-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Αν δοθει αυτοκινητο αντικαταστασης απο συνεργειο και ανακαλυψεις οτι
εχει Αδεια και Ασφαλεια
αλλά οχι κτεο και τελη κυκλοφοριας
τι θα συμβει σε ενδεχομενο ελενχο τροχαιας;
Τι ευθυνες εχει αυτος που το οδηγει; -
Η λογική λέει ότι ο οδηγός δεν έχει κάποια ευθύνη. Αλλά δεν είμαι νομικός και επειδή έχουμε λίγο μπ@ρδέλο νόμους, ίσως κάποιος νομικός να μας πααντήσει πιο υπέυθυνα.
-
Λογικα τα προστιμα πρεπει να πανε στον κατοχο της αδειας.
Αυτο που δεν θυμαμαι ειναι ακινητοποιειται τα αμαξι; δηλαδη παιρνουν πινακιδες; -
Ο οδηγός είναι υπεύθυνος για το όχημα που οδηγεί.
Σε έλεγχο της τροχαίας στον δρόμο το πρόστιμο και ότι άλλη ποινή προβλέπετε βεβαιώνετε στον οδηγό.
Μην μπερδεύετε τους ελέγχους/διασταυρώσεις που γίνονται από το κράτος με τον έλεγχο της τροχαίας στο δρόμο.'ΑΡΘΡΟ 86 : Τεχνικός έλεγχος οχημάτων
4. Ο κάτοχος οχήματος, ο οποίος δεν το προσκομίζει για τον τακτικό ή έκτακτο τεχνικό έλεγχο εντός της καθοριζόμενης προθεσμίας, τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο τετρακοσίων (400,00) ευρώ. Για τη σχετική παράβαση που αφορά σε φορτηγά οχήματα έχει εφαρμογή η ειδική διάταξη του ν. 3446/ 2006.
5. Με την αυτή ποινή τιμωρείται και ο οδηγός που παραβαίνει τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 5 του ν. 1350/1983, ως και αυτός που κυκλοφορεί το όχημα το οποίο δεν έχει υποστεί τακτικό ή έκτακτο τεχνικό έλεγχο μέσα στην καθοριζόμενη προθεσμία. ' -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Η λογική λέει ότι ο οδηγός δεν έχει κάποια ευθύνη. Αλλά δεν είμαι νομικός και επειδή έχουμε λίγο μπ@ρδέλο νόμους, ίσως κάποιος νομικός να μας πααντήσει πιο υπέυθυνα.H λογική λέει ότι ελέγχεις αν το αμάξι που θα καβαλήσεις έχει όλα τα νόμιμα έγγραφα.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Η λογική λέει ότι ο οδηγός δεν έχει κάποια ευθύνη. Αλλά δεν είμαι νομικός και επειδή έχουμε λίγο μπ@ρδέλο νόμους, ίσως κάποιος νομικός να μας πααντήσει πιο υπέυθυνα.
H λογική λέει ότι ελέγχεις αν το αμάξι που θα καβαλήσεις έχει όλα τα νόμιμα έγγραφα.
συμφωνα με την λογικη ξεκινησα με το αν
εχει φρενα το πρωτο και βασικο
λαδια παραφλου υγρα φρενων
φωτα και φλας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΑΔΕΙΑ
παραβλεψα τα ΚΤΕΟ και τα τελη κυκλοφοριας (που μπορει να εχουν πληρωθει αλλά δεν βρισκω αποδειξη)
τα οποια θεωρουσα οτι δεν εχω ευθυνη , βεβαια για να ειμαι σιγουρος ρωτησα στο φορουμ. -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
H λογική λέει ότι ελέγχεις αν το αμάξι που θα καβαλήσεις έχει όλα τα νόμιμα έγγραφα.
Δεν διαφωνώ, αλλά:
Σε αυτοκίνητο αντικατάστασης δεν μπορείς να έχεις πάντα πρόσβαση στα έγγραφα, αφού συνήθως οι εταιρείες τα φυλάνε κάπου κεντρικά. Ούτε μπορείς να έχει απόδειξη για τα Τέλη Κυκλοφορίας, αφού συνήθως τα πληρώνουν online. -
Δεν υπάρχει περίπτωση, καμία περίπτωση, να έχει οποιεσδήποτε επιπτώσεις ο οδηγός. Ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δεν υπάρχει περίπτωση, καμία περίπτωση, να έχει οποιεσδήποτε επιπτώσεις ο οδηγός. Ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει!!!Αλλα λέει ο ΚΟΚ
αρθρο 86 παραγραφος 5
Το παραθέτω παραπάνω... -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δεν διαφωνώ, αλλά:
Σε αυτοκίνητο αντικατάστασης δεν μπορείς να έχεις πάντα πρόσβαση στα έγγραφα, αφού συνήθως οι εταιρείες τα φυλάνε κάπου κεντρικά. Ούτε μπορείς να έχει απόδειξη για τα Τέλη Κυκλοφορίας, αφού συνήθως τα πληρώνουν online.Όσον αφορά το ΚΤΕΟ εκτός του εγγράφου πρέπει να υπάρχει και το αυτοκόλλητο στην πινακίδα, αυτό είναι άμεσα προσβάσιμο από τον εκάστοτε οδηγό.
Επίσης με το ΑΦΜ και την πινακίδα κυκλοφορίας μπορείς να δεις online αν είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Επίσης με το ΑΦΜ και την πινακίδα κυκλοφορίας μπορείς να δεις online αν είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο.
To AΦΜ πως το βρισκεις ;
Τελος παντων χθες στην γεφυρα της Αταλαντης ειδα αυτοκινητο κανονικο με μαγνητικο καρουμπαλο και μπατσους με στολη και πιστολια να γραφουν .
Σταματησα διπλα και εστησα καυγα με την γυναικα μου , ωστε να μου την πεσουν και να λυθουν οι αποριες του φορουμ
αλλά φευ αποδειχτηκαν φαλλοκρατες και κοινως με εγραψαν , αλλου ομως.Σημερα επεστραφη το οχημα οποτε οι αποριες παραμενουν .
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
Aν είναι αντικατάστασης φαντάζομαι ότι είναι από εταιρία οπότε σε μια οποιαδήποτε απόδειξη τους θα φαίνεται. Τώρα βέβαια μπορεί να είναι γραμμένο αλλού οπότε δε βγάζεις άκρη.
-
panos2171':qtz9w620 wrote:
To AΦΜ πως το βρισκεις ;
Τελος παντων χθες στην γεφυρα της Αταλαντης ειδα αυτοκινητο κανονικο με μαγνητικο καρουμπαλο και μπατσους με στολη και πιστολια να γραφουν .
Σταματησα διπλα και εστησα καυγα με την γυναικα μου , ωστε να μου την πεσουν και να λυθουν οι αποριες του φορουμ
αλλά φευ αποδειχτηκαν φαλλοκρατες και κοινως με εγραψαν , αλλου ομως.Σημερα επεστραφη το οχημα οποτε οι αποριες παραμενουν .
Αυτοκινητο αντικαταστασης