-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Aυτή είναι η κόρη του συνθέτη Μάνου Λοϊζου.
Κόρη Λοϊζου ...
Ακροαριστερή Αναρχία και ΤρομολαγνείαΆντε να δούμε και γιο Κόκκαλη για να έχει από όλα το καλάθι των αχρήστων...
Διαπλοκή/Συμβάσεις Δημοσίου/ΟΤΕ/Siemens και στην υγειά των κορόιδων! -
Κρίμα για τον πατέρα της. Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ένα παλιό γνωμικό που λέει πως 'Από αγκάθι βγαίνει ρόδο και από ρόδο βγαίνει αγκάθι'.
-
https://m.luben.tv/stream/175683
#mple_syndikalismos_bitchezzzz
-
Αυτοί της ΠΟΕΔΗΝ μάλλον πιωμένοι ήταν σήμερα...
Κατάθεση λουλουδιών στο Δρομέα και ντου σε λάθος υπουργείο...
Μάλλον από τα πολλά μπλε χαπάκια ο εγκέφαλος έχει κάψει φλάντζα...
Πως του ξέφυγε του Άδωνι τέτοιο (ρόμπα)σόου;;;;;;Επιχείρησε «ντου» στο Υπουργείο Εργασίας η ΠΟΕΔΗΝ -Αλλά, πήγε σε λάθος υπουργείο
...
...
....
https://www.iefimerida.gr/news/485103/e ... io-eikones -
https://m.luben.tv/stream/175771
Το βίντεο, το ΒΙΝΤΕΟ,ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
(Εν τω μεταξύ τι διαολο, περισσότεροι δείχνουν οι καμεραμέν από τους ποεδηνίστας)
-
Οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές το έχουν ξεφτυλίσει εντελώς και φυσικά είναι κατευθυνόμενοι...τουλάχιστον έχουν και λίγο πλάκα και όχι σαν τα κατευθυνόμενα φασισταριά του ΠΑΜΕ.
-
Γενικά ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα είναι για για γέλια και γελοίος. Προσωπικά μόνο αρνητικές εμπειρίες έχω από συνδικαλιστές και εργασιακούς συλλόγους, από όσες εταιρείες έχω περάσει.
Ειδικά το ΠΑΜΕ παίζει στο δικό του πρωτάθλημα. Μάλλον για να καταδείξει ότι είναι απέναντι σε όλους και σε όλα και ότι αντιπροσωπεύει το γνήσιο και πραγματικό εργατικό κίνημα.
Αυτοί όμως του ΠΑΜΕ δεν τολμούν να τα βάλουν με την εκάστοτε κεντρική εξουσία ή τα κέντρα αποφάσεων.
Για παράδειγμα να πάνε δηλαδή να μπουν με τσαμπουκά μέσα στο Μαξίμου ή μέσα στη Βουλή.
Το παίζουν επαναστάτες μόνο εκεί που τους παίρνει και για τα δύσκολα κάνουν τους κινέζους.
Αυτό δείχνει ότι έχουν συνθηκολογήσει να κάνουν αμιγώς θεατρικές παραστάσεις ίσα-ίσα για να βγαίνει το κομματικό μεροκάματο και για να έχει και λόγο ύπαρξης το ΚΚΕ.Αλλά με θεατρικές παραστάσεις ο εργαζόμενος δεν πρόκειται ούτε να βρει το δίκιο του, ούτε να ανταμειφθεί εργασιακά. Μόνο θεατής μένει να παρακολουθεί τα σόου και στο τέλος να αηδιάζει με αυτά που βλέπει.
-
Η γνώμη μου για τον συνδικαλισμό είναι η ίδια για τον δήμαρχο, τον δικαστή κλπ. Πρέπει να υπάρχει ως θεσμικό όργανο προάσπισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Απλά στην Ελλάδα που τίποτε δεν σχεδιάστηκε και δεν υλοποιήθηκε σωστά, πρόκειται για άλλο ένα θεσμικό όργανο διαβρωμένο ως εκεί που δεν πάει άλλο. Προτιμώ να προσπαθήσω να πείσω τον διάβολο να ακολουθήσει το δρόμο του θεού παρά ένα συνδικαλιστή να γίνει άνθρωπος.
