-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το τουαρεγκ εχει 10κυλινδρο τουρμποντιζελ...μην αδικω το vag!!!Ο v10 της vw δεν ειναι καν common rail αλλα αρχικης τεχνολογιας PDE και γελοια ισχυ για τα κυβικα του .Στο εσωτερικο του γκρουπο vw υπαρχει ενας πολυ καλυτερος κινητηρας ο 4.0V8TDI-280hp που φορουν τα audi με ψεκασμο common rail και οχι πιεζοηλεκτρικη τεχνολογια ανωτερος απο τον 5.0V10 TDI-313hp VW.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
το τουαρεγκ εχει 10κυλινδρο τουρμποντιζελ...μην αδικω το vag!!!
Ο v10 της vw δεν ειναι καν common rail αλλα αρχικης τεχνολογιας PDE και γελοια ισχυ για τα κυβικα του .Στο εσωτερικο του γκρουπο vw υπαρχει ενας πολυ καλυτερος κινητηρας ο 4.0V8TDI-280hp που φορουν τα audi με ψεκασμο common rail και οχι πιεζοηλεκτρικη τεχνολογια ανωτερος απο τον 5.0V10 TDI-313hp VW.
ασχολήσου με τις Alfa και τα ιταλικά
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
το τουαρεγκ εχει 10κυλινδρο τουρμποντιζελ...μην αδικω το vag!!!
Ο v10 της vw δεν ειναι καν common rail αλλα αρχικης τεχνολογιας PDE και γελοια ισχυ για τα κυβικα του .Στο εσωτερικο του γκρουπο vw υπαρχει ενας πολυ καλυτερος κινητηρας ο 4.0V8TDI-280hp που φορουν τα audi με ψεκασμο common rail και οχι πιεζοηλεκτρικη τεχνολογια ανωτερος απο τον 5.0V10 TDI-313hp VW.
Kαι το PDE είναι χειρότερο απο το common rail επειδή.......
ΥΓ. Αν ο sakiss είναι πωλητής σε Fiat/Alfa ποια αντιμετώπιση θα είχε απο το φόρουμ?
-
Τουαρέγκ έτσι απλά και γιατί όχι V 10 άλλωστε αυτό το 313 άλογα -74 κιλα ροπη είναι όπως και να το κάνεις μια απορία που θα μπορούσε να λυθεί .Ενας κοτσαδόρος σπιτιού θα έλειπε τότε
Cayenne και Touareg έχουν το ίδιο σύστημα απασφάλισης αντιστρεπτικών για μεγαλύτερη άρθρωση των τροχών ή είναι δρακόφιδο ??? -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Τουαρέγκ έτσι απλά και γιατί όχι V 10 άλλωστε αυτό το 313 άλογα -74 κιλα ροπη είναι όπως και να το κάνεις μια απορία που θα μπορούσε να λυθεί .Ενας κοτσαδόρος σπιτιού θα έλειπε τότε
Cayenne και Touareg έχουν το ίδιο σύστημα απασφάλισης αντιστρεπτικών για μεγαλύτερη άρθρωση των τροχών ή είναι δρακόφιδο ???να ταν το μόνο κοινό που έχουν
έλα τώρα και συ, σιγά τον κινητήρα, 313 άλογα και 70+ κιλά ροπή, δεν έχει τεχνολογία
-
H Αλήθεια ειναι οτι 313ΗP/5litre = 62.5 ΗP/litre ενώ η μηχανή που (μάλλον) έχει στο μυαλό του ο Sakiss είναι η 2.4 JTD, 200 HP = 83.3HP/litre
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
H Αλήθεια ειναι οτι 313ΗP/5litre = 62.5 ΗP/litre ενώ η μηχανή που (μάλλον) έχει στο μυαλό του ο Sakiss είναι η 2.4 JTD, 200 HP = 83.3HP/litreκι ο δίλιτρος TDI 170, άρα 85+ ίπποι/λίτρο να το αναλύσουμε σε αυτό το τόπικ όπως και τις διαφορές EUI με common rail;
Φυσικά περιμένουμε από τον sakisssss μία ανάλυση και που υπερτερεί το ένα σύστημα έναντι του άλλου
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
H Αλήθεια ειναι οτι 313ΗP/5litre = 62.5 ΗP/litre ενώ η μηχανή που (μάλλον) έχει στο μυαλό του ο Sakiss είναι η 2.4 JTD, 200 HP = 83.3HP/litre
κι ο δίλιτρος TDI 170, άρα 85+ ίπποι/λίτρο να το αναλύσουμε σε αυτό το τόπικ όπως και τις διαφορές EUI με common rail;
Φυσικά περιμένουμε από τον sakisssss μία ανάλυση και που υπερτερεί το ένα σύστημα έναντι του άλλου
με clopy-paste ? lol
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
κι ο δίλιτρος TDI 170, άρα 85+ ίπποι/λίτρο να το αναλύσουμε σε αυτό το τόπικ όπως και τις διαφορές EUI με common rail;
με clopy-paste ? lol
-
Και τα τρια είναι ΤΑΝΚΣ.
