-
Το προτελευταίο lapοστ ορθά τα λέει για τους μεγαλύτερους...
-
Δυστυχώς ο Έλληνας προτάσει πάντα το εγώ του και ποτέ το εμείς γιαυτό είμαστε σε αυτή την θέση, εγώ αυτό, εγώ εκείνο, εγώ το άλλο και οι άλλοι είναι τίποτα, μόνο εγώ είμαι για όλους και για όλα, εγώ τα ξέρω, εγώ τα καταλαβαίνω, εγώ είμαι υπεράνω, εγώ θα σας δώσω να τα καταλάβετε, όλα εγώ και μόνο εγώ, καταλάβατε μικρόνοες ?
Άντε γιατί σας κάνω και χάρη που ασχολούμαι με την ασήμαντη παρουσία σας. -
Αντε παλι θυμωσες.
Βρε δεν παει για εσενα αλλα για μια ολοκληρη γενια.Σε πολλα διαφωνουμε αλλα τουλαχιατον σε πιανουν καποιες καλες ερμηνιες και συμφωνουμε.
Δες αλλους της ηλικιας σου τι λενε; ουτε νηπιαγωγιο να ταν. Δεν ξερουν που παν τα τεσσερα κυριολεκτικά. -
https://www.newmoney.gr/palmos-oikonomi ... a-i-ellada
Έχετε γεια βρυσούλες λόγγοι, βουνά, ραχούλες.
-
Έχει όμως μια δόση υπερβολής:
- Παιδιά μεγαλώνουμε και εμείς
- Παραγωγικοί είμαστε, μάλλον πολύ περισσότερο απ' όσο νομίζεις.
- Τις νέες τεχνολογίες εμείς τις εφαρμόζουμε και όχι οι απόφοιτοι των παν/μίων που γενικώς δεν τις έχουν δει καν. Εμείς τους τις διδάσκουμε
Οπότε σαν να λέμε το καλό μας κράτος παίρνει από εμάς τους άχρηστους τους φόρους και τους δίνει στην νέα γενιά;
Πως βρε lap, δίνοντας '13η σύνταξη'; Ειλικρινά που το είδες αυτό; Είδες να βάζει κανένα ηλικιακό κριτήριο σε ότι
επίδομα έδινε; Αν έβαζε, να το συζητούσαμε. Για πολοστή φορά, άλλο το τι νομίζεις ότι ήθελε να κάνει η κυβέρνηση, άλλο το τι έκανε στην πραγματικότητα. -
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Έχει όμως μια δόση υπερβολής:- Παιδιά μεγαλώνουμε και εμείς
- Παραγωγικοί είμαστε, μάλλον πολύ περισσότερο απ' όσο νομίζεις.
- Τις νέες τεχνολογίες εμείς τις εφαρμόζουμε και όχι οι απόφοιτοι των παν/μίων που γενικώς δεν τις έχουν δει καν. Εμείς τους τις διδάσκουμε
Οπότε σαν να λέμε το καλό μας κράτος παίρνει από εμάς τους άχρηστους τους φόρους και τους δίνει στην νέα γενιά;
Πως βρε lap, δίνοντας '13η σύνταξη'; Ειλικρινά που το είδες αυτό; Είδες να βάζει κανένα ηλικιακό κριτήριο σε ότι
επίδομα έδινε; Αν έβαζε, να το συζητούσαμε. Για πολοστή φορά, άλλο το τι νομίζεις ότι ήθελε να κάνει η κυβέρνηση, άλλο το τι έκανε στην πραγματικότητα.Βρε fivegr δεν πηωαινε για σενα για αλλη γενια πηγαινε.
Το ηλικιακο το βαζω οχι στην συνταξη αλλα στα επιδοματική πολιτικη διοτι σας εβαλα καποια στατιστικα που μαλιστα τα πηρα απο δικη μας συζητηση που εβαζες και εσυ καποια πολυ ωραια στοιχεια καινελεγε οτι απο το 1,5 μμυριο υπερφτωχων, το 60% ειναι οι νεοι που μπορουν να κανουν παιδια.
Ειμαστε δεν ειμαστε 9 εκατομμυρια με 6 εκατομμυρια γερους.
-
Όταν εγώ τουλάχιστον μίλω για 'μεγάλους' μιλώ για 65+.