-
Ο συνδικαλισμος ξεκινησε σε δυσκολες εποχες οπου το ζητουμενο ηταν πχ να μειωθουν οι θανατοι στα ορυχεια ή να μην δουλευει καποιος 20 το 24ωρο. Απο εκει φτασαμε στο σημειο να εχουμε ισχυρα συνδικαλιστικα κινηματα να μαχονται για το επιδομα πλυσης χεριων και να εχουν το κεντρο της Αθηνας μονιμα σε κατασταση εκτακτου αναγκης
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
https://m.luben.tv/stream/175771Το βίντεο, το ΒΙΝΤΕΟ,ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
(Εν τω μεταξύ τι διαολο, περισσότεροι δείχνουν οι καμεραμέν από τους ποεδηνίστας)
Εκεί που λες δε μπορεί να ναι τόσο βλήματα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο συνδικαλισμος ξεκινησε σε δυσκολες εποχες οπου το ζητουμενο ηταν πχ να μειωθουν οι θανατοι στα ορυχεια ή να μην δουλευει καποιος 20 το 24ωρο. Απο εκει φτασαμε στο σημειο να εχουμε ισχυρα συνδικαλιστικα κινηματα να μαχονται για το επιδομα πλυσης χεριων και να εχουν το κεντρο της Αθηνας μονιμα σε κατασταση εκτακτου αναγκηςΛόγω επαγγέλματος έχω πολλούς γνωστούς/φίλους/συναδέλφους/συνεργάτες που έχουν ασχοληθεί με τα συνδικαλιστικά. Κανένας τους δεν έχει βγει χαμένος. Εργασιακά τακτοποιημένοι όλοι τους, μια χαρά ζωούλα, με τα εξοχικά τους, τα αυτοκίνητά τους, τις οικογένειές τους και χωρίς να προβληματίζονται για οικονομικές κρίσεις κλπ...κλπ...
Ειδικά δύο καλοί μου φίλοι (μαζί στη σχολή, μαζί στο στρατό, μαζί και στα εργασιακά χρόνια και στο εξωτερικό) κάποια στιγμή (το 2004) πήραν την 'ζωή στα χέρια τους' και από τον αδυσώπητο ιδιωτικό τομέα βρέθηκαν και οι δύο, σε καλές μόνιμες θέσεις μέσα στον ΟΤΕ και μάλιστα και οι δύο πλέον είναι τμηματάρχες.
Φυσικά έπαιξε κομματικό και συνδικαλιστικό ρουσφέτι. Ας είναι καλά οι μπαμπάδες που έχουν γνωστούς.Εννοείται ότι από την μέρα που μπήκαν στον ΟΤΕ δεν μου ξαναμίλησαν, δεν απάντησαν ξανά σε κλήση μου, ούτε καν στους γάμους τους δεν με κάλεσαν, γιατί άλλο πράμα τμηματάρχης στον ΟΤΕ και άλλο 50άρης ενοικιαζόμενος υπάλληλος που ανήκει στην κατηγορία σκουπίδια.
Αυτή είναι η ελλάδα που τόσο πολλοί ορισμένοι αγαπάνε... Βρωμοχώρα εντελώς.
-
Είναι αυτό που γράφεται και εδώ, ότι δηλαδή 'που την βλέπετε την σοβιετία, αν είναι έτσι δώστε μου δουλειά αύριο το πρωί...'. Ε, απλά φίλε δεν ήσουνα μέλος της σωστής κομματικής νεολαίας, αν ήσουνα μια χαρά θα απολάμβανες τα προνόμια της σοβιετίας.
Αλλά Storm με το συμπάθειο, οι 'φίλοι' που αναφέρεις αν δεν σου μιλάνε για τον λόγο που αναφέρεις (ότι δηλαδή αυτοί είναι 'μεγάλοι και τρανοί' και εσύ 'σκουπίδι') μάλλον έχουν γενικότερη πετριά και βλακεία.
