-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Εγώ θα στείλω γυναίκα και κόρες διακοπές , ενώ εγώ συνεχίζω κανονικά δουλειά .Αρχηγός!
εγώ έχω στείλει ήδη τα παιδιά και σε λίγο θα πάει και η γυναίκα! Μπορεί να δουλεύω αλλά θα είναι σαν σε διακοπές -
Επιστροφή μετά από 10 μέρες σε Ίο, Κάλυμνο, Νάξο. Καλά ήταν, τα κεφάλια μέσα τώρα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επιστροφή μετά από 10 μέρες σε Ίο, Κάλυμνο, Νάξο. Καλά ήταν, τα κεφάλια μέσα τώραΚαλωσόρισες!
'Σκούρηνες' πολύ; 10 μέρες Αιγαίο ήταν αυτές! Θα ξαναφύγεις;Εγώ θα πάω Λευκάδα για κάμπινγκ οικογενειακώς, 10-15 μέρες τον Αύγουστο.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Επιστροφή μετά από 10 μέρες σε Ίο, Κάλυμνο, Νάξο. Καλά ήταν, τα κεφάλια μέσα τώρα
Καλωσόρισες!
'Σκούρηνες' πολύ; 10 μέρες Αιγαίο ήταν αυτές! Θα ξαναφύγεις;Εγώ θα πάω Λευκάδα για κάμπινγκ οικογενειακώς, 10-15 μέρες τον Αύγουστο.
Πριν μια βδομάδα γύρισα από 4ήμερο camping στη Λευκάδα. Απίστευτες ομορφιές το νησί. Καλά να περάσεις. Μη μου πεις ότι θα πας στο camping του Πόρου!! Αν ναι, είναι πολύ καλό.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Καλωσόρισες!
σκούρηνα? Ψήθηκα Τάκη! Ειδικά στο γυρισμό από Νάξο, απίστευτη ταλαιπωρία, γαμώ την μπουνάτσα μου... 24 ώρες ταξιδεύαμε
2 μέρες χωρίς ύπνο και φαΐ καλά είναι???
Ίσως είμαι κεφαλονιά (φισκάρδο) τις μέρες που θα είσαι Λευκάδα τον αύγουστο. Το 'προσκεκλημένος όποτε θέλεις' εννοείται φυσικά! (μία ώρα με το καραβάκι από Βασιλική)
-
Aν είσαι Κεφαλονιά μεταξύ 15 και 20 περίπου του Αυγούστου, τότε παίζει και να βρεθούμε κάπου Σπύρο!
-
Αύριο Χανιά τελικά
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...Ειδικά στο γυρισμό από Νάξο, απίστευτη ταλαιπωρία, γαμώ την μπουνάτσα μου... 24 ώρες ταξιδεύαμε ...Βατραχοπέδιλα δεν είχατε ...για σπρώξιμο;
Ίσως είμαι κεφαλονιά (φισκάρδο) τις μέρες που θα είσαι Λευκάδα τον αύγουστο. Το 'προσκεκλημένος όποτε θέλεις' εννοείται φυσικά! (μία ώρα με το καραβάκι από Βασιλική)
Ίσως πάω Βασιλική, ίσως Πόρο, το καλύτερο κάμπιγκ θα βάλει χέρι στην τσέπη μας! ( Αρκετά ακριβότερα φέτος στη Λευκάδα, έως και 65% σε σχέση με την Κέρκυρα πέρυσι...)
-
Σας έχω ευχάριστα νέα.. Αύριο με ψεφορτώνεστε για λίγες μέρες.. Θα πάω με μερικούς φίλους Σπέτσες. Εντυπώσεις από το νησί μόλις γυρίσω. Καλά να περνάτε και να προσέχετε..
-
Σπέτσες ε? Καλά να περάσεις...
Εγώ προσωπικά δεν το συμπαθώ καθόλου το μέρος, κυρίως λόγω κόσμου (βλέπε κολλεγιόπαιδα, έχω προσωπική εμπειρία δυστυχώς...)
-
Oι δημοσιεύσεις για τα καμπινγκ βρίσκονται εδώ: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13381 [moderator]
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σας έχω ευχάριστα νέα.. Αύριο με ψεφορτώνεστε για λίγες μέρες.. Θα πάω με μερικούς φίλους Σπέτσες. Εντυπώσεις από το νησί μόλις γυρίσω. Καλά να περνάτε και να προσέχετε..Είχα πάει κάποτε Σπέτσες δυστυχώς μόνο για μία μέρα αλλά πρόλαβα να διαπιστώσω ότι ήταν εκπληκτικά
Καλά να περάσεις και όπως είπαμε...αποτοξίνωση -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σας έχω ευχάριστα νέα.. Αύριο με ψεφορτώνεστε για λίγες μέρες.. Θα πάω με μερικούς φίλους Σπέτσες. Εντυπώσεις από το νησί μόλις γυρίσω. Καλά να περνάτε και να προσέχετε..αληθεύει ότι κάηκε η Ζογεριά στις Σπέτσες πάλι???
