-
Σε αυτό πιστεύω θα βολευτείτε, kid
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σήμερα επέστρεψα και εγώ από τις «διακοπές». Σε εισαγωγικά γιατί αν και ξεκουράστηκα για τα καλά δεν απομακρύνθηκα και πολύ από το σπίτι μόλις 80 χιλιόμετρα τελικά. Πήγα στο Ρέθυμνο και όσο και αν φαίνεται περίεργο ήταν από τις καλύτερες διακοπές που έχω κάνει. Ελπίζω να κάνω μικρές αποδράσεις τα σαββατοκύριακα και θα ήταν χαρά μου η αφορμή να είναι φίλοι από το Forum μας που θα έρθουν στο νησί για διακοπές.
Μπραβο Μανο τουλαχιστον καποιοι καταφερνουν να δραπετευσουν απο αυτη τη πολη. Που πηγες βορεια ή νοτια; Εκτος και αν εννοεις μεσα στην πολη του Ρεθυμνου...
Μανώλη λίγο έξω από την πόλη του Ρεθύμνου. Μην σου φαίνεται παράξενο ήταν υπέροχα. Μακάρι να ήταν άλλες τόσες μέρες.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σε αυτό πιστεύω θα βολευτείτε, kidΣε αυτό θα βολευόμουν και εγώ. Τίποτα με την τιμή γίνεται; Έχω και δυο μικρά παιδιά ξέρεις.
-
Δεν βάζω ABT στο αμάξι μου.. Το RS4 θα το πειράξω στον ΜΤΜ..
-
kid ο abt ειναι εξισου καλος με τον mtm, και οι δυο τους ειναι απλα η κορυφη...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
http://www.germancarfans.com/tuners/705 ... 001.1M.jpg
Σε αυτό θα βολευόμουν και εγώ. Τίποτα με την τιμή γίνεται; Έχω και δυο μικρά παιδιά ξέρεις.
Μικρά παιδιά? Ε, θα κόβουν μισό εισιτήριο για να μπαίνουν μέσα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
http://www.germancarfans.com/tuners/705 ... 001.1M.jpg
Σε αυτό θα βολευόμουν και εγώ. Τίποτα με την τιμή γίνεται; Έχω και δυο μικρά παιδιά ξέρεις.
Μικρά παιδιά? Ε, θα κόβουν μισό εισιτήριο για να μπαίνουν μέσα
30 ευρώ οι ενήλικες
20 ευρώ τα παιδάκια(δώρο η σαλιάρα για τους ενήλικες)
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
kid ο abt ειναι εξισου καλος με τον mtm, και οι δυο τους ειναι απλα η κορυφη...Το ξέρω και γι αυτό διαλέγω βάσει καλαισθησίας ονόματος.
-
kid, η Νάουσα της Πάρου έίναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία. Είχε πάει εκεί πέρσι ένας φίλος μου που είχε τελειώσει τότε το σχολείο(σαν εμάς καλή ώρα ) και γινόταν πανικός. Θυμάμαι είχε δυσκολευτεί πάρα πολύ για να βρει δωμάτιο και να φανταστείς είχε πάει πριν από τις αρχές Ιουλίου.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
kid, η Νάουσα της Πάρου έίναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία. Είχε πάει εκεί πέρσι ένας φίλος μου που είχε τελειώσει τότε το σχολείο(σαν εμάς καλή ώρα ) και γινόταν πανικός. Θυμάμαι είχε δυσκολευτεί πάρα πολύ για να βρει δωμάτιο και να φανταστείς είχε πάει πριν από τις αρχές Ιουλίου.Τελικά κλείσαμε στην Παροικιά..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
kid, η Νάουσα της Πάρου έίναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία. Είχε πάει εκεί πέρσι ένας φίλος μου που είχε τελειώσει τότε το σχολείο(σαν εμάς καλή ώρα ) και γινόταν πανικός. Θυμάμαι είχε δυσκολευτεί πάρα πολύ για να βρει δωμάτιο και να φανταστείς είχε πάει πριν από τις αρχές Ιουλίου.
Τελικά κλείσαμε στην Παροικιά..
Δεν νομίζω πως παίζει ρόλο το μέρος σε τέτοιου μεγέθους νησί. Μου είχε πει πως υπάρχει λεωφορείο που σε πηγαίνει στις διάφορες παραλίες του νησιού. Καλά να περάσεις πάντως και φρόντισε να κάνεις μία καλή αποτοξίνωση από όλα τα της καθημερινότητας...ακόμα και το ίντερνετ
-
Καλά, από το net σίγουρα χρειάζομαι αποτοξίνωση..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
kid ο abt ειναι εξισου καλος με τον mtm, και οι δυο τους ειναι απλα η κορυφη...Καλά, αλλά εδώ το πρόβλημα δεν είναι η κορυφή αλλά ή βάση.
-
Να σας χαιρετήσω καθώς σε μερικές ώρες παίρνω το πλοίο για Ρόδο και κατόπιν Κρήτη με σύζυγο, τουτούνι και συμπράγκαλα.
Εύχομαι να είστε καλά, να περάσετε όμορφα (πάτε - δεν πάτε κάπου) και να μη σας τύχει τίποτα στους τρελόδρομους.
Τα λέμε μετά τον Δεκαπενταύγουστο. -
Καλά μπάνια και είπαμε: Όχι στα βαθιά!!!
Τυχερούλη... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να σας χαιρετήσω καθώς σε μερικές ώρες παίρνω το πλοίο για Ρόδο και κατόπιν Κρήτη με σύζυγο, τουτούνι και συμπράγκαλα.
Εύχομαι να είστε καλά, να περάσετε όμορφα (πάτε - δεν πάτε κάπου) και να μη σας τύχει τίποτα στους τρελόδρομους.
Τα λέμε μετά τον Δεκαπενταύγουστο.Γκρρρ.. εδω θα είμαστε...
Καλα να περάσεις Μανο!!!!
-
Καλά να περάσεις (βξτμφπρλτσ )
Καλή ξεκούραση και καλή επιστροφή Μάνο.
-
Aναχώρηση σε λίγες ώρες για Αθήνα κι έπειτα Χανιά
-
αρκετα από τα τριήμερα του καλοκαιριού (ελλειψη αδείας) θα με βρείτε ξυλόκαστρο.
-
Εγώ θα στείλω γυναίκα και κόρες διακοπές , ενώ εγώ συνεχίζω κανονικά δουλειά .
Υ.Γ Μήπως να μεταφερθεί -στην περίπτωσή μου μόνο - στα **διαζύγια ; **
Kαλό Καλοκαίρι!