-
Σιγα μην εχει στην εξοδο....
Το τεχνιμο τμημα θα κανει οτι του πει ο προϊαταμενος που θα ειναι υπευθυνος. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Μα δεν διαφωνούμε ούτε έχουμε διαφορετική άποψη, πάντα η κεφαλή της ΕΡΤ ήταν υποταγμένη στην εκάστοτε κυβέρνηση, πρέπει όμως να δυχθούμε ότι ανάμεσα στην εκάστοτε κομματική διοίκηση της ΕΡΤ υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και στην ραδιοφωνία, υπάρχουν τεχνικοί, μοντάζ, μακιγιέρ, μουσικοί παραγωγοί, νέοι δημοσιογράφοι που τρέχουν το καθημερινό ρεπορτάζ, και πολλές άλλες ειδικότητες που δεν ασχολούνται ενεργά με τα κομματικά γιατί πρέπει να ζήσουν τις οικογένειές τους, δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι στην ΕΡΤ προβεβλημένα κομματόσκυλα και ξύστες, η δουλειά βγαίνει από τους αφανείς εργάτες της και όχι από αυτούς που δέχονται εντολές από το εκάστοτε κομματικό τους αφεντικό, αξίζει για όλους αυτούς τους απλούς μεροκαματιάρηδες να κλείσει και να τους πάρει όλους η μπάλα ?
Άστο φίλε. Εγώ έχω άλλη άποψη.
Το αφήνω, βλέπω ότι έχεις πολλά γκάζια που μάλλον θολώνουν την κρίση σου η οποία λειτουργεί οριζόντια για όλους και για όλα, ο θυμός είναι κακός σύμβουλος και δεν γίνεται να κατέχεις τη μια και μόνη αλήθεια γύρω από το θέμα αυτό.
To θυμός είναι επιεικής έκφραση.
Γιατί όμως;
Γιατί φίλε Quadra η ΕΡΤ υποχρεώθηκε να κάνει προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ το 2015 επί ΣΥΡΙΖΑ.
Που σημαίνει ότι πριν γινόταν πάρτι. Και φυσικά το πάρτι δεν ήταν για όλους τους πολίτες.Επίσης σημείωσε ότι έχω πάρει μέρος σε δύο διαγωνισμούς για τομείς τεχνικών/μηχανικών στην ΕΡΤ την εποχή 2000-2010. Ξέρεις. Από εκείνους τους διαγωνισμούς που ζητούσε 100 και 200 άτομα και πολλές φορές στα μουλωχτά, χωρίς καν δημοσιοποίηση.
Πήγαινες στα γραφεία τους, έπαιρνες τα χαρτιά, συμπλήρωνες και κατέθετες.
Και ξέρεις ποιο είναι το περίεργο;
Πηγαίναμε πολλοί μαζί. Το συνάφι γνωστό.
Πολλοί ήξεραν πριν καν καταθέσουν το φάκελο, ότι ήταν ήδη μέσα στην ΕΡΤ.
Και φυσικά ακόμη είναι. Και αυτό αφορά όλες τις ειδικότητες.Δυστυχώς δεν μπορώ να το παίξω πονόψυχος με όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί σε μία κομματική φωλιά.
-
Μιας και λέμε για την ΕΡΤ, διαβάστε το παρακάτω....όχι τόσο το κείμενο όσο τις αναρτήσεις των 'εργαζομένων' που πληρώνουμε όλοι μας....σκέτος εμετός....
https://www.protothema.gr/greece/articl ... kuvernisi/
-
Eμετός, έτσι θα πάει η αντιπολίτευση από εδώ και στο εξής, ο πολιτικός πολιτισμός, η ανοχή, η σοβαρότητα, η ευπρέπεια και η συγγνώμες που δεν ζητήθηκαν ποτέ δεν κατοικούν εδώ, για μια ακόμα φορά είμαστε άξιοι της τύχης μας, όταν το 31.5% των ψηφοφόρων έχουν αυτά τα μυαλά τότε μιλάμε για μια καμμένη κοινωνία που δεν θέλει την κανονικότητα, δεν θέλει να ζεί αρμονικά και θέλει να υπάρχει καθημερινός βιασμός της ενθεν και ένθεν.
