-
Άυτοκίνητο και πάλι αυτοκίνητο
- Στρίβει καλύτερα από Golf
- Τηγανίζει καλύτερα από Golf
- Χωράει 4 γκομενάκια και τον οδηγό... 5 γκομενάκια σε ένα Golf είναι μόνα τους. Τώρα που το σκέφτομαι, να ένα ενδιαφέρον Golf.
- Δεν είναι Golf...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
GOLF κ ΠΑΛΙ GOLF!!!!
κ 'στρίβει' κ τηγανίζει (οχι πατάτες) κ 5 γκομενάκια χωράει μεσα..κ οτι αλλο ζητησεις θα το έχεις.δεν ειναι αμάξι σκέτο ..ειναι golf!
Ρε σεις!!! αυτός τα εννοεί αυτά που λέει!
BAN HIM!!!
Δεν πειράζει ρε, έχουν ακόμα μεγαλύτερη πλάκα έτσι
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
GOLF κ ΠΑΛΙ GOLF!!!!κ 'στρίβει' κ **τηγανίζει **(οχι πατάτες) κ 5 γκομενάκια χωράει μεσα..κ οτι αλλο ζητησεις θα το έχεις.δεν ειναι αμάξι σκέτο ..ειναι golf!
Τί τηγανίζει; Τον οδηγό του; Ε βέβαια, άμα είσαι σε μποτιλιάρισμα, έξω έχει 40 βαθμούς και ξαφνικά πέσουν τα παράθυρα πώς να μην τον τηγανίσει...
-
Ο χρήστης paisios έγραψε:
GOLF κ ΠΑΛΙ GOLF!!!!
κ 'στρίβει' κ **τηγανίζει **(οχι πατάτες) κ 5 γκομενάκια χωράει μεσα..κ οτι αλλο ζητησεις θα το έχεις.δεν ειναι αμάξι σκέτο ..ειναι golf!
Τί τηγανίζει; Τον οδηγό του; Ε βέβαια, άμα είσαι σε μποτιλιάρισμα, έξω έχει 40 βαθμούς και ξαφνικά πέσουν τα παράθυρα πώς να μην τον τηγανίσει...
Τελικά το Golf είναι κουβάς ή φρυτέζα ??????
Έχω μπερδευτεί........ -
Φρυτεζοκουβας
-
Κανένας καινούργιος πελάτης δεν θα μπει να γράψει στο θέμα? Χρειάζεται νέο αίμα.
-
Ε!Τότε να το πάμε από την αρχή . ΟΧΙ !ΜΗ!ΕΛΕΟΣ!Άλλες 60 σελίδες
-
Ο χρήστης yani έγραψε:
...
Τελικά το Golf είναι κουβάς ή φρυτέζα ??????
Έχω μπερδευτεί........Πολυμορφικό
-
Περιμενω την στιγμη που θα μπει καποιος φορτωμενος απο οτι εχει διαβασει,χωρις να εχει πιασει το νοημα ,και θα αρχισει να τα χωνει προς ολες τις κατευθυνσεις .
Λετε να βαλουν αποσπασματα απο το τοπικ στους 4Τ ; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περιμενω την στιγμη που θα μπει καποιος φορτωμενος απο οτι εχει διαβασει,χωρις να εχει πιασει το νοημα ,και θα αρχισει να τα χωνει προς ολες τις κατευθυνσεις .
Λετε να βαλουν αποσπασματα απο το τοπικ στους 4Τ ;ισως στο πρωταπριλιατικο, αν το θυμουνται ακομη
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κανένας καινούργιος πελάτης δεν θα μπει να γράψει στο θέμα? Χρειάζεται νέο αίμα.Εγώ πάντως,αν θέλετε,προσφέρω το rover 416 μου,στις άγριες ορέξεις σας!
Ξεσκίστε το!
Δεν ανήκει στις μεγάλες κατηγορίες golf/opel/alfa/toyta που προσφέρονται για χαβαλέ,αλλά κάτι θα βρείτε...Σας έχω εμπιστοσύνη! -
Ααααχ, να μην έχουμε κανα Rover 620ti στην παρέα! Εκεί να δεις θάψιμο!
-
Ενωθειτε ολοι και επιτεθειτε στο μικρο tigraki μου . Ειναι opel , θα του ριχτειτε σιγουρα .
Ακουω για να μαθαινω -
Ο χρήστης tim έγραψε:
Ενωθειτε ολοι και επιτεθειτε στο μικρο tigraki μου . Ειναι opel , θα του ριχτειτε σιγουρα .
Ακουω για να μαθαινωδεν κλέβουμε εκκλησίες εμείς!
-
ΠΑΙΔΕΕΕΣ!!! ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΖΟΧΕΣ, ΟΡΜΑΤΕ!!!
-
Σε ενα ιταλικο φορουμ, γνωστο τρολ, εγραψε μια μερα.
'παντως το τιγκρα μου με τα κονι, παει καλυτερα στις στροφες απο την GTV μου'αποτελεσμα.
το φορουμ εκλεισε για μια βδομαδα για να ηρεμησουν τα πνευματα των αγανακτησμενων...μερικοι λεγεται οτι πηγαν να τον βρουν σπιτι του...
αλλοι λενε οτι κρυβεται ακομη καπου στις αλπεις...
αλλοι λενε οτι τον απηγαγαν οι εξωγιηνοι... -
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Σε ενα ιταλικο φορουμ, γνωστο τρολ, εγραψε μια μερα.
'παντως το τιγκρα μου με τα κονι, παει καλυτερα στις στροφες απο την GTV μου'αποτελεσμα.
το φορουμ εκλεισε για μια βδομαδα για να ηρεμησουν τα πνευματα των αγανακτησμενων...μερικοι λεγεται οτι πηγαν να τον βρουν σπιτι του...
αλλοι λενε οτι τον απηγαγαν οι εξωγιηνοι...Ε, καλά τώρα, σιγά το νέο η αντίδραση των alfisti... και για την F2004 να τους πεις ότι στρίβει καλύτερα, κάπως έτσι θα αντιδράσουν πάλι...
Εδώ που τα λέμε, αν είχε τουρμπάτη GTV, δεν είχε και πολύ άδικο. Καλός πεζοδρομιοκυνηγός και αυτή...
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
μερικοι λεγεται οτι πηγαν να τον βρουν σπιτι του...
αλλοι λενε οτι τον απηγαγαν οι εξωγιηνοι...Βρε μήπως ήταν ο Έλβις;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ε, καλά τώρα, σιγά το νέο η αντίδραση των alfisti... και για την F2004 να τους πεις ότι στρίβει καλύτερα, κάπως έτσι θα αντιδράσουν πάλι...
Εδώ που τα λέμε, αν είχε τουρμπάτη GTV, δεν είχε και πολύ άδικο. Καλός πεζοδρομιοκυνηγός και αυτή...
καλα το καταλαβαινω οτι με τετοιο nick οταν βλεπεις κοκκινο κατι παθαινεις... αλλα δεν ειναι αναγκη να παραληρεις κιολας!!!!
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)