-
Ξέρει κανείς γιατί η εγγύηση των συμπαθητικών Koρεατών έπεσε από τα 5 στα 3 χρόνια;; Απ΄ότι ξέρω, ειναι η μόνη εταιρία που μείωσε την εγγύησή της (πολύ κακό για το image). Πάντως σε αντιπροσωπεία Autopoint τα μάσησαν όταν ρώτησα ζαχαρώνοντας ένα Trajet και μου είπαν ότι με 460ευρώ δίνουν επέκταση στα 5 χρόνια.
Αναμένω feedback. -
Ξέρει κανείς γιατί η εγγύηση των συμπαθητικών Koρεατών έπεσε από τα 5 στα 3 χρόνια;; Απ΄ότι ξέρω, ειναι η μόνη εταιρία που μείωσε την εγγύησή της (πολύ κακό για το image). Πάντως σε αντιπροσωπεία Autopoint τα μάσησαν όταν ρώτησα ζαχαρώνοντας ένα Trajet και μου είπαν ότι με 460ευρώ δίνουν επέκταση στα 5 χρόνια.
Αναμένω feedback. -
Αναμένω feedback. -
Θα κόψανε το ασφαλιστικό τους πρόγραμμα΄(πάνω από 3 λογικά σαφαλιστική εταιρία τα καλύπτει)
Ισως να πίξανε στις βλάβες. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Θα κόψανε το ασφαλιστικό τους πρόγραμμα΄(πάνω από 3 λογικά σαφαλιστική εταιρία τα καλύπτει)
Ισως να πίξανε στις βλάβες.Μάλλον το πρώτο (με γενεσιουργό αιτία ενδεχομένως το δεύτερο). Υποθέτω οτι η μητρική Χιουντάι δίνει έτσι κι αλλιώς 3 μόνο χρόνια και τα υπόλοιπα εξαρτώνται από την πολιτική των διανομέων
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Αναμένω feedback.Κατι πρεπει να κανουν για να καλυψουν τα δωρεαν σερβις εφ ορου ζωης που διαφημιζουν για ορισμενα μοντελα.
-
Θα δούμε και άλλα , πολλά ,
ο Οκτωβριος έεεεεεεεεερχεται με βήμα ταχύ !!!!!!!!Αποστόλης.
-
-
Η Χιουντάι 3 έδινε.
Τα άλλα 2 ήταν μέσω ασφαλιστικής.Ίσως η ασφαλιστική να είδε πως τελικά μέσα έμπαινε, οπότε όταν ήρθε η ώρα της νέας συμφωνίας να ανέβασε το τιμολόγιο (στα 460 ευρώ πχ, και ίσως πριν ήταν 300...) και η Χιουντάι να το είδε για ασύμφορο και το μετέφερε σε όποιον αγοραστή ενδιαφέρεται.
-
...άλλωστε πόσο νομίζετε ότι είναι το κέρδος της από κάθε αυτοκίνητο...λογικό μου φαίνεται.
Εκεί που σκαλώνω είναι στο ότι τα Hyundai είναι αξιόπιστα.Πόσο μέσα να μπήκε η ασφαλιστική; -
Τα επιπλέον δύο χρόνια εγγύηση τα έδιναν -όπως θυμάμαι- η Ηyundai και η Κia σε συνδυασμό με κάποιο πακέτο, πχ. πρόσφεραν με ένα επιπλέον ποσό δερμάτινο σαλόνι, RCD, μεταλλικό χρώμα και επιπλέον 2 χρόνια εγγύση...
Τώρα η προσφορά που έχει η Ηyundai είναι για το σέρβις εφόρου ζωής, πιθανόν όταν αυτή η προσφορά 'τελειώσει', να επεναφέρουν κάποια άλλη με τα επιπλέον χρόνια εγγύηση...
-
Πλήρωσα 400
-
Κατά τη γνώμη μου είναι καθαρά θέμα πωλήσεων. Εδώ και χρόνια έχει καθιεωρωθεί στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων οπότε κρίνει ότι μπορεί να μειώσει το χρόνο εγγύησης. Όταν θα αρχίσουν να πέφτουν οι πωλήσεις (ο ανταγωνισμός έχει αρκετές εταιρίες με 5+ χρόνια εγγύησης) τότε θα αυξήσει ξανά την εγγύηση. Για θέμα αξιοπιστίας δε νομίζω να τίθεται. Δηλαδή να μπήκε μέσα από ζημιές αφού δεν έχουν ακουστεί πολλά και σοβαρά παράπονα για την αξιοπιστία των Κορεάτικων μοντέλων.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εκεί που σκαλώνω είναι στο ότι τα Hyundai είναι αξιόπιστα.Πόσο μέσα να μπήκε η ασφαλιστική;
Πονηρή σκέψη για σκάνδαλο (για όσους υποψιάζονται τη σκιά τους!! ); Μπορεί να πέρναγαν όλα τα ανταλλακτικά των κάτω των τριών ετών ως εγγύηση των 3-5 ετών.
