-
Πολλές αγορές διαβάζω, περιμένουμε και πολύ φωτογραφικό υλικό.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Αφού δεν τα γράφει σωστάΕδω ο εξοπλισμός της business για όλους τους ενδιαφερόμενους
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έλα να γινόμαστε πολλοί!! Με το καλό να παραλάβεις. Είπα και εγώ μόνο σε εμένα άρεσε αυτό το αυτοκίνητο και το παρηγγειλα??? Τελικά τόλμησες το βυζαντινό χρυσό η πηγές σε πιο mainstream χρώματα?
-
Έλα να γινόμαστε πολλοί!! Με το καλό να παραλάβεις. Είπα και εγώ μόνο σε εμένα άρεσε αυτό το αυτοκίνητο και το παρηγγειλα??? Τελικά τόλμησες το βυζαντινό χρυσό η πηγές σε πιο mainstream χρώματα?
-
Το βυζαντινό χρυσό, έτσι για να ξεχωρίζει και λίγο στο δρόμο. Έχω βαρεθεί να βλέπω άσπρα, μαύρα και γκρι αυτοκίνητα!
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Το βυζαντινό χρυσό, έτσι για να ξεχωρίζει και λίγο στο δρόμο. Έχω βαρεθεί να βλέπω άσπρα, μαύρα και γκρι αυτοκίνητα!Εξαιρετική επιλογή χρώματος!! Επιτέλους....γιατί τα μουντά χρώματα είναι πολύ βαρετά!
-
Μπράβο μπράβο άντε με το καλο
-
Μπραβο για το χρωμα
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Ανυπομονώ!!
-
Τι γνώμη έχετε για την αντικλεπτικη προστασία με GPS; μιας και δεν υπάρχει εργοστασιακός συναγερμός
-
Παιδες το ds7 βγαινει με grip control και λαστιχα mud and snow οπως το 3008 ή δεν εχει τίποτα απο τα δύο?
-
Το βυζαντινό χρυσό, έτσι για να ξεχωρίζει και λίγο στο δρόμο. Έχω βαρεθεί να βλέπω άσπρα, μαύρα και γκρι αυτοκίνητα!Πολύ καλή επιλογή χρώματος! Πιστεύω πολύς κόσμος θα επέλεγε διαφορετικά χρώματα από τα κλασσικά λευκό,μαύρο αν δεν ήταν η επιπλέον χρέωση ή η μεγάλη αναμονή σε ορισμένα.
Με το καλό να παραλάβεις!
-
Ο χρήστης pol2 έγραψε:
Παιδες το ds7 βγαινει με grip control και λαστιχα mud and snow οπως το 3008 ή δεν εχει τίποτα απο τα δύο?Ναι, βγαινει σε όλες τις εκδοσεις. Και δεν πρέπει να βάλεις μεγαλύτερη ζαντα από την default 18αρα γιατί θα χάσεις το grip control.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Το βυζαντινό χρυσό, έτσι για να ξεχωρίζει και λίγο στο δρόμο. Έχω βαρεθεί να βλέπω άσπρα, μαύρα και γκρι αυτοκίνητα!
Πολύ καλή επιλογή χρώματος! Πιστεύω πολύς κόσμος θα επέλεγε διαφορετικά χρώματα από τα κλασσικά λευκό,μαύρο αν δεν ήταν η επιπλέον χρέωση ή η μεγάλη αναμονή σε ορισμένα.
Με το καλό να παραλάβεις!
Ευχαριστώ πολύ! Ευτυχώς στη Business έκδοση το μεταλλικό χρώμα είναι δωρεάν οπότε υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία στο θέμα του χρώματος. Εμένα προσωπικά γι αυτό το αυτοκίνητο τα χρώματα που μου αρέσουν είναι το or byzantine και το gris platinum.
-
Snowdrop και τα λαστιχα ειναι δρομου ή σαν του 3008? σ'ευχαριστω γ την απαντηση.
-
Με ζάντες αλουμινίου 18'' τα λάστιχα είναι: 235/55 R18, Michelin TBRR ή Michelin Latitude Tour (Mud&Snow)
Η απλή έκδοση Chic δεν έχει Grip control και έχει ζάντες αλουμινίου 17'': 215/65 R17, Michelin UBRR
Για άλλες ζάντες (χωρις τo Grip Control):
Με ζάντες αλουμινίου 19'': λάστιχα 235/50 R19 Continental CSC5
Με ζάντες αλουμινίου 20'': λάστιχα 235/45 R20 Goodyear Eagle F1 -
Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ με την καθυστέρηση του Ηρακλή, έλαβα τηλέφωνο ότι το αυτοκίνητο φορτώθηκε ))
Ενδεικτική ημερομηνία άφιξης στον Πειραιά 24/3 άρα λογικά θα είναι εντάξει με τους χρόνους που μο είχαν πει. Μέχρι μέσα Απριλίου φαντάζομαι θα πρέπει να το έχω παραλάβει -
Είδες που στα έλεγα ότι ίσως φορτωθηκαν μαζί γιατί περίμεναν να γεμίσουν. Τυχερός εσύ άτυχος εγώ που έμεινε 15 ημέρες περίπου έξω στο λιμάνι. Όπως και να έχει ελπίζω να μας αποζημιώσει το αμαξι
-
Τέλεια!!!
-
Το βυζαντινό χρυσό, έτσι για να ξεχωρίζει και λίγο στο δρόμο. Έχω βαρεθεί να βλέπω άσπρα, μαύρα και γκρι αυτοκίνητα!δεν περιμενα καποιο αλλο χρωμα απο σενα
ευγε!!!!
DS7 CROSSBACK