imakis έγραψε:
Παίδες, καλημέρες! Βλέπω πως και πάλι το θέμα του oil dilution(το οποίο πρώτος επεσήμανα στο φόρουμ, έχοντας διαβάσει σχεδόν όλη την πληροφορία που κυκλοφορεί στο ίντερνετ)είναι στην πρώτη γραμμή και μάλιστα διχάζει!
Ουτε εσυ ησουν.... Και για να μην βγει κι αλλος και πει το ιδιο , εγω το ειπα πρωτος
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 9#p3261169
Γι αυτο και δεν το αγορασα...ειναι μαπα
Ειχα παραγγειλει ενα κοκκινο , αλλά το ακυρωσα....Βεβαια βρηκαν αλλο θυμα και του το φορτωσαν
Έχεις απόλυτο δίκιο, φίλε μου...δεν το είχα προσέξει, μάλλον επειδή αναφέρθηκες στο CRV, ενώ εγώ απευθείας στο Civic! Ήσουν ο πρώτος λοιπόν...συγχαρητήρια!!!
Αυτό για το οποίο δεν μπορώ, προφανώς, να σου δώσω συγχαρητήρια, είναι ότι αυτό σε φόβισε τόσο πολύ, που σε έκανε να ακυρώσεις την παραγγελία!Μου θυμίζεις τον τριχρονο γιο μου, που φοβάται τους κεραυνούς και τρέχει να κρυφτεί...γιατί δεν έχει ιδέα τι είναι!
Ακριβώς, όπως κι εσύ μάλλον δεν έχεις ιδέα από αυτοκίνητα...μην με παρεξηγέις, δεν το λέω επιθετικά, αλλά με πολλή συμπάθεια, μιας και δεν μπορώ να βγάλω άλλο συμπέρασμα, από τον χαρακτηρισμό σου 'μάπα' για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο!Και δεν το λέω επειδή το έχω έγω ή επειδή το θέμα(δεν το θεωρώ καν πρόβλημα)του oil dilution δεν με φοβιζει, μιας κι αν παρατηρηθεί σε κάποιο όχημα η λύση, όπως έχει ειπωθεί από χιλιάδες ειδικούς ανά τον κόσμο, είναι απλή...αλλαγή λαδιών σύμφωνα με το σύστημα του αυτοκινήτου!Όχι, όχι...το λέω γιατί το αυτοκίνητο απλά ΓΑΜΑΕΙ!!! Σε επιδόσεις, σε κατανάλωση, σε οδηγική συμπεριφορά, σε χώρους, σε εμφάνιση, σε εξοπλισμό, είναι με διαφορά η πιο ολοκληρωμένη πρόταση στα χρήματα του και λίγο παραπάνω θα πρόσθετα εγώ...για όσους γνωρίζουν από αυτοκίνητα!!!
Και φτάνουμε στο κρίσιμο ερώτημα....εφόσον ακύρωσες, τι πήρες στην θέση του , που δεν είναι 'μάπα';
Υ.Γ.Φτιάξε μας την διάθεση, σε παρακαλώ...είναι βροχερός ο καιρός στα Γιάννενα και δεν μπορώ να πάρω την οικογένεια, να φορτώσω το Civic ομπρέλες κλπ, να σκίσω καμιά Α class ή αντίστοιχα μοντέλα στον δρόμο και να κάνω το μπανάκι μου, οπότε επαφύομαι στην απάντηση σου να μου χαρίσεις το γέλιο, που μου έκλεψε ο καιρός!!!