-
Mηπως μπορεις να μας πεις τι αμαξι ηταν αυτο που πηρε φωτια και γιατι πηρε;(αν ξερεις)
-
Όσο μικρή και να είναι η αποζημίωση που θα πάρεις πάρε την και φύγε. Μην μπεις στην περιπέτεια της επισκευής του αυτοκινήτου. Δεν θα είναι ποτέ ποια όπως πρέπει. Άσε που εκτός από το αρχικό κόστος επισκευής με την πάροδο του χρόνου θα σου βγάζει συνέχεια νέα κουσούρια που θα ανεβάσουν πολύ το σύνολο της επισκευής. Βέβαια θα πάρεις και κάποιο ποσό από την πώληση για ανταλλακτικά του καμένου αυτοκινήτου.
Κρίμα να έχει τέτοια κατάληξη το αμάξι αλλά δεν υπάρχει καλύτερη λύση. -
Λοιπον, η κατασταση εχει αρχισει να περιπλεκεται παααααρα πολυ!!!
ισχυει αυτο που ειπε ο hrdoukas οτι θα παρω κανα 2-3χιαλιαρο!!!
ναι μεν εχω ασφαλεια για 5,000 ΑΛΛΑ οση αξια εχει χασει το αυτοκινητο σε ποσοστο (δηλαδη εκανε πχ 13,000 και τωρα εχει 9,000) αλλα τοση αξια θα χαθει και απο τα 5,000 (δηλαδη θα χαθουν 1500 ευρω αν υπολογισα καλα και θα παρω 3,500!!!)περα αυτου ο αλλος ειναι μαφια σκετη!ειχε κανει μια ασφαλεια σε μια που δεν θυμαμαι το ονομα της...καψε με
... στην οποια το ακυρωσε και μετα ειχε κανει στην ιντεραμερικαν που παλι την ακυρωσε!!!
στην καταθεση στην πυροσβεστικη δηλωσε οτι το αυτοκινητο του ειναι στον Φοινικα, οπως και το δικο μου, αλλα δεν βρηκαν τετοιο αυτοκινητο!!!!επισης ουτε ο ιδιος μου τα δινει τα στοιχεια του!!!!!!!σε συνεχεια του παραπανω για τα χρηματα που ειναι να παρω θα παμε δικαστικως γιατι εχω νομικη προστασια.οποτε οσα χρηματα παρω απο την ασφαλιστικη πχ 3,500, οι δικηγοροι της ασφαλιστικης θα κυνηγησουν τα υπολοιπα (9,000-3,500). αλλα σε κανα 2 χρονο και βαλε
τωρα επειδη εχει σωθει ολη η αριστερη μερια και το μπροστινο μερος, μαζι και και η μηχανη, θα το δωσω για ανταλλακτικα...
το ξερω EMMANOYHL!κριμα να καταληξει ετσι
ενταξει οι περισσοτεροι θα πουν οτι ειναι υλικο,οκ. αλλα το χεις αγαπησει ρε γμτ!!!! -
Ο χρήστης Firegarden έγραψε:
Mηπως μπορεις να μας πεις τι αμαξι ηταν αυτο που πηρε φωτια και γιατι πηρε;(αν ξερεις)το αμαξι ηταν seat ibiza, top gun μαυρο χρωμα, πρεπει να ηταν 2 χρονων. το γιατι πηρε δε ξερω,ΑΛΛΑ ενα καινουργιο αυτοκινητο παρατημενο 2 μηνες δε παιρνει φωτια απο μονο του!!!
οτι συμπερασματα μπορειτε να βγαλετε, τα ιδια βγαζω και εγω........
-
Ο χρήστης nickred έγραψε:
κατι αλλο....2 λυσεις υπαρχουν σε αυτο το θεμα:
1)αντικατασταση του αυτοκινητου, πραγμα που σημαινει αποζημιωση του αυτοκινητου με σημερινη αξια (kia rio '01)=6-7000 υπολογιζω χωρις τα εξτρα....
Εσυ υπολογίζεις αλλα το θεμα ειναι τι λεει η ασφαλιστικη,σπανιως αυτα τα δυο ταυτιζονται.
