-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
...
Πες μου ειλικρινά. Τι άξιο λόγου προσφέρουν παραπάνω αυτά τα περίπτερα πολυτελείας από ένα Audi RS4 Avant?
Eδω θα διαφωνήσω φίλε μου. Ένα suv για μένα είναι πολύ ομορφότερο από ένα station. Ποτέ δεν κατάφερα να συμπαθήσω τα station
Εγώ πάλι αν κ τα station δεν με ξετρελαίνουν εμφανισιακά θα συμφωνήσω απόλυτα! είναι τα ποιό παρεξηγημένα αυτοκίνητα κυρίως στην Ελλάδα!
Προσφέρουν πάρα πολλά παραπάνω από το ελάχιστο που 'χάνουν' (εάν χάνουν) στο σχήμα!
Αντίθετα τα SUV (ειδικά της κατηγορίας X5, Cayenne, Touareg etc) μου θυμίζουν χρημοτοκιβώτια (για να μην πω υπερμεγέθη τούβλα) με ..... ρόδες! ειδικά η Cayenne που προσπαθεί να κρατήσει κ ορισμένες 'εταιρικές' της γραμμές είναι τρισάθλια στα μάτια μου!Πάντως είμαι υπερ της άποψης που αναφέρθηκε παραπάνω για ένα Forester κ μάλιστα το 2.5ΧΤ ή αν αντέχει η τσέπη σου (κ η συνείδηση σου περισσότερο ) τα 20+ λίτρα ανά 100χλμ κατανάλωση, ένα Audi Allroad 2.7 Biturbo (υπάρχει κ το 2.5 TDi πάντα ) που είναι πιο λογικά κ ευχάριστα οχήματα με σαφώς μεγαλύτερες (ειδικά το forester) off road δυαντότητες
Φιλικά
Νικόλας -
Τι διαφορά έχει το Cayenne με το Touareg;;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τι διαφορά έχει το Cayenne με το Touareg;;;θες να τ'ακούσεις τώρα
ότι και το 9-3 με το Vectra
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Off road δυνατότητες
Να, σε πατημένους χωματόδρομους.
Μεγαλύτερη παθητική ασφάλεια για τους επιβαίνοντες
Μήπως είσαι η Kid και δεν μας το λες;
Δεν υπάρχουν μόνοι οι πατημένοι χωματόδρομοι, γιατί θεωρείτε οι περισσότεροι δεδομένο ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα πάει μόνο σε πατημένους χωματόδρομους ενώ σας λέω ότι το αυτοκίνητο θα πηγαίνει και σε πιο δύσβατες περιοχές?
Λες να μαι διχασμένη προσωπικότητα?
Σοβαρά τώρα, δεν προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια από μία Μ3 ένα Touareg?Sorry για το off topic αλλά στο traction είχαν δοκιμάσει 5-6 SUVs σε καθαρά εκτός δρόμου διαδρομή με λάστιχα δρόμου και αδυνατούσαν να ανέβουν ένα υψωματάκι 2 μέτρων σχετικά ομαλό επειδή είχε λίγη λάσπη.
Ακόμα κι αν τα βγάλουν τα suvs εκτός δρόμου θα έχουν τα κατάλληλα λάστιχα?
Με 100000
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παιδιά χάνουμε το νόημα.. Γίνεται να απαντήσετε στην αρχική ερώτηση?Με τέτοιες ερωτήσεις, προβληματισμούς και ψηφοφορίες είναι ξεκάθαρο οτι ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ
Και έλεγα τι θα με προβληματίσει σήμερα !!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΕΟΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ στα σίγουρα.................
-
kid...πες στον υποψηφιο αγοραστη να παρει μια Μ5 και να ξεχασει τα τερατομορφα τετρατροχα...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
kid...πες στον υποψηφιο αγοραστη να παρει μια Μ5 και να ξεχασει τα τερατομορφα τετρατροχα...Πέτυχες και εσύ το αμάξι που είναι πανέμορφο!....
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Αντίθετα τα SUV (ειδικά της κατηγορίας X5, Cayenne, Touareg etc) μου θυμίζουν **χρημοτοκιβώτια (για να μην πω υπερμεγέθη τούβλα) με ..... ρόδες! **Mε πρώτο απ' όλα ετούτο το αριστούργημα που θαυμάζουν όλοι....
Με τόσα χρήματα χωρίς δεύτερη σκέψη το Cayenne S (κι ας μην είναι Porsche.... ).Προσφέρει σχεδόν τα ΠΑΝΤΑ, αλλα δε θεωρώ οτι εκτός δρόμου είναι και θηρίο.Αυτό το λέω Kid διότι καπου αναφέρθηκες σε 'αρκετά αντίξοες συνθήκες'.Προσωπικά βέβαια δε βρίσκω το λόγο να υποβάλλει κανείς ενα τέτοιο οχημα σε εξαιρετικά δύσκολες off road δοκιμασίες.Για 'γούστα' υπάρχουν αλλα οχήματα, πιο κατάλληλα.Οπότε μάλλον θα πρέπει να αποσαφηνίσει μέσα του ο ενδιαφερόμενος για τι χρήση το θέλει και μετά ν' αποφασίσει.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
kid...πες στον υποψηφιο αγοραστη να παρει μια Μ5 και να ξεχασει τα τερατομορφα τετρατροχα...