Ψηλά, βαριά, άσχημα και χωρίς νόημα για μένα.
Aν μου χαρίζανε κάποιο απο αυτά, θα το πούλαγα κ θα αγόραζα κάτι άλλο.
Αν έπρεπε να συμβιβαστώ με κάποιο από αυτά, θα διάλεγα την Πόρσε γιατί θα περπατάω στο δρόμο κ θα λέω σαν κ αυτόν στο σήριαλ, 'πάμε μια βόλτα με την Πόρσε;' -
έχω οδηγήσει ένα από τα λίγα cayene s turbo 'λίγο' πειραγμένα....μια μικρή βόλτα από Ν. Σμύρνη --> Βάρκιζα. Δεν ήθελα να κατέβω + δεν μπορούσα κι όλας είχα κολλήσει στο κάθισμα....Μιλάμε για πολύ δύναμη σε αυτοκίνητο που χωράει πολύ κόσμο και πολλές αποσκευές. Χωρίς να σε τρομάζει χωρίς να είναι πολύ απότομο. Με όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα στο on βέβαια και την ανάρτηση στο sport.
-
Έχεις οδηγήσει Cayenne S που έχει γίνει μετατροπή ή Cayenne Turbo που έχει πειραχτεί?
-
Καλημέρα,
απλά σε όσους λένε ότι touareg πολλά δεν κυκλοφορούν, είχα την αντίθετη άποψη, απλά χωρίς να τα έχω παρατηρήσει ιδιαίτερα δεν εξέφρασα γνώμη!
Από την Πέμπη όμως απλά καταγράφω στο μυαλό μου πόσα βλέπω, κ το αποτέλεσμα? 6 ένα Αθήνα, δύο στην Πάτρα κ 3 στην Αθηνών Πατρών που με πέρασαν!Αυτ(ι)άααα
Νικόλας -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Καλημέρα,
απλά σε όσους λένε ότι touareg πολλά δεν κυκλοφορούν, είχα την αντίθετη άποψη, απλά χωρίς να τα έχω παρατηρήσει ιδιαίτερα δεν εξέφρασα γνώμη!
Από την Πέμπη όμως απλά καταγράφω στο μυαλό μου πόσα βλέπω, κ το αποτέλεσμα? 6 ένα Αθήνα, δύο στην Πάτρα κ 3 στην Αθηνών Πατρών που με πέρασαν!Αυτ(ι)άααα
ΝικόλαςΘα έπαιρνα PORCHE παρόλο που εχω VW Golf.Θεωρω το Χ5 άσχημο, επειδη δεν έχει καμπύλες κ ενω γύρισα την μιση Ελλαδα στις διακοπες εχω να πω οτι
με σειρα προτεραιότητας PORCHE-Touareg-X5
-
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=45767
τι να μας πει το V8
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=45767τι να μας πει το V8
Αυτά είναι για σένα που είσαι κοντράκιας (και ακόμα δεν μου το έχεις αποδείξει)
-
V10 Touareg. Eκπληκτική δύναμη.
Αν όχι V10, τότε Cayenne S.
Επειδή ελάχιστες φορές (υποθέτω) θα βρεθεί ο ιδιοκτήτης -με κάποιο από αυτά- σε ένα ποτάμι (όχι πάνω από τον Κηφισό ),
Cayenne, για το σήμα και για να πουλάς τουλάχιστον περισσότερη μούρη.
Εκεί, κάνει καλύτερη δουλειά από το Touareg.H X5 απορρίπτεται λόγω παλαιότητας και αλλαγής
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ναι αλλα οταν πεις στην γκομενα 'παμε μια βολτα με την πορσε' αυτη θα περιμενει να μπει μεσα σε καμμια 911...
Οταν δει την Cayenne μπορει να ξενερωσει. -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Ναι αλλα οταν πεις στην γκομενα 'παμε μια βολτα με την πορσε' αυτη θα περιμενει να μπει μεσα σε καμμια 911...
Οταν δει την Cayenne μπορει να ξενερωσει.Nαι, σιγά μην ξενερώσει. Στην 911 θα έχει πρόβλημα αν δεν είναι Targa.
Στην Cayenne κάνει και κ@λ@τούμπες. -
Τουλαχιστον στην cayenne εχεις και χωρο για να κανεις τα ακατανομαστα...
Ενω στην 911 θα δυσκολευτεις αρκετα.
Τι ειναι αυτο το κολλημα που εχουν φαει η γκομενες με τις πορσε ρε παιδι μου...
Εμεις δηλαδη που εχουμε ενα ταπεινο Χοντακι δεν εχουμε ψυχη?
Cayenne S vs X5 4.4 vs Touareg V8