Δυστυχώς παρά πολλοί από αυτούς, ασχέτως του τι ψήφισαν/ψηφίζουν, επειδή δούλεψαν νωρίς, δεν αντιμετώπισαν την ανεργία όπως είναι τώρα και γενικά δε πολυβοηθηθηκαν από τους δικούς τους, το παίζουν 'φεουδάρχες' όπου και όπως μπορούν, ξεκινώντας πολλοί από τα ίδια τους τα παιδιά, αν τους παιρνει βέβαια.
Αυτη η γενιά καλομεγαλωσε μεν τα παιδιά της (δλδ τους τωρινούς 30-40) αλλά τωρα (εννοειται ακούσια) τους έστειλε τον (ασηκωτο) λογαριασμο.
-
-
To 15λεπτο (πολλές φορές παραλήρημα) του Κραου στο Κόκκινο έχει χαρίσει αρκετές τέτοιες στιγμές δροσερής καφριλοτητας*. Αν δεν ακολουθούσε ο Θεόφιλος μετά (12:15), δε θα είχε πέσει ποτέ στην αντίληψη μου.
*Όταν τα χώνει στην μποτοξΟΥΣΤ τη δημοκρατικια είναι απόλαυση...
-
Ταλενταρα, και η νικολακοπουλου μαζι. Τρελη αγάπη της εχω. Ποιήτρια απο τις λιγες. Την ακουω που και που καο απλα κολλαω. Η απλοτητα της ζωης σε δεκα λεξεις η καθε απαντηση της.
Υπαρχουν και αλλοι ελληνες απο αυτο που φαινεται συνεχως στα μμε.
@fiverg δεν ειμαι ρωμαλαιος. Τα εβαζα απο παιδι ομως, και τις ετρωγα και τις εδινα.
Παντα μισο κεφαλι μεγαλυτερους και σε ογκο και σε υψος τα εβαζα. Στους απλους δεν ασχολιομουν.
Με το που εβλεπα μπουλινγκ ρωτουσα το θυμα, θελεις βοηθεια; με το που ελεγαν ναι, αντε ορμαει ο λαπ.
Πλακα ειχα. -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
....
Να το πω απλα και ωμα, δυστυχως δεν ειστε πλεον το επικεντρο δεν ενδιαφερεται το κρατος για εσας. Ουτε παραγωγικοι ειστε, ουτε συγχρονοι να καταλαβαίνετε τις νεες τεχνολογιες, ουτε μπορειτε να αυξησετε τον πληθυσμο ουτε να βγειτε μπροατα στους νταηδες απο διπλα. Τιποτα απολυτως. Τιποτα . Απλα πληρωνεται τους φορους η οποιοι ειναι υψηλοι λογω των πολιτικων που ψηφιζατε. Θεριζετε σημερα. Δεν παει προσωπικα παει σε μια ολοκληρη γενια.Ειναι υπερβολικα ωμο αλλα ειναι το ιδιο ωμο με τα περι προδωτων που ξεστομιζετε και παλι επιπολαια οπως τοσα χρονια βλεπατε τα παντα γυρω σας. Χωρις να εχετε πατησει ουτε εξω απο σχολες πολιτικων επιστημων, ουτε εχετε διαβασει ποτε καμια συμβαση του οηε που κληρωρομησαν ολοι οι προηγουμενοι. Απορω, που το πατριωτικο ενστικτο ολων σας του τοτε; Δεν λεω οτι εχετε αδικο για τα συναισθηματα σας καλα τα εχετε, δεν θα κρινω εγω τα συναισθηματα αλλα οτι ξαφνικα ξυπνησατε μου κανει εντυπωση
...Το τερμάτισες πραγματικά.
Ο ηλικιακός ρατσισμός, που τα τελευταία 10 χρόνια θεωρείται ριζοσπαστική αριστερή κουλτούρα, δεν παύει να είναι ένας τύπος ρατσισμού και μάλιστα από τους χειρότερους. -
Ειναι η αληθεια ομως. Ειναι οτι οι ανθρωποι που ζουμε σγκεκριμενα χρονια πρεπει να αφηνουμε χωρο στους επομενους. Θα ερθει, να ειμαστε καλα, και η δικη μας σειρα. Να αφησουμε το μελλον να φτιαχτει απο αλλους για αλλους. Αυτοι ζησαν το μελλον τους , και εμεις θα ζησουμε το δικο μας. Εμεις αυτα που λεμε και πρατουμε σημερα θα τα βρουμε αργοτερα. Τα παιδια μας θα ειναι αλλοι ανθρωποι, δεν θα ειμαστε εμεις. Απλα η φυση μεσω ημων συνεχιζει το ταξιδι της στο χρονο. Εμεις απλα τα φερνουμε στον κοσμο.
