να το χάσω...
Τώρα έχω ενα Siemens S65 που θα το ξεχρεώνω ενα χρόνο...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μη μου θυμίζετε το 6260... Ηταν πραγματικά καταπληκτικό κινητό και κατάφερα να το χάσω...Τώρα έχω ενα Siemens S65 που θα το ξεχρεώνω ενα χρόνο...
Το είχα ένα 3μηνο (6260) αλλά το έδωσα γιατί δεν άντεχα άλλο να κουβαλώ σαγιονάρα Νο45...
Από δυνατότητες ήταν όντως πολύ καλό πλην της άθλιας vga κάμεράς του και του ηλίθιου τρόπου που φωτογράφιζες. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
όλοι αυτό λένε, και θα συμφωνήσω κι εγώ. Στο τσάκ ήμουν να το πάρω, αλλά με κέρδισε (για ακόμη μια φορά) το Symbian OS
Εσύ αγόρι μου, δεν λες να βάλεις μυαλό..
Δημήτρη πες του τα εσύ γιατί με σύγχισε πολύ.
-
Λόγω της σύνδεσης του κινητού (Vodafone) μέχρι εχθές είχα και δωρεάν ( ) σύνδεση στο νετ με την Panafonet. Σήμερα που έγινε η αλλαγή του συμβολαίου, η σύνδεσή μου διακόπηκε. Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω μία καινούργια σύνδεση με την Panafonet, γιατί ξέχασα από την προηγούμενη φορά;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Λόγω της σύνδεσης του κινητού (Vodafone) μέχρι εχθές είχα και δωρεάν ( ) σύνδεση στο νετ με την Panafonet. Σήμερα που έγινε η αλλαγή του συμβολαίου, η σύνδεσή μου διακόπηκε. Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω μία καινούργια σύνδεση με την Panafonet, γιατί ξέχασα από την προηγούμενη φορά; -
Μήπως πήρε κανείς το psp;
(δε νομίζω αλλά λέμε τώρα)
Να γράψει καμιά πρώτη εντύπωση.. Εγώ έπαιξα λίγο στο Γερμανό κ πραγματικά με εντυπωσίασε, αν και πιστεύω ότι δεν αξίζει ακόμα να το πάρεις γιατί θα πέσει η τιμή του (269e) -
Μία κουβέντα θα σας πω...
Asus P5AD2-E Premium
Ό,τι καλύτερο έχω δει σε μητρική μέχρι τώρα! Ερωτεύσιμο μηχάνημα, είναι μία κούκλα και έχει μέσα ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
Χτες την έβαλα σε ένα μηχάνημα και τη σκέφτομαι συνεχώς! Την πρώτη κοπέλα που... χμ, ξέρετε... δεν την σκεφτόμουν τόσο πολύ!
Όποιος σκέφτεται μία πολύ σοβαρή σύνθεση βασισμένη σε Intel επεξεργαστή, να δει οπωσδήποτε αυτή τη μητρική!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]