-
Ο χρήστης xaris78 έγραψε:
Και βέβαια υπάρχει κόσμος που τα πιστεύει. Εχθές το βράδυ συγκεκριμένα, πετυχαίνουμε Fiat Coupe κίτρινο με κολημένο το σήμα της Ferrari. Η συνοδηγός μου: ωχ κοίτα.... μια Ferrari..... ωραία που είναι !!! .....φιλε μου ακομα γελαω!!! να'σαι καλα!!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
'Ασε, το θυμάμαι. Στην πίστα των Σερρών δεν ήταν; Αναφέρεσαι στο Impreza GT πρώτης γενιάς. Αυτό το είχε σκίσει και το Integra Type-R πρώτης γενιάς. Αν θυμάμαι καλά, 2.5 sec στο γύρο κάτωακομα και το integra ηταν πιο γρηγορο???
για την ιστορια, εγκυρες πηγες μου λενε πως σε αυτην την πιστα το tt q.4 δυσκολα κερδιζε το coupe20v!
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
'Ασε, το θυμάμαι. Στην πίστα των Σερρών δεν ήταν; Αναφέρεσαι στο Impreza GT πρώτης γενιάς. Αυτό το είχε σκίσει και το Integra Type-R πρώτης γενιάς. Αν θυμάμαι καλά, 2.5 sec στο γύρο κάτω
ακομα και το integra ηταν πιο γρηγορο???
για την ιστορια, εγκυρες πηγες μου λενε πως σε αυτην την πιστα το tt q.4 δυσκολα κερδιζε το coupe20v!
Το έχω ξαναπεί: τα πολύ καλά μπροστοκίνητα, όπως το Φίατ Κουπέ και το Ιντέγκρα, σε καλή άσφαλτο δεν έχουν να ζηλέψουν από τα τετρακίνητα.
Όσο για το σηματάκι της Φερράρι, ναι, το Φίατ είναι μπροστοκίνητο, αλλά ο ειδικός τύπος το χαρακτήρισε 'Φερράρι του φτωχού', και γι'αυτό έκανα το συνειρμό.
Με 17 εκατομμύρια (τότε), έπαιρνες ένα άριστα στημένο, πανέμορφο μπροστοκίνητο κουπε, δυνατό και ταχύτατο.
-
ηταν το integra τοσο καλο? δεν εχω ακουσει και τοσο καλα λογια για το κρατημα 'χαρακτηριστικο honta'.
-
ηταν το integra τοσο καλο? δεν εχω ακουσει και τοσο καλα λογια για το κρατημα 'χαρακτηριστικο honta'.θα αστειεύεσαι!
Θυμάμαι ατάκα περιοδικού (νομίζω 4Τ): 'Θέλαμε να το σηκώσουμε, να δούμε αν έχει πίσω διαφορικό (4κίνητο)!' -
'Ασε, το θυμάμαι. Στην πίστα των Σερρών δεν ήταν; Αναφέρεσαι στο Impreza GT πρώτης γενιάς. Αυτό το είχε σκίσει και το Integra Type-R πρώτης γενιάς. Αν θυμάμαι καλά, 2.5 sec στο γύρο κάτω
ακομα και το integra ηταν πιο γρηγορο???
το περίεργο θα ταν να κέρδιζε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ηταν το integra τοσο καλο? δεν εχω ακουσει και τοσο καλα λογια για το κρατημα 'χαρακτηριστικο honta'.
θα αστειεύεσαι!
Θυμάμαι ατάκα περιοδικού (νομίζω 4Τ): 'Θέλαμε να το σηκώσουμε, να δούμε αν έχει πίσω διαφορικό (4κίνητο)!'για ποιο μοντελο ακριβως?
-
για το Ιντέγκρα TypeR.
-
θα αστειεύεσαι!
Θυμάμαι ατάκα περιοδικού (νομίζω 4Τ): 'Θέλαμε να το σηκώσουμε, να δούμε αν έχει πίσω διαφορικό (4κίνητο)!'Αμαν με αυτα τα Χοντα και τα διαφορικα τους Ολο ψαξιμο θελουν!
-
αυτο με τα 4στρογγυλα φαναρια μοντ.96'-99'? νομιζω 190 αλογα... η οχι?
-
αυτο με τα 4στρογγυλα φαναρια μοντ.96'-99'? νομιζω 190 αλογα... η οχι?ναι αυτό.
[Είμαστε ΠΟΛΥ οφτόπικ!] -
Επαναφέρω on topic (ελπίζω!).
Ψάχνοντας στο net για camping στα Ιόνια, θυμηθήκαμε απόψε οικογενειακώς το εξής:
Πέρυσι, σε camping στην Παλαιοκαστρίτσα της Κέρκυρας, έχουμε γείτονες ένα ζευγάρι γερόντια (70άρηδες αμφότεροι) από Ολλανδία, με ένα τεράστιο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, και πίσω κοτσαρισμένη μια επίσης τεράστια ανοξείδωτη μπαγκαζιέρα με δυο άξονες. Τους κοιτάζαμε και μας έτρωγε το ερώτημα: Τι σκ@τ@ κουβαλάνε οι άνθρωποι μαζί τους, δυό άτομα είναι, δεν χωράνε τα πράγματά τους σε τόσο μεγάλο αυτοκινούμενο;
Το τρίτο απόγευμα, λύθηκε η απορία: Γύρισαν νωρίς από τη θάλασσα, φόρεσαν και οι δύο τζην με καρφιά και μπαντάνες, κλείδωσαν το αυτοκινούμενο και έπεσε η ράμπα της μπαγκαζιέρας-τρέηλερ. 'Κεραυνός' ηκούσθη και σκάει μύτη ο παπούς καβάλα σε απαστράπτουσα Harley Fat Boy με ελεύθερες εξατμίσεις! Κλείνει το τρέηλερ η γιαγιά, καβαλάει σαν παιδούλα πίσω από τον παπού, και την κάνουν, ξύνοντας μαρσπιέ στην έξοδο του camping μέσα σε καταιγισμό βροντών από τις εξατμίσεις της Harley... -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Επαναφέρω on topic (ελπίζω!).