-
Σήμερα δυστυχώς το μπάνιο στην Καλόγρια (λίγο έξω απο την Πάτρα προς Πύργο) μου βγήκε ξινο...
Μπήκα στη θάλασσα με το κινητό και τη κάρτα του αμαξιού στη τσέπη του μαγιό... Εντωμεταξύ πρέπει να έκατσα καμια ώρα μέσα μέχρι να το καταλάβω...
Αποτέλεσμα: Κατεστραμμένο κινητό που δεν είχε κλείσει ούτε μήνα (το προηγούμενο μου το κλέψανε! Καταραμένος είμαι!?) και μουλιασμένη κάρτα Megane που παραδόξως μετά απο ξέπλυμα με γλυκο νερό και στέγνωμα δουλεύει ακόμα κανονικότατα αν και πρέπει να έχει σκουριάσει λογικά μέσα... Πάντως αυτή η κάρτα είναι πραγματικά τέρας αξιοπιστίας. Έχει στραβώσει σε κωλότσεπη παντελονιού, έχει πέσει άπειρες φορές, έχει μπει στο πλυντήριο και δεν καταλαβαίνει τίποτε!
-
Γρηγορες εντυπωσεις απο 12νησα (μολις γυρισα απο 15μερο ιστιοπλοϊκου).
- Αστυπαλαια. Υπερτιμημενη μου φανηκε. Πολλα νεοκτιστα χωρις χρωμα ιδιαιτερο. Μονο το καστρο ελεγε, αλλα εκει πας μια φορα και ξενοιαζεις. Απο σκαφικης αποψεως, πολυ καλο νησι, με αρκετες καβατζες που κοβει το μελτεμι, αν και ελαχιστο μελτεμι συναντησαμε.
- Συρνα. Καλο καταφυγιο για μελτεμι, τιποτα ιδιαιτερο το βλεπεις και φευγεις.
- Σαρια. Δυστυχως πηγα σε λαθος μερος που δεν μπορουσαμε να σταθουμε. Απο το λιγο που προλαβαμε να δουμε, πολυ ενδιαφερον νησι απο αποψη περπατηματος.
- Καρπαθος. Εξαιρετικο νησι. Απο τα λιγα νησια που απο τωρα κοιταω πως θα ξαναπαω ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΦΟΣ!!! Το να παει καποιος με ιστιοφορο στην Καρπαθο ισοδυναμει με αυτοκτονια. Και στα 2 λιμανια εχει σπηλιαδες 35αρες σε μερες με 15-20 το πολυ αερα. Στο Διαφανι ειδικα ειναι το λιμανι της ταλαιπωριας. Στα Πηγαδια κουτσα-στραβα δενεις και εισαι ησυχος. Οι περιπτωσεις για το νησι ειναι ειτε φυσαει απο Δυση (το πιθανοτερον) και εχεις στη Δυση 2-3 μετρα κυμα και στην ανατολη 35-40 μιλια αερα ειτε φυσαει απο Ανατολη και συμβαινει το αντιθετο. Περιπτωση να μη φυσαει δεν υπαρχει. Κατα τα αλλα το νησι μου αρεσε παρα πολυ ειδικα ο Λευκος και το Διαφανι. Ομορφο μερος η Ολυμπος αλλα πολυδιαφημισμενο αδικως και με εκνευριστικους φραγκοφονιαδες και δουλοπρεπεις κατοικους. Εκνευριζομαι και οταν βλεπω ανθρωπους να κανουν την παραδοσιακη τους στολη 'ρουχα της δουλειας'
- Κασος. Το ΤΟΡ της εκδρομης. Το μοναδικο νησι ισως που δε θα δειτε ταμπελες Ρουμς του λετ. Πραγματικα σε αλλους ρυθμους. Πατε και επισκευτειτε τα Κασονησια (Αρμαθι) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
- Χαλκη. Ενα μικρο ομορφο κοσμημα. Μια Συμη σε μικρογραφια (ειχα ξαναπαει ομως και ειμαι θετικα προκατειλλημενος). Εβγαλε και ενας δικος μας 8 κιλα μαγιατικο μεσα στο λιμανι!!!
Φευγω Σαμοθρακη τωρα...
-
Εγώ προχθές γύρισα από Πάρο. Πολύ ωραίο νησί, αλλά φύγανε πολλά €€!
Η Νάουσα είναι το κοσμοπολίτικο μέρος του νησιού, με υπερβολικά πολύ κόσμο. Δεν μου άρεσε πολύ...
Εμείς μέναμε στην Παροικιά, όπου είχε ΜΟΝΟ τουρίστριες (Νεα Ζηλανδία, Αμερική, Ισπανία, Αγγλία, κ.λπ)!!!