Θα ήθελα να έβλεπα αν πετύχει αυτή η κυβέρνηση πόσοι από αυτούς που την χλευάζουν από την 1η ημέρα σαν αποτυχημένη θα την ευγνομονούν και θα την ψηφίσουν ξεχνώντας τι έλεγαν, δεν πρέπει να υπάρχει σώφρων πολίτης που να μην θέλει να ζεί σε μια χώρα χωρίς κρίση και προβλήματα, αλλά από ότι δείχνουν οι απανταχού χτεσινοί Καρανίκες θέλουν μόνο να βρίζουν και να θυμίζουν τα χτεσινά φαντάσματα που τόσο κακό έκανα στη χώρα και να μην θέλουν τη λήθη που είναι απαράιτητο να φέρει τη χώρα σε μια έα εποχή.
Έλληνες διχασμένοι, ποτέ ενωμένοι και πάντα νικημένοι, αυτό πρέπει να είναι το νέο σύνθημα αυτών που δεν θέλουν να σηκώσουμε κεφάλι σαν λαός, και το δυστύχημα είναι ότι θα προέρχεται από τους νέους ντόπιους εφιάλτες και όχι από τους ξένους.
-
Επιστροφη στην κανονικοτητα -
Υποκειμενικά είναι όλα. Εγώ έκανα όταν έβλεπα την ορκομοσία του @ρχιδιού του Τσίπρα. Μεταξύ μας, όχι ο Κούλης είναι θεοσεβούμενος. Λίγοι άνθρωποι, πολιτικοί, ή γενικά με 'δύναμη' πιστεύουν σε θρησκείες. Οπότε μην στεναχωριέσαι άθεος πριν, άθεος τώρα!!!
-
Από ότι βλέπω,ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμα λεφτά για να μοιράζει 0,60 σε κάθε σχόλιο που τον εξυπηρετεί. Εγώ πάντως έκανα και με τα δυο χέρια οπότε έβλεπα τα τσόλια των πρώην με τόσες μπαρούφες που πέταγαν.
-
Μας ενοχλει ο Κουλης αν ειναι της εκκλησιας και οχι ο Τσιπρας που δηλωνει αθεος αλλα προσευχεται σε εκκλησιες λιγο πριν γινει πρωθυπουργος
-
Εχουμε ένα κακό χαμό στην Χαλκιδική με 6 νεκρούς και ένα αγνοούμενο .
Χτες στα κοινωνικά δίκτυα και στις ειδήσεις ανέβαιναν συνέχεια σχόλια επίσημα και ανεπίσημα για το τι μπορούσε να συμβεί .
Αλλά οι τοπικές αρχές κλασσικά στην κοσμάρα τους . Θέλουν τουρισμό λέει . Βγάλε κόσμο να ανακοινώσει και στους ξένους τι θα γίνει . Ο άλλος έμεινε με το αυτοκινούμενο στην παραλία και τους τούμπαρε 30 μέτρα ο αέρας .
Δικός μας βγήκε στις 6 το απόγευμα για ψάρεμα όταν μιλάγανε για 8 μποφώρ τουλάχιστον .
Εχουμε και τα στέγαστρα που ενίοτε τα φτιάχνουν της πλάκας , που έπεσε και σκότωσε 2 ανθρώπους .Οι άλλοι δύο από δένδρο που έπεσε .
Προφανώς έχουμε έλλειμμα ενημέρωσης του κόσμου όταν ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ τέτοια κακοκαιρία . Ιδιαίτερα των τουριστών .Στο θέμα της θρησκείας άρχισαν στα κοινωνικά δίκτυα και στα φόρα οι φανερο- και οι κρυπτο- συριζαίοι και λοιποί αριστερούληδες να λοιδορούν την διαδικασία με τους παπάδες που δεν είναι αλλού μόνο στο Ιράν κλπ .
Ξεχνάνε ότι στην Αγγλία ο αρχιεπίσκοπος μια χαρά είναι παρών σε διάφορες πολιτικές εκδηλώσεις . Είναι ακριβώς γιατί έτσι είναι η παράδοση τους .
Στην Ιταλία είναι πολιτικός ο όρκος , αλλά εκεί αντί να έχουν ξεχωρίσει την εκκλησία από το κράτος , έκαναν κράτος εν κράτει την εκκλησία ...Εδώ επειδή είχαμε την Τουρκοκρατία σχετικά πρόσφατα με Χρόνους Ιστορικούς , η εκκλησία είναι μέρος της πολιτείας , του πολιτισμού μας και της παράδοσης μας , αλλά και του γεγονότος ότι είμαστε στην άκρη της Ευρώπης , σε επαφή με Μουσουλμανικές χώρες και η πρώτη χώρα υποδοχής μεταναστών .