Ψάχνοντας στο net για camping στα Ιόνια, θυμηθήκαμε απόψε οικογενειακώς το εξής:
Πέρυσι, σε camping στην Παλαιοκαστρίτσα της Κέρκυρας, έχουμε γείτονες ένα ζευγάρι γερόντια (70άρηδες αμφότεροι) από Ολλανδία, με ένα τεράστιο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, και πίσω κοτσαρισμένη μια επίσης τεράστια ανοξείδωτη μπαγκαζιέρα με δυο άξονες. Τους κοιτάζαμε και μας έτρωγε το ερώτημα: Τι σκ@τ@ κουβαλάνε οι άνθρωποι μαζί τους, δυό άτομα είναι, δεν χωράνε τα πράγματά τους σε τόσο μεγάλο αυτοκινούμενο;
Το τρίτο απόγευμα, λύθηκε η απορία: Γύρισαν νωρίς από τη θάλασσα, φόρεσαν και οι δύο τζην με καρφιά και μπαντάνες, κλείδωσαν το αυτοκινούμενο και έπεσε η ράμπα της μπαγκαζιέρας-τρέηλερ. 'Κεραυνός' ηκούσθη και σκάει μύτη ο παπούς καβάλα σε απαστράπτουσα Harley Fat Boy με ελεύθερες εξατμίσεις! Κλείνει το τρέηλερ η γιαγιά, καβαλάει σαν παιδούλα πίσω από τον παπού, και την κάνουν, ξύνοντας μαρσπιέ στην έξοδο του camping μέσα σε καταιγισμό βροντών από τις εξατμίσεις της Harley...Οι Ολλανδοί είναι τρελοί και παλαβοί με τα αυτοκινούμενα. Σχεδόν κάθε Σ/Κ του χρόνου, όσοι ασχολούνται παίρνουν το αυτοκινούμενό τους, το αράζουν κοντά στη θάλασσα (σε ειδικούς χώρους εννοείται) και είναι μες στην τρελή χαρά.
Μπαγκαζιέρες από πίσω εννοείται, με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Από καθαρόαιμα κρος, μέχρι τζετ σκι και χάρλει που είδες κι εσύ.
-
Ωραίος ο παππούς!
Το πρωί από σόι,και το βράδυ τεντιμπόι...
-
Με 17 εκατομμύρια (τότε), έπαιρνες ένα άριστα στημένο, πανέμορφο μπροστοκίνητο κουπε, δυνατό και ταχύτατο.Ε όχι και 17 εκατομμύρια... Γυρώ στα 12-13 έκανε. Αν έκανε 17, δε θα είχε πουλήσει κομμάτι
-
όμορφη θηλυκή παρουσία σε βαρέα μηχανή μεγάλου κυβισμού φορούσε σάκο στην πλάτη απ'τον οποίο προεξείχε...το κεφάλι του σκύλου της
Κι αν του την έδινε του σκύλου και πηδούσε έξω απ'το σάκο;
-
Mην ανχώνεσαι, δεν θα του την έδινε να πηδήξει. Σε τέτοια πράγματα είναι πιο έξυπνοι από εμάς...
-
χθες στην Αττικη οδο καποιος ειχε φορτωσει πανω σε ενα χρεπι φιατ 127 στον ουρανο 2 τεραστια στρωματα κρεβατιου που περισευαν πολυ του αυτοκινητου και μαλιστα ειχε βγει σχεδον απο το παραθυρο και με το αριστερο του χερι κρατουσε τα στρωματα να μην φυγουν και με το δεξι το τιμονι.Μαλλον ηταν ψηλος και εφτανε τα πεταλια.
Μα καλα,πως τον αφησαν στα διοδια και μπηκε??? -
Γιατί τι είναι στα διόδια; Τροχαίοι για να του απαγορεύσουν την είσοδο;
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
χθες στην Αττικη οδο καποιος ειχε φορτωσει πανω σε ενα χρεπι φιατ 127 στον ουρανο 2 τεραστια στρωματα κρεβατιου που περισευαν πολυ του αυτοκινητου και μαλιστα ειχε βγει σχεδον απο το παραθυρο και με το αριστερο του χερι κρατουσε τα στρωματα να μην φυγουν και με το δεξι το τιμονι.Μαλλον ηταν ψηλος και εφτανε τα πεταλια.
Μα καλα,πως τον αφησαν στα διοδια και μπηκε???...τουλαχιστον δεν πηγαινε με 210!!!!! Ενω ετσι με 60 ανετα σκορπιζει τον θανατο σε 3 ρευματα οποτε ο Αιολος αποφασισει......
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!