Ο κυκλος της ζωης δεν σταμστα, πως ειναι δυνατον να σταματουν οι αλλαγες;
Προσωπικα μεγαλο σε ηλικια μελος της οκογενειας μου ειπε θα ψηφισω οτο ψηφισεις. Εγω εζησα. Τωρα κοιτω το ηλιοβασιλεμα. Επελεξα τις γυναικες που γουσταρα, το μελλον μου, τα αυτοκινητα μου, τα σπιτια μου, την ποιηση μου, τα τραγουδια μου. Τωρα ηρθε η ωρα να παω στον κηπο μου. Παρε τα κλειδια πλεον εσυ και εγω θα σε στηριζω και θα σε κοιτω και θα σε καμαρωνω οτι και αν κανεις.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Αυτη η γενιά καλομεγαλωσε μεν τα παιδιά της (δλδ τους τωρινούς 30-40) αλλά τωρα (εννοειται ακούσια) τους έστειλε τον (ασηκωτο) λογαριασμο.
+1 (αν και διαφωνώ εν μέρει με το ακούσια.Ναι,με την έννοια ότι αν σου έλεγαν κατ'ευθείαν ότι το παιδί σου θα υποφέρει,θα είναι άνεργο σε λίγα χρόνια δε θα το ήθελαν,αλλά όχι με την έννοια ότι όταν κάποιος τα έλεγε π.χ. Γιαννίτσης, αυτοί έλεγαν δώσε σε μας όσο πιο πολλά και με αυτά ακόμη και να δυσκολεύονται τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα τα ταϊζουμε και στα 50 τους,άμα λάχει ή μέχρι τότε 'βλέπουμε,έχει ο θεός'.Συν ότι οι περισσότεροι πιστεύανε -όπως για πολλά πράγματα σ'αυτή τη χώρα- ότι κι αν γίνει θα την πάθει ο διπλανός μου,όχι εγώ.Είναι σαν τους γονείς που σπουδάζουν τα παιδιά τους επιστήμονες,αλλά όταν αυτοί έχουν συναλλαγές με τους παρόντες επιστήμονες τους απαξιώνουν,μη μπορώντας να καταλάβουν ότι η απαξίωση θα έρθει μελλοντικά και στα δικά τους τέκνα.)
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
https://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/402065-komision-me-«dipla-biblia»-emfanise-iperpleonasma-i-elladaΈχετε γεια βρυσούλες λόγγοι, βουνά, ραχούλες.
Επάνω στο θέμα των υπερπλεονασμάτων, έχω γνωστό παλιό μηχανικό έργων με επιβλέψεις σε Εγνατία και ΝτουμπάΙ 20 χρόνια κλπ, ο οποίος είχε μια ΕΠΕ και την έκλεισε το 1995, δεν χρωστούσε πουθενά και από τότε ήταν στέλεχος σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες δημοσίων έργων, τον Οκτώβριο του έστειλα ένα μπουγιουρτί ότι χρωστούσε από εκείνη ΕΠΕ 114.000 και του πήραν τα χρήματα από τον λογαρισμό του, του πήρε 6 μήνες να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας και ότι δεν χρωστάει ούτε 1€, το παραδέχθηκαν και γύρευε τώρα πότε θα του βάλουν πάλι τα χρήματα, πόσοι ακόμα σε όλη τη χώρα έπαθαν το ίδιο με κάποια ποσά μικρότερα ή μεγαλύτερα ?
Άρπαγες του κερατά για να δείξουν στην Ε.Ε υπερπλεονάσματα και να μοιράσουν προεκλογικό χρήμα βάζοντας τη χώρα σε νέο μνημόνιο γιατί θα φανούν κάποια στιγμή τα άδεια ταμεία και θα αρχίσουν πάλι τα ίδια με τους θεσμούς κλπ.
