-
ΕΛΠΑ, μία και μόνη ως τώρα φορά τους χρειάστηκα (ελπίζω και τελευταία) και Σάββατο πρωί ήρθαν σε μισή ώρα, εκτός Ηρακλείου. Είναι να πέσεις στην περίπτωση!
-
Εμεις στην οικογενεια εχουμε την ΕΛΠΑ και για τα δύο αυτοκινητα. Δεν την εχουμε χρησμισιμοποιησει πολλες φορες παρολο που την εχουμε πολλα χρονια και με τα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχαμε. Γενικα ειμαστε ικανοποιημενοι
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Είναι να πέσεις στην περίπτωση!Εδώ που λέμε σε επιστροφή μυρίων Κυριακή απόγευμα στην πρωτεύουσα, ο χρόνος ανταπόκρισης είναι λογικό να είναι μεγάλος. Όχι μόνο από τις κλήσεις που αναλογικά θα είναι πολλαπλάσιες αλλά και το μποτιλιάρισμα.
-
Πάντως παιδιά εγώ θα πάω στην ΕΛΠΑ. Δεν μένω εκεί. Και πιο χάλια να είναι δε μένω εκεί... Επίσης μου είπαν άλλοι γνωστοί οτι άν τσεκάρω το συμβόλαιο είναι στα ψιλά γράμματα υποσημείωση η οποία αναφέρει οτι έχουν το δικαίωμα άν δεν το φτιάξει το συνεργείο αυτό να μην ξαναέρθουν στη περίπτωση που είναι μακρία το υποκατάστημά τους. Και όσον αφορά τη ταχύτητα, άν αναφέρεστε στην εθνική, αλίμονο άν δεν έρχονταν γρήγορα. Να το κλείναν και να ανοίγαν καστανάδικο ή καλαμποκάδικο κατα μήκος της εθνικής...!!!
-
Έχουμε Express σε αρκετά αυτοκίνητα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και την έχουμε χρειαστεί αρκετές φορές. Στην αρχή κάποια αυτοκίνητα ήταν σε ΕΛΠΑ. Η Express Service είναι εντυπωσιακά καλύτερη από την ΕΛΠΑ σε χρόνο ανταπόκρισης και γενικά είμαστε πολύ ικανοποιημνένοι.
Ειδικά στην Νότιο Εύβοια (και πολύ πιθανόν και σε άλλα μέρη) υπάρχει πρόβλημα γιατί νομίζω δεν υπάρχει κανένας σταθμός νότια της Χαλκίδας και οι δρόμοι δεν είναι ότι καλύτερο οπότε χρειάζονται ώρα για να έρθουν. Δεν νομίζω ότι άλλη εταιρεία θα τα πήγαινε καλύτερα εκτός αν τύχαινε να έχει στείλει εκεί κοντά ήδη όχημα για άλλον ατυχή.
Δεν νομίζω να προβλέπεται να έρχονται οχήματα από άλλο νομό ακτοπλοικώς.... -
Η Express Service οπως και καθε αλλη παρομοια εταιρεια, δεν εχει το μονοπολιο στην αγορα.
Το πιο ευκολο πραγμα που μπορει να κανει ο φιλος μας ειναι να παει σε αλλη εταιρεια. Αν εχει την ορεξη μπορει να τους στειλει και ενα γραμμα με μπολικα 'γκάζια' για τις υπηρεσιες που παρεχουν, και να καταληγει οτι 'υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες'Θα μου πειτε τί τους νοιαζει για ενα παραπονο;
'Φασουλι το φασουλι...' -
Δύο φορές χρειάστηκα express service με το παλιό μου αυτοκίνητο και τις 2 φορές μου έβγαλαν την ψυχή. Την μία φορά είχα μείνει από νερά στον κινητήρα (αρχες 2001) στον δρόμο για Πάτρα (περίπου 40 χλμ μακριά) , περίπου στις 9 το βράδι. Έβρεχε καταρρακτωδός και μου άρχισαν τις ερωτήσεις για κανένα τέταρτο. Αφού τελείωσαν με ρώτησαν που ακριβώς βρίσκομαι. Τους είπα περίπου 40 χιλιόμετρα από την Πάτρα αλλά δεν τους αρκούσε. Μου ζήτησαν να βγω από το αυτοκίνητο ! , να περπατήσω !! και μόλις βρω μια πινακίδα να του πάρω από το κινητό για να δουν από ποιόν σταθμό θα έρθει το φορτηγάκι !!!. Αφού άρχισα να φορτώνω για τα καλά με λυπήθηκε ο θεός , έριξε 2-3 αστραπές και είδα ότι βρισκόμουνα ανάμεσα από 2 αερογέφυρες ,οπότε αξιώθηκαν να ξεκινήσουν για να έρθουν , να ψεκάσουν τον διανομέα με το σπρέϊ για τη υγρασία και να με καληνυχτήσουν.
