-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Εγω αυτο που ειχα δοκιμασει ηταν 1.4 SX . Για τα φιμε τι λετε; Το ξαναβαζω επειδη αλλαξε σελιδα:Ηθελα να ρωτησω τα φιμε τζαμια που εχει στον εξοπλισμο τι εννοουν; Και για να μην πειτε τι ρωταει ο βλακας(!) εννοω οτι θα ειναι τα τζαμια σκουρα φιμε(ή τουλαχιστον να φαινεται οτι ειναι ποιο σκουρα απο τα κανονικα) ή απλως οτι εχουν καποια στοιχειωδη ηλιοπροστασια και δεν βλεπεις διαφορα;;;
Ναι είναι πιο σκούρα + προστασία από UV αλλά μην φανταστείς οτι είναι τίποτα φοβερά πιο σκούρο Επίσης το παρμπρίζ λογίκα ( εκτός αν δεν περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό του SX pack ) είναι αθερμικό.
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Το 307 ενός φίλου και αυτό έχει πλαστικά φτερά και εκείνος ήταν επιφυλακτικός μέχρι που μια μερά ακούμπησε (ψιλοπράγματα βέβαια) το αριστερό φτερό και το είδε να μπαινοβγαίνει σαν προφυλακτήρας και μετά ούτε γάτα ούτε ζημιά το 307. Ούτε σημαδάκι δεν άφησε ενώ αν ήταν απο λαμαρίνα θα το έκλαιγε.Εχω πάθει το ίδιο με το Megane μου, όντως τα πλαστικά μέρη σε περίπτωση επαφής υποχωρούν και επανέρχονται σαν προφυλακτήρες, χωρίς σημάδι καν.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
kouk 15άρα φοράει το 1400άρι;
195/55/15!!!
Ακυρον!!!
205/55/16 φοράει!!!!
Ξερω τι λεω! Ολα τα αυτοκινητα πλεον απο 1.4 εως 1.8 εχουν τα ιδια λαστιχα! Αντε σε καμια τουρμπατη εκδοση να τα αλλαζουν! Ξαδερφος μου με Mazda 6 εχει τα ιδια!
Το οτι ειναι αθερμικο το παρμπριζ τι σημαινει οτι δεν περναει ευκολα η ζεστη μεσα; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
195/55/15!!!
Ακυρον!!!
205/55/16 φοράει!!!!
Νίκο να της βάλουμε ένα σετάκι 185-55-14 που έχω να δούμε πως πάει;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
195/55/15!!!
Ακυρον!!!
205/55/16 φοράει!!!!
Νίκο να της βάλουμε ένα σετάκι 185-55-14 που έχω να δούμε πως πάει;
Και δεν της βάζουμε?!!!Πλάκα θα εχει!!!!
-
Καλα θα πεταει με αυτα!!!
Η ρεζερβα του C4 τι διαστασεις εχει; Επισης ξερει κανενας αν η σιδερενιες ζαντες ειναι 6,5αρες στο φαρδος(που μαλλον ειναι); -
Καλα θα πεταει με αυτα!!!
Η ρεζερβα του C4 τι διαστασεις εχει; Επισης ξερει κανενας αν η σιδερενιες ζαντες ειναι 6,5αρες στο φαρδος(που μαλλον ειναι);Ναι θα βάλει φωτιά στην άσφαλτο!!!!
-
Ρε engine, με τόσες ερωτήσεις που κάνεις σε λίγο καιρό θα μπορείς να ανοίξεις εξουσιοδοτημένο συνεργείο CITROEN
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Ρε engine, με τόσες ερωτήσεις που κάνεις σε λίγο καιρό θα μπορείς να ανοίξεις εξουσιοδοτημένο συνεργείο CITROENΔεν ειναι κακο!!!
Απλως περιμενω τοσες μερες (6!!!!) και ανυπομονω. Ας μου δωσουν ενα βιβλιαρακι να διαβασω απο τωρα να ειμαι ετοιμος!