Αυτά είναι πολύ σημαντικότερα από την αριστερή θολοκουλτούρα που έχουν στα μυαλά τους διάφοροι που έχουν γεμίσει τα κοινωνικά δίκτυα με αρλούμπες .
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Μιας και λέμε για την ΕΡΤ, διαβάστε το παρακάτω....όχι τόσο το κείμενο όσο τις αναρτήσεις των 'εργαζομένων' που πληρώνουμε όλοι μας....σκέτος εμετός....https://www.protothema.gr/greece/articl ... kuvernisi/
Αθλιότατα και μάλιστα αν συνυπολογίσεις και το ποιόν των ατόμων, αλλά το τελευταίο με την βάφτιση και τις μπομπονιέρες, ομολογώ ήταν πετυχημένο.
-
Mετά από 3 χρόνια και κάτι μήνες άδειασε από τους καταληψίες το city plaza, η μπίζνα ήταν μεγάλη, πάνω από 6 μύρια από χρήματα για την στέγαση προσφύγων, έκαναν κατάληψη στο ξενοδοχείο, δεν πλήρωναν τ'ίποτα, είχαν απαγορεύσει την είσοδο στην ιδιοκτήτρια, τάΙζαν με ευτελή τρόφιμα όσους υποτίθετε ότι φιλοξενούσαν σαν ΜΚΟ προσφύγων, οι πρωτεργάτες, Όλγα Λαφαζάνη, ο πρώην άντρας της και άλλα έξυπνα παιδιά που βρήκαν τρόπο να τα οικονομήσουν σε βάρος ξένης περιουσίας.
Υπήρχαν 3 εισαγγελικές εντολές προς την αστυνομία για να αδειάσει το κτίριο οι οποίες δεν εκτελέστηκαν ποτέ, μόλις είδαν ότι ο Χρυσοχοϊδης δεν παίζει και τα μάζεψαν και εξαφανίστηκαν, και τι μας είπε η πρώην υπουργός για την αντικατάσταση του κομματικού αρχηγού της αστυνομίας ? Ότι ο νέος υπουργός δεν έπραξε σωστά και άρχισε τις διώξεις, σιγά τον επιτυχημένο θα πως εγώ.
Παρόλα αυτά τους προοδευτικούς και τους άθεους τους ενόχλησε η θρησκευτική ορκομοσία Μητσοτάκη, ο φαρισαϊσμός σε όλο του το μεγαλείο, στηρίζουν τις αθλιότητες και τρολλάρουν για την προσπάθεια επαναφοράς της κοινωνίας σε μια κανονική καθημερινότητα.
https://www.ethnos.gr/ellada/49757_city ... titria-sto
https://www.inewsgr.com/61/fovero-glent ... -plaza.htm
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μα δεν διαφωνούμε ούτε έχουμε διαφορετική άποψη, πάντα η κεφαλή της ΕΡΤ ήταν υποταγμένη στην εκάστοτε κυβέρνηση, πρέπει όμως να δυχθούμε ότι ανάμεσα στην εκάστοτε κομματική διοίκηση της ΕΡΤ υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και στην ραδιοφωνία, υπάρχουν τεχνικοί, μοντάζ, μακιγιέρ, μουσικοί παραγωγοί, νέοι δημοσιογράφοι που τρέχουν το καθημερινό ρεπορτάζ, και πολλές άλλες ειδικότητες που δεν ασχολούνται ενεργά με τα κομματικά γιατί πρέπει να ζήσουν τις οικογένειές τους, δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι στην ΕΡΤ προβεβλημένα κομματόσκυλα και ξύστες, η δουλειά βγαίνει από τους αφανείς εργάτες της και όχι από αυτούς που δέχονται εντολές από το εκάστοτε κομματικό τους αφεντικό, αξίζει για όλους αυτούς τους απλούς μεροκαματιάρηδες να κλείσει και να τους πάρει όλους η μπάλα ?
Άστο φίλε. Εγώ έχω άλλη άποψη.
Το αφήνω, βλέπω ότι έχεις πολλά γκάζια που μάλλον θολώνουν την κρίση σου η οποία λειτουργεί οριζόντια για όλους και για όλα, ο θυμός είναι κακός σύμβουλος και δεν γίνεται να κατέχεις τη μια και μόνη αλήθεια γύρω από το θέμα αυτό.
Γιατί όμως;
Γιατί φίλε Quadra η ΕΡΤ υποχρεώθηκε να κάνει προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ το 2015 επί ΣΥΡΙΖΑ.
