-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
τι σου συνέβη;Eκμετάλλευση φίλε μου
Απλά βαρέθηκα να κάνω τον καλό. Αποφασισα πως δε βλάπτει να ρίχνουμε που κ που κι εμείς το επίπεδό μας, γιατί αλλιώς μας καβαλάνε..
Και για να γίνω συγκεκριμένος.. Ο λόγος που έφτασα σ'αυτό το σημείο, είναι κάποιος οικογενειακός γνωστός, που του έχω κάνει δουλειά μόνο τσάμπα πολλές φορές. Θα μου πεις 'και τι έγινε;' Θα σου πω τι έγινε.
Πρώτον με εκνευρίζει η αχαριστία, δηλαδή αυτο το 'ούτε ένα ευχαριστώ' ρε παιδί μου.. δεν του ζήτησα ποτέ λεφτά, κακώς βέβαια, γιατί αμφιβάλλω αυτός τι θα έκανε στη θέση μου..
Δεύτερον η συχνότητα.. εντάξει, μία, δυο, πέντε, δε χάλασε κ ο κόσμος.. από 'κει και μετά όμως, ειδικά όταν ο άλλος δεν το εκτιμάει αρχίζει και σου τη δίνει.. λες 'έχω κι άλλα πράγματα να κάνω'..
Τρίτον.. Όταν λες στον άλλο 'αυτό μην το πειράξεις', σημαίνει ότι το εννοείς. Εάν πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει καλύτερα, ας το κάνει μόνος του. Όχι να σε παίρνει και να είσαι αναγκασμένος να ψάχνεις να βρεις τι μ@λ@κία μπορεί να έχει κάνει..
Αυτά.. (ωραία είναι να τα λες) -
@πανος
χμμμ
δεν σου αρεσει το champions league????
ευτυχως που οδηγεις, γιατι οσοι ουτε οδηγουνε ουτε βλεπουνε μπαλα,
η στατιστικη λεει οτι το σηκωνουνε το σακακι
(joke-ελπιζω να μην το παρεξηγησεις )@skye
φιλε μου ζουμε στον χρυσο αιωνα της αχαριστιας και της εκμεταλευσης..
αμα υποθετικα αρχισω να γραφω τα δικα μου (ιδια με τα δικα σου)
θα σκασει ο δισκος του forum απο το πολυ text!!
νομιζω οτι οι υπανθρωποι που μας περιστοιχιζουνε, μας σεβονται περισσοτερο αμα τους πιανουμε τον κωλο.
και επειδη δεν σε κοβω και εσενα για τετοιο (λογω ευαισθησιων)
καλυτερα next time που θα θες να βοηθησεις καποιον, κανε το κοροιδο..(ναι, στον εαυτο σου) -
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Δε γουστάρω:- τους άντρες που σκίζονται να πληρώσουν το λογαριασμό του 1ου καφέ και νομίζουν οτί είμαι υποχρεωμένη να τους το ξεπληρώσω ή φιλώντας του ή υπόσχωντας οτι θα ξαναβγώ μαζί τους.
Συμφωνα με το Savoir-Vivre ο αντρας πληρωνει παντα στο πρωτο ραντεβου, αλλα στην περιπτωση που η γυναικα δεν σκοπευει να αποδεχτει μελλοντικη προσκληση και υπαρξη και δευτερου ραντεβου, τοτε εκεινη υποχρεουται να προτεινει να μοιραστουν το λογαριασμο
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δε γουστάρω:
2.να περπατάω στο δρόμο και να ακούω χυδαία σχόλια, αναγκαζοντάς με να μετανιώνω την ώρα και την στιγμή που φόρεσα κάτι που δεν μοίαζει με μπούρκα (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ....)
Να υποθέσω ότι έχεις κάτι με τις φούστες;
είδατε ποιος έχει γράψει το άρθρο του link???
-
Ναι!!! Έτοιμος ήμουν να το πω και εγώ, με πρόλαβες...
Κουκοοοοοοο!!!!
-
Μετά το 'Ταβερνόραμα', τώρα και σε άλλες δημοσιογραφικές περιπέτειες!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τρίτον.. Όταν λες στον άλλο 'αυτό μην το πειράξεις', σημαίνει ότι το εννοείς. Εάν πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει καλύτερα, ας το κάνει μόνος του. Όχι να σε παίρνει και να είσαι αναγκασμένος να ψάχνεις να βρεις τι μ@λ@κία μπορεί να έχει κάνει..
Χμ. Μοιάζεις με τεχνικό Η/Υ / κομπιουτερά.
