-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Πολύ ωραία εφαρμογή η connected cam. Μπορεί να σώσει και βίντεο 1,5 λεπτού σε περίπτωση ατυχήματος!
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά την είχε την κάμερα το αυτοκίνητο;
Θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμη, σκέψου ότι άλλοι καθόμαστε και τις αγοράζουμε και τις εγκαθιστούμε μόνοι μας. Ευχαρίστως θα πλήρωνα έξτρα για να έρθει εργοστασιακή και μου φαίνεται πραγματικά παράξενο που μόνο η Τέσλα και η Σιτροέν το έχουνΕίχα κοιτάξει στα έξτρα όταν παρήγγειλα το αυτοκίνητο και δεν ήταν κάτι τέτοιο στη λίστα αλλιώς πιθανό να το είχα προσθέσει.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει γιατί στην εφαρμογή μου ζητάει να συνδεθεί με το wi-fi της κάμερας και δεν υπάρχει κάτι τέτοιοΣτάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μέσα στην εφαρμογή myDS βλέπω διαφορετικές καταναλώσεις από αυτές που δείχνει το καντράν του αυτοκινητου.
Για τη διάρκεια της διαδρομης της εκδρομης που ηταν 2ωρες και 40 λεπτά διαδρομή, δείχνει κατανάλωση 6,7λ/100 Ενώ για τα συνολικά διανυθεντα χιλιόμετρα που είναι 266 δίνει μέση κατανάλωση 8,3 /100. Περίεργο μου φαίνεται γιατί η εφαρμογή παίρνει τα δεδομένα από το αυτοκίνητο.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και οι φωτο που υποσχέθηκα!
-
Είναι πραγματικά πανέμορφο !
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Και οι φωτο που υποσχέθηκα!
Καλού κακού , μαύρισε την πινακίδα όταν ανεβάζεις φωτό
-
'Βυζαντινή' μεγαλοπρέπεια.....
-
Εξαιρετικο!άντε να το πάρουμε κ εμείς...Μακάρι...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Και καλό είναι να διαβάσει ο Μανώλης το θέμα 'Μετά το Χ3 τι' όπου πέραν των τεράστιων προβλημάτων , θα δει τι μεταπώληση έχει το Χ3 που έκανε γύρω στα 55000 καινούργιο...Αυτά τα περί μεταπώλησης είναι μύθοι των πωλητών προς τους αφελείς που τους πιστεύουν ...
Γιατί άμα πάρεις ένα αμάξι που τάχα έχει μεταπώληση 50000 και το δώσεις στα 10 χρόνια για παράδειγμα 8000 και πάρεις ένα που δεν έχει μεταπώληση στις 30000 και το δώσεις 5000 , ποιος έχασε τα πιο πολλά ?
Είναι προφανής η απάντηση .
Οσο για την τιμή πράγματι τα λεφτά είναι αρκετά . Αλλά αυτό ισχύει για όποιον δεν τα έχει ή δεν του περισσεύουν . Και γενικά είναι λάθος τρόπος να βλέπουμε κάτι με το πόσο κάνει . Το σωστό είναι να το βλέπουμε πόσο κάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό του .
Δηλαδή κάποιος μπορεί να δώσει τόσα για το ΧC 40 , άλλος να πάρει τζάγκουαρ με χειροκίνητα παράθυρα αν έβγαινε απλά για να έχει το σήμα .
Η ουσία λοιπόν είναι τι πακέτο πήρε ο φίλος στα λεφτά αυτά και τι πακέτο δίνει ο ανταγωνισμός . Και στο πακέτο μετράνε όλα . Εμφάνιση , αισθητική , μούρη , κινητήρες , κιβώτιο , εξοπλισμός , επιδόσεις , ασφάλεια κλπ...
Πάντως θα με ενδιέφερε η άποψη του Μανώλη , για το τι πακέτο θα αγόραζε ο ίδιος στα 44500 .