Αυτός είναι ο Σύριζα, ένας σαρωτικός, ισοπεδωτικός και επικίνδυνος κυκλώνας για τη χώρα, εν καιρό θα βγούνε όλα στη φόρα αλλά οι επικεφαλείς που χειρίστηκαν αυτά τα θέματα όπως και τα εθνικά θα την έχουν κάνει με πλάγια πηδηματάκια εκτός Ελλάδος για να μην πάνε στην ψειρού.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ειναι η αληθεια ομως. Ειναι οτι οι ανθρωποι που ζουμε σγκεκριμενα χρονια πρεπει να αφηνουμε χωρο στους επομενους. Θα ερθει, να ειμαστε καλα, και η δικη μας σειρα. Να αφησουμε το μελλον να φτιαχτει απο αλλους για αλλους. Αυτοι ζησαν το μελλον τους , και εμεις θα ζησουμε το δικο μας. Εμεις αυτα που λεμε και πρατουμε σημερα θα τα βρουμε αργοτερα. Τα παιδια μας θα ειναι αλλοι ανθρωποι, δεν θα ειμαστε εμεις. Απλα η φυση μεσω ημων συνεχιζει το ταξιδι της στο χρονο. Εμεις απλα τα φερνουμε στον κοσμο.Ο κυκλος της ζωης δεν σταμστα, πως ειναι δυνατον να σταματουν οι αλλαγες;
...Για μένα, από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι η χώρα αυτή έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές.
Η ιστορία της είναι γεμάτη από άσχημα γεγονότα.
Ειδικά η σύγχρονη ιστορία της έχει και πολέμους, έχει και κατοχή, έχει και χούντα, έχει πείνα, δυστυχία, θάνατο και πραγματική φτώχεια.
Πολύ δύσκολες στιγμές οι οποίες δεν είναι μακρινές.
Αυτές οι στιγμές επηρεάζουν την ιδιοσυγκρασία και την κουλτούρα μεγάλου μέρος των πολιτών και είναι φυσιολογικό. Η ιστορία δεν παραγράφεται, ούτε μπορεί να μπει στο συρτάρι.Η χώρα που ζούμε αποκλείεται να γίνει με ένα μαγικό ραβδί, χώρα πρότυπο π.χ. Νέα Ζηλανδία.
Και δυστυχώς δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ αυτό, αφού ούτε οι νέες γενιές βοηθούν ιδιαίτερα για να πάει η χώρα προς αυτή την κατεύθυνση. -
-
Κατσελη τωρα στην Ερτ..
Βλεπω την κατσελη με την ποιοτητα της και σκεφτομαι εδω το φορουμ.
Στο ονομα της χωρας εσας σας νοιαζει να εκδικειθειται προσωπα και κομματα και οχι να ψαξετε σε βαθος την ουσια των πολιτικων προγραμματων, που εππηρεαζουν τη χωρα.
Που και που ο fiverg και ο ταξιδευτης (μεχρι να αρχισει τα εμφυλιακα του, για 80 ετη πριν) μιλανε για την ταμπακιερα.
Ενα ενα τα προγραμματα κατω. Τις συνεπειες και τα παραδειγματα οσων τα δοκιμασαν.
Να μπει σοβαρη βαση και να μιλησουμε με πηγες και με βασεις για το μελλον του τοπου μας.Ο αλλος λεει προδοτες ο αλλος τσυριζακια θα κλαιτε, ο αλλος τον ψηλο γουρλωματη.
Φτανει ενταξει εκτονοθηκατε ή θελετε και αλλο;
Ας δουμε τωρα τα προγραμματα, εχουμε ευθυνη ως πολιτες, περισσοτερες απο αυτους που διοικούν -
4 σελίδες σχόλια , τι να προλάβω να σχολιάσω . Οπότε κατά περίπτωση ό,τι θυμάμαι ..
Αρχικά να κλείσουμε το θέμα του ΚΚ ΙΙ αν και μίλησαν και άλλοι και με κάλυψαν σε πολύ μεγάλο μέρος .
Να διευκρινίσω στον Λάπ κάποια πράγματα που έχει καταπιεί αμάσητα από την πασοκική προπαγάνδα . Το έλλειμμα του 2009 ήταν μεγάλο . Πολύ μεγάλο . Αλλά ήταν γύρω στο 9-10 . Μην σκέφτεσαι αυτά που είπαν μετά οι πασόκοι και οι υπάλληλοι των πατρώνων που ήθελαν να σώσουν τις τράπεζες τους .