Ενας γνωστός/φίλος, για τον οποίο κάνω τα πάντα από τεχνική υποστήριξη - του φτιάχνω τα PC, αναβαθμίσεις, εγκαταστάσεις προγραμμάτων, ακόμη και λίγο εκπαίδευση -, επιμένει να με πληρώσει παρ'όλο που το αρνούμαι. Η δικαιολογία του; 'Θέλω να σε τηλεφωνώ άνετα, χωρίς τύψεις, και να ζητάω τη βοήθειά σου όταν σε ξαναχρειαστώ'. Αυτό σαν παράδειγμα ότι υπάρχουν και καλοί άνθρωποι ανάμεσά μας!
Γι'αυτό πάντως τo support πληρώνεται τόσο ακριβά...
-
@petran φυσικά και δεν παρεξηγούμαι.. αλίμονο !!
τι να κάνω ρε γμτ.. εχω ξενερώσει που δεν έχουμε να κάνουμε με αθλημα αλλά με επαγγελμα πλέον.. και για να ειμαι πιο σαφης δεν εχω πρόβλημα με το ποδόσφαιρο, μου αρέσει να δω εναν καλό αγώνα με θέαμα κλπ.. απλά δεν πολυ συμπαθω το φανατισμό..
ειδικά στις γυναίκες.....
-
Mου τη σπάει:
1.Ο τύπος που σε κάθε φανάρι κάνει αρχαιολογική σκαπάνη στη μύτη του και μετά κοιτά και τα αποτελέσματα.
2.Ο τύπος που περπατά και ρευεται-κλ@νει και no cat no damage
3.Τα καγκουροειδή καζανάκια group N που τα ακούς 1 χλμ πρίν και 1 μετά
4.Τα 'ξερά' που δεν έχουν ίχνος εξάτμισης
5.Ο σερβιτόρος που διασχίζει με το χέρι του όλο το τραπέζι και βρομοκοπάει μασχαλίλα
6.Οι ταξιτζήδες που κανουν αριστερά-δεξια χωρίς προειδοποιηση και δεν τρέχει τπτ,ενώ αν το κάνεις εσύ σε τρελλένουν στις κόρνες
7.Οι τύποι-σες που βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια τους και τα αφήνουν και 'κοπρίζονται' οπου να ναι
8.Ο 'προιστάμενος' που το καλό το ΕΚΑΝΕ ενώ την μ@λ@κία την ΕΚΑΝΑ
9.Ο αγενέστατος μπάτσος που με έγραψε για ληγμένο πυροσβεστήρα
10.Τα καγκουρόπαιδα με μαλλιιι,γυαλιιι και παντελόνιιι leee(κολλητό)που πηγαίνουν με τα παπάκια τέζα στον πεζόδρομο
11.Τα παραπάνω καγκουρόπαιδα που την ώρα που ήρθε δίπλα σου κανα 'καλό' στο φανάρι και λές να τ'ανοίξεις,χώνονται μπροστά σου
12...μπλα,μπλα...
Αμα είναι να τα γράψω όλα θέλω 3 μέρες.(μήπως είμαι σπαστικός)Πάντως αν και είμαι στην καταγωγή Χαλκιδικιώτης (αλλά βόρρειος ε)θα συμφωνήσω με πολλούς που τους κατακρίνουν(ιδίως Θεσσαλονικείς που έχουν συχνά επαφή μαζί τους)Ο λόγος για τον οποίο έπεσε τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός στην χαλκιδική είναι επειδή πολλοί 'θαλασσινοί επαγγελματίες' είδαν τον τουρισμό σαν ευκαιρία να αρπάξουμε και όχι σαν επένδυση.Σιγα σιγά το πράγμα ξαναστρώνει και σε λίγο καιρό θα
ξαναγεμίσουν και πάλι τα ξενοδοχεία και οι υπέροχες παραλίες(οι οποίες πάλι γεμίζουν τα σ/κ αλλά λίγοι είναι αυτοί που διανυκτερεύουν). -
οι τυποι με βανακια που εχουν καει οι λαμπες των πισω φρενων του και κοντευεις να καρφωθεις πανω τους την πρωτη φορα...
μου ετυχε σημερα....εχε χαρη που το παραθυρο του συνοδηγου ηταν χαλασμενο και δεν κατεβαινει αλλιως θα ακουγε τπτ
-
Ο χρήστης jims192 έγραψε:
7.Οι τύποι-σες που βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια τους και τα αφήνουν και 'κοπρίζονται' οπου να ναι.
