-
Σταματημένος σε φανάρι, βλέπω με την άκρη του ματιού κάτι κινήσεις αριστερά. Κοιτάζω, οδηγός με νάυλον σακούλα και πλαστικό πηρουνάκι και ταπεράκι στο εσωτερικό να τρώει κανονικά Ανάβει πράσινο φεύγω κοιτάζω καθρέπτη κι ήταν ακόμα εκεί στα 50 μέτρα (κόρνες φώτα οι πίσω του τίποτα αυτός)
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
χθες στην Αττικη οδο καποιος ειχε φορτωσει πανω σε ενα χρεπι φιατ 127 στον ουρανο 2 τεραστια στρωματα κρεβατιου που περισευαν πολυ του αυτοκινητου και μαλιστα ειχε βγει σχεδον απο το παραθυρο και με το αριστερο του χερι κρατουσε τα στρωματα να μην φυγουν και με το δεξι το τιμονι.Μαλλον ηταν ψηλος και εφτανε τα πεταλια.
Μα καλα,πως τον αφησαν στα διοδια και μπηκε???Άραγε και στα ΙΚΕΑ του εξωτερικού τα φορτώνουν έτσι χύμα οι πελάτες????
αν δείτε εκεί που φορτώνουν οι πελάτες στο ΙΚΕΑ πέφτει πολύ γέλιο.... Τι προσπάθειες κάποιων να γλιτώσουν την μεταφορική.............. με κάτι έπιπλα για τριαξονικό!!!
Είναι και κάτι ταλαίπωροι που τα έχουν φορτώσει όλα με χίλια ζόρια και να του λέει η γυναίκα απο δίπλα:
Είδες που στα λέγα Μήτσο χωράνε όλα... και δεν ήθελες να πάρουμε και εκείνες τις καρέκλες..... -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όμορφη θηλυκή παρουσία σε βαρέα μηχανή μεγάλου κυβισμού φορούσε σάκο στην πλάτη απ'τον οποίο προεξείχε...το κεφάλι του σκύλου τηςΑυτό δεν είναι τίποτα.
Εγώ είδα τρικάβαλο, νομίζω σε KTM.
Στη μέση ο οδηγός. Πίσω ένας άλλος άνθρωπος. Και μπροστά ένας σκύλος, που καθόταν με τα δύο μπροστινά πόδια απλωμένα πάνω στη μηχανή, κανονικότατα.
Φυσικά κανένας δε φόραγε κράνος.
Ούτε ο σκύλος.
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
χθες στην Αττικη οδο καποιος ειχε φορτωσει πανω σε ενα χρεπι φιατ 127 στον ουρανο 2 τεραστια στρωματα κρεβατιου που περισευαν πολυ του αυτοκινητου και μαλιστα ειχε βγει σχεδον απο το παραθυρο και με το αριστερο του χερι κρατουσε τα στρωματα να μην φυγουν και με το δεξι το τιμονι.Μαλλον ηταν ψηλος και εφτανε τα πεταλια.
Μα καλα,πως τον αφησαν στα διοδια και μπηκε???...τουλαχιστον δεν πηγαινε με 210!!!!! Ενω ετσι με 60 ανετα σκορπιζει τον θανατο σε 3 ρευματα οποτε ο Αιολος αποφασισει......
'Αυτόν να πιάσετε κύριε τροχονόμε! Είναι πιο χάρος από 'μένα!'
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Γιατί τι είναι στα διόδια; Τροχαίοι για να του απαγορεύσουν την είσοδο;στα διοδια εκτος απο τις γκομενιτσες-γκομενιτσους στα ταμεια, ολο και καποιο περιπολικο υπαρχει συνηθως.