Κι εγώ έχω φίλους που δουλεύουν σε φροντιστήρια που κάθε καλοκαίρι είναι με το άγχος τι ώρες θα βρουν τον επόμενο χρόνο, τι σχέση μπορεί να έχει αυτό για την φιλική μας σχέση; Μην πω δηλαδή κιόλας ότι από εκείνη την φωτογραφία της 3ης λυκείου είμαστε ήδη μείον 3 οπότε έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε ποια είναι τα σημαντικά στην ζωή και όχι να θεωρούμε τον εαυτό μας καπετάνιο επειδή μπορεί να έτυχε να έχουμε μια θέση κάπου... -
Αυτή ήταν, είναι και δυστυχώς θα συνεχίσει να είναι η Ελλάδα, μια κοινωνία εργαζομένων 50% βολεμένη στο δημόσιο που αδιαφορούν για το που οδηγούμαστε, και ένα άλλο 50% που δουλεύει 12ωρα για να ταϊζει τους ξύστες, όσοι στο δημόσιο αξίζουν τα χρήματα που πέρνουν αν σεβόντουσαν τον κόπο τους και ήταν έντιμοι και όχι - εγώ κοιτάω τη δουλειά μου μόνο - θα είχαν πάρει με τις πέτρες τους αργόμισθους ξύστες που δυσφυμούν και αυτούς που εργάζονται στο δημόσιο και είναι αρκετοί έως πολλοί αλλά δεν αντιδρούν σε όσα ζούν καθημερινά από τους εκάστοτε κομματικούς προϊσταμένους τους.
Το συνδικαλιστικό κίνημα απλά δεν υπάρχει, όσοι ασχολούνται το κάνουν για το δικό τους βόλεμα, αν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι παθογένειες που περιγράφουμε και περιγράφουν όσοι ασχολούντια σοβαρότερα με το θέμα εδώ και πολλά χρόνια θα είχαμε μια χώρα μοντέλο, η κοινωνία είναι άρρωστη εδώ και πάνω από 50 χρόνια και δεν θα ανακάμψει ούτε σε άλλα 100, οι πολιτικοί είναι σάρκες από τις σάρκες μας και πρέπει η ίδια κοινωνία να κάνει μια ειλικρινή και βαθειά ενδοσκόπηση αν θέλει να σωθεί και να υπάρχει στο μέλλον, αλλιώς θα πορευόμαστε έτσι με φθίνουσα πορεία μέχρι να τελειώσουμε σαν κράτος και να γίνουμε μετανάστες χωρίς πατρίδα.
1η κίνηση είναι να φύγουν τα ποντίκια του Σύριζα, στη συνέχεια στενό μαρκάρισμα στην επόμενη κυβέρνηση να σταματήσει τις μαλακίες και να σοβαρευτεί μήπως και διασώσει κάτι, να κάνει ένα βήμα την ημέρα χωρίς ανακοινώσεις και τυμπανοκρουσίες, να έχει το θάρρος να πεί την αλήθεια στον κόσμο και να σηκώσει το βάρος που της αναλογεί, αλλιώς σε 1-2 χρόνια το πολύ θα επανέλθει ο Τσίπρας ο οποίος εργάζεται εδώ και 1 χρόνο για το μετά δημιουργώντας αναχώματα και δυσκολίες για την επόμενη κυβέρνηση, τώρα με τα ψέματα και με τις παροχές προσπαθεί να διατηρήσει ένα 20+ % για να επανέλθει δριμύτερος και πιο φαρμακερός για την κοινωνία και την χώρα να αποτελείωσει το έργο για το οποίο έχει την υποστήριξη των έξω με το αζημίωτο φυσικά σε εξουσία, χρήμα και κάποια θέση αργότερα.
Τώρα που θα χάσει την εξουσία και θα είναι 2ος θα χάσει και το μπόνους των 50 εδρών, έτσι από 145 βουλευτές θα μείνει με 70-75, οι άλλοι θα πάνε σπίτια τους, η γκρίνια μέσα στην κουμουνδούρου έχει αρχίσει αλλά το κρύβουν όσο μπορούν, οι αλχημείες με το σύνταγμα για να βγεί στην Ευρωβουλή η Κουντουρά και ο Δανέλης είναι εξώφθαλμη παραβίαση του συντάγματος το οποίο λέει για να είναι κάποιος υποψήφιος πρέπει να παραιτηθεί από την έδρα του 30 ημέρες πρίν τις εκλογές, αυτό σημαίνει ότι ο Σύριζα δεν θα έχει την πλειοψηφία στη βουλή χάνοντας 2 βουλευτές που θα πρέπει να παραιτηθούν και αυτό δεν το θέλει με τίποτα και προοσπαθεί να αλλάξει τον νόμο, οι άνθρωποι δεν κολώνουν πουθενά και σε τίποτα προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά και οι υπόλοιποι της βουλής δεν είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μας τύχει, σκουπίδια της κοινωνίας και χαραμοφάϊδες είναι οι περισσότεροι αν όχι όλοι, βλέπουμε κάθε μέρα τα αίσχη τους και το ξεκατίνιασμα για μια καρέκλα έστω και λίγων μηνών.