δίνεις 44.500 ευρώ κ ΔΕΝ σε νοιάζει η μεταπώληση ? παράξενο κ ανώριμο ...ας δούμε κ το ds7 μετά από 7 χρόνια κ 100.000 -120.000χλμ οπως το bmw χ3 που αναφέρεις κ τα λέμε...προσωπικά (αν ειχα τα λέφτά - πού κ να τα ειχα ΔΕΝ θα τα εδινα ΠΟΤΕ για αμάξι κ ειδικά για citroen ...γενικά για γαλλικό ...απο φίλους με ds4 - c5 - xcara 1800 ξέρω τι προβλήματα αντιμετώπισαν οι αγοραστές κ με το αμάξι κ με τα συνεργεία κ με τα ανταλ/κα κ με τίς πολλές κ ακριβές βλάβες κ οταν αποφάσισαν να τα πουλήσουν ... αναγκάστηκαν να τα πουλήσουν μετα απο 14-15 μήνες πού χτύπησε το πρώτο τηλ. απο ενδιαφερόμενους σε τιμή χώμα ...εντάξει ειδε την κυρία ο πωλητής ...απο ποιό αμάξι θα βγάλουμε μεγαλύτερη προμήθεια ,φυσικά απο το ds7 ...ελπίζω να εκανε test ride η κυρία το ds7 προτού το κλείσει ...κ βέβαια να εκαναν δώρο στην κυρία κουκούλα εστω μιά φθηνή απο την citroen αλλιώς να πάρει απο μόνη της για να το σκεπάζει για προφύλαξη απο τον ηλιο αλλά κ απο το κακό μάτι ...γνωρίζει κάποιος πόσα ds7 εχουν πουληθεί στην χώρα μας ? ολα αυτά καλοπροαίρετα βέβαια ,εγω (αν υποτιθεται λέμε εδινα 45000 ευρώ ) GLA - Q3 - BMW X1-X2 - XC40 θα προτιμούσα ...μένω κοντά στη γλυφάδα κ σχεδόν καθημερινά κυκλοφορώ στην πλατεία της γλυφάδας - βουλιαγμένη - βάρκιζα ... εκεί κ ειδικά απόγευμα ΠΣΚ πρός βραδάκι κυκλοφορούν τα ακριβότερα αυτοκίνητα (χωρίς υπερβολή ) στην ελλάδα απο ferrari - lambo - maserati - lotus - πανάκριβα audi - bmw - mercedes - jaguar - land rover κλπ ...μέχρι τώρα ΔΕΝ εχω δεί ουτε ενα ( 1 ) ds7 ... κ πάλι καλοτάξιδο ( μακάρι απροβλημάτιστο ) κ απαραιτήτως βάλε κουκούλα στο αμάξι
-
Τη φάγατε τη κοπέλα κ όσους πήραν ds... Προσωπικα τις 3 τελευταίες μέρες έχω δει 2 Κηφισίας -και ναι δεν ήταν της κοπελας- κ δεν νομίζω ούτε του iraklis .
Από αυτά που είπες πριν άντε να εξαιρέσω την gla αλλά στα λεφτά αυτά τέτοιο εξοπλισμό κ ανεση ανάρτησης δεν τον έχει... -
Αρα, μανωλιο αφου ειναι ενα σπανιο αυτοκινητο, αρεσει ειναι υπερπολυτελεστατο, τι σημαινει αυτο;;; κρατα τη τιμη υψηλα ως μεταχειρησμενο. Δεν ειναι xsara του φιλου σου.
Αντιθετα με τοσες μερσεντες αυτος που θελει να πουλησει πουλαει πολυ χαμηλα μιας και υπαρχουν πολλες στη δευτερογεννη αγορα.
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
Και καλό είναι να διαβάσει ο Μανώλης το θέμα 'Μετά το Χ3 τι' όπου πέραν των τεράστιων προβλημάτων , θα δει τι μεταπώληση έχει το Χ3 που έκανε γύρω στα 55000 καινούργιο...
Αυτά τα περί μεταπώλησης είναι μύθοι των πωλητών προς τους αφελείς που τους πιστεύουν ... [emoji38]
Γιατί άμα πάρεις ένα αμάξι που τάχα έχει μεταπώληση 50000 και το δώσεις στα 10 χρόνια για παράδειγμα 8000 και πάρεις ένα που δεν έχει μεταπώληση στις 30000 και το δώσεις 5000 , ποιος έχασε τα πιο πολλά ?
Είναι προφανής η απάντηση .
Οσο για την τιμή πράγματι τα λεφτά είναι αρκετά . Αλλά αυτό ισχύει για όποιον δεν τα έχει ή δεν του περισσεύουν . Και γενικά είναι λάθος τρόπος να βλέπουμε κάτι με το πόσο κάνει . Το σωστό είναι να το βλέπουμε πόσο κάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό του .
Δηλαδή κάποιος μπορεί να δώσει τόσα για το ΧC 40 , άλλος να πάρει τζάγκουαρ με χειροκίνητα παράθυρα αν έβγαινε απλά για να έχει το σήμα .
Η ουσία λοιπόν είναι τι πακέτο πήρε ο φίλος στα λεφτά αυτά και τι πακέτο δίνει ο ανταγωνισμός . Και στο πακέτο μετράνε όλα . Εμφάνιση , αισθητική , μούρη , κινητήρες , κιβώτιο , εξοπλισμός , επιδόσεις , ασφάλεια κλπ...
Πάντως θα με ενδιέφερε η άποψη του Μανώλη , για το τι πακέτο θα αγόραζε ο ίδιος στα 44500 .