250.000 συμβασιούχους μονιμοποίησε ο ΚΚ ΙΙ το 2004 . Πολύ πριν την κρίση . Οι 850.000 που βρέθηκαν ? 1.100.000 ήταν όλοι οι ΔΥ . Στην πράξη όμως ταμειακά δεν αύξησε το κόστος , αφού οι συμβασιούχοι έπαιρναν τα λεφτά τους πάλι από το ίδιο ταμείο που τα έπαιρναν και ως μόνιμοι . Απλά αν δεν έσπαγε το απόστημα του δημοσίου , δεν έπαιρνε τις εκλογές του 2004 , όπως δεν πήρε εκείνες του 2000 με εκείνη την περίεργη ανατροπή .
Οι συμβασιούχοι όμως ήταν πασόκοι αφού το πασοκ από το 81 και μετά αντικατέστησε το κράτος της Δεξιάς του 1949-1967 , με το κράτος των πρασινοφρουρών που αν δεν είχες πιστοποιητικό πράσινων κοινωνικών φρονημάτων δεν έπαιρνες ούτε θέση συμβασιούχου κλητήρα υπουργείου .
Ετσι προς το τέλος της θητείας του ο ΚΚ ΙΙ προκειμένου να πάψουν οι εσωκομματικές κατηγορίες ότι μονιμοποίησε τους πασόκους και άφησε έξω τα γαλάζια παιδιά , έκανε τα stage που βόλεψε με ολιγόμηνες συμβάσεις κάποιους γαλάζιους .
Αμέσως μετά τις εκλογές ο βλακοπροδότης γαπ , έκανε το αυτονόητο για κλεφτοπασόκο . Τους έδιωξε όλους , μια και με αυτά το πασοκ δεν παίζει...
Αρα η ιστορία περί διογκώσεως του δημοσίου από τον ΚΚ ΙΙ είναι ακόμα μία άλλη παραμύθα του πασοκ , αφού σε πραγματικούς αριθμούς και ταμειακές λογικές δεν είχαμε ιδιαίτερες αυξήσεις .
Τώρα το ότι το ίδιο το κλεφτοσύστημα πασοκων , μμε και ξένων εταιρειών που μίζωναν ασύστολα , τον κατηγορεί γιατί δεν μπόρεσε να καταργήσει τους ίδιους , είναι άλλη μια αλλόκοτη ιστορία παραλογισμού από αυτές που έχουμε στην χώρα .
Η πραγματική ουσία όμως είναι ότι οι πασόκοι αφρίζουν που τους άφησε την βόμβα και έσκασε στα χέρια τους .
Εκεί πραγματικά ήταν πρώτος μάγκας .
Πάμε τώρα στον πόλεμο των γενεών .
Αν μιλήσουμε για τους άνω των 80 , είναι η γενιά της κατοχής που έχει τα δικά της πολύ σοβαρά θέματα .
Αν πάμε στους άνω των 70-80 , αυτοί γεννήθηκαν μετά το τέλος του εμφυλίου και έζησαν μια περίοδο ανάπτυξης της χώρας ξεκινώντας όμως από πολύ χαμηλά .Η περίεργη γενιά είναι αυτή των 50-70 . Αυτή η γενιά έχει μεγάλες διαφορές ανάμεσα της . Οι μεγαλύτεροι έχουν ζήσει δύσκολα , οι νεώτεροι έχουν περάσει πολύ καλύτερα . Εγώ που είμαι στο μέσον , έχω προλάβει και τα δύο .
Δηλαδή όταν εμείς είμαστε 15-25 , η λογική της φραπεδούμπας ήταν πολύ περιορισμένη . Και όσο πάμε προς τους μεγαλύτερους μειωνόταν , όσο πάμε προς τους νεώτερους αυξανόταν .
Τι σημαίνει αυτό ? Ότι ήταν μαγκιά τότε να επιβαρύνεις όσο λιγότερο γίνεται την οικογένεια σου , πέραν του ότι για πολλές οικογένειες ήταν ανάγκη . Οι φοιτητές τα καλοκαίρια δούλευαν σε γραφεία ή σε μαγαζιά ή σε γιαπιά . Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των σπουδών ήταν κατακριτέα και ο στόχος ήταν να βγείς στην παραγωγική διαδικασία όσο το δυνατόν πιο σύντομα . Αυτό συχνά σήμαινε και γρήγορη δημιουργία οικογένειας , αφού στα 20-23 οι γυναίκες και στα 22-25 οι άνδρες ήταν ήδη στην παραγωγή .
