-
Το κιβώτιο θα μαλακώσει αρκετά μετά απο 500-1000 χλμ αν και είναι λίγο σκληρό.
Για τα 62 χλμ ότι και να του έχουν κάνει σίγουρα θα φανεί μέσα στην εγγύηση (το πιθανότερο τίποτα).
Μεγειές!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για τα 62 χλμ ότι και να του έχουν κάνει σίγουρα **θα φανεί μέσα στην εγγύηση **(το πιθανότερο τίποτα).Μεγειές!
Αν είναι τόσο αξιόπιστο όπως λες, τότε δε θα φανεί μέσα στην εγγύηση αλλά μετά από 150.000 χλμ. Και αν σου φαίνονται πολλά, μάλλον δεν ξέρεις τον μπάρμπα-Saba. Το GV πάει για πολλά χιλιόμετρα. Ας με στείλουν του χρόνου σε καμιά επαρχία και μάντεψε ποιο θα μείνει αραγμένο στο γκαράζ, ΜΧ ή GV; Σωστά, το πρώτο
-
Και εγώ όταν το αγόρασα πριν 2.5 μήνες, από ανεξάρτητο εισαγωγέα, είχε γύρω στα 50 χλμ..Υπέθεσα ότι το δοκίμασαν αν λειτουργεί σωστα ή διανύθηκαν κατά την μεταφορά του.
-
Εγώ στο grand vitara 1.6 που έκανα test drive είχαν βγάλει τις ασφάλειες και έτσι δεν έγραφε ούτε ένα χιλιομετράκι...
Τι ωραία!!!!! Πείτε μου μετά με τι κουράγιο να πάρω αμάξι από αυτούς... -
Στο δικό μας φαίνεται ότι ξέχασαν να κάνουν το ίδιο κόλπο
-
Πρίν ένα μήνα πήρα το GV 2,5LT αντί 28430 Euro. Στήν τιμή περιλαμβάνονται, η δερμάτινη επένδηση, το μεταλλικό χρώμα, τα τέλη κυκλοφορίας του 2005 (περίπου 500 Euro) oι πινακίδες (που δεν έχουν και κυκλοφορώ μ
ένα χαρτάκι του υπουργείου στο πίσω τζάμι,κιάσε τις κάμερες της τροχαίας να τραβάνε πόζες-πολύ το ευχαριστιεμαι!),ο κλιματισμός, τα πάντα τέλος πάντων πληρωμένα.Σημειωτέον ότι όταν πήγα να το κλείσω υπήρχαν μόνο δύο αυτοκίνητα στα 2,5LT κιεκείνα μέσα στο τελωνείο. Οπότε δεν γίνεται να είχε κάνει περισσότερα από τα 14 χιλιόμετρα που έγραφε το κοντέρ. Από αυτό συμπεραίνω ότι η προσφορά δεν ήταν εικονική. Απλώς πέσανε όλοι με τα μούτρα και τα αυτοκίνητα πουληθήκαν όλα μέσα σε 15 μέρες.Τώρα γιά το κατά πόσον ήταν έντιμο,ή όχι που έκανε την προσφορά ο Σφακιανάκης σηκώνει πολύ κουβέντα.Είχα περάσει προηγουμένως από την Auto Profit,γιατί με ενδιέφερε δίλιτρο τρίπορτο,που δεν φέρνει ο Σφακιανάκης,και ζήταγαν γήρω στα 25 χιλιάρικα,χωρίς τέλη και πινακίδες.Και πολύ φοβάμαι ότι τα αυτοκίνητα ήταν παλαιότερα μοντέλα,γιατί δεν είχαν στο τιμόνι χειριστήρια για το ηχοσύστημα. Οταν τους ρώτησα για αυτό,μου απάντησαν ότι το τρίπορτο δίλιτρο δεν τα έχει εκεί τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος (έτσι είναι?? Εμένα πάντως αυτό με υποψίασε).Και αυτοί ήξεραν ότι βγαίνει καινούργιο μοντέλο,αλλά προσφορά τίποτα.Φταίει λοιπόν ο Σφακιανάκης? Τότε γιαυτούς τι να πει κανείς? Και δεν είναι μόνο αυτοί. Εγώ βασικά ήθελα το Subaru Forester. Επειδή όμως είδα ότι στήν αμερική κυκλοφορεί ήδη νέο μοντέλο, με 20 άλογα περισσότερα και διάφορα άλλα καλούδια,είπα να περιμένω μέχρι αρχές 2006 που θα έρθει. Η τιμή όμως είναι η ίδια (43000 ευρώπουλα χωρίς το (άχρηστο λόγω ελλείψεως χαρτών) navigation. Μετά λέμε ότι είναι κακός ο Σφακιανάκης,που ξεπουλάει φθηνά.Τότε οι άλλοι τι είναι? Φαντάσου να σκάσεις τις 43000 για το Forester και μέχρι να έρθει (δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο,έρχεται μετά 1 μήνα-λένε-δηλαδή ενάμιση με δύο μήνες) να αρχίσει να έρχεται και το νέο! Αυτά περί της προσφοράς. Τώρα σχετικά με το GV V6,είναι η νύχτα με τή μέρα,όταν το συγκρίνω με το 8βάλβιδο Vitara (τρίπορτο με τέντα του 98,που μου το πήρε η αντιπροσωπεία για 7 χιλιάρικα-όχι κιάσχημα-). Πολύ πιο δυνατό,πιο μαλακό,με τελείως αθόρυβο κινητήρα(δυό φορές την έχω πατήσει κι`έχω βαρέσει μίζα σταματημένος,ενώ δούλευε η μηχανή!),αλλά και λαίμαργο.Το προηγούμενο μου έκαιγε γύρω στα 9-9,5lt/100km όταν πήγαινα για Καλαμάτα,ενώ αυτό δεν πεύτει κάτω από τα 11 και χωρίς ιδιαίτερο ζόρισμα. Τι να γίνει,τα πολλά άλογα θέλουν και το φαϊ τους,είτε δουλεύουν είτε κάθονται. -
Ακριβως στα 11 λιτρα εχω μετρησει και εγω την καταναλωση του 2.5V6 εδω κ 1,5 χρόνο που το έχω .....