Την δεύτερη φορά τους χρειάστηκα στην Πατησίων (λίγο μετά την πλατεία Αμερικής) όταν ο μ@λ@κ@?που έκανα σέρβις και άλλαξε το κάτω φίλτρο ξέχασε να βάλει σφιγκτήρα σρο σωληνάκη βενζίνης με αποτέλεσμα να φύγει όλη η βενζίνη εκεί που είχα παρκάρει (και στον δρόμο). Η express?? service ήρθε περίπου μετά από 1 ώρα , δοκίμασε να μου βάλει 3-4 λίτρα βενζίνη (τα οποία μου τα χρέωσε με απόδειξη παρακαλώ), και όταν είδε ότι δεν γίνονταν τίποτα αποφάσισε να με φορτώσει και να με αφήσει έξω από συνεργείο (μετά από 2-3 ώρες).
Αν με ξαναδούν να με φτύσουν. -
3 φορές χρειάστηκα οδική (οι 2 με το 206 για τρακάρισμα και η 1 με το golf για λάστιχο - δεν είχε αέρα η ρεζέρβα και ήταν Κυριακή 7 το πρωί... - από τότε την ελέγχω συχνά ) και ήρθε σε λογικότατο χρονικό διάστημα (από 10 έως 40 λεπτά). Και πάντα όλοι ευγενέστατοι.
Η εταιρεία είναι η Eurossos (ή κάπως έτσι) και πάει πακέτο με την (ακριβή) ασφάλεια στον Φοίνικα. Έχω (για 1 χρόνο ακόμα) και την Peugeot Assistance, αλλά δεν είχα λόγο να την καλέσω... Αυτή πήγαινε πακέτο με το 206!
2 οδικές... ούτε Jaguar του '70 να οδηγούσα...
-
H eurosos είναι αρκετά καλή παλιότερα συνεργαζόταν με την εθνική και μια φορά που τους χρειάστηκα ήρθαν πολύ γρήγορα, με δεδομένα την ώρα και την περιοχή.
Πιστέυω ότι επειδή πλέον όλες οι ασφαλιστικές προσφέρουν και οδική βοήθεια καλύτερα να παίρνει κάποιος όλο το 'πακέτο' μια και το συνολικό κόστος είναι μικρότερο και οι συεργαζόμενες εταιρείες αρκετά καλές.
Η express servise πάντως δεν έχει πια τη ταχύτητα και την ποιότητα που είχε παλαιότερα. Αδελφικός μου φίλος κάτοχος VW variant (πρό αρκετών ετών) όποτε τους χρειαζόταν ( και τους χρεαζόταν αρκετά συχνά) ερχόντουσαν άμεσα και δε του δημιούργησαν ποτέ κανένα πρόβλημα με την περιοχή.
-
Τα έχω πάρει στο κρανίο με την Express Service.
Πριν από 1 χρόνο χωρις να έχω δώσει τα στοιχεία μου σε αυτούς τους γκιόζους, (φαίνεται είναι καμμια ωραία μλκια των αντιπροσώπων με τα προσωπικά μας δεδομένα) λίγες μέρες πριν περάσει η επέτειος 1 χρόνου του αυτοκινήτου, άρχισαν να με τηλέφωνούν σε φορτικό επίπεδο μάλιστα και ακατάλληλες ώρες ώστε να ασφαλιστώ καθώς λήγει η 1 ετους οδική βοήθεια.
Κάποια στιγμή είπα αντε να μην με ζαλίζουν και είπα ok στην Express Service (το λάθος μου!!).
Πριν από λίγες μέρες μου ήρθε επιστολή από την Audi...... τώρα που λήγει ο 2ος χρόνος δωρεάν οδικής βοήθειας μπορείτε να κάνετε ανανέωση 'προνομιακά' με 55 Euro...........Πήρα την Express Service να τους πώ ότι με οδηγήσατε πιεστικά σε ασφάλιση ενώ είχα και δεν χρειαζόμουν και μου έκανα τους Κινέζους.
Τους πρότεινα να μου ανανεώσουν δωρεάν για 1έτος αφού πλήρωσα για κάτι που δεν χρειαζόμουν και δεν έπρεπε να μου το προτείνουν και μου το αρνήθηκαν.
Μίλησα με μια αγενέστατη στο τηλέφωνο η οποία μου το έκλεισε στο τέλος (άρχισε να μου το παίζει περί εταιρειάρας κλπ, εκει δεν άντεξα και της απάντησα δες τους ισολογισμούς σας και ρώτησε το αφεντικό αν πληρώνετε εισφορές στο ΙΚΑ και πως κρατιέστε)! Επεσαν γαλλικά!Φυσικά τα 2 αυτοκίνητα που είχα ασφαλίσει θα αποχωρήσουν από την 'εταιρεία' .
-
cpp σου πουλησαν κατι,εσυ το αγορασες,μετα βρηκες καλυτερη τιμη.
Δεν νομιζω οτι φταιει καπου η express service γι αυτο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
cpp σου πουλησαν κατι,εσυ το αγορασες,μετα βρηκες καλυτερη τιμη.