Μετά το 81 η λογική αυτή άρχισε να μειώνεται με αποτέλεσμα να φτάσουμε στους σημερινούς 30-40 που σήμερα ζορίζονται , αλλά πριν 10-20 χρόνια δεν έλεγαν όχι στο ότι 'σπούδαζαν' μέχρι τα 28-30 τους και είχαμε χλιδανεργία αφού δεν ήταν διαθέσιμες θέσεις διευθυντών για 25-30χρονους... Λογικό αφού τότε έπαιρναν χαρτζηλίκι από τους γονείς τους , λίγο περισσότερο από τον σημερινό μισθό τους .
Αυτή η κατάσταση δεν έχει αλλάξει ακόμη και σήμερα . Φταίει η δικιά μου η γενιά που είμαστε τόσο δοτικοί στα παιδιά μας . Εχω φίλο που έχει 2 κόρες λίγο πάνω από τα 30 . Η μία ζεί στο εξωτερικό παντρεμένη με ξένο και δεν βρίσκει χρόνο να κάνει παιδί . Η άλλη ζει στην Ελλάδα σε σπίτι δικό της δίπλα στους γονείς της , με σύζυγο με μόνιμη θέση , με μία άσχετη δουλειά από αυτό που σπούδασε , αλλά δεν έκανε παιδί . Πήρε σκύλο..
Αυτές οι δύο κοπέλες δεν θα είχαν γεννηθεί αν οι γονείς τους είχαν μόλις το 10 % των φόβων που έχουν αυτές για να είναι για όλα σίγουρες . Εκείνοι δεν κοίταξαν ούτε που έμεναν , ότι τι ανέσεις είχαν την δεκαετία του 80 που τις έκαναν . Αναλογικά ζούσαν πολύ χειρότερα από αυτές , αλλά είχαν τα νιάτα τους και την διάθεση να δουλέψουν και να δώσουν τις μάχες τους .
Τα παιδιά τους , είναι διανοητικά λίγο περισσότερο γέροι , από ότι είναι σήμερα οι γονείς τους . Και για αυτό ΦΤΑΙΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ .
Αρα αντί οι νεότεροι να κατηγορείτε τους παλιότερους , κοιτάξτε τα ζαρωμένα μούτρα σας στον καθρέπτη . Γιατί είστε 80 χρονών τουλάχιστον διανοητικά . Γιατί οι παλιότεροι δούλευαν χωρίς να τους νοιάζει τίποτα από τα 15-18 τους , ενώ εσείς κοιτάγατε σε πια σχήματα θα δείχνατε κάλτσα στην πίστα την Τρίτη και την Τετάρτη ως φοιτητές , γιατί το ΠΣΚ πάνε στα μαγαζιά οι εργαζόμενοι και δεν είναι κυριλέ...
Εμείς να δείτε τι ράμματα έχουμε για την γούνα σας για εσάς τους νεότερους . Γιατί από την πολύ αγάπη μας και την διάθεση για προσφορά που είχαμε-έχουμε σας μεγαλώσαμε σαν πρίγκηπες-ισσες . Αλλά είσαστε σαν τον Βουτσά στο άφραγκος πρίγκηψ .
Οπότε μην ζητάτε και άλλο χώρο . Δεν υπάρχει . Τον έχετε καταλάβει όλο , γιατί σας τον αφήσαμε .
-
Χτές ο Παυλόπουλος έκανε για μια ακόμα φορά κουρέλι το σύνταγμα αφού με την διάλυση της βουλής έπρεπε να ορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση, τελικά αυτά που συμβαίνουν στη χώρα εδώ και χρόνια μας έχουν πείσει ότι μόνο δημοκρατία δεν έχουμε.
Από την άλλη ο Τσίπρας έχει εξαντλήσει όλο το περιθώριο των υπερπλεονασμάτων ( αληθιν'ών και ψεύτικων ) με τις πρόσφατες παροχές βάζοντας γερή τρικλοποδιά στην επόμενη κυβέρνηση, η πλάκα είναι ότι αυτά που είχε ανακοινώσει την παρασκευή χτες τα πήρε πίσω ζούμε το θέατρο του παραλόγου.
-
Πήγε στο Μέγαρο Μουσικής για να υποσχεθεί 500.000 νέες θέσεις εργασίας...
Και υποτίθεται τώρα εμείς εδώ μέσα θα πρέπει να κάνουμε σοβαρό διάλογο για αυτά που ακούμε και αυτά που διαδραματίζονται εκεί έξω.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