-
επισης στο δικαστηριο μπορω να βαλω και τα εξτρα!!!
βλεπουμε τι γινεται ως τοτε...
-
επισης στο δικαστηριο μπορω να βαλω και τα εξτρα!!!βλεπουμε τι γινεται ως τοτε...
Φίλε μου μόνο ένα έχω να σου πω: Καλό κουράγιο και να χαίρεσαι που τουλάχιστον δεν έπαθε κανένας άνθρωπος τίποτα! Ο άλλος που έμπλεξες πρέπει να είναι ψιλοαπατεώνας... Ελπίζω να τα πάρεις τα λεφτά σου!
-
ξερετε κανεναν που να αγοραζει μερη αυτοκινητου για ανταλλακτικα?
ps. με pm αν θελετε......
-
να ρωτησω κατι?
πως μπορω να μαθω την ασφαλιστικη του αλλου?
-
να ρωτησω κατι?πως μπορω να μαθω την ασφαλιστικη του αλλου?
Απο το δελτιο συμβαντον της Τροχαιας/Πυροσβαστικης θα σου δωσουν αντιγραφο οπου αναγραφονται ολα τα στοιχεια του αλλου.
Απο αυτα που διαβαζω παντως Π-Ρ-Ο-Σ-Ε-Χ-Ε. Μεγαλο μπερδεμα, περασα κι εγω απο τετοιο υφαλο αλλα για διαφορετικο λογο. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
να ρωτησω κατι?
Απο το δελτιο συμβαντον της Τροχαιας/Πυροσβαστικης θα σου δωσουν αντιγραφο οπου αναγραφονται ολα τα στοιχεια του αλλου.
στην καταθεση στην πυροσβεστικη δηλωσε οτι το αυτοκινητο του ειναι στον Φοινικα, οπως και το δικο μου, αλλα δεν βρηκαν τετοιο αυτοκινητο!!!!
περα απο την καταθεση, μπορει να βρεθει διαφορετικα?
-
να ρωτησω κατι?
στην καταθεση στην πυροσβεστικη δηλωσε οτι το αυτοκινητο του ειναι στον Φοινικα, οπως και το δικο μου, αλλα δεν βρηκαν τετοιο αυτοκινητο!!!!
περα απο την καταθεση, μπορει να βρεθει διαφορετικα?
Δεν καταλαβα, ο θυμος που ωφειλεται;
-
δεν ειναι για σενα...
για τον αλλον τον βλακα ειναι που δε μου δινει τα στοιχεια του!!!!
-
ξερει κανεις τιποτα για το επικουρικο κεφαλαιο?
κατι ακουσα οτι μπορω να παρω τα χρηματα απο εκει και μετα εκεινοι θα τον κυνηγησουν,ισχυει?
αν ισχυει, ποια χρηματα θα παρω? τα συνολικα (δλδ 8-9000 ευρω) ή αυτα που δικαιουμαι απο την ασφαλιστικη (δλδ 2-3.000)?
-
Απ'ό,τι έχω ακούσει το επικουρικό κεφάλαιο δεν πληρώνει υλικές ζημιές, μονάχα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε περίπτωση τραυματισμού.
-
έρχεται η συνέχεια....
τελικά πήρα γύρω στα 4000 και κάτι ψιλά από την ασφαλιστική, το θέμα είναι πως να πάρω τα υπόλοιπα...
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Η ασφαλιστική σου τότε έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την αποζήμιωση που θα σου δώσει, από τον ιδιοκτήτη του διπλανού αυτοκινήτου αλλά παράλληλα χάνεις το δικαίωμα να στραφείς ΚΑΙ ΕΣΥ στον διπλανό σου. Με άλλα λόγια θα πρέπει να αρκεστείς σ'αυτό που θα σου δώσει η εταιρία σου..κάτι τέτοιο δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι εφικτό από την στιγμή που έχω νομική κάλυψη.