Απλή σκέψη (πλέον πιθανό, ή παραλλαγή αυτού); Η Χιουντάι διαφημίστηκε όσο ήθελε να διαφημιστεί κάποια χρόνια τώρα, έκανε το ντόρο και το όνομα που ήθελε και τώρα που έληξε το πρώτο συμφωνητικό με την ασφαλιστική έπαψε να έχει όρεξη να επιβαρύνεται το κόστος αυτό, και αν θέλει ο αγοραστής το βάζει.
-
Πάει χάλασε και η ΧΙΟΥΝΤΑΙ...
-
Κι εγω απ'οτι ξερω 3 χρονια εδινε εγγυηση το εργοστασιο.Για τα 2 επιπλεον επρεπε να συμπληρωσεις ενα ποσο.
Παντως και 3 χρονια που ειναι ,καλα μου φαινονται.Αν υπαρχουν σοβαρα προβληματα σε καποιο αμαξι θα φανουν σ'αυτο το διαστημα.Τα πολλα χρονια εγγυηση ειναι κολπο του μαρκετινγκ.Το θεμα ειναι τα αυτοκινητα να ειναι καλα και απ'οτι διαβαζω στο φορουμ οσοι εχουν hyundai ειναι πολυ ευχαριστημενοι.Ετσι κι αλλιως οσοι αντιμετωπιζουν προβληματα εντος της εγγυησης μπλεκουν μετα με τις αντιπροσωπειες και δυσκολα βρισκουν το δικιο τους.Οποτε το θεμα ειναι να μη χαλαει,αμα χαλαει βραστα!
-
Στο Getz που πήρα πρίν ένα μήνα, η εγγύηση είναι 3 χρόνια και πήρα το πρόθετο πακέτο '3+2' που έχει επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια, συναγερμό και ... σετ τρίγωνο - φαρμακείο - πυροσβεστήρα . Τιμή πακέτου 430
-
Αλλά.. εαν δεν έβγαζαν ζημιές τότε το κόστος να το κρατήσουν στα 5 θα ήταν ελάχιστο αφου και η ασφαλιστική με τον καιρό θα τους μείωνε τις χρεώσεις....
Ποιοι άλλοι έχουν 5 χρόνια ? FIAT / FORD / Honda 7 / Mitsubishi 7
Tα Opel τα 6 είναι μούφα αφού στα ψιλά γράμματα λέει οτι τα μηχανικά μερη
καλύπτονται μόνο απο 2 -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Tα Opel τα 6 είναι μούφα αφού στα ψιλά γράμματα λέει οτι τα μηχανικά μερη
καλύπτονται μόνο απο 2Eίναι το ανάποδο. Μόνο τα κύρια μηχανικά μέρη καλύπτονται από την εξαετία όλα τα υπόλοιπα, ηλεκτρικά κλπ. είναι 2 χρόνια.
-
(ξανά)
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... %E7#334978 -
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Κατά τη γνώμη μου είναι καθαρά θέμα πωλήσεων. Εδώ και χρόνια έχει καθιεωρωθεί στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων οπότε κρίνει ότι μπορεί να μειώσει το χρόνο εγγύησης. Όταν θα αρχίσουν να πέφτουν οι πωλήσεις (ο ανταγωνισμός έχει αρκετές εταιρίες με 5+ χρόνια εγγύησης) τότε θα αυξήσει ξανά την εγγύηση. Για θέμα αξιοπιστίας δε νομίζω να τίθεται. Δηλαδή να μπήκε μέσα από ζημιές αφού δεν έχουν ακουστεί πολλά και σοβαρά παράπονα για την αξιοπιστία των Κορεάτικων μοντέλων.Νομιζω οτι εχεις απόλυτο δικιο
Εγγύηση Hyundai από 5 χρόνια τώρα μόνον 3!!