Που σημαίνει ότι πριν γινόταν πάρτι. Και φυσικά το πάρτι δεν ήταν για όλους τους πολίτες.Επίσης σημείωσε ότι έχω πάρει μέρος σε δύο διαγωνισμούς για τομείς τεχνικών/μηχανικών στην ΕΡΤ την εποχή 2000-2010. Ξέρεις. Από εκείνους τους διαγωνισμούς που ζητούσε 100 και 200 άτομα και πολλές φορές στα μουλωχτά, χωρίς καν δημοσιοποίηση.
Και φυσικά ακόμη είναι. Και αυτό αφορά όλες τις ειδικότητες.Δυστυχώς δεν μπορώ να το παίξω πονόψυχος με όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί σε μία κομματική φωλιά.
Αν είχες μπάρμπα στην Κορώνη που λέει ο λαός και είχες τρουπωσει κάπου ανεξάρτητα με πιο κόμμα, ποιά θα ήταν σήμερα η γνώμη σου ? Σαφώς διαφορετική για τί από αυτήν που εκφράζεις σήμερα, κατάλαβα ότι εμπνέεσε από πνεύμα προσωπικής πικρίας, δεν σε κατηγορώ και συμπάσχω μαζί σου γιατί σαν εσένα αντιλαμβάνομαι ότι είναι δεκάδες χιλιάδες όλα αυτά τα χρόνια που έχουν αδικηθεί με τους fake διαγωνισμούς και τις προσλήψεις ημετέρων, πες το όμως καθαρά για να καταλαβαινόμαστε.
Η πληγή της Ελλάδας είναι αυτό ακριβώς που περιγράφεις και το οποίο πρέπει να σταματήσει, και πρέπει να βρεθεί τρόπος να απομακρυνθούν οι ξύστες από όλο το δημόσιο, γιατί και θέσεις καλύπτουν και κοστίζουν σε όλους μας, το πως θα γίνει είναι ένα ζήτημα, ένας γόρδιος δεσμός, πολιτικός, κοινωνικός, είδες ότι εδώ και καιρό αυτοί που νιώθουν ότι κινδυνεύουν φωνάζουν εναντίον του Μητσοτάκη ότι θα κάνει απολύσεις από το δημόσιο, θυμάσαι τα εμπόδια των αξιολογήσεων από όλες τις πλευρές όποτε επιχειρείται μια τέτοια κίνηση από όποια κυβέρνηση το προσπάθησε, γιατί αυτό είναι το πρόβλημα οι άχρηστοι και οι ξύστες, είναι πελατάκια των κυβερνήσεων που τους έχωσαν στο δημόσιο για να παραμένουν οι ίδιες στην εξουσία, πράγματα γνωστά που πρέπει να σταματήσουν το συντομότερο, μια χρεωκοπημένη χώρα δεν έχει την πολιτέλεια να ταϊζει υπεράρυθμους που ξύνονται όλη την ημέρα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Γιατί όμως;
Για μισό... Όντας επιτυχών Πληροφορικός σε ΑΣΕΠ (που ήταν η μοναδική μου ελπίδα γιατί ποτέ δεν άνηκα ούτε είχα δηλώσει ότι ανήκω σε κόμμα) στην ΕΡΤ το 2004 (δεν είμαι πια εκεί), δεν γνωρίζω να έγινε κάποιος διαγωνισμός εκτός ΑΣΕΠ μετά την πρόσληψή μου, οπότε «μπαλαμούτια» ήταν αδύνατα. Αορίστου χρόνου έχουν να μπουν στην ΕΡΤ (με εξαίρεση την μονιμοποίηση με διάταγμα Ποκοπίκου των συμβασιούχων) πολλά χρόνια. Ακόμα και οι ορισμένου χρόνου προσλήψεις μετά την μονιμοποίηση το 2006 γίνονταν αυστηρά μέσω ΑΣΕΠ και επίσης αυστηρά για 2 χρόνια. Επίσης, μετά το άνοιγμα επί ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από κάποιους λίγους μετακλητούς (που παίρνουν πόδι όταν αλλάζει ο προϊστάμενός τους) δεν έχουν πάρει ούτε μισό συμβασιούχο από αυτούς που χρειάζονται και αιτήματα για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ έχουν φάει πόρτα Πως προέκυψε αυτό το «η ΕΡΤ υποχρεώθηκε να κάνει προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ το 2015 επί ΣΥΡΙΖΑ»;
-
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Γιατί όμως;