-
Αθερμικό = 'κόψιμο' υπέρυθρων ακτίνων και μείωση σε σημαντικό βαθμό του φαινομένου του θερμοκηπίου για το τζάμι του παρμπρίζ
-
Ρε engine, με τόσες ερωτήσεις που κάνεις σε λίγο καιρό θα μπορείς να ανοίξεις εξουσιοδοτημένο συνεργείο CITROEN
Δεν ειναι κακο!!!
Απλως περιμενω τοσες μερες (6!!!!) και ανυπομονω. Ας μου δωσουν ενα βιβλιαρακι να διαβασω απο τωρα να ειμαι ετοιμος!
Μπορεις καλλιστα να γινεις ενας πολυ καλος πωλητης σιτροεν... Καμια θέση άδεια;;;
-
Θα το σκεφτω κι αυτο οταν θα ψαχνω για δουλεια!
Ερωτηση: αν εχω απλες λαμπες αλογονου που εχει η SX Pack μπορω να αλλαξω μoνο τις λαμπες με xenon ή δε θα δουλεουν/παιρνουν αρκετο ρευμα/ταιριαζουν;;;;
-
Παιδια επειδη ψαχνω απο τωρα ζαντες αλουμινιου να βαλω στο c4(να τις παραγγειλω να ερχονται) πειτε μου ποσα μπουλονια εχει και τι offset αν ξερει καποιος.
-
Παιδια επειδη ψαχνω απο τωρα ζαντες αλουμινιου να βαλω στο c4(να τις παραγγειλω να ερχονται) πειτε μου ποσα μπουλονια εχει και τι offset αν ξερει καποιος.γιατί δεν βάζεις της μαμάς??
είναι πανέμορφες! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παιδια επειδη ψαχνω απο τωρα ζαντες αλουμινιου να βαλω στο c4(να τις παραγγειλω να ερχονται) πειτε μου ποσα μπουλονια εχει και τι offset αν ξερει καποιος.
γιατί δεν βάζεις της μαμάς??
είναι πανέμορφες!Της 2λιτρης απλά δεν παίζονται!!!
-
Θα το σκεφτω κι αυτο οταν θα ψαχνω για δουλεια!Ερωτηση: αν εχω απλες λαμπες αλογονου που εχει η SX Pack μπορω να αλλαξω μoνο τις λαμπες με xenon ή δε θα δουλεουν/παιρνουν αρκετο ρευμα/ταιριαζουν;;;;
χρειαζεσαι hid xenon conversion kit
παρτο με το καλο και τα ξαναλεμε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
γιατί δεν βάζεις της μαμάς??
είναι πανέμορφες!Της 2λιτρης απλά δεν παίζονται!!!
Είναι ίδιες με του VTS 1.6-liter.
Oλη η γκάμα των ζαντών αλουμινίων της Citroen για μένα είναι πανέμορφες και art of design!
Και βέβαια του ταιριάζουν απόλυτα, όχι σαν του εμπορίου που πειραματίζεσαι και δεν γνωρίζεις καν εάν του πάνε!Τις καλησπέρες μου.
-
Ναι ρε παιδια αλλα ειναι πανακριβες!!! 800 ευρω μου ειπαν για τις 16αρες! Κλεφτης θα γινω;
-
Βάλε από Astra. 750 ευρώ και ίδιων διαστάσεων. Θα έχεις και ολίγη γερμανική αξιοπιστία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βάλε από Astra. 750 ευρώ και ίδιων διαστάσεων. Θα έχεις και ολίγη γερμανική αξιοπιστία.Γιατι τοσο ακριβες οι εργοστασιακες ρε παιδια;;;;;; Λες και ειναι OZ η τιποτα τρελες μαρκες! Οι περισσοτερες φτηνιαρηκες μου φαινονται!
Επισης δε μπορω να καταλαβω γιατι δε βρισκω πολλες δοκιμες του c4. Για το focus εχει τις διπλασιες! ρατσισμος!
CITROËN FORUM