-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Pes kai gia ta kila tou Theo re Ari!!!!
H Pepi ton krazei na xasei kila.
Boithao kai egw, thymizontas tou poso pio baria einai h Lisa tou kai poso pio barys autosΚαλά, χαζός είσαι ρε Νίκο; Αφού όσο πιο βαρύ ένα αμάξι, τόσο πιο καλά στρίβει...!!
Πωπω, άσχετοι που είστε ρε γμτ....
-
Pros Theo, Ari, Opterio.
Elpizw na bgalate douleia simera.
Giati twra exei araliki kai
-
ρε παιδες... κανει που κανει ζεστη και παμε παλι να κανουμε μπαχαλο το φορουμ
γιατι δεν κανουμε ενα 'live' θαψιμο?
δλδ... ο καθενας αρχιζει να γραφει θαβοντας το αμαξι του αλλου. απαγορευονται τα σοβαρα επιχειρηματα!!! αντιθετως δικαιουται ο αλλος να απαντηση με εξτρα θαψιμου του αυτοκινητου του προηγουμενου!!! -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Pes kai gia ta kila tou Theo re Ari!!!!
H Pepi ton krazei na xasei kila.
Boithao kai egw, thymizontas tou poso pio baria einai h Lisa tou kai poso pio barys autosΚαλά, χαζός είσαι ρε Νίκο; Αφού όσο πιο βαρύ ένα αμάξι, τόσο πιο καλά στρίβει...!!
Πωπω, άσχετοι που είστε ρε γμτ....
Kala esy milas???
Pou eleges oti amaxi xoris 4x4 stribei???
Ase re asxeteP.S. O Theo to exei dilosei kai stous agglous.
Tha exei tin pio barya kai pio dynati Elise STON KOSMO!!!! -
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
ρε παιδες... κανει που κανει ζεστη και παμε παλι να κανουμε μπαχαλο το φορουμΔεν κάνει ζέστη, η πυρίμαχη φόρμα φταίει
-
ρε παιδες... κανει που κανει ζεστη και παμε παλι να κανουμε μπαχαλο το φορουμγιατι δεν κανουμε ενα 'live' θαψιμο?
δλδ... ο καθενας αρχιζει να γραφει θαβοντας το αμαξι του αλλου. απαγορευονται τα σοβαρα επιχειρηματα!!! αντιθετως δικαιουται ο αλλος να απαντηση με εξτρα θαψιμου του αυτοκινητου του προηγουμενου!!!Κάποιος έχει να γράψει το θάψιμο της εβδομάδας και μου φαίνεται ότι ψάχνει επιχειρήματα..
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Pros Theo, Ari, Opterio.Elpizw na bgalate douleia simera.
Giati twra exei araliki kai
Και μετά μου λες να χάσω κιλά!!!!1
Σαν δεν ντρέπεσαι! Αφού σε βολεύει να είμαι πιο βαρύς για να με φτάνεις στις στροφές....
(Στις ευθείες, δεν το συζητάμε....Μόνο κάνα superb με φτάνει και αυτό οριακά.... )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν κάνει ζέστη, η πυρίμαχη φόρμα φταίει
ρε...αυτοκινητα ειπαμε να θαβουμε... οχι τον γραφοντα!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
γιατι δεν κανουμε ενα 'live' θαψιμο?
δλδ... ο καθενας αρχιζει να γραφει θαβοντας το αμαξι του αλλου. απαγορευονται τα σοβαρα επιχειρηματα!!! αντιθετως δικαιουται ο αλλος να απαντηση με εξτρα θαψιμου του αυτοκινητου του προηγουμενου!!!Κάποιος έχει να γράψει το θάψιμο της εβδομάδας και μου φαίνεται ότι ψάχνει επιχειρήματα..
ααααακριβώς 'μικρέ'!
κάτσε, θα του ετοιμάσω εγώ θαψιματάκι για το χρέπι του!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ααααακριβώς 'μικρέ'!κάτσε, θα του ετοιμάσω εγώ θαψιματάκι για το χρέπι του!
χρεπι να πεις το σκαφος σου... ακους εκει μιλανε τωρα και τα καταμαραν!
-
Loipon
Dexomai stoiximata gia to posi wra tha parei gia na kleidothei to topic.
-
7 ΛΕΠΤΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑΥΤΙΑ . 60 ΕΥΡΩ!
-
ααααακριβώς 'μικρέ'!
κάτσε, θα του ετοιμάσω εγώ θαψιματάκι για το χρέπι του!
χρεπι να πεις το σκαφος σου... ακους εκει μιλανε τωρα και τα καταμαραν!
καταμαράν να πεις τη βαρκαρόλα τη Μ3 σου ρε ΒΟΥΝΙΣΙΕ, που 10 χρόνια τώρα της αλλάζεις ανάρτηση μπας και στρίψει ρε! Φέρτε μου ρε μια GTV 1,8 TS να τον καταπιώ τον ευθειάκια!
-
Σπύρο τον αποσπάς και δεν του επιτρέπεις να γράψει το κείμενο που τόσο εντατικά ασχολείται τον τελευταίο καιρό...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
(Στις ευθείες, δεν το συζητάμε....Μόνο κάνα superb με φτάνει και αυτό οριακά.... )
Exartate se pio stadeio einai to Superb.
An einai sto San Siro tote tin g@mise logo kinisis.
An einai sto Wembley tote tha mpei ston periferiako kai tha fygei ατσαλάκωτος -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καταμαράν να πεις τη βαρκαρόλα τη Μ3 σου ρε ΒΟΥΝΙΣΙΕ, που 10 χρόνια τώρα της αλλάζεις ανάρτηση μπας και στρίψει ρε! Φέρτε μου ρε μια GTV 1,8 TS να τον καταπιώ τον ευθειάκια!
αργησες! ειχα μια GTV V6 αλλα την πουλησα λογω πλημυρας... ιταλικη κατασκευη... ξερεις εσυ τωρα... (θα πεσει φωτια να με καψει...)
-
Πρέπει κι εγώ να τσακωθώ με κάποιον
Καλά, εσείς με τις Lotus τι σχολιάζετε δεξιά κι αριστερά; Μιλάνε όλοι, μιλάνε κι οι κ@λοι που κάνουν το σταυρό τους μην τους πατήσει κάνα τριαξονικό κάθε φορά που βγαίνουν από στενό...
Υ.Γ.
VW Polo έχω...βαράτε -
Το τόπικ μετονομάστηκε και είναι αυστηρά για πλάκα.
Όποιος γράψει σοβαρό post εδώ μέσα θα τον φιμώσω χακάροντας το πισί του!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
VW Polo έχω...βαράτεδεν χρειάζεται ρε! Αυτοτιμωρήθηκες αγοράζοντάς το! Είναι σαν να μαστιγώνουμε ένα μαζοχιστή (τζάμπα κόπος)!
-
ΤΑ ΜΠΟΥ..Λ@ ΤΑ BMW ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΦΑΡΔΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ!ΟΥΣΤ
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)