Η συζήτηση μεταξύ των 2 δικηγόρων (δικού μου και ασφαλιστικής) βρίσκεται στο τι πρέπει να βρουν για να στραφούν εναντίον του!!! Το ότι η δικογραφία λέει: η πυρκαγιά προκλήθηκε με εμπρησμό από πρόθεση, ο ασφαλιστής μου είπε ότι, τον κάνει άμεσα υπαίτιο! Αλλά κάτι τέτοιο δε μπορεί να το υποστηρίξουν οι δικηγόροι γιατί δεν υπάρχει κάποιος τέτοιος νόμος!!!!!!Δηλαδή αν χτύπαγε ή σκότωνε το αυτοκίνητό του κάποιον άνθρωπο δε θα τον πλήρωνε, επειδη δεν είχε ασφάλεια προς τρίτους!!???
Ερώτηση: από την στιγμή που είναι ανασφάλιστος, τις ζημιές προς τρίτους ποιος τις πληρώνει?
-
Η συζήτηση μεταξύ των 2 δικηγόρων (δικού μου και ασφαλιστικής) βρίσκεται στο τι πρέπει να βρουν για να στραφούν εναντίον του!!! Το ότι η δικογραφία λέει: η** πυρκαγιά προκλήθηκε με εμπρησμό από πρόθεση,** ο ασφαλιστής μου είπε ότι, τον κάνει άμεσα υπαίτιο! Αλλά κάτι τέτοιο δε μπορεί να το υποστηρίξουν οι δικηγόροι γιατί δεν υπάρχει κάποιος τέτοιος νόμος!!!!!!Δηλαδή αν χτύπαγε ή σκότωνε το αυτοκίνητό του κάποιον άνθρωπο δε θα τον πλήρωνε, επειδη δεν είχε ασφάλεια προς τρίτους!!???
Ερώτηση: από την στιγμή που είναι ανασφάλιστος, τις ζημιές προς τρίτους ποιος τις πληρώνει?
Δηλαδη εκαψε το αμαξι του για να παρει την ασφαλεια;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Η συζήτηση μεταξύ των 2 δικηγόρων (δικού μου και ασφαλιστικής) βρίσκεται στο τι πρέπει να βρουν για να στραφούν εναντίον του!!! Το ότι η δικογραφία λέει: η** πυρκαγιά προκλήθηκε με εμπρησμό από πρόθεση,** ο ασφαλιστής μου είπε ότι, τον κάνει άμεσα υπαίτιο! Αλλά κάτι τέτοιο δε μπορεί να το υποστηρίξουν οι δικηγόροι γιατί δεν υπάρχει κάποιος τέτοιος νόμος!!!!!!Δηλαδή αν χτύπαγε ή σκότωνε το αυτοκίνητό του κάποιον άνθρωπο δε θα τον πλήρωνε, επειδη δεν είχε ασφάλεια προς τρίτους!!???
Δηλαδη εκαψε το αμαξι του για να παρει την ασφαλεια;
βασικά ακούγεται(!) ότι έκαψε το αυτοκίνητό του επειδή θα του το έπαιρνε η τράπεζα λόγω μη πληρωμής γραμματίων! αλλά αυτό άντε να το αποδείξεις!
-
Ερώτηση: από την στιγμή που είναι ανασφάλιστος, τις ζημιές προς τρίτους ποιος τις πληρώνει?Λογικά ο ίδιος...
-
Μέσα σε λίγες ημέρες ακούμε αυτοκίνητα που παίρνουν φωτιά εν μέσει οδό εν κινήσει. BMW 3αρα στην Ιονία Οδό, Jeep Grand Cherokee στο Βαρνάβα όπου πήρε φωτιά το δάσος, Honda Civic στην Κατερίνη που δυστυχώς η οδηγός δεν πρόλαβε καν να βγει από το αυτοκίνητο, Toyota Corolla παλιό στην παραλιακή ενώ στη Χίο από τροχαίο πήρε φωτιά όλη η βόρεια Χίος και καίγεται ακόμα; Όλα αυτά οφείλονται σε κακή συντήρηση και υψηλές θερμοκρασίες; Κακό καύσιμο;
πηρα φωτια.....!!!!