Για μισό... Όντας επιτυχών Πληροφορικός σε ΑΣΕΠ (που ήταν η μοναδική μου ελπίδα γιατί ποτέ δεν άνηκα ούτε είχα δηλώσει ότι ανήκω σε κόμμα) στην ΕΡΤ το 2004 (δεν είμαι πια εκεί), δεν γνωρίζω να έγινε κάποιος διαγωνισμός εκτός ΑΣΕΠ μετά την πρόσληψή μου, οπότε «μπαλαμούτια» ήταν αδύνατα. Αορίστου χρόνου έχουν να μπουν στην ΕΡΤ (με εξαίρεση την μονιμοποίηση με διάταγμα Ποκοπίκου των συμβασιούχων) πολλά χρόνια. Ακόμα και οι ορισμένου χρόνου προσλήψεις μετά την μονιμοποίηση το 2006 γίνονταν αυστηρά μέσω ΑΣΕΠ και επίσης αυστηρά για 2 χρόνια. Επίσης, μετά το άνοιγμα επί ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από κάποιους λίγους μετακλητούς (που παίρνουν πόδι όταν αλλάζει ο προϊστάμενός τους) δεν έχουν πάρει ούτε μισό συμβασιούχο από αυτούς που χρειάζονται και αιτήματα για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ έχουν φάει πόρτα Πως προέκυψε αυτό το «η ΕΡΤ υποχρεώθηκε να κάνει προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ το 2015 επί ΣΥΡΙΖΑ»;
Εγώ πήρα μέρος σε δύο διαγωνισμούς χωρίς ΑΣΕΠ στην ΕΡΤ για τομείς μηχανικών/τεχνικών.
Ούτε εγώ θα το γνώριζα αφού μου το σφύριξαν στο επαγγελματικό μου περιβάλλον.
Πήγα στην ΕΡΤ (στα παλιά γραφεία) και πήρα και τις δύο φορές όλη τη χαρτούρα να την μελετήσω και κατέθεσα κανονικά την αίτηση. Ζητούσε και εμπειρία την οποία και είχα. Φυσικά με γείωσαν εντελώς.Από εκεί και πέρα επί ΣΥΡΙΖΑ μόνο από ΑΣΕΠ.
https://tvxs.gr/news/ellada/proslipseis ... i-kai-asep
Πριν έμπαιναν και από την πίσω πόρτα. Εγώ είχα το 2002 στην ομάδα μου πρακτικά ασκούμενο από ΤΕΙ και όταν τελείωσε την πρακτική του, ο μπαμπάς του τον έβαλε στην ΕΡΤ συμβασιούχο και άμεσα έγινε μόνιμος... -
https://www.newsit.gr/media/proslipseis ... t/1170234/
Στην ΕΡΤ προσλήψεις δίχως ΑΣΕΠ γίνονταν πάντα είτε αορίστου ή συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος. Τέσπα η ΕΡΤ των 2500 -3500 εργαζομένων με τα ποσοστά τηλεθέασης κοντά στο ΚΡΗΤΗ TV και ποιότητα ενημέρωσης Β.Κορέας δεν είναι η ΕΡΤ που αξίζει τις τόσες οικονομικές θυσίες του κοσμάκη. Τέλος να πω με τη σειρά μου πως η Ακριβοπούλου το τερμάτισε για μια φορά ακόμη.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
στα αρνητικά ότι έκανε τον μηταράκη υπουργό εργασίας ενώ έχει καταδικαστεί για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας?τι κουφό είναι αυτό?
Αυτό είναι όντως πολύ αρνητικό...αλλά έχει πλάτες ο Νότης. Τον ήξερα από το Deree, είναι πιο μεγάλος από εμένα αλλά είχαμε 2 έτη κοινά, τότε ήταν πρόεδρος του student union, εργατικός, με γνωριμίες, υπερφίαλος και μεγάλη ψωνάρα. Πολλά λόγια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα σηκώσει μανίκια.
-
Δεν πειραζει, εχουμε κικιλια με βαρυ βιογραφικοχαχαχαχα
-
Δυστυχως είχαμε μια φυσικη καταστροφη χθες και όπως είπα κατά διαβολική σύμπτωση το προηγούμενο πρωι τα ΜΜΕ της ΝΔουλας θα έπιαναν ένα τέτοιο θέμα μόνο ως γεγονός._
Σήμερα λοιπον ο δεξιός τύπος ασχολείται εκτενώς στα πρωτοσέλιδα του και βέβαια ο αριστερός τυποςαφιερώνει τεράστια πρωτοσελιδα γεμάτα μίσος για τους αρμόδιους.
Τι, όχι; -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Noμίζω είχε 52, αν κάνω λάθος διόρθωσε με.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