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
...
Αλλά Storm με το συμπάθειο, οι 'φίλοι' που αναφέρεις αν δεν σου μιλάνε για τον λόγο που αναφέρεις (ότι δηλαδή αυτοί είναι 'μεγάλοι και τρανοί' και εσύ 'σκουπίδι') μάλλον έχουν γενικότερη πετριά και βλακεία...Μπα, δεν είναι βλακεία, ούτε πετριά. Απλά εγώ παρέμεινα στο κόσμο που ήμουν και έπεσα ακόμη ποιο κάτω στα σκ@τά και εκείνοι πέρασαν σε έναν άλλο κόσμο εντελώς διαφορετικό. Οι δύο αυτοί κόσμοι δεν έχουν κανένα κοινό σημείο επαφής.
Και πως να έχουν άλλωστε;; -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
....
Τώρα που θα χάσει την εξουσία και θα είναι 2ος θα χάσει και το μπόνους των 50 εδρών,....Κράτα μικρό καλάθι γιατί οι βολεμένοι και οι αριστεροί ιδεολήπτες στην χώρα είναι πλειοψηφικό ρεύμα.
-
Οι Έλληνες πολιτικοί αλλά και όσοι παρατρεχάμενοι ποντικοί διαβιούν και ψωμίζονται παράνομα από το δημόσιο χρήμα έχουν γεννηθεί στην όχθη του ΕΓΩ ενώ εμείς που αναγκαστήκαμε στα στερνά μας να βλέπουμε τη ζωή από την κλειδαρότρυπα όντας νομοταγείς στο όλον, γεννηθήκαμε στην όχθη του ΕΜΕΙΣ.
Δεν μετανιώνω όμως γιατί δεν με βρίζει κανείς, κοιμάμαι σαν πουλάκι, όσοι με γνωρίζουν με σέβονται για αυτό που είμαι σαν άτομο, γελάω και χαίρομαι χωρίς τύψεις για οτιδήποτε, και εν κατακλείδι έχω καταλήξει από τα μικρά μου χρόνια ότι με όλους μπορεί κανείς να τα βάλει εκτός από τον εαυτό του αφού όσα έγιναν και όσα θα γίνουν θα τα κουβαλάει μέσα του, ετσι αν κάνεις πράξεις που δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας σου θα αρρωστήσεις και θα δείς τα ραδίκια ανάποδα πρίν την ώρα σου αφού θα σε τρώνε οι τύψεις, αυτά ισχύουν για τους φιλότιμους, οι αφιλότιμοι δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν και τη μάνα τους, τους ζούμε καθημερινά, ζούν δίπλα μας, μας ταϊζουν με απάτες, ψευτιές, κλεψιές, μας πουλάνε ανεκπλήρωτα όνειρα για ίδιον όφελος και εμείς ως 100% αφελείς τους πιστεύουμε και τους εμπιστευόμαστε τη ζωή μας, τόση ηλιθιότητα επί τόσα χρόνια τόσος πολύ κόσμος πρέπει να μπεί στο βιβλίο Γκίνες, το ίδιο έργο θα επαναληφθεί έντονα εντός του έτους με τους ίδιους καπαδόκες στις επάλξεις και τους ίδιους ηλίθιους ψηφοφόρους από κάτω να χειροκρατάνε τους Μεσίες τους ελπίζοντας να εισπράξουν ένα ξεροκόμματο, οποία κατάντια.
Συνεχίζοντας θα πω ότι όλοι έχουμε διαβάσει πολύ αλλά δεν έχουμε προλάβει να μελετήσουμε, δεν κάναμε το απαραίτητο σεργιάνι επάνω στην επιφάνεια του χαρτιού, ύστερα ήρθαν οι οθόνες και μετά ήρθαν οι μέλισσες ( άκα φατσοβιβλίο κλπ σκουπίδια ρουφιανιάς ) και πήρανε τον κατήφορο πρός τον πάτο του βαρελιού.