Δεν νομιζω οτι φταιει καπου η express service γι αυτο.Πριν από 1 χρόνο και την στιγμή που το αυτοκίνητο μου (αγορασμένο το 2007) είχε ήδη δωρεάν οδική βοήθεια για 2 χρόνια επέμεναν ότι είμαι ανασφάλιστος γιατι η audi δίνει 1 χρόνο και όχι 2 όπως ισχυρίστηκαν για να με τσιμπήσουν!
Δεν ισχύει αυτό που λές -
Υπάρχει και η επιλογή της καταγγελίας σε ενώσεις καταναλωτών και στη γενική γραμματεία καταναλωτή στο τηλ. 1520
Θα μου πεις και τι με αυτό;
Από την άλλη ωστόσο, εαν όλοι οι καταναλωτές προχωρούσαν σε καταγγελίες και τιμωρούσαν στεγνά τους κακούς επιχειρηματίες και τις απαράδεκτες συμπεριφορές και πρακτικές, τότε πολλά πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Υπάρχει και η επιλογή της καταγγελίας σε ενώσεις καταναλωτών και στη γενική γραμματεία καταναλωτή στο τηλ. 1520Θα μου πεις και τι με αυτό;
Από την άλλη ωστόσο, εαν όλοι οι καταναλωτές προχωρούσαν σε καταγγελίες και τιμωρούσαν στεγνά τους κακούς επιχειρηματίες και τις απαράδεκτες συμπεριφορές και πρακτικές, τότε πολλά πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά.
τα views του τοπικου μεχρι στιγμης ειναι 890 , συντομα θα γινουν καποιες χιλιαδες.
κατι ειναι κι αυτοη δυναμη του internet
-
Κακώς «ενέδωσες» μονο και μονο για να γλυτώσεις την τηλεφωνική όχληση τους. Κοίτα και στα links πως μπορείς να τους αντιμετωπίσεις: (κάνεις καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)
http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=3 ... a=PORTAL#3http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL
-
9 χρόνος συνεχόμενος με Express Service και μόνο καλά λόγια έχω να πω...
-
Έκοψα την express service (και το ΚΤΕΟ τους) όταν με πήραν τηλέφωνο για να περάσει ΚΤΕΟ ένα αμάξι μου μια βδομάδα εκπρόθεσμο. Αφού ήξεραν πότε περνάει το αμάξι ΚΤΕΟ, καθυστέρησαν να πάρουν τηλέφωνο για να εισπράξουν και το εκπρόθεσμο - ας μην έπαιρναν καθόλου τηλέφωνο.
Να μη γράψω εδώ τι εισέπραξαν από μένα. -
Πρίν 21 χρόνια, χρειαστηκα, οδική βοήθεια , όταν έμεινα απο ντίζα συμπλέκτη στο ΤΟΥΟΤΑ που είχα τοτε.
ηταν Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ,και εχει μείνει το αυτοκίνητο στον Μυλοποταμο στο Πήλιο.
δεν ήμουν γραμμένος σε οδική βοήθεια , αφού θεωρούσα, πως μπορώ να φτιάξω ότι συμβεί.ειδοποίησα ΕΧΠΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ, μου απαντησαν , ότι αφού είμαι πιο μακρυά, απο 65 χλμ, απο την βαση τους, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ να με εξυπηρετήσουν.
ίδια απάντηση πήρα και απο ΕΛΠΑ.
και αφού κατάλαβα πως θα διανυκτερεύσω , στη ν παραλία, αποφασισα και οδηγησα , μεχρι τον ΒΟΛΟ, χωρις συμπλεκτη. για να το επισκευάσω στην αντιπ/ την ΤΡΙΤΗ μετα το πάσχα.η ταλαιπορία ήταν μεγάλη, το αυτοκίνητο πήγαινε όπου ήθελε, και δεν μπορούσες να σταματήσεις σε φαναρι, αφού έσβυνε!
απο τότε , σε όλα τα αύτοκίνητα που είχα, ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
και την ΕΧΠΡΕς ΣΕΡΒΙΣ ΌΤΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ, ΕΙΧΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ.ΣΕ αυτα τα χρονια , χριεάστηκα βοήθεια 3 φορές, αλλά τα νεύρα μου ΔΕΝ ΕΦΤΑ ΣΑΝ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ
-
Ατο παλιο αμαξι ειχα Express Service. Το αμαξι κανα χρονο πριν παρω το 106, χαλαγε συνεχεια, παντα εξυπηρετηθηκα σχετικα γρηγορα (μεσα στην Αττικη παντα βεβαια) εκτος απο 1-2 φορες που χρειαστηκε να περιμενω αρκετα.
Στο καινουριο αμαξι εια την οδικη της ασφαλιστικης (με την eurosos συνεργαζεται) Απλα αθλιοι, μιλαμε για μιννιμουμ 50-60 λεπτα για να ερθουν να σε φορτωσουν οσες φορες τους χρειαστηκα.
-
Το καινουριο ανεκδοτο λεγεται δωρεαν τεχνικος ελεγχος! Λαδια ξυδια κι εφυγες... Παραλογα ακριβη η εξπρες, προτιμω ελπα η ακομα και ιντερσαλονικα.....
Απαράδεκτη Express Service