Αλλα περα απο αυτο ακομα και αυτες οι γκομενιτσες εχουν την αρμοδιοτητα να απαγορεψουν την εισοδο σε ορισμενες κατηγοριες οχηματων πχ 50αρια παπακια -
Απαγορεύουν την είσοδο στα 50άρια παπιά; Αλήθεια; Τώρα που το λες, δεν έχω δει ποτέ. Αλλά γιατί να γίνεται αυτό;
-
Απαγορεύεται η είσοδος γενικά σε αυτοκινητόδρομους (μακάρι να τηρείτο και στην εθνική) σε οποιοδήποτε όχημα δε μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα πάνω από 50. Τώρα για τα παπιά δεν ξέρω, μπορεί να μην προτιμούν την Α.Ο. γιατί θα είναι πραγματικά ανιαρό να πηγαίνεις με 60 σ' αυτόν τον ατελείωτο δρόμο. Έτσι και αλλιώς δεν ξέρω και πολλούς που έχουν 50άρι επειδή τους αρέσει, όταν απαιτείται να κάνουν μεγάλες διαδρομές. Έτσι μάλλον προτιμούν να βάζουν τα 2,50
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μα καλα,πως τον αφησαν στα διοδια και μπηκε???Άραγε και στα ΙΚΕΑ του εξωτερικού τα φορτώνουν έτσι χύμα οι πελάτες????
αν δείτε εκεί που φορτώνουν οι πελάτες στο ΙΚΕΑ πέφτει πολύ γέλιο.... Τι προσπάθειες κάποιων να γλιτώσουν την μεταφορική.............. με κάτι έπιπλα για τριαξονικό!!!
Είναι και κάτι ταλαίπωροι που τα έχουν φορτώσει όλα με χίλια ζόρια και να του λέει η γυναίκα απο δίπλα:
Είδες που στα λέγα Μήτσο χωράνε όλα... και δεν ήθελες να πάρουμε και εκείνες τις καρέκλες.....τα εχω δει και τα εχω κανει και ιδιος... εχω παει, εχω αφησει και εχω ξαναγυρισει για τα υπολοιπα....
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
τα εχω δει και τα εχω κανει και ιδιος... εχω παει, εχω αφησει και εχω ξαναγυρισει για τα υπολοιπα....Χα χα Ορίστε και η δικιά μου εξομολόγηση. Παραδέχομαι ότι έχω μεταφέρει τέσσερις μονάδες air-condition, σε δύο ταξίδια πήγαινε-έλα, μέσα στο Focus.
Η κάθε μονάδα είχε δύο κούτες, μία μικρή (η εσωτερική μονάδα) και μία μεγάλη (η εξωτερική).
Ζορίστηκε λίγο αλλά τα κατάφερε μια χαρά. Και με μια σχετική ασφάλεια - δεν εξείχαν καν από πισω οι κούτες, ήταν όλα μέσα. Αλλά το βάρος ήταν μάλλον αρκετά μεγάλο για το αυτοκίνητο και αργούσε να επιταχύνει.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Μα καλα,πως τον αφησαν στα διοδια και μπηκε???Ο 'πελάτης' έχει πάντα δίκιο.
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Μα καλα,πως τον αφησαν στα διοδια και μπηκε???...τουλαχιστον δεν πηγαινε με 210!!!!! Ενω ετσι με 60 ανετα σκορπιζει τον θανατο σε 3 ρευματα οποτε ο Αιολος αποφασισει......
Ψυχραιμία, λάθος (εγκληματικό) το ένα, λάθος (εγκληματικό) και το άλλο. Μη προσπαθούμε το λάθος του ενός να το δικαιολογήσουμε με βάση το λάθος του άλλου.
-
Σήμερα το πρωί στο δρόμο για την δουλειά (ναι, άστα να πάνε Σαββατάτικα) στην Συγγρού βλέπω βεσπάκι με έναν ευτραφή 40φεύγα κύριο επάνω να πηγαίνει σιγά σιγά και δεξιά....
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;;;;;;;;;
Μα το Θεώ ρε παιδιά ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΟΝΟ...
Από μακρυά φαινόταν για μαγιό (μαύρο σλίπ) αλλά μόλις τον πλησίασα κατάλαβα ότι ήταν το σώβρακο του....
Γέλαγα μέχρι που έφτασα στην δουλειά... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σήμερα το πρωί στο δρόμο για την δουλειά (ναι, άστα να πάνε Σαββατάτικα) στην Συγγρού βλέπω βεσπάκι με έναν ευτραφή 40φεύγα κύριο επάνω να πηγαίνει σιγά σιγά και δεξιά....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;;;;;;;;;
Μα το Θεώ ρε παιδιά ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΟΝΟ...