Πέτυχες και εσύ το αμάξι που είναι πανέμορφο!....
Χαχαχα! Όντως.
Αν δεν κάνω λάθος το Cayenne έχει διαφορετικό μοτέρ από το Touareg. Για το σασί το ξέρω ότι είναι ίδιο.
-
Απ' οτι ξέρω η μηχανή και το σασί είναι το ίδιο.
Εγώ πάντως θα έπαιρνα το touareg γιατί είναι πιο φτηνό, πιο όμορφο και πιο σπάνιο.
-
Spartan, είπα 'αρκετά πιο αντίξοες συνθήκες από την αράχωβα' όχι αντίξοες συνθήκες σε σημείο που πάει μόνο Land Cruiser προηγούμενης γενιάς..
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εγώ πάντως θα έπαιρνα το touareg γιατί είναι πιο φτηνό, πιο όμορφο και πιο σπάνιο.
Σ' αυτό πάντως έχεις δίκιο...
-
Το ένα είναι 4.2 Λίτρα και το άλλο 4.5. Το ίδιο μοτέρ είναι που έχει υπερκυβιστεί?
-
Κοίταξε και το Forrester...
θα ντροπιάσει πολλά απο αυτά ειδικά σε δρόμους με στροφές... -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αντίθετα τα SUV (ειδικά της κατηγορίας X5, Cayenne, Touareg etc) μου θυμίζουν **χρημοτοκιβώτια (για να μην πω υπερμεγέθη τούβλα) με ..... ρόδες! **
Mε πρώτο απ' όλα ετούτο το αριστούργημα που θαυμάζουν όλοι....
....
είπαμε τούβλα ή χρηματοκιβώτια με ρόδες, όχι και το..... θησαυροφυλάκιο του θείου Σκρούντζ!!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Με τόσα χρήματα χωρίς δεύτερη σκέψη το Cayenne S. Προσφέρει σχεδόν τα ΠΑΝΤΑ, αλλα δε θεωρώ οτι εκτός δρόμου είναι και θηρίο.Πάντως, για την ιστορία, η Χ5 έχει μακράν τις λιγότερες δυνατότητες εκτός δρόμου σε σχέση με τα άλλα 2. Ίσως και περισσότερο από όλα τα άλλα SUV.
Η Cayenne έχει απροσδόκητα καλές εκτός δρόμου επιδόσεις, πάντα σε σχέση με τις δυνατότητές της στο δρόμο (αν δεχτούμε ότι το ένα δρα σε βάρος του άλλου).
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Απ' οτι ξέρω η μηχανή και το σασί είναι το ίδιο.Εγώ πάντως θα έπαιρνα το touareg γιατί είναι πιο φτηνό, πιο όμορφο και πιο σπάνιο.
Τα μηχανικα μερη της Cayenne και το σασι προερχονται απο το Τouareg.Κατασκευαζονται στο εργοστασιο της VW στην Bratislava και συναρμολογουνται στο εργοστασιο της Porche-Leipzig.
Touareg 4.2V8 2392kgr
Touareg 5.0V10 TDI 2599kgr
Cayenne S 4.5V8 2300kgr
Cayenne 3.2V6(ιδιος με τον 3.2 των (Phaeton, Golf, A3 etc),214km/h 0-100km/h in 9'1.Touareg 4754mm 1928mm 1726mm 2855mm
Cayenne 4786mm 1928mm 1699mm 2855mm -
BMW X5 χωρις αμφιβολια...
-
H
Καλο image, ικανά τόσο στον δρόμο όσο και εκτος δρόμου και με πανέμορφα εσωτερικά
-
Την Χ5 4.4i την εχει ο πατερας μου...
Εξαιρετικο αυτοκινητο και απιστευτα ευχαριστο στην οδηγηση ενω η ποιοτητα κυλισης ειναι καταπληκτικη. Τωρα για τα αλλα δεν μπορω να εκφρασω αποψη.
Παντως εγω ακομη δεν εχω δει το VW στο δρομο...
Cayenne εχω δει παρα πολλες φορες και δεν με εντυπωσιασε...
Γενικα ομως δεν θα εδινα ποτε τοσα λευτα για να παρω τετοιου ειδους αυτοκινητο. Τουλαχιστον σ'αυτη τη φαση της ζωης μου θα επαιρνα μια Μ3 και θα μου εμεναν και χρηματα στην τζεπη.
Cayenne S vs X5 4.4 vs Touareg V8