-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σε καινούριο αυτοκίνητο εγώ δεν θα έβαζα κερί επάνω του τουλάχιστον για ένα χρόνο.
Και αναφέρομαι σε διαδικασία κερώματος με αλοιφαδόρους, τριψίματα κλπ...Νίκο, το κερί είναι απλά ένα στρώμα 'προστασίας' που περνιέται με το χέρι. Καμία σχέση με διόρθωση χρώματος που γίνεται με αλοιφαδόρους και ειδικές αποτριπτικές (γυαλιστικές) αλοιφές. Το κερί (ή το πολυμερές) απλά περνιέται με ένα πανί σε καθαρή επιφάνεια (ιδανικά με πηλό) και προσφέρει μια προστασία όπως ανέφερα παραπάνω.
-
Εντάξει εγώ δεν πείθομαι για όλα αυτά περί κεριού και τα περί προστασίας, αλλά όποιος θέλει ας κάνει κερώματα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εντάξει εγώ δεν πείθομαι για όλα αυτά περί κεριού και τα περί προστασίας, αλλά όποιος θέλει ας κάνει κερώματα.Δεν πείθεσα ως προς τι? Ως προς την 'ασφάλεια' της διαδικασίας ή ώς προς την αποτελεσματικότητα της προστασίας?
Γιατί δεν είναι θέμα να πειστείς ή όχι, αλλά θέμα αντικειμενικών γεγονότων. Εαν το δοκιμάσεις (έχω δοκιμάσει πάνω από 10 διαφορετικά προϊόντα στα διάφορα αυτοκίνητα που είχα), μπορείς να διαπιστώσεις εαν και πόσο προστατεύουν και εαν αξίζουν. Για παράδειγμα είναι γεγονός ότι η κουτσουλιά εαν μείνει αρκετές ημέρες, καίει το χρώμα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εντάξει εγώ δεν πείθομαι για όλα αυτά περί κεριού και τα περί προστασίας, αλλά όποιος θέλει ας κάνει κερώματα.Αν σου δωθεί η ευκαιρία, από κανέναν γνωστό, παρακολούθησε ένα πλύσιμο σε αμάξι με κεραμική, θα σου φανεί ενδιαφέρον
Και μετά στο πλύσιμο δες το χρώμα του στον ήλιο!
-
ok.
-
Οταν βαζεις κερι κανεις και γυμναστικη.
Youtube VideoΕγω ετσι το βλεπω. Μετα οταν τελειωσω χαϊδευω το αυτοκινητο και ειναι μαλακο σαν μεταξι.
Δηλαδη και γυμναστικη και ωραιο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης dimitriscsd έγραψε:
Εντάξει εγώ δεν πείθομαι για όλα αυτά περί κεριού και τα περί προστασίας, αλλά όποιος θέλει ας κάνει κερώματα.
Αν σου δωθεί η ευκαιρία, από κανέναν γνωστό, παρακολούθησε ένα πλύσιμο σε αμάξι με κεραμική, θα σου φανεί ενδιαφέρον
Πολυ ομορφο αυτοκινητο
Ποσο κοστισε η κεραμικη;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αν σου δωθεί η ευκαιρία, από κανέναν γνωστό, παρακολούθησε ένα πλύσιμο σε αμάξι με κεραμική, θα σου φανεί ενδιαφέρον
Πολυ ομορφο αυτοκινητο
Ποσο κοστισε η κεραμικη;
Να σαι καλά.
Χρώμα, φανάρια, παράθυρα βγήκε στα 700
-
Και ποσο καιρο κραταει;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Και ποσο καιρο κραταει;3-5 χρόνια ανάλογα τις συνθήκες.
Αν όμως κάνεις την ετήσια συντήρηση των 80-100 ευρώ κάθε χρόνο, κρατάει για πάντα
-
σε προηγούμενο post αναφέρθηκε η κατανάλωση του baleno , σαν κάτοχος του 1.0 glx έχω να πω ότι με cruise control , 3 άτομα , γεμάτο αποσκευές και με κλίμα , Γιάννενα-Θεσσαλονίκη 5,1 λίτρα . Νομίζω είναι ο μοναδικός 1.0 turbo που έχεις τέτοιες καταναλώσεις και επιδόσεις
βέβαια κανένα site δεν κάνει αναφορά για τον boosterjet.... -
Η κατανάλωση είναι εξαιρετική, αλλά από μόνη της δεν λέει τίποτα! Γιατί άλλη αξία έχει αν έχει επιτευχθεί με ταχύτητα 100Km/h και άλλη με 140...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Η κατανάλωση είναι εξαιρετική, αλλά από μόνη της δεν λέει τίποτα! Γιατί άλλη αξία έχει αν έχει επιτευχθεί με ταχύτητα 100Km/h και άλλη με 140...Ο boosterjet, με 140 καίει στα 5.3 λτ μετρημένο σε αντλία.. Παρεμπιπτόντως από βδομάδα μάλλον παραλαμβάνω!
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
5,3 lt/100Km με 140 συνεχώς; Εντυπωσιακό!
-
5,3 lt/100Km με 140 συνεχώς; Εντυπωσιακό!Δυστυχώς έχω αυτή τη μέτρηση μόνο στο τριπ, δεν είχα χρόνο να το διασταυρώσω σε αντλία γιατί δεν ήταν κ σε δικό μου αμάξι. Αν το ξαναπάρω θα κάνω κ δικιά μου μέτρηση σε αντλία να επιβεβαιώσουμε ή να διαψευσουμε
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Ο boosterjet, με 140 καίει στα 5.3 λτ μετρημένο σε αντλία.Δυστυχώς έχω αυτή τη μέτρηση μόνο στο τριπ, δεν είχα χρόνο να το διασταυρώσω σε αντλία γιατί δεν ήταν κ σε δικό μου αμάξι. Αν το ξαναπάρω θα κάνω κ δικιά μου μέτρηση σε αντλία να επιβεβαιώσουμε ή να διαψευσουμε
Ρε συ, θα μας τρελάνεις!
Άλλα γράφεις στο ένα ποστ και άλλα στο άλλο... -
Ο boosterjet, με 140 καίει στα 5.3 λτ μετρημένο σε αντλία.
Δυστυχώς έχω αυτή τη μέτρηση μόνο στο τριπ, δεν είχα χρόνο να το διασταυρώσω σε αντλία γιατί δεν ήταν κ σε δικό μου αμάξι. Αν το ξαναπάρω θα κάνω κ δικιά μου μέτρηση σε αντλία να επιβεβαιώσουμε ή να διαψευσουμε
Ρε συ, θα μας τρελάνεις!
Άλλα γράφεις στο ένα ποστ και άλλα στο άλλο...Τα γράφω λίγο περίεργα, αλλά εννοώ ότι δεν είναι μετρημένο ΑΠΌ ΜΈΝΑ σε αντλία, είναι ισχυρισμός του κατόχου.
-
Είμαι στο Σφακιανάκη στην Κηφισίας για 1ο σέρβις στο Ντάστερ και επί της ευκαιρίας χαζεύω στην έκθεση. Δυστυχώς δεν έχει το Μπαλένο, ήθελα να ξαναδώ από κοντά και με την ησυχία μου αυτό τον ζωντανό θρύλο.
-
Καλύτερα! Μπορεί η καρδιά σου να μην άντεχε τόσες συγκινήσεις πρωινιάτικα...
-
Ισως, ετοιμαζουν καποια εκθεση στα προτυπα της DS
Suzuki Baleno II