-
Κατάφερα να βρώ λίγες ημέρες στο τέλος Αυγούστου και είπα να φύγω από την Αθήνα. Αποφασίσαμε με το 'έτερον ήμισυ' να πάμε Λευκάδα.
Η πρώτη ιδέα είναι να μείνουμε στον Πόρο (Μικρό γυαλό) ή στον Άγιο Νικήτα.
Όσοι ξέρετε το νησί πείτε γνώμες παρακαλώ, και φυσικά αν έχετε κάτι καλύτερο ακούω. -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Σήμερα δυστυχώς το μπάνιο στην Καλόγρια (λίγο έξω απο την Πάτρα προς Πύργο) μου βγήκε ξινο...Μπήκα στη θάλασσα με το κινητό και τη κάρτα του αμαξιού στη τσέπη του μαγιό... Εντωμεταξύ πρέπει να έκατσα καμια ώρα μέσα μέχρι να το καταλάβω...
Αποτέλεσμα: Κατεστραμμένο κινητό που δεν είχε κλείσει ούτε μήνα (το προηγούμενο μου το κλέψανε! Καταραμένος είμαι!?) και μουλιασμένη κάρτα Megane που παραδόξως μετά απο ξέπλυμα με γλυκο νερό και στέγνωμα δουλεύει ακόμα κανονικότατα αν και πρέπει να έχει σκουριάσει λογικά μέσα... Πάντως αυτή η κάρτα είναι πραγματικά τέρας αξιοπιστίας. Έχει στραβώσει σε κωλότσεπη παντελονιού, έχει πέσει άπειρες φορές, έχει μπει στο πλυντήριο και δεν καταλαβαίνει τίποτε!
ok !!! τωρα με αγχωσες...!!! εισαι ο πρώτος που το ακούω να έχει τόσο καλή σχέση με την κάρτα του.. οι περισσότεροι τραβανε τα μαλλιά τους!!!!!
πάντως πάλι καλά αφού δουλεύει!!!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Σήμερα δυστυχώς το μπάνιο στην Καλόγρια (λίγο έξω απο την Πάτρα προς Πύργο) μου βγήκε ξινο...Μπήκα στη θάλασσα με το κινητό και τη κάρτα του αμαξιού στη τσέπη του μαγιό... Εντωμεταξύ πρέπει να έκατσα καμια ώρα μέσα μέχρι να το καταλάβω...
ΩΧ τι λες τώρα? κρίμα ρε γμτ
Την κάρτα ανοιξε την κ καλό θα ήταν να την ψεκάσεις με κάποιο αντισκωριακό που διώχνει κ το νερό, πιστεύω, αλλά καλύτερα ρώτα κ κάποιον ειδικο
Πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση πως δεν το κατάλαβες... η κάρτα εντάξυ πανάλαφρη, αλλά το κινητό?Αστειευόμενος (όσο παίρνει στην κατάσταση αυτή) τώρα: να που τελικά κάτι βγάζει καλό και η Renault e? xexe!
Περαστικά φίλε μου
Νικόλας -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κατάφερα να βρώ λίγες ημέρες στο τέλος Αυγούστου και είπα να φύγω από την Αθήνα. Αποφασίσαμε με το 'έτερον ήμισυ' να πάμε Λευκάδα.Η πρώτη ιδέα είναι να μείνουμε στον Πόρο (Μικρό γυαλό) ή στον Άγιο Νικήτα.
Όσοι ξέρετε το νησί πείτε γνώμες παρακαλώ, και φυσικά αν έχετε κάτι καλύτερο ακούω.Όλο και περισσότεροι επισκέπτονται τη Λευκάδα τα τελευταία χρόνια και δεν μου κάνει εντύπωση!
Που λες tazio, το νησί είναι απλά θαυμάσιο.
Έχω πάει 4 φορές και έχω περάσει καταπληκτικά.Αυτό, που μου αρέσει στη Λευκάδα είναι καταρχάς ότι συνδέεται με γέφυρα με την απέναντι στεριά, ούτε φέρι-μποτ ούτε τίποτα.
Αυτό, που σε μαγεύει στη Λευκάδα όμως είναι οι παραλίες της.
Κάθισμα, Πόρτο-κατσίκι κλπ, πήγαινε, και όπως θα κάθεσαι και θα απολαμβάνεις την απέραντη αμμουδιά και την πεντακάθαρη κρυστάλλινη θάλασσα θα θυμηθείς τα λόγια του Pai Mei.Στη χώρα της Λευκάδας έχει μπαράκια, κλαμπάκια και τέτοιες ιστορίες.
Αυτό που επίσης μ αρέσει πολύ στη Λευκάδα είναι η βλάστηση του νησιού. Παντού πράσινο, όπως σε όλα τα επτάνησα.
Οι κάτοικοι είναι φιλόξενοι σε γενικές γραμμές. Από τιμές, δεν ξέρω φέτος που έχουν διαμορφωθεί.
Την προτείνω για διακοπές ασυζητητί!
Kαλό Καλοκαίρι!