Από μακρυά φαινόταν για μαγιό (μαύρο σλίπ) αλλά μόλις τον πλησίασα κατάλαβα ότι ήταν το σώβρακο του....
Γέλαγα μέχρι που έφτασα στην δουλειά...Θα μονολογουσε: Κατι ξεχασα αλλα δεν θυμαμαι τι.
Τον θερμοσυφωνα;Μπα!
Την εξωπορτα;Μαλλον οχι!
Το κινητο ξεχασα!!!ΓΜΤ -
Εχθές είχα πάει στην Αίγινα και εκτός από τα ωραία 'μέρη' είδα και κάτι άλλο πολύ περίεργο.. Ένα αγροτικό χωρίς τάπα βενζίνης..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ψυχραιμία, λάθος (εγκληματικό) το ένα, λάθος (εγκληματικό) και το άλλο. Μη προσπαθούμε το λάθος του ενός να το δικαιολογήσουμε με βάση το λάθος του άλλου.
Tazio μαλλον εχουμε μπερδεψει το παρανομο, με το λαθος. Δεν ειναι απαραιτητο να ταυτιζονται.
Στην Γερμανια πχ, 210 ειναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ, και για εμενα οχι απαραιτητα λαθος και επικινδυνο, τα στρωματα ομως ψιλοχιμα στη οροφη του 127, ειναι επικινδυνο και ισως παρανομο ακομα και στην Γερμανια.
Τωρα εαν εμεις θελουμε 120 επειδη ετσι ορισε ο νομοθετης, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και επικινδυνο, σε αντιθεση με το κακο φορτωμα που εχει αποδειχθει πολλες φορες ΠΟΣΟ επικινδυνο ειναι.
-
Εχει ξεφύγει ο κόσμος ρεεεεεεεεε! Να σας πω... Ρε λέτε να έχει αρχίσει το ξεβράκωμα; Λέτε να μας τα αρπάξουνόλα και να αρχίσουμε ένας ένας, σιγά σιγά,ν αμένουμε με τα σωβρακάκια; Να πάω να ανανεώσω την καρνταρομπα αν είναι...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όμορφη θηλυκή παρουσία σε βαρέα μηχανή μεγάλου κυβισμού φορούσε σάκο στην πλάτη απ'τον οποίο προεξείχε...το κεφάλι του σκύλου τηςΚι αν του την έδινε του σκύλου και πηδούσε έξω απ'το σάκο;
μόδα είναι... βάζουν κάτι ποντίκια σε τσάντες και τα κυκλοφορούν για επίδειξη κοροϊδεύω το τσιουάουα μιας φίλης συνέχεια, είναι γελοίο αυτό το δείγμα σκύλου
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
όμορφη θηλυκή παρουσία σε βαρέα μηχανή μεγάλου κυβισμού φορούσε σάκο στην πλάτη απ'τον οποίο προεξείχε...το κεφάλι του σκύλου της
Κι αν του την έδινε του σκύλου και πηδούσε έξω απ'το σάκο;
μόδα είναι... βάζουν κάτι ποντίκια σε τσάντες και τα κυκλοφορούν για επίδειξη κοροϊδεύω το τσιουάουα μιας φίλης συνέχεια, είναι γελοίο αυτό το δείγμα σκύλου
ναι, μόνο να γαβγίζουν ξέρουν!
-
Σήμερα το πρωί περνάει από μπροστά μου ένα μικρό κόκκινο Atos με σήμα Ν κολλημένο ΚΑΙ πίσω ΚΑΙ μπροστά.
Φυσικά, , οδηγούσε νεαρά δεσπινοίς...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σήμερα το πρωί περνάει από μπροστά μου ένα μικρό κόκκινο Atos με σήμα Ν κολλημένο ΚΑΙ πίσω ΚΑΙ μπροστά.Φυσικά, , οδηγούσε νεαρά δεσπινοίς...
καλά έκανε, να το βλέπεις από τον καθρέπτη και ν'αλλάζεις λωρίδα/δρόμο/διαδομή
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!