Μοναδικο παραπονο μεχρι τωρα ειναι η ευπαθεια στους πλευρικους ανεμους ....Κατα τα αλλα ΟΥΔΕΝ !!!! Φοβερα ευχαριστημενος ... -
Μετά λέμε ότι είναι κακός ο Σφακιανάκης,που ξεπουλάει φθηνά.Τότε οι άλλοι τι είναι? Φαντάσου να σκάσεις τις 43000 για το Forester και μέχρι να έρθει (δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο,έρχεται μετά 1 μήνα-λένε-δηλαδή ενάμιση με δύο μήνες) να αρχίσει να έρχεται και το νέο! Αυτά περί της προσφοράς.
Δεν αντιλέγω, αλλά αν εσύ αγόραζες το αυτοκίνητό σου πριν κανα τρίμηνο, δε θα αισθανόσουν τρομερά κορόϊδο οταν το πουλάνε τρείς -λέμε τώρα- μήνες μετα -5000
-
Μετά από 3500 χλμ με το V6, οι πρώτες εντυπώσεις είναι αμφιλεγόμενες. Τα πίσω αμορτισέρ ήταν απαράδεκτης απόσβεσης και επειδή με τη Suzuki δε βγάλαμε άκρη (αφού ήξεραν το πρόβλημα και μας είπαν ότι και τα καινούρια που θα μας βάλουν θα έχουν τα ίδια χάλια), τοποθετήσαμε της Bilstein. Από εκεί και πέρα, επιτρέπεται καινούριο αυτοκίνητο να καταναλώνει λάδια; Μήπως έχει σχέση με το ότι είναι V6; Τέλος πάντων, δε μας τα λέει και πολύ καλά η Suzuki...
Οδηγικά, το αυτοκίνητο είναι πολύ καλύτερο από ό,τι περίμενα. Ωραίος κινητήρας, με πολλή δύναμη ψηλά και φανταστικό ήχο. Εξαιρετικά πολιτισμένη λειτουργία, βελουδένια. Μόνο που μέχρι τις 3500 θα μπορούσε να είχε λίγη ροπή παραπάνω. Το κατέβασμα σχέσης δεν το γλιτώνεις. Και είναι και το ρημάδι το σασμάν, αν και έχει φτιάξει πολύ σε σχέση με την αρχή.
Ωραίο τιμόνι. Και αίσθηση στην άσφαλτο και καλό βάρος και όμορφο σχήμα (όχι εκείνη η φρατζόλα πριν το facelift ) και απομόνωση των κραδασμών στο off-road. Πραγματικά με εξέπληξε.
Η οδική συμπεριφορά είναι έτσι κι έτσι. Επειδή όμως τελευταία οδηγώ ένα ΜΧ μάλλον εγώ είμαι ο παράξενος. Από ένα Cherokee 3.7 που οδήγησα πρόσφατα πάντως, το Grand Vitara είναι πιο ισορροπημένο. Και σίγουρα πολύ άνετο, τόσο σε θέμα ανάρτησης όσο και θορύβου. Πραγματικά κάνει μοναδικό ταξίδι, κάτι πολύ σημαντικό. Ο χρόνος θα δείξει...
ΥΓ. Κέρασα και τα δύο πρώτα μου τσαγάκια, σε Smart και ΜΧ5 1.6 -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Από εκεί και πέρα, επιτρέπεται καινούριο αυτοκίνητο να καταναλώνει λάδια; Μήπως έχει σχέση με το ότι είναι V6;Vitara V6 2000cc με σχεδόν 300000 χλμ δεν καίει τίποτα κάθε 7500 χλμ που τα αλλάζω
Προσφορές Grand Vitara