Mar 15, 2019, 12:41 PM

Εγω το κοιταζω για manual..δυστυχως δεν εχω ανεση χωρου parking καθως είναι πυλωτη και διπλα παρκαρει και άλλος και είναι καπως στενα γι αυτό χρειαζομαι και το area view αλλα και το exit assist γιατι βγαινω με την οπισθεν σε δρομο χωρις καλη ορατοτητα , και ειμαι και κεντρο Αθηνα οποτε το kodiaq αν και θα με βολευε ακομη καλυστερα σε χωρους μεσα πισω ξεφευγει από το 4.50μ που εχω θεσει ως οριο…Λογω ότι δεν κινουμαστε στις εργασιες μας με auto εχουμε και θα εχουμε ένα αυτοκινητο οποτε πρεπει να το οδηγει και η συζυγος και πρεπει να την βολευει και εκεινη αρκετα …νομιζω τα 4.50μ είναι οκ που και παλι τα φοβαμαι για την συζυγο για τις οποιες μετακινησεις της.
Τωρα ειμαι στην φαση συλλογης πληροφοριων και κοιταγματος στις αντιπροσωπειες εχω δει και το c5aircross και μπορω να πω ότι με εξεπληξε θετικα αρκετα σε χωρους μεσα-πισω (δεν ειμαι ψηλος και σωματωδης όπως καποιοι φιλοι που εχουν γραψει ηδη στο αντιστοιχο νημα οποτε με καλυπτει με το παραπανω) ειδικα η φαση με τα πισω καθισματα που τα συρεις ξεχωριστα είναι πολύ συν θεωρω. Το Σαββατο θα παω να δω τα Tuscon-Sportage…