-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Είχα ανοίξει πριν 2 εβδομάδες ένα θέμα για suv και έχει πει για Hyundai.Θα ήθελα να μου πείτε ανάμεσα σε Hyundai και Ford ποια μάρκα είναι περισσότερο αξιόπιστη;
-
Για να μη μακρυγορούμε, Kia-Hyundai είναι οι νέοι 'Ιάπωνες', χτυπούν την κορυφή πλέον στις έρευνες αξιοπιστίας/ικανοποίησης πελατών.
-
Σύμφωνα με ένα ανέκδοτο δεν αγοράζουμε ποτέ αυτοκίνητο από τα 3 F
- Fiat 2) Ford 3) French cars
Πέρα από την πλάκα όμως εγώ και Ford ειχα και γαλλικό στο παρελθόν. Ευχαριστημένος ήμουν και από τα 2. Οπότε σου προτείνω να πας να τα οδηγήσεις όλα και να καταλήξεις σε αυτο που σου άρεσε περισσότερο
- Fiat 2) Ford 3) French cars
-
Αντικειμενικά και στατιστικά τα Hyundai είναι από τα πλέον αξιόπιστα αυτοκίνητα. Τα Ford είναι αξιοπρεπή από αξιοπιστία, αλλά στατιστικά δεν φτάνουν τα Hyundai.
Από εκεί και πέρα, το αυτοκίνητο που θα επιλέξεις είναι ένα συγκεκριμένο κομμάτι μαζικής παραγωγής. Η στατιστική σου λέει μόνο ότι έχεις καλύτερες πιθανότητες να μην έχεις πρόβλημα με Hyundai.
Οπότε, αν σου αρέσει περισσότερο το Ford, πάρε το Ford και αν σου αρέσει περισσότερο το Hyundai, πάρε το Hyundai! Αν σου αρέσουν εξίσου και τα δύο, εφόσον δίνεις περισσότερο βάρος στην αξιοπιστία, πάρε το Hyundai.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Αντικειμενικά και στατιστικά τα Hyundai είναι από τα πλέον αξιόπιστα αυτοκίνητα. Τα Ford είναι αξιοπρεπή από αξιοπιστία, αλλά στατιστικά δεν φτάνουν τα Hyundai.Από εκεί και πέρα, το αυτοκίνητο που θα επιλέξεις είναι ένα συγκεκριμένο κομμάτι μαζικής παραγωγής. Η στατιστική σου λέει μόνο ότι έχεις καλύτερες πιθανότητες να μην έχεις πρόβλημα με Hyundai.
Οπότε, αν σου αρέσει περισσότερο το Ford, πάρε το Ford και αν σου αρέσει περισσότερο το Hyundai, πάρε το Hyundai! Αν σου αρέσουν εξίσου και τα δύο, πάρε και τα δυο. Αν παλι σ αρεσει η maseratti, παρε maseratti. Γενικά αν σου αρεσει η φυση, παρε και τα βουνα.
harisma23 speaking
-
Αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Ειχα πει να πάρω suv αλλά τελικά δεν θα πάρω.Ειμαι ανάμεσα σε focus και i30 fastback.
-
Ο χρήστης fotismpalopitas έγραψε:
Αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Ειχα πει να πάρω suv αλλά τελικά δεν θα πάρω.Ειμαι ανάμεσα σε focus και i30 fastback.Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, οδηγησέ τα και τα δύο και θεωρώ ότι η επιλογή σου θα είναι προφανής!
-
Όταν λες προφανής;Έχεις οδηγήσει κάποιο από τα 2
Και ξέρεις; -
Και ξέρεις;Εγώ και τα δύο.... Μόλις τα οδηγήσεις και τα δύο θα πάρεις το focus.... Ξεκάθαρα πολύ ανώτερο οδηγικα το focus. Το i30 καλό αλλά όχι focus. Τώρα από θέμα αξιοπιστίας είναι μεγάλη η διαφορά υπέρ της hyundai. Έχω περιστατικό γνωστού με 1,5 ecoboost 182 που στο χρόνο μας άφησε χρόνους τελείως το μοτέρ.... Ζύγισε οδήγησε και αποφάσισε
-
Τα έχω οδηγήσει και τα 2. Το κανονικό i30 όχι το fastback βέβαια. Η διαφορά στο στήσιμο και την αίσθηση ήταν αρκετά μεγάλη, υπέρ του Focus, το οποίο και τελικά αγόρασα.
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Και ξέρεις;Εγώ και τα δύο.... Μόλις τα οδηγήσεις και τα δύο θα πάρεις το focus.... Ξεκάθαρα πολύ ανώτερο οδηγικα το focus. Το i30 καλό αλλά όχι focus. Τώρα από θέμα αξιοπιστίας είναι μεγάλη η διαφορά υπέρ της hyundai. Έχω περιστατικό γνωστού με 1,5 ecoboost 182 που στο χρόνο μας άφησε χρόνους τελείως το μοτέρ.... Ζύγισε οδήγησε και αποφάσισε
Η προηγούμενη γενιά ecoboost 1.5 είχε όντως κάποια θέματα και υπάρχουν αρκετές πληροφορίες στο ίντερνετ. Το καινούριο μοντέλο όμως έχει εντελώς καινούριο, 3κύλινδρο μοτέρ, για το οποίο είναι ακόμα πολύ νωρίς για να έχουμε άποψη μακροχρόνιας αξιοπιστίας.