-
Μετά το 13ο λεπτό.
Ρε Τράγκα μας δουλεύεις;
Εσύ δεν έκανες αντιμνημονιακή αβάντα στον Τσίπρα και του έστειλες τους κεντροδεξιούς για να βγει πρωθυπουργός;
Αυτά που λες ότι θα κάνει ο Τσίπρας, τα λέμε πόσο καιρό τώρα...Θα αρχίσει να πετροβολάει ξανά και θα τον πάει για δεξιά παρένθεση.
Και θα χαίρονται που η χώρα είναι στα πεζοδρόμια και στο περιθώριο ξανά. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Youtube VideoΜετά το 13ο λεπτό.
Ρε Τράγκα μας δουλεύεις;
Εσύ δεν έκανες αντιμνημονιακή αβάντα στον Τσίπρα και του έστειλες τους κεντροδεξιούς για να βγει πρωθυπουργός;
Αυτά που λες ότι θα κάνει ο Τσίπρας, τα λέμε πόσο καιρό τώρα...Θα αρχίσει να πετροβολάει ξανά και θα τον πάει για δεξιά παρένθεση.
Και θα χαίρονται που η χώρα είναι στα πεζοδρόμια και στο περιθώριο ξανά.Δεν είναι σωστό να κατηγορείται ο Τράγκας αν είχε πιστέψει ότι ο Τσίπρας θα κάνει την διαφορά στην διακυβέρνηση της χώρας, εδώ κοροΙδεύτηκε ένα 30% των ψηφοφόρων στον Τράγκα θα κολλήσουμε ? αλλά το να μιλάει για απάτη ο Τσίπρας είναι τρελό ανέκδοτο εφάμιλλο των Μόντυ Πάϊθονς.
-
Με όλο το σεβασμό, αλλά ποιον κορόιδεψε ο Τσίπρας; κανένα δεν κορόιδεψε! Όποιος λέει ότι τον κορόιδεψε ο Τσίπρας, κοροϊδεύει τον εαυτό του. Μιλάμε για πολιτικούς και πολιτική στην Ελλάδα. Ποια κοροϊδία και ποια αλήθεια. Αλλά έτσι είναι. Άμα βγεις να ρωτήσεις έξω, κανείς δεν ψήφησε τον Τσίπρα στις εκλογές. Βγήκε πρωθυπουργός από τους ψήφους των εξωγήινων ή του 3% του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι γλυκό το βόλεμα! Το είχε δει ο γάτος ο Ανδρέας Παπανδρέου τότε και όταν έπεφταν τα πακέτα από την ΕΟΚ, έδεσε το γλυκό. Αλλά έτσι είναι ο Έλληνας (η πλειοψηφία). 10 δεκάρες βγάζει το μήνα, όλο λούσα και γούστα. Και λαμογιά.
Μπουρλότο και λίγο είναι για αυτή τη χώρα.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
ντάξει μην ξεχνάτε όμως πόση αηδία είχαν προκαλέσει στον κόσμο οι σαμαροβενιζέλοι οπότε λογικό να θέλαμε να τους ξεφορτωθούμε
το κακό είναι ότι τους αντικαταστήσαμε με κάτι πολύ χειρότερο αλλά ποιος να το φανταζόταν
ακόμα κι εγώ ήμουν κοντά στο να τους ψηφίσω
αλλά θυμήθηκα επίσκεψη μου σε πρώην κομμουνιστική χώρα
ήταν τόσο ωραία όσο τα λέει ο ριαλζευς οπότε ΔΕΝΜε όλο το σεβασμό, αλλά ποιον κορόιδεψε ο Τσίπρας; κανένα δεν κορόιδεψε! Όποιος λέει ότι τον κορόιδεψε ο Τσίπρας, κοροϊδεύει τον εαυτό του.
τι εννοείς δεν κορόιδεψε?υποσχέθηκε το α κι όχι απλά έκανε το β αλλά αυτός έκανε το ακριβώς αντίθετο το -α.αν δεν είναι ο ορισμός της κοροϊδίας τι είναι?
Κοροϊδία θα ήταν αν μου το έλεγε κάποιος τίμιος. Ο οποιοδήποτε Έλληνας πολιτικός - που εγω δεν θεωρώ τίμιο - δεν κοροϊδεύει. Απλά ψεύδεται.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