Φίλε μου jims192 θα ριψοκινδυνεύσω να πώ πως μάλλον δεν έχεις κατοικίδιο....Όπως ξέρεις σε μεγάλες πόλεις δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγάζεις το σκύλο σου σε πολλά μέρη.Από την άλλη δεν γίνεται να πείς στο σκύλο να κάνει την ανάγκη του σε 1 συγκεκριμένο μέρος.Εκτός κι αν τον έχεις εκπαιδεύσει όμως τυχαίνει να έχω κάνει κι εγώ.Δεν γνωρίζω όμως άτομο που να έχει εκπαιδεύσει το σκύλο του να κάνει τις ανάγκες του μέσα στο σπίτι.Οπότε.....
ΥΓ Σε όλα τα άλλα συμφωνώ.
Φιλικά πάντα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μετά το 'Ταβερνόραμα', τώρα και σε άλλες δημοσιογραφικές περιπέτειες!Μπά ,απλή συνωνυμία.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
7.Οι τύποι-σες που βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια τους και τα αφήνουν και 'κοπρίζονται' οπου να ναι.
Φίλε μου jims192 θα ριψοκινδυνεύσω να πώ πως μάλλον δεν έχεις κατοικίδιο....Όπως ξέρεις σε μεγάλες πόλεις δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγάζεις το σκύλο σου σε πολλά μέρη.Από την άλλη δεν γίνεται να πείς στο σκύλο να κάνει την ανάγκη του σε 1 συγκεκριμένο μέρος.Εκτός κι αν τον έχεις εκπαιδεύσει όμως τυχαίνει να έχω κάνει κι εγώ.Δεν γνωρίζω όμως άτομο που να έχει εκπαιδεύσει το σκύλο του να κάνει τις ανάγκες του μέσα στο σπίτι.Οπότε.....
Φιλικά πάντα
Εχω και 2 μάλιστα.Αλλά πρίν τα πάω βόλτα τα βγάζω έξω απο το σπίτι,τα 'κάνουν' και μετά όμορφα και ωραία με το γαντάκι και τη σκουπίτσα τα μαζέυω και τα πάω στον κάδο.Ετσι κάνουν και σχεδόν σε όλες τις ευρωπαικές χώρες.Στην Αμερική αν σε πετύχει αστυνομία να μην τα μαζεύεις,τρώς και πρόστιμο και δικαίως.Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να τα βλέπει(στην καλύτερη)ή να τα πατίσει(στην χειρότερη).
Ετσι για να γινόμαστε και λίγο ευρωπαίοι σιγά σιγα.
Φιλικά Δημήτρης -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φιλικά πάντα
Μου έτυχε μία φορά να δω ιδιοκτήτη σκύλου, που έβγαλε χαρτί και σακούλα και μάζεψε από κάτω ότι άφησε το σκυλί του. Άρα υπάρχουν τρόποι και δεν είναι κανόνας το παραπάνω! Αλλά βλέπω ότι το θεωρείς δεδομένο.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μου έτυχε μία φορά να δω ιδιοκτήτη σκύλου, που έβγαλε χαρτί και σακούλα και μάζεψε από κάτω ότι άφησε το σκυλί του. Άρα υπάρχουν τρόποι και δεν είναι κανόνας το παραπάνω! Αλλά βλέπω ότι το θεωρείς δεδομένο.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
χαχαχαχαχαχα ωραίο emoticon
-
...το extreme ακρο της γαιδουριας μερικων 'ζωοφιλων', ειναι να αφηνουνε τα κολοσκυλα τους να κατουρανε τις ζαντες στα παρκαρισμενα!!!!
ενας γειτονας μια φορα επιασε μια κλωσσα που πηγαινε το σκυλο με το λουρι οπου γουσταρε, και του κατουρισε το αμαξι ενω αυτος ητανε παραδιπλα στο περιπτερο.
καταπληκτος, ειδε το σκηνικο, ετρεξε, την επιασε την μποκοτα, την εβριζε και την ταρακουνουσε, και αν δεν τον σταματαγανε οι αλλοι θα την ειχε ξεβιδωσει.καλα της εκανε
αυτη ψελιζε κατι 'δεν το ειδα' και λοιπες @@
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...το extreme ακρο της γαιδουριας μερικων 'ζωοφιλων', ειναι να αφηνουνε τα κολοσκυλα τους να κατουρανε τις ζαντες στα παρκαρισμενα!!!!Εσύ δεν έχεις ανάγκη, έχεις πάνω τα τάσια
-
ναι. τασια
-
Καλα αυτο το ανεκδοτο με τους δηθεν 'φιλοζωους' στις πολεις ειναι μεγαλο θεμα........
Ο θρασύς μ@λακάκος...