-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Toso arga pou anebazei strofes prolabeneis na pieis kai ena frapedaki...Greek style
Στη χόβολη
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Μόνο στην Toyota χαρίζουνε! Αντε ρε βάλε μία ΤΕΙΝ, 8 πίστονα, 2πλό κομπρέσσορα μπας και δεις άσπρη μέρα με το μπρίκι σου!
πωπωωω ρε τεχνολογια η τουοτα... κανει και καφε! αυτα ειναι...
ψψψσσσστ παιδι... ενα μετριο με γαλα παρακαλωToso arga pou anebazei strofes prolabeneis na pieis kai ena frapedaki...Greek style
μην μου εξαπτεσαι Νικο και καψεις καμια φλατζα στο Κseries... φιλος ιταλια φταρνιστηκε δυνατα και του φυγε ενα πιστονι τις προαλλες... προσεχουμε για να εχουμε!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Toso arga pou anebazei strofes prolabeneis na pieis kai ena frapedaki...Greek style
Στη χόβολη
μην το ζεστάνετε πολύ όμως! Στραβώνουν τα ψαλίδια!!!
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Μόνο στην Toyota χαρίζουνε! Αντε ρε βάλε μία ΤΕΙΝ, 8 πίστονα, 2πλό κομπρέσσορα μπας και δεις άσπρη μέρα με το μπρίκι σου!
πωπωωω ρε τεχνολογια η τουοτα... κανει και καφε! αυτα ειναι...
ψψψσσσστ παιδι... ενα μετριο με γαλα παρακαλωToso arga pou anebazei strofes prolabeneis na pieis kai ena frapedaki...Greek style
μην μου εξαπτεσαι Νικο και καψεις καμια φλατζα στο Κseries... φιλος ιταλια φταρνιστηκε δυνατα και του φυγε ενα πιστονι τις προαλλες... προσεχουμε για να εχουμε!
Fysika kai prosexo gia na exo...
Den einai na trexo sta synergeia kathe mina opos esy me to Super Duper VANOS -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι έγινε εδώ? Λουκ χουζ τοκινγκ, ρε!Ρε, τι να μας πείτε εσείς με τα Lotus, Alfa, κλπ κασόνια που έχετε πάρει;
Τα πληρώσατε κιόλας;
Καλώς τα παιδιαααααά! 3-0! (όχι αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο...)
Μιλας κι εσύ με την 147????
Το 147 τι είναι ακριβώς; Επισκέψεις σε εξουσιοδοτημένα ανά χρόνο;
-
Ανά βδομάδα μάλλον...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Το 147 τι είναι ακριβώς; Επισκέψεις σε εξουσιοδοτημένα ανά χρόνο;
Ρε το ΑΜΑΞΙ μου στο συνεργείο? ΠΟΤΕ! Ούτε στα σερβις!
147 είναι οι HP/lt που θα έβγαζε αν ήταν VVVLFG-i -
κανενας αλφιστι δεν με περασε ποτε!! (μεχρι σημερα, αλλα παραμενω ανοιχτος σε προτασεις)
τωρα αμα φταινε οι 6 ή οι 236 , δεν το ξερω σιγουρα...παντως για να δειτε εσεις τετοια ιπποδυναμη..θα περιμενετε
τωρα για τους φιλους μου -τα κουλαδια- με τις lotus..
τι να πω..τοσα λεφτα για τενεκε σκετο, δεν τα εδινα.
αλλα πρεπει να στριβει καλυτερα ακομα και απο αλφα ρομεο
αυτο το παραδεχομαι.οσο για τους τογιοτηδες.. τι να πουνε κι αυτοι απο μοντιφες?? ζαντα αλλαζεις και εισαι εκτος εγγυησης.
γι'αυτο καθιστε 'μαμα' και μη λετε πολλα!! -
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Η ΑΛΦΑ ΧΑΝΕΙ
156-316
166-520 ΠΤΟΥ! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
κανενας αλφιστι δεν με περασε ποτε!!Δεν καταδέχεται, ε?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
κανενας αλφιστι δεν με περασε ποτε!!
Δεν καταδέχεται, ε?
εμ πώς, αν δεις μαυροφορεμένες, σταυρούς και κάσες, δείχνεις σεβασμό και κατανόηση!
-
ναι ναι
κι αμα κανουνε καμια φορα το σφαλμα να ανοιξουμε, μετα κοιταζουνε τα ραδιοφωνα, μιλανε στα κινητα..
ξερεις εσυ -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
κανενας αλφιστι δεν με περασε ποτε!! (μεχρι σημερα, αλλα παραμενω ανοιχτος σε προτασεις)Πας μονάχα ευθεία έτσι; Όπως στη διαφήμιση του Str8 ένα πράγμα:
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν καταδέχεται, ε?
εμ πώς, αν δεις μαυροφορεμένες, σταυρούς και κάσες, δείχνεις σεβασμό και κατανόηση!
Το γραφει και ο ΚΟΚ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν καταδέχεται, ε?
Οχι,απλα όταν εχεις alfa ειναι εξαιρετικα δυσκολο να προσπεράσεις οποιοδήποτε όχημα εχει την μηχανή του σε λειτουργία
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μιλανε στα κινητα..
ξερεις εσυ...για συλληπητήρια στους τεθλιμένους συγγενείς!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
κανενας αλφιστι δεν με περασε ποτε!! (μεχρι σημερα, αλλα παραμενω ανοιχτος σε προτασεις)
Πας μονάχα ευθεία έτσι; Όπως στη διαφήμιση του Str8 ένα πράγμα:
εμ τι? τρελλος ειμαι να στριβω? αφου δεν εχω alfa romeo!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ναι ναικι αμα κανουνε καμια φορα το σφαλμα να ανοιξουμε, μετα κοιταζουνε τα ραδιοφωνα, μιλανε στα κινητα..
ξερεις εσυααα ειστε πισω... εδω ιταλια βγαζουνε κατευθειαν την αποδειξη του αντιπροσωπου με την τιμη εκπτωσης...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
τωρα για τους φιλους μου -τα κουλαδια- με τις lotus..
τι να πω..τοσα λεφτα για τενεκε σκετο, δεν τα εδινα.
αλλα πρεπει να στριβει καλυτερα ακομα και απο αλφα ρομεο
αυτο το παραδεχομαι.Kanonika.
Emena exei kai moketa oste na min koudounaei toso polyEutyxos pou exeis ta ESP, ABS, EBD kai 255/18 lastixo kai stribeis (me 40xlm/ora) allios tha mazeue to Superb(ti eironiko onoma)o dimos mazi me alla mpaza
-
Κανένας με Golf Gti εδώ?
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)