δίνεις 44.500 ευρώ κ ΔΕΝ σε νοιάζει η μεταπώληση ? παράξενο κ ανώριμο ...ας δούμε κ το ds7 μετά από 7 χρόνια κ 100.000 -120.000χλμ οπως το bmw χ3 που αναφέρεις κ τα λέμε...προσωπικά (αν ειχα τα λέφτά - πού κ να τα ειχα ΔΕΝ θα τα εδινα ΠΟΤΕ για αμάξι κ ειδικά για citroen ...γενικά για γαλλικό ...απο φίλους με ds4 - c5 - xcara 1800 ξέρω τι προβλήματα αντιμετώπισαν οι αγοραστές κ με το αμάξι κ με τα συνεργεία κ με τα ανταλ/κα κ με τίς πολλές κ ακριβές βλάβες κ οταν αποφάσισαν να τα πουλήσουν ... αναγκάστηκαν να τα πουλήσουν μετα απο 14-15 μήνες πού χτύπησε το πρώτο τηλ. απο ενδιαφερόμενους σε τιμή χώμα ...εντάξει ειδε την κυρία ο πωλητής ...απο ποιό αμάξι θα βγάλουμε μεγαλύτερη προμήθεια ,φυσικά απο το ds7 ...ελπίζω να εκανε test ride η κυρία το ds7 προτού το κλείσει ...κ βέβαια να εκαναν δώρο στην κυρία κουκούλα εστω μιά φθηνή απο την citroen αλλιώς να πάρει απο μόνη της για να το σκεπάζει για προφύλαξη απο τον ηλιο αλλά κ απο το κακό μάτι ...γνωρίζει κάποιος πόσα ds7 εχουν πουληθεί στην χώρα μας ? ολα αυτά καλοπροαίρετα βέβαια ,εγω (αν υποτιθεται λέμε εδινα 45000 ευρώ ) GLA - Q3 - BMW X1-X2 - XC40 θα προτιμούσα ...μένω κοντά στη γλυφάδα κ σχεδόν καθημερινά κυκλοφορώ στην πλατεία της γλυφάδας - βουλιαγμένη - βάρκιζα ... εκεί κ ειδικά απόγευμα ΠΣΚ πρός βραδάκι κυκλοφορούν τα ακριβότερα αυτοκίνητα (χωρίς υπερβολή ) στην ελλάδα απο ferrari - lambo - maserati - lotus - πανάκριβα audi - bmw - mercedes - jaguar - land rover κλπ ...μέχρι τώρα ΔΕΝ εχω δεί ουτε ενα ( 1 ) ds7 ... κ πάλι καλοτάξιδο ( μακάρι απροβλημάτιστο ) κ απαραιτήτως βάλε κουκούλα στο αμάξι
είσαι απαράδεκτος και προσβλητικός.
-
H κοπελα ειπε οτι δεν σκοπευει να το πουλησει , οποτε η μεταπωληση δεν την ενδιαφερει και τοσο
-
Εσυ ....σταματα
Φαγωθηκες....... -
Οποιος πειραξει την snowdrop , θα εχει να κανει με τον Lap
-
Εν τω μεταξύ γράφονται κ οικτρά ψέματα. Συγκεκριμένα xsara , το c4 τελευταίας γενιάς κ η C5 δε βγάζουν το παραμικρό.
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Καθολου παραξενο και ανωριμο... ισα ισα.. η κοπελα φαινεται πολυ συνειδητοποιημένη για την επιλογη της και το ηθελε πολυ.. ήξερε από πριν τι ήθελε πήγε το παρήγγειλε ...τέλος...
Από μένα πολλά μπράβο.. ευγε.. μερικοί απλά θέλουμε να χαιρόμαστε τα αυτοκίνητα μας από τη στιγμή που θα τα δούμε το πρωί που θα πάμε στη δουλειά μας μέχρι που θα τα οδηγαμε,.... Γενικά κάθε στιγμή που είμαστε μαζί τους... Αυτά γούστα είναι.. και μερικοί τα πληρώνουμε και το χαιρόμαστε... [emoji4][emoji4]
Και η μεταπώληση είναι στα κάτω κάτω του μυαλού μας...[emoji5] -
Αααα, προβοκατωρ κανονικος. .. η χιονουλα μπορει να τα καταφερει απο οτι φαινεται καλυτερα απο πολλους μαζι εδω μεσα και ολομοναχη. Ρεσπεκτονι κανονικο.
Εσυ ομως κυριε μαρσαρεις πολυ
-
-
Φίλε Μανώλη αφού δε σου αρέσει το αυτοκίνητο και πιστεύεις ότι δεν αξίζει τα λεφτά του γιατί μπαίνεις στον κόπο να ασχοληθείς να διαβάζεις γι αυτό και να σχολιαζεις; Σιγουρα θα έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου ....
-
Όχι, έχει να μας πείσει για την κατωτερότητα των γαλλικών. Που άμα οδηγήσει την Xantia μου δε θα θέλει να οδηγήσει άλλο όχημα.
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
DS7 CROSSBACK