Να σημειωθεί ότι η Ford προσφέρει πλέον 8 χρόνια εγγύηση οπότε αυτό βοηθάει την κατάσταση σχετικά με την αξιοπιστία.
-
Ο χρήστης dimitriscsd έγραψε:
Τα έχω οδηγήσει και τα 2. Το κανονικό i30 όχι το fastback βέβαια. Η διαφορά στο στήσιμο και την αίσθηση ήταν αρκετά μεγάλη, υπέρ του Focus, το οποίο και τελικά αγόρασα.Όταν λες προφανής;Έχεις οδηγήσει κάποιο από τα 2
Η προηγούμενη γενιά ecoboost 1.5 είχε όντως κάποια θέματα και υπάρχουν αρκετές πληροφορίες στο ίντερνετ. Το καινούριο μοντέλο όμως έχει εντελώς καινούριο, 3κύλινδρο μοτέρ, για το οποίο είναι ακόμα πολύ νωρίς για να έχουμε άποψη μακροχρόνιας αξιοπιστίας.
Να σημειωθεί ότι η Ford προσφέρει πλέον 8 χρόνια εγγύηση οπότε αυτό βοηθάει την κατάσταση σχετικά με την αξιοπιστία.
μπορεί να έχεις δίκιο.... Αλλά κρατάω μεγάλη πισινή ειδικά το 182 είναι πιο επιρρεπές..... Θα δείξει. Πάντως σαν αμάξι το 1,5 150 St line από θέμα αίσθηση και οδηγική απόλαυση είναι ΑΛΛΟΎ. Όχι πιο γρήγορο από το sx4 μου μάλλον πιο αργό αλλά σε στήσιμο σκίζει. ... Περιμένω να οδηγήσω και το civic 1,5 και θα καταλήξω πιο είναι joy ride.
-
Από σχόλια όμως η Ford είναι πολύ αξιόπιστη.
-
To ST Line 182 έχω οπότε θα σε ενημερώσω αν διαλυθεί χαχα. Είναι όντως πολύ διασκεδαστικό και αρκετά δυνατό (για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον). Οδήγησα και το Civic με τα 182 και είναι και εκείνο πολύ ωραίο οδηγικά αλλά έχασε στα σημεία (εμφάνιση, εξοπλισμός, infotainment κτλ)
-
Από σχόλια όμως η Ford είναι πολύ αξιόπιστη.???
-
Τα 8 χρόνια εγγύησης της Ford είναι επέκταση της 2ετίας και ανάλογα την εποχή και το μοντέλο παρέχεται δωρεάν. Διαφορετικά χρεώνεται.
Από εκεί και πέρα τα 8 χρόνια αφορούν μηχανικά και ηλεκτρικά με όριο τα 100.000χλμ. Το όριο χιλιομέτρων μπορεί να ανέβει στα 160.000χλμ ή στα 200.000χλμ που από ότι κατάλαβα χρεώνονται ξεχωριστά.
Εγγύηση χρώματος 2 χρόνια.
Αντισκωριακή 12 χρόνια
Και οδική βοήθεια 1 ή 2 χρόνια ανάλογα πότε το αυτοκίνητο κάνει το 1ο service.
Υπάρχει και ένα πρόγραμμα για προπληρωμένα service 5 ετών σε προνομιακή τιμή.Αυτά από το φυλλάδιο της Ford.
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Όχι πιο γρήγορο από το sx4 μου μάλλον πιο αργόΤο αντίστροφο ισχύει:
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... et-allgrip
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... ps-st-line -
Η επέκταση εγγύησης (ford protect) καλύπτει ότι καλύπτει και η αρχική εγγύηση και παρέχεται από το εργοστάσιο δεν είναι προϊόν ασφαλιστικής κάλυψης
το μόνο που δεν καλύπτει (εκτός από τα κλασσικά, λαστιχάκια, τσιμούχες αναλώσιμα κτλ) είναι ο εσωτερικός/εξωτερικός διάκοσμος
Καλύπτει κανονικά δλδ καλοριφέρ, ηχοσύστημα, άξονες κτλhttps://www.ford.gr/shop/extras/warranties/ford-protect/new-vehicles
-
Τα 8 χρόνια εγγύηση είναι δέλεαρ. Εμένα όταν μου το είπαν στη Ford έμεινα με τα μάτια γουρλωμένα. Δεν το πίστευα. Από τα 2 χρόνια του Fabia, άκουσα 8 χρόνια στην Ford.
Και αν υπάρχει και κοντά στο σπίτι και ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο, τότε αξίζει ακόμη περισσότερο. Ότι και αν πάθει πας και το παρατάς στο συνεργείο και στο φτιάχνουν.
Εμένα τώρα το Fabia μου έχει βγάλει κάτι το ηχοσύστημα και έχω μπλέξει με το ανύπαρκτο δίκτυο εξυπηρέτησης.
Hyundai η Ford?